• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταποίηση τροφίμων

Αποτελέσματα για

Μεταποίηση τροφίμων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. MAISON MARTEGALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAISON MARTEGALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυγά ψαριών, Μεταποίηση τροφίμων, αυγοταραχο, Αυγά ψαριών, και Μεταποίηση τροφίμων. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  2. SAS LACS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS LACS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταποίηση τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυγοταραχο. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  3. HERBIOLYS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Herbiolys Laboratoire ιδρύθηκε το 2004 μετά από συνάντηση βοτανολόγων, ειδικών εθνικών βοτανολόγων και συγκομιδών που είχαν το ίδιο πάθος για το φυτικό κόσμο. Ειδικός στα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών από την γαλλική χλωρίδα, το εργαστήριο υιοθετεί εξ αρχής έναν πρωτότυπο παραγωγικό τρόπο : τα φυτά, τα οποία συλλέγονται από συγκομιδές παραγωγούς εταίρους της επιχείρησης, υποβάλλονται απευθείας σε διαβροχή στον τόπο συγκομιδής προκειμένου να διατηρήσουν όλες τις ιδιότητες τους και τον ενεργητικό τους δυναμικό. Η Herbiolys Laboratoire υποστηρίζει μια ισχυρή δεοντολογία προωθώντας μια βιώσιμη και μελετημένη συγκομιδή, χρησιμοποιώντας γυάλινα δοχεία και ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, περιορίζοντας την περιβαλλοντολογική της επίπτωση, χάρη σε έναν όσο πιο εφικτό τοπικό ανεφοδιασμό και προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Γαλλία από εμάς, στις Άπω-Αλπεις, και κατέχουν πιστοποίηση από τις Nature & Progrès, βιολογική καλλιέργεια και είναι ετικεταρισμένα.

  4. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  5. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  2. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

  3. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  4. ACANTHIS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

  5. LABORATOIRE PYC

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Το εργαστήριο PYC ασχολείται με την υπεργολαβία διαιτητικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής Γαλλικής προέλευσης. Κατά παραγγελία ανάπτυξη προϊόντων χωρίς ετικέτα, χωρίς γλουτένη ή vegan. Οι σκόνες είναι συσκευασμένες σε δοχεία, σακουλάκια, doypack ή στικ. Προσφέρει: σκόνες πλούσιες σε πρωτεΐνες, πρωτεϊνούχα σνακ, υποκατάστατα γεύματος, προϊόντα αθλητικής διατροφής, συμπληρώματα διατροφής (αδυνάτισμα, υγεία, διατροφικά καλλυντικά). Γαλλικής παραγωγής.Το εργαστήριο PYC είναι το διατροφικό τμήμα του Ομίλου SOLINA.

  1. NOUGAT TOLLERON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Το εργαστήριο παραγωγής μαντολάτου TOLLERON, βρίσκεται στο όμορφο χωριό CRESTET στην περιοχή του Vaucluse, εξειδικεύεται στην παρασκευή μαλακών μαντολάτων σύμφωνα με μια αρχαία τεχνογνωσία. Επεξεργαζόμαστε τα μαντολάτα μας παραδοσιακά, με χειροποίητο τρόπο και σας προσφέρουμε μια γκάμα διαφόρων γευστικών μαντολάτων.Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των συστατικών. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογής γευστικών μαντολάτων.Μπορείτε να παραγγείλετε τα γευστικά μας μαντολάτα μέσω του ιστότοπου μας, ηλεκτρονικά.

  2. VALMAX FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VALMAX FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γαλα σε σκονη, ελαια, Κραμβέλαιο, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  1. COMPTOIR DES ÉPICES MADAGASCAR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COMPTOIR DES ÉPICES MADAGASCAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιπερι, αιθερια ελαια, βανιλια, κακάο, και Βούτυρο κακάου. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  2. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. TIMGAD STORE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TIMGAD STORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Ελιές, Γεώμηλα (πατάτες), Μη αλκοολούχα ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Ελαιόλαδο, χουρμαδες, συσκευασμενοι χουρμαδες, και πεπονια. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

  4. APIOR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία APIOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαλακές καραμέλες, γλυφιτζούρια, και καραμελες χωρις ζαχαρη. Έχει έδρα σε Valensole, Γαλλία.

  5. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Ελαιόλαδο, εξωτικα φρουτα, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, ψημενοι ξηροι καρποι, αποξηραμενες ντοματες, καρυδια πεκαν, φουντουκια χωρις κελυφος, και καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  6. LEMEEBIO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEMEEBIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη χειροτεχνίας, συμπληρωματα διατροφης, Είδη χειροτεχνίας, και σαπούνι με χαλέπι. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  7. L'OLIVERAIE DU CAP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία L'OLIVERAIE DU CAP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια, βιολογικα λαδια, ηλιελαια, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  8. DOMAINE DE MAS CARON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOMAINE DE MAS CARON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά, Γαλλίας, κοκκινα κρασια, οινος ροζε, λευκα κρασια, βιολογικο κρασι, γευστικες δοκιμες κρασιων, εταιρειες αμπελουργιας, και syrah. Έχει έδρα σε Caromb, Γαλλία.

  1. LA MIELLERIE CHAILAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA MIELLERIE CHAILAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Συμπληρώματα διατροφής, μελι ευκαλυπτου, μελι ακακιας, θυμαρισιο μελι, μελι καστανιας, μελι απο μεγαλο υψομετρο, μελι πορτοκαλιας, και βασιλικος πολτος. Έχει έδρα σε Thorame-Basse, Γαλλία.

