• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κουζινες

Αποτελέσματα για

Κουζινες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MOCHIRI

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOCHIRI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιδόρπια γλασέ υψηλής ποιότητας, παγωμενα επιδορπια, ασιατικές κουζίνες, και κατεψυγμενα τροφιμα - παραγωγη. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  2. VALENGUY PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VALENGUY PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις κουζίνας, Εξοπλισμός εστιατορίου, Επιπλώσεις κουζίνας, και Εξοπλισμός εστιατορίου. Έχει έδρα σε Six Fours Les Plages, Γαλλία.

  3. SAS ENSOLEILLADE

    Γαλλία

    Η L’Ensoleillade είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση υφασμάτινων ειδών για τον οίκο που ιδρύθηκε το 1996. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, κυρίως για το τραπέζι, όπως τραπεζομάντηλα και επιτραπέζια αξεσουάρ. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία συλλογών, από τις τελευταίες τάσεις μέχρι τα κλασικά ή τοπικά σχέδια, ώστε όλοι να βρουν κάτι που να τους ικανοποιεί. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Νότια Γαλλία, στην καρδιά της Προβηγκίας, κοντά στα υπέροχα φαράγγια Gorges du Verdon. Ο κατάλογος μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα τραπεζομάντηλων και λευκών ειδών για το τραπέζι, αξεσουάρ κουζίνας, διακόσμησης ακόμα και ενδύματα από τοπικό ύφασμα. Διαθέτουμε επίσης μια γραμμή μικρών αποσκευών με επένδυση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  4. MARBRERIE DE LA CRAU

    Γαλλία

    Το λατομείο μαρμάρου της crau ειδικεύεται στην παροχή και στην μορφοποίηση του μαρμάρου, του όνυχα, του γρανίτη, της φυσικής πέτρας, του χαλαζία και της κεραμεικής... Από την επεξεργασία των υλικών αυτών, η εταιρεία ανέπτυξε πολλά επαγγέλματα όπως εσωτερική και εξωτερική πλακόστρωση, επενδύσεις (σκάλες, προσόψεις, χαμηλοί τοίχοι, κουβερτίνες, κράσπεδα...), κουζίνες και μπάνια (πάγκοι εργασίας, πάγκοι για νεροχύτες, νιπτήρες και μασίφ μπανιέρες...), εξατομίκευση (χάρη σε μια 18ετή πείρα στην χάραξη και στην Φωτοτσιγκογραφία, το εργαστήριο μας σας προσφέρει μια πραγματική τεχνογνωσία όσον αφορά την πραγματοποίηση επιγραφών, σήμανσης...)η επιχείρηση πραγματοποιεί επίσης επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα σε όλο τον κόσμο κυρίως για μια μεγάλη φίρμα του ομίλου LVMH. Η φήμη του λατομείου της Crau βασίζεται σε τρεις βασικούς στύλους : η ποιότητα της εργασίας, η επιλογή των υλικών και η εξυπηρέτηση.