• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταποίηση τροφίμων

Αποτελέσματα για

Μεταποίηση τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. CONDETTA GMBH & CO. KG STORCK INDUSTRIE-SERVICE

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η CONDETTA είναι μια θυγατρική επιχείρησης της August Storck KG από τη Halle (Βεστφαλία) και πιστοποιημένη εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα των λειτουργικών λύσεων προϊόντων για τη μεταποιητική βιομηχανία τροφίμων. Σε πολλά τρόφιμα υπάρχουν πρώτες ύλες της CONDETTA. Από τη βασική πρώτη ύλη και τα επιμέρους συστατικά έως την εξατομικευμένη ολοκληρωμένη λύση, η CONDETTA παράγει μείγματα σκονών από συστατικά που προσθέτουν γεύση, χρώμα, γλύκανση και υφή. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, επιχειρήσεις σε περισσότερες από 50 χώρες βασίζονται στην εξειδίκευση της CONDETTA στις πρώτες ύλες. Η CONDETTA υποστηρίζει τους πελάτες της κατά τη σχεδίαση, την προμήθεια πρώτων υλών και σε κάθε στάδιο ανάπτυξης με τεχνολογικές συμβουλές και ένα υπερσύγχρονο κέντρο εφαρμογών με πιλοτικές εγκαταστάσεις UHT για ρεαλιστικά πειράματα ανάπτυξης και αποτελέσματα ανώτερης κλίμακας. Χάρη στην ποιότητα βιολογικών προϊόντων, προϊόντων Halal, Koscher και VLOG, η CONDETTA είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης για καινοτομικές ιδέες προϊόντων, για εδραιωμένες εταιρείες, αλλά και για αναπτυσσόμενες νέες επιχειρήσεις

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Neupert Ingredients ξεχωρίζει παγκοσμίως στο εμπόριο φυτικών πρώτων υλών, πρόσθετων και ειδικών μειγμάτων. Για πολλά χρόνια προμηθεύουμε τη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών, φαρμάκων και ζωοτροφών με πρώτες ύλες που υποβάλλονται σε επεξεργασία για την παραγωγή μίας μεγάλης ποικιλίας γνωστών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρινόμαστε απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και σχέσης τιμής-απόδοσης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πυκνωτικά, συνδετικά μέσα και πηκτωματοποιητές, αντιοξειδωτικά, λειτουργικές πρωτεΐνες, Superfoods, προϊόντα γάλακτος σε σκόνη, αμινοξέα, ψυλλόχορτο, ρυθμιστές οξέων, λεκιθίνες, γλυκαντικές ουσίες και παράγωγα αμύλου, μικροφύκη, εκχυλίσματα και διάφορα εξειδικευμένα προϊόντα. Η εμπειρία μας πολλών δεκαετιών στην εμπορία πρώτων υλών μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναλύουμε συνεχώς την παγκόσμια αγορά και να παρέχουμε στους πελάτες συμβουλές για την εξέλιξη των τιμών και για αποφάσεις αγοράς διακρίνοντας τις τάσεις της αγοράς.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. AG FEEDING

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 5. EMMI LANGNAU AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. NZUSHI

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 2. HWB NUSSFRUCHT GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και πολλά χρόνια προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ξηρούς καρπούς και σπόρους, καθώς και καρπούς επιλεγμένης άριστης ποιότητας. Γνωρίζουμε καλά τους προμηθευτές μας και τις επιχειρήσεις παραγωγής τους και τους ελέγχουμε τακτικά. Μετά την παραλαβή των προϊόντων από τις χώρες προέλευσης ελέγχουμε σχολαστικά τα πάντα προτού ξεκινήσουμε την περαιτέρω επεξεργασία τους. Στη δική μας ιδιόκτητη μονάδα καβουρδίσματος συνεχίζουμε την επιβελτίωση έως τη συσκευασία.

 3. ILCAR S.R.L. INDUSTRIA LAVORAZIONE CARRUBE

  Ιταλία

  Η εταιρεία Ilcar βρίσκεται στο Rosolini στην επαρχία Syracuse και ειδικεύεται στην επεξεργασία του χαρουπιού, από όπου εξάγονται τροφές που προορίζονται για ζώα, ζωοτροφές και συμπληρώματα για ζώα. Η επεξεργασία προορίζεται για την παραγωγή πολτού χαρουπιού μεσαίου / μεγάλου πάχους και λεπτού, κόκκων χαρουπιού και αλεύρων από πολτό χαρουπιών. Ο πολτός χρησιμοποιείται για την παρασκευή τροφών για ζώα και ο κόκκος χρησιμοποιείται κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων, στα καλλυντικά και τη φαρμακευτική.

 4. OLICARPO

  Τυνησία

 5. DR. OTTO SUWELACK NACHF. GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. B&LSONIC ULTRASONIC CO., LTD

  Κίνα

 2. ARTE BIANCA DOC

  Ιταλία

 3. KANGEN KG

  Αυστρία

 4. AXEL BRINKHAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. PASTIFICIO SCOPELLO

  Ιταλία

 6. GREIXOS OLIVELLA S.L

  Ισπανία

 7. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Γαλλία

 8. LAVANGO ENGINEERING LT

  Λιθουανία

 9. GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG

  Γερμανία

 10. L.W.C. MICHELSEN GMBH

  Γερμανία

 1. ERAVITAL GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

 2. ASTRA.INC

  Ιαπωνία

 3. OCTOFROST

  Σουηδία

 4. GRECO SOCIETÀ AGRICOLA S.R.L.

  Ιταλία

 5. HEISS MSP

  Γερμανία

 6. CAPERSMED

  Μαρόκο

 7. LIMAGRAIN INGREDIENTS

  Γαλλία

 8. MILK AUTOMATION S.R.O.

  Τσεχία

 9. ELECTROGASOCHEM LTD.

  Ουκρανία

 10. KOORDINATION KRAFTICUS GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταποίηση τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22.176 επιχειρήσεις

Χ'ωρες