  2. CONSUL'TRADE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CONSUL'TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιελαια, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, λάδι τροφίμων, και μαγειρικα φυτικα ελαια. Έχει έδρα σε Auriol, Γαλλία.

  3. FOOD IDEAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FOOD IDEAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, Πρόσληψη προσωπικού, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, σχεδιασμος για εστιατορια, Πρόσληψη προσωπικού, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villeneuve-Loubet, Γαλλία.

  4. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

    Γαλλία

    Το ελαιοτριβείο ιδρύθηκε στην Βενς το 1972 από τον επώνυμο του ιδρυτή, τον François Roméo, και κατάφερε υπό το ίδιο όνομα να δημιουργήσει και να αναπτύξει με την πάροδο του χρόνο διάφορες ποικιλίες ελαιόλαδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας, φρουτώδης γεύση, δυναμικότητα και μια εκλεπτυσμένη φυτική νότα, το λάδι François Roméo γοητεύει έναν ευρύ κοινό. Το εμπορικό σήμα François Roméo έχει αναγνωριστεί από τους καταναλωτές ως μια εγγύηση σοβαρότητας και ποιότητας, χάρη στα έλαια του που προέρχονται από τα καλύτερη παραγωγικά μέρη της Μεσογείου.Συσκευασμένα αποκλειστικά στην Τοσκάνη, στην Lucca της Ιταλίας, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τόσο χημικούς όσο και οργανοληπτικούς. Ανεξάρτητα εγκεκριμένα από το διεθνές συμβούλιο ελαιοπαραγωγών εργαστήρια αναλαμβάνουν τακτικά αυτούς τους ελέγχους. Ως κάτοχος μια συνταγής ελαιόλαδου ή οποία επεξεργάστηκε αποκλειστικά από το 1972, το εμπορικό σήμα François Roméo αναγνωρίζεται με μεγάλη επιτυχία. Αποτελεί την πρώτη επιλογή μεγάλων εμπορικών σημάτων της ευρείας διανομής, πολλών ιδιωτών καθώς και μεγάλων εστιατορίων που εμπιστεύονται την ποιότητα του ελαίου François Roméo. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  5. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Γαλλία

    Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

  6. DRAGEES REYNAUD

    Γαλλία

    Σπεσιαλιτέ με επικάλυψη σοκολάτας (μαύρη, γάλακτος, κρέμα νουγκά, καραμέλα, τρούφα κ.ά.) και διακοσμητικές χάντρες (με επικάλυψη ασημιού, χρυσού, πολύχρωμες, με εσωτερικό ζάχαρης ή σοκολάτας), μικρές πολύχρωμες σοκολατένιες καρδιές. Εργαζόμαστε με επιλεγμένα αμύγδαλα: Avola, αμύγδαλα Γαλλίας και Ισπανίας, επιλεγμένα για την αυθεντικότητα και τη γεύση τους. Σε ό, τι αφορά στις σπεσιαλιτέ σοκολάτας που διαθέτουμε, τις επεξεργαζόμαστε με πολύ λεπτή σοκολάτα. Η πρώτη ύλη για τα κουφέτα μας είναι η σοκολάτα με βάση το κακάο σε περιεκτικότητα 70%.

  7. BLEU D'ARGENS

    Γαλλία

    Το αποστακτήριο Bleu d’Argens παράγει αιθέρια έλαια και αποστάγματα λεβάντας, θυμαριού, φασκόμηλου και ύσσωπου στις εγκαταστάσεις του από το 2004 και από το 2009 παρασκευάζει φυσικά αρωματικά μείγματα ευεξίας. Χάρη στη μεγάλη της ποικιλία σε 100% φυσικά καλλυντικά, η επιχείρηση μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Η επιχείρηση προτείνει επίσης και άλλα προϊόντα από την ορεινή γη, όπως ξύδι, γλυκά και αφεψήματα. Η κύρια δραστηριότητα της Bleu d’Argens είναι η παραγωγή αιθέριου ελαίου λεβάντας ΠΟΠ, ενώ ειδικεύεται επίσης σε καλλυντικά και αρωματικά μείγματα από 100% φυσικά συστατικά για το σώμα και την ευεξία: κρέμες ενυδάτωσης και επανόρθωσης, προϊόντα μασάζ και απολέπισης, αφρόλουτρα και σαπούνια. Η επωνυμία Bleu d’Argens απολαμβάνει την εκμετάλλευση λεβάντας ΠΟΠ από την περιοχή Haute Provence από το 2005 και το 2015 έλαβε τη διάκριση Slow cosmétique **

  8. WAKHAN AA - RÉGLISSE BIO

    Γαλλία

    Παραγωγός τροφίμων από τα όρη της Ιμαλάια ως τον τελικό πελάτη, χωρίς μεσάζοντες. χονδρική πώληση φυτών ιατρικής χρήσης και αρωματικών φυσικών φυτών και άγριων όπως η γλυκόριζα, γλυκοριζικό οξύ και γλαβριδίνη, σαφράν, σουσάμι, κύμινο, κορίανδρο, σπόρος μαυροσουσάμου, άνθος από Malva sylvestris, κ.λπ. Από το 2018, η εταιρεία, προκειμένου να εξασφαλίσει την ιχνηλασιμότητα του εργοστασίου, υλοποίησε ένα σύστημα στο οποίο όλες οι συγκομιδές διατηρούν ένα "φάκελο συγκομιδής".

  9. MAVANY SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAVANY SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  10. SOLINA NUTRITION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOLINA NUTRITION, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταποίηση τροφίμων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

146 Επιχειρήσεις