• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικά διατηρημένα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά διατηρημένα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. CONSERVES GUINTRAND SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CONSERVES GUINTRAND SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά διατηρημένα, Λαχανικά διατηρημένα, και αχλαδια. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  2. PLANTIN SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία PLANTIN SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρουφες, Μαύρες τρούφες, ελαια με τρουφες, και Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Puymeras, Γαλλία.

  3. JEAN MARTIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία JEAN MARTIN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά σε κονσέρβα, και Λαχανικά σε κονσέρβα. Έχει έδρα σε Tarascon, Γαλλία.

  4. LOUIS MARTIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία LOUIS MARTIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει έδρα σε Monteux, Γαλλία.

  5. PROVENCE OLIVES

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROVENCE OLIVES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SA BARRAL SA PB

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA BARRAL SA PB, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά διατηρημένα, και Λαχανικά διατηρημένα. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.