• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαχανικά διατηρημένα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά διατηρημένα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GROUPE RIVIERE

  Γαλλία

  Με μια ισχυρή παρουσία στην Νότια Γαλλία, ο όμιλος Rivière, δημιουργεί και επεξεργάζεται νόστιμα και καινότομα έτοιμα πιάτα με βάση παραδοσιακές γαλλικές συνταγές. Οι συνταγές του, σχεδιασμένες με φυσικά συστατικά, δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες, συντηρητικά ή τεχνητά αρτυματικά. Μέσα από το εμπορικό του σήμα, ο όμιλος Rivière δείχνει την φροντίδα του για την ποιότητα των προϊόντων του και την δέσμευση του για μια προσέγγιση RSE. Ο οίκος Rivière αξιοποιεί τις παραδοσιακές γαλλικές συνταγές της νοτιοδυτικής Γαλλίας με έτοιμα πιάτα με βάση το κρέας.Τα πιάτα Mets de Provence φωτίζουν το πιάτο με συμπληρώματα μαγειρικής, καρυκεύματα, προϊόντα επάλειψης για το απεριτίφ και έτοιμα μαγειρεμένα πιάτα λαχανικών με μια γεύση από την Προβινγκία. H Aroma One εξειδικεύεται στους πολτούς από βότανα και μπαχαρικά σε σωλήνες, για μια πρακτική και γευστική μαγειρική. Η Solvia σας ταξιδεύει στον κόσμο της γευσιγνωσίας με καρυκεύματα, σάλτσες και λαχανικά μαγειρεμένα, βιολογικά. Η δέσμευση μας για προϊόντα ανώτερης ποιότητας: - Γαλλικής παρασκευής - Γαλλικά κρέατα και λαχανικά - Συνταγές clean label και θρεπτικά ισορροπημένες - Σήμα PME+ από τους παραγωγικούς μας χώρους (RSE) - Αποτελεσματικά εργαλεία παραγωγής και εγγραφή στους διεθνούς καταλόγους (IFS, BRC, Bio)

 2. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Ιταλία

  Η ιστορία μας ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του '60, όταν οι παππούδες μας ίδρυσαν μια μικρή φάρμα, ειδικευμένη στην καλλιέργεια της αγκινάρας. Για δεκαετίες, το κύριο προϊόν μας ήταν η αγκινάρα, εξαιρετική φυσική ή διατηρημένη σε άλμη ή σε λάδι. Με τα χρόνια αποφασίσαμε να αφοσιωθούμε με πάθος σε άλλα προϊόντα: κολοκυθάκια, μελιτζάνες, ντομάτες, μανιτάρια, ελιές και άλλα λαχανικά. Οι κονσέρβες μας είναι το αποτέλεσμα της παθιασμένης δουλειάς στα χωράφια, της σοφίας των αγροτικών χεριών που ξέρουν πώς να σας επαναφέρουν σε ένα βάζο τη γεύση νόστιμων, πάντα φρέσκων λαχανικών που έχουν υποστεί επεξεργασία μέσα σε 24 ώρες από τη συγκομιδή. Σήμερα έχουμε το προνόμιο να εξυπηρετούμε σημαντικές εταιρείες του κλάδου, δίνοντάς τους μόνο ποιοτικά προϊόντα, απολαμβάνοντας τις αρχαίες συνταγές που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά. Συνταγές που ξαναζούν την αγάπη μας για τα χωράφια και το καλό φαγητό.

 3. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Ιταλία

  Με πάνω από 300 εκτάρια γης φυτεύουμε, δουλεύουμ ε και μεταμορφώνουμε όλα τα είδη λαχανικών. Το κορυφαίο προϊόν μας είναι η αγκινάρα με εκατομμύρια κομμάτια που επεξεργαζόμαστε κάθε χρόνο, αλλά και ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πιπεριές και κρεμμύδια. Οι κονσέρβες, φυσικές ή σε λάδι, μπορούν να έχουν διαφορετικούς τύπους συσκευασίας: σακουλάκια, κουτάκια 1 κιλού, 3 κιλά και μεγάλα δοχεία ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας. Η εταιρεία αξιοποιεί τον επαγγελματισμό πάνω από 200 συνεργατών και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον τομέα των κονσερβοποιημένων τροφίμων. Αυτό μας επιτρέπει να μετατρέψουμε τα λαχανικά απευθείας από φρέσκα, με λίγα βήματα και πάντα μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή. Έχουμε λάβει τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις ποιότητας στον τομέα των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των BRC food, ISO 9001: 2008 και Πιστοποιητικό ICEA για τον Βιολογικό τομέα. Τα τελευταία χρόνια, χάρη στη συνεργασία με τη Slow Food, παράγουμε τη σάλτσα ντομάτας Fiaschetto di Torre Guaceto.

