• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταποίηση τροφίμων

Αποτελέσματα για

Μεταποίηση τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

 2. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

  Η Neupert Ingredients ξεχωρίζει παγκοσμίως στο εμπόριο φυτικών πρώτων υλών, πρόσθετων και ειδικών μειγμάτων. Για πολλά χρόνια προμηθεύουμε τη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών, φαρμάκων και ζωοτροφών με πρώτες ύλες που υποβάλλονται σε επεξεργασία για την παραγωγή μίας μεγάλης ποικιλίας γνωστών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρινόμαστε απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και σχέσης τιμής-απόδοσης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πυκνωτικά, συνδετικά μέσα και πηκτωματοποιητές, αντιοξειδωτικά, λειτουργικές πρωτεΐνες, Superfoods, προϊόντα γάλακτος σε σκόνη, αμινοξέα, ψυλλόχορτο, ρυθμιστές οξέων, λεκιθίνες, γλυκαντικές ουσίες και παράγωγα αμύλου, μικροφύκη, εκχυλίσματα και διάφορα εξειδικευμένα προϊόντα. Η εμπειρία μας πολλών δεκαετιών στην εμπορία πρώτων υλών μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναλύουμε συνεχώς την παγκόσμια αγορά και να παρέχουμε στους πελάτες συμβουλές για την εξέλιξη των τιμών και για αποφάσεις αγοράς διακρίνοντας τις τάσεις της αγοράς.

 3. CONDETTA GMBH & CO. KG STORCK INDUSTRIE-SERVICE

  Γερμανία

  Η CONDETTA είναι μια θυγατρική επιχείρησης της August Storck KG από τη Halle (Βεστφαλία) και πιστοποιημένη εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα των λειτουργικών λύσεων προϊόντων για τη μεταποιητική βιομηχανία τροφίμων. Σε πολλά τρόφιμα υπάρχουν πρώτες ύλες της CONDETTA. Από τη βασική πρώτη ύλη και τα επιμέρους συστατικά έως την εξατομικευμένη ολοκληρωμένη λύση, η CONDETTA παράγει μείγματα σκονών από συστατικά που προσθέτουν γεύση, χρώμα, γλύκανση και υφή. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, επιχειρήσεις σε περισσότερες από 50 χώρες βασίζονται στην εξειδίκευση της CONDETTA στις πρώτες ύλες. Η CONDETTA υποστηρίζει τους πελάτες της κατά τη σχεδίαση, την προμήθεια πρώτων υλών και σε κάθε στάδιο ανάπτυξης με τεχνολογικές συμβουλές και ένα υπερσύγχρονο κέντρο εφαρμογών με πιλοτικές εγκαταστάσεις UHT για ρεαλιστικά πειράματα ανάπτυξης και αποτελέσματα ανώτερης κλίμακας. Χάρη στην ποιότητα βιολογικών προϊόντων, προϊόντων Halal, Koscher και VLOG, η CONDETTA είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης για καινοτομικές ιδέες προϊόντων, για εδραιωμένες εταιρείες, αλλά και για αναπτυσσόμενες νέες επιχειρήσεις

 4. ERATEC

  Γαλλία

  Η Eratec εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην κατασκευή και στην πώληση καυστήρων αερίου με μεταλλικές ίνες. Οι καυστήρες μας χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως οι θερμικές επεξεργασίες, η επεξεργασία μετάλλων, η βαφή, ο τομέας διατροφής και πολλούς άλλους τομείς. Με πυρίμαχη κεφαλή από ανοξείδωτο χάλυβα με μια επιφάνεια ακτινοβολίας με πλεκτή μεταλλική ίνα Bekinit® και ένα σύστημα προμείγματος αερίου/ αέρα με ηλεκτρονικό έλεγχο, οι καυστήρες μας μπορούν να παράγουν κλασικές μπλε φλόγες ή αέρια υπέρυθρων για την άμεση θερμική επεξεργασία υπερύθρων. Στην Eratec, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ειδικές τους ανάγκες και να τους προσφέρουμε την καλύτερη τεχνική λύση για την βιομηχανική τους χρήση. Η ομάδα μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη υποστήριξη, από την ανάλυση των αναγκών και την υλοποίηση της επιλεγμένης λύσης, που μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες του κάθε πελάτη χωριστά. Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε λύσεις στα μέτρα του πελάτη στους τομείς της θερμικής επεξεργασίας, στην επεξεργασία των μετάλλων, στην βαφή και στον τομέα των τροφίμων. Είμαστε επίσης σε θέση να παράγουμε καυστήρες στα μέτρα σας ώστε να ικανοποιήσουν ειδικές ανάγκες των πελατών μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 5. KOORDINATION KRAFTICUS GMBH

