• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. EBBO FOOD CONSULTANT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EBBO FOOD CONSULTANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, και βιοτεχνικη παραγωγη. Έχει έδρα σε Montauroux, Γαλλία.

  4. CPI L'ATELIER DES DEVS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CPI L'ATELIER DES DEVS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρομποτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης, βιομηχανική οπτική, βιομηχανική ρομποτική, Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης, και βιομηχανικοι αυτοματισμοι. Έχει έδρα σε Puget-Sur-Argens, Γαλλία.

  5. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

    Γαλλία

    Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LABORATOIRE ACI

    Γαλλία

    Τα εργαστήρια LABORATOIRES ACI ιδρύθηκαν το 1974, και έχουν ως αντικείμενο: την σύνθεση, τον σχεδιασμό και την διανομή χημικών και βιολογικών προϊόντων, συν την έννοια εφαρμογής για την υγιεινή, την βιομηχανική συντήρηση και τις επεξεργασίες επιφάνειας. Ελέγχουμε τρεις κύριες λειτουργίες : την μελέτη και τον σχεδιασμό προϊόντων στα εργαστήρια μας, την κατασκευή, την διανομή στην Γαλλία, χάρη σε έναν δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων V.R.P. με ανώτατη κατάρτιση εντός της εταιρείας, την διανομή σε περίπου τριάντα χώρες, από την Laboratoires ACI International, μέσα από έναν δίκτυο αποκλειστικών διανομέων. Η γκάμα των 200 προϊόντων μας χωρίζεται σε έξι κατηγορίες : Υγιεινή, απολύμανση, εξυγίανση, απορρύπανση των υδάτων, απολίπανση και χημική προετοιμασία επιφανειών, επένδυση επιφανειών, διάφορες συντηρήσεις και επεξεργασία όλμων.

  2. PROCAMEX

    Γαλλία

    Η Procamex βοηθά τις τοπικές επιχειρήσεις στην ανάπτυξή τους σε διεθνές επίπεδο, μέσω θεματικών συνεδρίων, αποστολών στο εξωτερικό, εκθέσεων καθώς και με 4 συστήματα υποστήριξης. Μια πανοπλία ενεργειών και βοηθημάτων για να γίνετε εξαγωγέας, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να διαφοροποιήσετε τις αγορές σας, να δημιουργήσετε μια θετική δυναμική και να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. Παρέχουμε στις επιχειρήσεις συμβουλές σε θέματα προσέγγισης των διεθνών αγορών.

  3. SICOMIN

    Γαλλία

    Σύνθεση και κατασκευή εποξειδικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες μας κινούνται γύρω από έξι μεγάλες οικογένειες προϊόντων : εποξειδικά συστήματα, ενισχυτικά, υλικά, φορτία, υλικά ξεκαλουπώματος και αναλώσιμα. Παράγουμε για όλους τους τομείς δραστηριότητας χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά : αεροναυπηγική, οικοδομή, αθλητισμός και αναψυχή, τέχνες και παραστάσεις, πολιτική μηχανική και πράσινες ενέργειες. Η Sicomin είναι στην υπηρεσία διεθνούς πελατείας εδώ και πάνω από 25 χρόνια.

  4. TEXTILES ESSUYAGES

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEXTILES ESSUYAGES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, και ρακη. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  5. DEVARCHI - PHILIPPE LEMAITRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DEVARCHI - PHILIPPE LEMAITRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδοεπικοινωνία-συστήματα, Δομοτική, έλεγχος πρόσβασης σε IP, Ενδοεπικοινωνία-συστήματα, δομοτικα συστηματα, και Δομοτική. Έχει έδρα σε Vedene, Γαλλία.

  1. IBIQUITY BY IBITEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία IBIQUITY BY IBITEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, λυσεις πληροφορικης για τη βιομηχανια, εφαρμογες για ελεγχο παραγωγης, Σύστημα βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. OLEOTECHNIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία OLEOTECHNIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά έλαια. Έχει έδρα σε Saint Remy De Provence, Γαλλία.

  1. ETS BERTHIER PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS BERTHIER PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λέβητες βιομηχανικοί , βιομηχανικό λεβητοποιείο, λεβητοποιία, μηχανική συγκόλληση, υπεργολαβία σε μηχανική συγκόλληση, και Λέβητες βιομηχανικοί . Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  2. RECHERCHE ET TRAITEMENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία RECHERCHE ET TRAITEMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκαλωσιές και σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαφριές μεταλλικές δομές, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελαφριές μεταλλικές δομές, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Manosque, Γαλλία.

  4. STE INDUSTRIELLE DE SERRURERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE INDUSTRIELLE DE SERRURERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά χωρίσματα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Σιδηροτεχνία, Μεταλλικά χωρίσματα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Draguignan, Γαλλία.

  5. OLIVIERS ET CO

    Γαλλία

    Η εταιρεία OLIVIERS ET CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Ελαιόλαδο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Προϊόντα ομορφιάς, Ελαιόλαδο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Mane, Γαλλία.

  6. SABATIER SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SABATIER SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  7. TERRAROMA

    Γαλλία

    Η εταιρεία TERRAROMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Valensole, Γαλλία.

  8. GAI FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GAI FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Le-Cannet-Des-Maures, Γαλλία.

  1. MECANIC AIR

    Γαλλία

    Η εταιρεία MECANIC AIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Puyricard, Γαλλία.

  2. ASM - AUTOMATISATION SYSTÈMES MÉCANIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ASM - AUTOMATISATION SYSTÈMES MÉCANIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Biot, Γαλλία.

  3. EMYG

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMYG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Carnoux-En-Provence, Γαλλία.

  4. LC INDUSTRIE PERRIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία LC INDUSTRIE PERRIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. LABEL QUALITE SYSTEME

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABEL QUALITE SYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών, Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών, και πιστοποιηση iso 9001. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  6. LA CIGALE DOREE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA CIGALE DOREE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  7. GSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, και σχεδιασμος κτιριων. Έχει έδρα σε Avignon Cedex 1, Γαλλία.

  8. BN SERRES

    Γαλλία

    Η εταιρεία BN SERRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και θερμοκηπια. Έχει έδρα σε Monteux, Γαλλία.

  9. CARDELL

    Γαλλία

    Η εταιρεία CARDELL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Avignon Cedex 9, Γαλλία.

  10. FERRIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία FERRIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Αγροτικά προϊόντα, και αγροτικός συνεταιρισμός. Έχει έδρα σε Senas, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

72 Επιχειρήσεις

Kατηγορια