 4. LA CASARECCIA

  Ιταλία

  Η La Casareccia, με έδρα στη Via Stabia στο Sant 'Antonio Abate (NA), είναι μια εταιρεία συντήρησης τροφίμων, από ντομάτες μέχρι όσπρια, λαχανικά επιλεγμένα και συσκευασμένα με τη μέγιστη προσοχή. Η Εταιρεία πληροί τα πρότυπα που απαιτούνται για τις πιστοποιήσεις UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD.

 5. TRENDY FOODS

  Βέλγιο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MAISON ANETH

  Γαλλία

 2. EDELWEISS GROUPE

  Γαλλία

 3. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Γερμανία

 5. CONSERVAS SERRANO S.L.

  Ισπανία

  Από το 1880, επεξεργαζόμαστε κονσέρβες φρούτων και λαχανικών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε γευστικές κονσέρβες ανώτατης ποιότητας στα εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, καταστήματα gourmet και delicatessen, με προϊόντα από την οπωροκηπευτικής πεδιάδες της La Rioja και Navarra. Καθ΄όλη την διαδικασία, φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να διατηρήσουμε την φυσική γεύση που χαρακτηρίζει τα τοπικά προϊόντα. 'Ολα τα προϊόντα μας ικανοποιούν τους αυστηρότερους ελέγχους ποιότητας και ασφαλείας και είναι πιστοποιημένα με το πρότυπο κατά IFS Food.

 1. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Γαλλία

  Η Alimentation Fine de France αποτελεί γαλλική επιχείρηση αναφοράς στην εκλεπτυσμένη διατροφή ντελικατέσεν χάρη σε μια αυστηρή πολιτική ποιότητας : επιλογή των προϊόντων με βάσει απαιτητικά γευστικά και ποιοτικά κριτήρια, αποφεύγοντας το μέγιστο δυνατόν τις διάφορες προσθετικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες, και διευκολύνοντας την ευκολία χρήσης και την καινοτομία, πάντα με σεβασμό την γαλλική γαστρονομική παράδοση. Εδραίωση μιας πλήρης ιχνηλάτησης των προϊόντων (πρότυπο HACCP) για μια καλύτερη ασφάλεια τροφίμων. Αυτή η πολιτική ποιότητας, σε συνδυασμό με μια μόνιμη εμπορική προσπάθεια και μια εμπέδωση των σειρών, επέτρεψαν την διεύρυνση της πελατείας προς πολυκαταστήματα και προς την εξαγωγή. Η Alimentation Fine de France προσφέρει σήμερα, υπό τα εμπορικά της σήματα M. de Turenne, Atelier Turenne και Lou Bersac, μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 1200 είδη με αναγνωρισμένη ποιότητα, η οποία ανανεώνεται κάθε εξάμηνο με την προσθήκη νέων αποκλειστικών και πρωτότυπων προϊόντων όπως το Selôvin.

 2. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Ισπανία

  Παραγωγή ολόκληρο τον χρόνο φυτών και μοσχευμάτων για τη φυτοκομία. Κατασκευή και πώληση συμπυκνωμένου χυμού ντομάτας. Η βαμβακερή μας ίνα παρέχει εγγύηση χάρη στην 25ετή μας πείρα στον τομέα. Τα προϊόντα μας: βαμβάκι, τοματοπολτός, κομμένα άνθη, μπρόκολο, καρότα, δημητριακά, ηλιοτρόπιο. Τα προϊόντα μας: Κονσέρβες όσπριων και λαχανικών. Φυτοκομία. Μοσχεύματα ηλιοτρόπιου. Βαμβάκι. Κομμένα άνθη. Μπρόκολο. Μπρόκολα. Συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας. Καρότα. Δημητριακά.

 1. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Ιταλία

  Mediterranea Belfiore, αγροτική εκμετάλλευση στην Cecina, στην επαρχία της Livourne.

 2. CONSERVAS MEDRANO

  Ισπανία

 3. FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH

  Πολωνία

 4. LUXURY SICILY FOOD DI SANTORELLI G.

  Ιταλία

 5. BARHOUM FOOD INH. ABSI BARHOUM

  Γερμανία

 6. IDEAL TARIM

  Τουρκία

 7. VINNYTSIA FOOD & GUSTATORY FACTORY, PR. JSC

  Ουκρανία

 8. ORKLA FOODS LIETUVA

  Λιθουανία

 1. LE BONHEUR EST DANS LE POT

  Γαλλία

 2. DANIEL ALLAIRE SAS

  Γαλλία

 3. PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

  Ρουμανία

 4. CONSERVES GUINTRAND SA

  Γαλλία

 5. ARTIGIANA DEL FUNGO

  Ιταλία

 6. FRESH FRUIT TURKEY

  Τουρκία

 7. NOVA FRUTTA SRL

  Ιταλία

 8. INNER MONGOLIA FUYUAN AGRICULTURE PRODUCTS LTD,.CO.

  Κίνα

 9. TARRO VERDE SL

  Ισπανία

 10. GAISER KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά διατηρημένα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

630 επιχειρήσεις