  Γερμανία

  Εμείς, η Koordination Krafticus GmbH, είμαστε παραγωγός συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων αθλητικής διατροφής. Ως θυγατρική εταιρεία της Theodor Rietmann GmbH διαθέτουμε σημαντικό ιστορικό σε ό, τι αφορά στα καινοτομικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Η Theodor Rietmann GmbH είναι μια οικογενειακή επιχείρησης με ιστορία άνω των 50 ετών και ένας από τους καλύτερους παραγωγούς μειγμάτων πρώτων υλών για βιομηχανικές μεγάλες επιχειρήσεις αρτοποιίας. Οι πελάτες μας βρίσκονται στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια άριστα εκπαιδευμένη ομάδα άνω των 160 συνεργατών αναπτύσσεται συνεχώς και υλοποιεί σταθερά νέες ιδέες. Τι είναι αυτό που μας κάνει τόσο ιδιαίτερους; Θα διαπιστώσετε τη διαφορά μόλις ξεκινήσουμε με την ανάπτυξη του προϊόντος σας. Είμαστε υπερήφανοι για το άριστα εκπαιδευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με σύντομα διαστήματα ανταπόκρισης. Σας παρέχεται ένας σταθερός συνεργάτης επικοινωνίας της ομάδας μας και δεν χρειάζεται να απευθύνεστε σε διάφορα τμήματα. Η προσαρμοσμένη ανάπτυξη, η δοκιμή γεύσης πριν από την κυκλοφορία των προϊόντων και η προσωπική υποστήριξη από τους πεπειραμένους διαχειριστές προϊόντων της εταιρείας μας είναι τα πλεονεκτήματά μας – σε εμάς είστε σε καλά χέρια!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MAISON BOTEH

  Γαλλία

  Η MAISON BOTEH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε από μητέρα και γιο, ειδικεύεται σε εκλεπτυσμένα προϊόντα διατροφής με γεύσεις από την Περσία/ το Ιράν. Τα προϊόντα μας επεξεργάζονται με παραδοσιακό τρόπο, συνδυάζοντας δημιουργικότητα και πάθος για την Ιρανική κουζίνα. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε δύο επιπλέον υπηρεσίες: Δημιουργία προϊόντων με λευκή ετικέτα καιπορισμό προϊόντων made in France. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω: Διατηρούμε πολλαπλές δραστηριότητες: 1/ Πώληση των προϊόντων MAISON BOTEH : •Ένα μοναδικό προϊόν : L’Or Noir, πολτός από μαύρο λεμόνι από το Ιράν, •Μαρμελάδες με γεύσεις Περσίας (δείτε τα προϊόντα). - Διαθέσιμα σε διάφορές μορφές : Λιανική ή CHR : από 100 γρ. έως 500 γρ/ ξενοδοχεία: 28 γρ. 42 γρ. - Δυνατότητα βιολογική προέλευσης, - Πιστοποίηση IFS • Μπαχαρικά (Σαφράν, Σουμάκ κ.λπ.), ξηροί καρποί (φυστίκι, άγριο αμύγδαλο κ.λπ) ή αφυδατωμένα φρούτα (αφυδατωμένη φράουλα, μάνγκο από το Ιράν, - Βιολογικής προέλευσης επίσης δυνατή. 2/ Προμηθευτής προϊόντων με λευκή ετικέτα: - Δημιουργούμε συνταγές για εσάς, - Υλοποιούμε μαζί την ετικέτα αν δεν έχετε γραφίστα/σχεδιαστή, - Σας συνοδεύουμε για την δημιουργία της συγγραφής υποχρεώσεων.3/ Εξωπορισμό γαστρονομικών προϊόντων « Made in France » : - 'Εναν δίκτυο εταίρων μας επιτρέπει να σας υποστηρίξουμε στην αναζήτηση σας προϊόντων made in France. Έλαιο, αρτύματα, μαρμελάδες κ.λπ.Με την MAISON BOTEH, τα πάντα γίνονται. Προσφέρουμε υπηρεσίες στα μέτρα του πελάτη ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις προσδοκίες και ανάγκες σας.

