• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταλλικά τελικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά τελικά προϊόντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. METASTAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία METASTAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοι απορριμματων, Αστικές διαρρυθμίσεις, και Αστικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TECHNIQUES ELINGUES SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια - εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Έξαλα, αρτανες, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, καλώδια και εξαρτήματα για σπορ αναρρίχησης σε δέντρα, Έξαλα, καλώδια από σύρμα από γαλβανισμένο χάλυβα, εξαρτηματα ανυψωσης, και Εξοπλισμός ανύψωσης. Έχει έδρα σε Mimet, Γαλλία.

  3. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

    Γαλλία

    Η εταιρεία Rhône Elastomères ιδρύθηκε το 1976 και εξειδικεύεται στους βιομηχανικούς τροχούς και τροχίσκους χειρισμού για οποιαδήποτε χρήση από 20 κιλά μέχρι 12 τόνους ωφέλιμου φορτίου. Η Rhône Elastomères έχει ευρύ φάσμα προϊόντων, με αναλογία τιμής / ποιότητας που επιτρέπει να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών, καθώς και όλες τις τεχνικές απαιτήσεις των διαφόρων τομέων εφαρμογής. Η Rhône Elastomères ειδικεύεται στην υλοποίηση σχεδίων τροχών από καουτσούκ ή από πολυουρεθάνη σε ζάντες από χάλυβα, μηχανο-συγκολλημένων και με μηχανο-συγκολλημένα στηρίγματα για βαριά και πολύ βαριά φορτία. Πρόκειται για μια κατασκευή τροχού και ρουλέτας στα μέτρα των πελατών, καθώς και μια τεράστια γκάμα προϊόντων και ποιότητα εμπορικών υπηρεσιών για τις οποίες έγινε γνωστή η Rhône Elastomères.

  4. PRESSIRESSORT

    Γαλλία

    Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και εμπορία ελατηρίων κάθε είδους για τη βιομηχανία, την αεροναυπηγική, την πυρηνική, τη μηχανική και τις μεταφορές, ελατήρια για ναυπηγικές εργασίες επισκευής, για την πετροχημεία, τον αγροδιατροφικό τομέα και την ιατρική. Η PRESSIRESSORT δραστηριοποιείται επίσης τον τομέα των υδροηλεκτρικών φραγμάτων. Παρέχουμε παραγωγή ελατηρίων κατά παραγγελία και σχεδιασμό με υποβοήθηση υπολογιστή. Βαθμονόμηση ελατηρίων. Κατασκευάζονται άγκιστρα, περόνες βήτα, ράβδοι, σπειροειδή ελατήρια, μεταλλικά ελατήρια, ελατήρια από σύρμα ή διαμορφωμένα ελάσματα. Υλικό: χάλυβας, ανοξείδωτο, Inconel, φωσφορούχος μπρούντζος, χαλκός, βηρύλλιο και άλλα. Δημιουργία ελατηρίων υψηλής τεχνολογικής κατηγορίας με υπολογισμό από πρότυπα ή τεμαχίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Οι αγοραστές, οι τεχνικοί και οι μηχανικοί των γραφείων μελετών αξιοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό του προϊόντος και την εύρεση νέων λύσεων. : Από ενιαία τεμάχια έως μεγάλες ποσότητες από σύρμα 0, 2 έως 50 mm.

  5. ATROW

    Γαλλία

    Ειδικευόμαστε στη μελέτη και την εκτέλεση συγκολλημένων εξαρτημάτων σε σχήματα με συγκεκριμένες σημάνσεις όπως η προστασία φωτιστικών, κινητών εξαρτημάτων, θερμαντικά στοιχεία. Εξαρτήματα ιατρικών και εργαστηριακών οργάνων, καθώς και στοιχεία επίπλων. Επίσης, προθήκες πάγκων, προθήκες από περφορέ λαμαρίνα, αρθρωτές προθήκες και προθήκες μονομπλόκ για μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, για αποθήκες και για τον τομέα της βιομηχανίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STE INDUSTRIELLE DE SERRURERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE INDUSTRIELLE DE SERRURERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά χωρίσματα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Σιδηροτεχνία, Μεταλλικά χωρίσματα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Draguignan, Γαλλία.

  2. ARMA TECH SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARMA TECH SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικό πλέγμα για οπλισμένο σκυρόδεμα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Μεταλλικό πλέγμα για οπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικοι σκελετοι, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και πλαίσια για σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Le Rove, Γαλλία.

  3. SARL FERRONNERIE BUCHWALTER

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL FERRONNERIE BUCHWALTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Σιδηροτεχνία, Μεταλλικά πλέγματα, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Σιδηροτεχνία, και Μεταλλικά πλέγματα. Έχει έδρα σε Fontvieille, Γαλλία.

  4. STE NOUVELLE GRILLGAES DE PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE NOUVELLE GRILLGAES DE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, Σιδηροτεχνία, Συρματοπλέγματα, περιφραξεις, πυλες, και Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Saint-Laurent-Du-Var, Γαλλία.

  5. APM PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία APM PROVENCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατσάλινες σκαλωσιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση σκαλωσιων, ενοικιαζονται σταθερες σκαλωσιες, και βιομηχανικες μονωσεις. Έχει έδρα σε Port-De-Bouc, Γαλλία.

  1. ABCMINET

    Γαλλία

    Η εταιρεία ABCMINET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατσάλινες σκαλωσιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Μεταλλικές σκάλες, ραμπες, βιομηχανικοι τορνοι, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, και Μεταλλικές σκάλες. Έχει έδρα σε Pertuis, Γαλλία.

  2. CARRADORI SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία CARRADORI SUD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά χωρίσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι, και Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Fos Sur Mer, Γαλλία.

  1. SA CATALVER

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA CATALVER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, και Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου. Έχει έδρα σε Sollies Ville, Γαλλία.

  2. PROFILES ACIERS ET ALLIAGES LEGERS SCARAMOZZINO

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROFILES ACIERS ET ALLIAGES LEGERS SCARAMOZZINO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, και Χάλυβες. Έχει έδρα σε Contes, Γαλλία.

  3. PRODUITS NOUVEAUX DU BATIMENT

    Γαλλία

  4. TRAV ENTRETIEN ARRETS MAINTEN INDUST

    Γαλλία

  5. ARMATURES SYSTEM SARL

    Γαλλία

  6. SOC DE TRAVAUX INDUSTRIELS ET MONTAGE

    Γαλλία

  7. D EXPLOITATION VERDAGNEVANLIEDE

    Γαλλία

  8. AFFUTAGE VAROIS

    Γαλλία

  1. SUD LETTRES ADHESIVES SERVICES

    Γαλλία

  2. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

    Γαλλία

    Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά τελικά προϊόντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις