• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κουζινες

Αποτελέσματα για

Κουζινες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. C.M.C. CENTRE MÉDITERRANÉEN DE LA CUISINE

    Γαλλία

    Η εταιρεία C.M.C. CENTRE MÉDITERRANÉEN DE LA CUISINE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουζίνα, και νιπτηρες για α.μ.ε.α.. Έχει έδρα σε CAGNES SUR MER, Γαλλία.

  2. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. MOCHIRI

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOCHIRI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιδόρπια γλασέ υψηλής ποιότητας, παγωμενα επιδορπια, ασιατικές κουζίνες, και κατεψυγμενα τροφιμα - παραγωγη. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  4. WARMCOOK

    Γαλλία

    Η εταιρεία WARMCOOK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη κουζινας, και οικολογικη μαγειρικη. Έχει έδρα σε MARSEILLE, Γαλλία.

  5. VALENGUY PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VALENGUY PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις κουζίνας, Εξοπλισμός εστιατορίου, Επιπλώσεις κουζίνας, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Six Fours Les Plages, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GROUPE APP

    Γαλλία

    Η εταιρεία GROUPE APP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρύπανση ατμόσφαιρας - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Απορροφητήρες κουζίνες και εξαγωγείς, εξαερισμος ψυκτικων θαλαμων, αντιασβεστολιθικη μαγνητικη επεξεργασια, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Απορροφητήρες κουζίνες και εξαγωγείς. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. PROMORF DIFFUSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROMORF DIFFUSION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη κουζινας. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  3. FMSR DESIGN

    Γαλλία

    Η εταιρεία FMSR DESIGN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιταλικη κουζινα, και Μπάνιο. Έχει έδρα σε Pegomas, Γαλλία.

  4. CUISINES FABRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CUISINES FABRE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, Ντουλάπες και ντουλάπια, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, και Ντουλάπες και ντουλάπια. Έχει έδρα σε Robion, Γαλλία.

  5. CPC

    Γαλλία

    Η εταιρεία CPC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. COPPOLA HENRI

    Γαλλία

    Η εταιρεία COPPOLA HENRI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Saint Maximin La Sainte Baume, Γαλλία.

  2. PROVENCE PLACARDS

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROVENCE PLACARDS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

  1. MOBISTRAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOBISTRAT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  2. MSA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MSA FRANCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Saint Raphaël, Γαλλία.

  3. SO.SA.CA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SO.SA.CA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις κουζίνας, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε La Motte, Γαλλία.

  4. OR EQUIP

    Γαλλία

    Η εταιρεία OR EQUIP, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Bouc Bel Air, Γαλλία.

  5. PASTOR SARL

    Γαλλία

  6. CUISINES J C PEZ

    Γαλλία

  7. MENUISERIE DURAND GILLES

    Γαλλία

  8. SARL L'ATELIER BOIS ET DECO

    Γαλλία

  1. PALAIS DE LA CUISINE (SOCIETE D'EXPLOITATION)

    Γαλλία

  2. EBENISTERIE D ART DU GRAND PONT

    Γαλλία

  3. SARL MOUVEMENT

    Γαλλία

  4. SAS ENSOLEILLADE

    Γαλλία

    Η L’Ensoleillade είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση υφασμάτινων ειδών για τον οίκο που ιδρύθηκε το 1996. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, κυρίως για το τραπέζι, όπως τραπεζομάντηλα και επιτραπέζια αξεσουάρ. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία συλλογών, από τις τελευταίες τάσεις μέχρι τα κλασικά ή τοπικά σχέδια, ώστε όλοι να βρουν κάτι που να τους ικανοποιεί. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Νότια Γαλλία, στην καρδιά της Προβηγκίας, κοντά στα υπέροχα φαράγγια Gorges du Verdon. Ο κατάλογος μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα τραπεζομάντηλων και λευκών ειδών για το τραπέζι, αξεσουάρ κουζίνας, διακόσμησης ακόμα και ενδύματα από τοπικό ύφασμα. Διαθέτουμε επίσης μια γραμμή μικρών αποσκευών με επένδυση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  5. MARBRERIE DE LA CRAU

    Γαλλία

    Το λατομείο μαρμάρου της crau ειδικεύεται στην παροχή και στην μορφοποίηση του μαρμάρου, του όνυχα, του γρανίτη, της φυσικής πέτρας, του χαλαζία και της κεραμεικής... Από την επεξεργασία των υλικών αυτών, η εταιρεία ανέπτυξε πολλά επαγγέλματα όπως εσωτερική και εξωτερική πλακόστρωση, επενδύσεις (σκάλες, προσόψεις, χαμηλοί τοίχοι, κουβερτίνες, κράσπεδα...), κουζίνες και μπάνια (πάγκοι εργασίας, πάγκοι για νεροχύτες, νιπτήρες και μασίφ μπανιέρες...), εξατομίκευση (χάρη σε μια 18ετή πείρα στην χάραξη και στην Φωτοτσιγκογραφία, το εργαστήριο μας σας προσφέρει μια πραγματική τεχνογνωσία όσον αφορά την πραγματοποίηση επιγραφών, σήμανσης...)η επιχείρηση πραγματοποιεί επίσης επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα σε όλο τον κόσμο κυρίως για μια μεγάλη φίρμα του ομίλου LVMH. Η φήμη του λατομείου της Crau βασίζεται σε τρεις βασικούς στύλους : η ποιότητα της εργασίας, η επιλογή των υλικών και η εξυπηρέτηση.