 2. AG FEEDING

  Πολωνία

  Η AG Feeding od Gdynia είναι ένας Πολωνικός προμηθευτής έτοιμων προϊόντων από ίνες από φυσικές ύλες. Προσφέρει προϊόντα όπως: ίνες και σκόνες φρούτων και λαχανικών- φρουί γλασέ- λυοφιλημένα φρούτα- χυμούς και συμπυκνώματα φρούτων και λαχανικών. Η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στην παράδοση βιολογικών προϊόντων. Προσφέρει ίνες από μήλο, αρόνια, κιχώριο, μαύρο σιτάρι ή μαύρο φραγκοστάφυλλο.

 3. MALTIVOR

  Γαλλία

  Η εταιρεία MALTIVOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταποίηση τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπύρα (ζύθος), Μπύρα (ζύθος), αγροδιατροφικά, Αγροδιατροφική βιομηχανία, και αλευρι. Έχει έδρα σε Vourles, Γαλλία.

 4. LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ)

  Γαλλία

  Η εταιρεία LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταποίηση τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζυμαρικά, αγροτικη εκμεταλλευση, αποξηραμενα ζυμαρικα με αυγα, ζυμαρικα απο σιμιγδαλι σκληρου σιτου, παραγωγη ζυμαρικων, πρωτα πιατα με φρεσκα ζυμαρικα, πρωτα πιατα με βαση τα ζυμαρικα, παραγωγη αποξηραμενων ζυμαρικων, και χειροποίητα ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Varreddes, Γαλλία.

 5. ZILOA

  Γαλλία

  Η εταιρεία ZILOA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Μεταποίηση τροφίμων, μουσλι, μπαρα ενεργειας, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), αφυδατωμενα τροφιμα, και Μεταποίηση τροφίμων. Έχει έδρα σε Rambouillet, Γαλλία.

 1. ELLER S.R.L

  Ιταλία

  Η εταιρεία ELLER S.R.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταποίηση τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα μεταποίησης κρεάτων, ετοιμα κατεψυγμενα γευματα, προμηθειες για τον τομεα της τροφοδοσιας, Μηχανήματα μεταποίησης κρεάτων, και βιομηχανικες μηχανες κιμα. Έχει έδρα σε Lagundo, Ιταλία.

 2. KOLIS BAUELEMENTUM UG

  Γερμανία

  Η εταιρεία KOLIS BAUELEMENTUM UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταποίηση τροφίμων. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

 1. HWB NUSSWELT GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και πολλά χρόνια προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ξηρούς καρπούς και σπόρους, καθώς και καρπούς επιλεγμένης άριστης ποιότητας. Γνωρίζουμε καλά τους προμηθευτές μας και τις επιχειρήσεις παραγωγής τους και τους ελέγχουμε τακτικά. Μετά την παραλαβή των προϊόντων από τις χώρες προέλευσης ελέγχουμε σχολαστικά τα πάντα προτού ξεκινήσουμε την περαιτέρω επεξεργασία τους. Στη δική μας ιδιόκτητη μονάδα καβουρδίσματος συνεχίζουμε την επιβελτίωση έως τη συσκευασία.

 2. ILCAR S.R.L. INDUSTRIA LAVORAZIONE CARRUBE

  Ιταλία

  Η εταιρεία Ilcar βρίσκεται στο Rosolini στην επαρχία Syracuse και ειδικεύεται στην επεξεργασία του χαρουπιού, από όπου εξάγονται τροφές που προορίζονται για ζώα, ζωοτροφές και συμπληρώματα για ζώα. Η επεξεργασία προορίζεται για την παραγωγή πολτού χαρουπιού μεσαίου / μεγάλου πάχους και λεπτού, κόκκων χαρουπιού και αλεύρων από πολτό χαρουπιών. Ο πολτός χρησιμοποιείται για την παρασκευή τροφών για ζώα και ο κόκκος χρησιμοποιείται κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων, στα καλλυντικά και τη φαρμακευτική.

 3. FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH

  Πολωνία

 4. DR. OTTO SUWELACK NACHF. GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. B&LSONIC ULTRASONIC CO., LTD

  Κίνα

 6. OLICARPO

  Τυνησία

 7. INTEROZONO

  Ισπανία

 8. EMMI LANGNAU AG

  Ελβετία

 1. ARTE BIANCA DOC

  Ιταλία

 2. KANGEN KG

  Αυστρία

 3. ASTRA INC. -FRUIT PEELING MACHINE

  Ιαπωνία

 4. AXEL BRINKHAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. PASTIFICIO SCOPELLO

  Ιταλία

 6. GREIXOS OLIVELLA S.L

  Ισπανία

 7. GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

 8. LAVANGO ENGINEERING LT

  Λιθουανία

 9. PIMAK PROFESSIONAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Τουρκία

 10. L.W.C. MICHELSEN GMBH

  Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταποίηση τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

21.572 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες