• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχείο

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχείο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. NAREV'S HOTEL

    Γαλλία

    Ξενοδοχείο 3 *** στην French Riviera Menton Κυανή Ακτή. Το Ξενοδοχείο 3 *** NAREV’S βρίσκεται στην καρδιά της πόλης σε πολυτελή συνοικία, ήρεμη, απέναντι από το μουσείο περιφερειακής προϊστορίας. Το ξενοδοχείο 3 *** Narev's είναι καινούργιο, ηχομονωμένο και κλιματιζόμενο. Το Ξενοδοχείο σας προσφέρει 35 δωμάτια με όλες τις ανέσεις, άμεση γραμμή τηλεφώνου, πρίζα για φωτοτυπικό, τηλεόραση, Wi-Fi, μίνι μπαρ. Αίθουσα συνεδριάσεων, μπαρ με μουσική και κλειστό πάρκινγκ. 5 λεπτά από τη θάλασσα, 3 χλμ. από την Ιταλία, 7 χλμ από το Μόντε Κάρλο και 25 χλμ από τη Νίκαια.

  2. HOTEL EDEN **

    Γαλλία

    Ξενοδοχείο Logis de France με 3 τζάκια στη Martigues. Θέα στο λιμάνι, 5 λεπτά από τις παραλίες της μπλε ακτής και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μασσαλίας. Δωρεάν σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο στο δωμάτιο. Επισκεφθείτε τη Βενετία της Προβηγκίας. Η μπλε ακτή είναι γοητευτική και αυθεντική. Αυτή η ακτή μήκους 25 χλμ. ανάμεσα στον όρμο της Μασσαλίας και τον κόλπο του Fos, χωρίζει τη λίμνη Berre και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Η καρδιά της χτυπά στην Martigues. Το ξενοδοχείο Eden βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσφέρει θέα στη μαρίνα που κόβει την ανάσα. Δύο βήματα από το κέντρο.

  3. CREATION REALISATION DIFFUSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία CREATION REALISATION DIFFUSION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους είδη ξενοδοχείου, Κεντήματα για έτοιμα ενδύματα, κεντημα για μπουρνουζια, και κατασκευαστης εξαρτηματων κεντηματος. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  4. HÔTEL LE MAGNAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία HÔTEL LE MAGNAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  5. HÔTEL BELESSO

    Γαλλία

    Η εταιρεία HÔTEL BELESSO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Fontvieille, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COEUR SAINT RAPHAEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία COEUR SAINT RAPHAEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Saint Raphael, Γαλλία.

  2. LA BASTIDE DE SAINT TROPEZ

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA BASTIDE DE SAINT TROPEZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Saint Tropez, Γαλλία.

  3. ADONIS VALBERG

    Γαλλία

    Η εταιρεία ADONIS VALBERG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Valberg, Γαλλία.

  4. STE JACQUES CHIBOIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE JACQUES CHIBOIS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφοδοσία οργανισμών, Ξενοδοχείο, Τροφοδοσία οργανισμών, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  5. HOSTELLERIE BERARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOSTELLERIE BERARD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Ξενοδοχείο, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε La Cadiere D Azur, Γαλλία.

  1. RESIDENCE LES STRELITZIAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία RESIDENCE LES STRELITZIAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  2. HOTEL NEGRESCO

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOTEL NEGRESCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  1. RELAIS OMEGA

    Γαλλία

    Η εταιρεία RELAIS OMEGA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Valbonne, Γαλλία.

  2. HÔTEL EDEN

    Γαλλία

    Η εταιρεία HÔTEL EDEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχείο, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  3. SOCIETE AVIGNONNAISE D'HOTELLERIE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE AVIGNONNAISE D'HOTELLERIE SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. HOTEL AQUABELLA SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOTEL AQUABELLA SARL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχείο, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  5. HOSTELLERIE DES GORGES DE PENNAFORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOSTELLERIE DES GORGES DE PENNAFORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχείο, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Callas, Γαλλία.

  6. AUBERGE DE CASSAGNE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AUBERGE DE CASSAGNE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Le Pontet, Γαλλία.

  7. HOTEL CEZANNE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOTEL CEZANNE SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  8. HOTEL DE FRANCE HOTEL TOURISME

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOTEL DE FRANCE HOTEL TOURISME, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  1. SOCIETE HOTEL NEGRE COSTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE HOTEL NEGRE COSTE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  2. TDH SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία TDH SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. HOTEL MAS D'ENTREMONT

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOTEL MAS D'ENTREMONT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. HOTEL DU POETE

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOTEL DU POETE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Fontaine De Vaucluse, Γαλλία.

  5. HOTEL DU MUSEE

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOTEL DU MUSEE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  6. RIVA

    Γαλλία

    Η εταιρεία RIVA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Menton, Γαλλία.

  7. CARLTON BEAULIEU

    Γαλλία

    Η εταιρεία CARLTON BEAULIEU, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Beaulieu Sur Mer, Γαλλία.

  8. LES CABANETTES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES CABANETTES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  9. BRISE DE MER***

    Γαλλία

    Η εταιρεία BRISE DE MER***, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Saint-Raphaël, Γαλλία.

  10. LE BELLECOTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE BELLECOTE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Gassin, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχείο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

664 Επιχειρήσεις

Kατηγορια