• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες ανοξείδωτοι

Αποτελέσματα για

Χάλυβες ανοξείδωτοι

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SOCIETE PROVENCALE DE BOULONNERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE PROVENCALE DE BOULONNERIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, βιδοποιϊα, κιγκαλερια βιομηχανική, και ανοξειδωτος χαλυβας. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  2. SAPIM INOX - PACA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAPIM INOX - PACA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα, ευκαπτοι σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Vedène, Γαλλία.

  3. OZICONCEPT SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία OZICONCEPT SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. PRESSIRESSORT

    Γαλλία

    Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και εμπορία ελατηρίων κάθε είδους για τη βιομηχανία, την αεροναυπηγική, την πυρηνική, τη μηχανική και τις μεταφορές, ελατήρια για ναυπηγικές εργασίες επισκευής, για την πετροχημεία, τον αγροδιατροφικό τομέα και την ιατρική. Η PRESSIRESSORT δραστηριοποιείται επίσης τον τομέα των υδροηλεκτρικών φραγμάτων. Παρέχουμε παραγωγή ελατηρίων κατά παραγγελία και σχεδιασμό με υποβοήθηση υπολογιστή. Βαθμονόμηση ελατηρίων. Κατασκευάζονται άγκιστρα, περόνες βήτα, ράβδοι, σπειροειδή ελατήρια, μεταλλικά ελατήρια, ελατήρια από σύρμα ή διαμορφωμένα ελάσματα. Υλικό: χάλυβας, ανοξείδωτο, Inconel, φωσφορούχος μπρούντζος, χαλκός, βηρύλλιο και άλλα. Δημιουργία ελατηρίων υψηλής τεχνολογικής κατηγορίας με υπολογισμό από πρότυπα ή τεμαχίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Οι αγοραστές, οι τεχνικοί και οι μηχανικοί των γραφείων μελετών αξιοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό του προϊόντος και την εύρεση νέων λύσεων. : Από ενιαία τεμάχια έως μεγάλες ποσότητες από σύρμα 0, 2 έως 50 mm.

  5. AEROFLEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία AEROFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Fos Sur Mer, Γαλλία.