• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  3. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  4. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  5. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DIGICAD

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Digicad εντάσσει τις λύσεις CAD Solid Edge και προσομοίωση από την Siemens Industry Software. Τα λογισμικά που προσφέρει καλύπτουν όλες τις πλευρές για την ανάπτυξη των προϊόντων σας. Καλύπτουν κυρίως την μηχανική CAD, ηλεκτρική CAD, ηλεκτρικά διαγράμματα, βιομηχανικές σωληνώσεις, P&ID, σχεδιασμός σωληνώσεων, ισομετρικό σχέδιο, τεχνική τεκμηρίωση, διαχείριση δεδομένων, ψηφιακή προσομοίωση, προσομοίωση CFD, ψηφιακή μηχανική των ρευστών και θερμική ανάλυση.

  2. POLYMEX

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία POLYMEX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήριο βιομηχανικών αναλύσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυμερή, εργαστήριο χημικών αναλύσεων, χημικες αναλυσεις, αναλυση υλικων, και Πολυμερή. Έχει έδρα σε Fuveau, Γαλλία.

  3. VALMAX FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VALMAX FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γαλα σε σκονη, ελαια, Κραμβέλαιο, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  4. EBBO FOOD CONSULTANT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EBBO FOOD CONSULTANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, και βιοτεχνικη παραγωγη. Έχει έδρα σε Montauroux, Γαλλία.

  5. NPI INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NPI INTERNATIONAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για γεωργικα μηχανηματα, ανταλλακτικα για κινητηρες βιομηχανικης χρησης, 'Εγχυση, και βιομηχανικό φιλτράρισμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  1. CPI L'ATELIER DES DEVS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CPI L'ATELIER DES DEVS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρομποτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης, βιομηχανική οπτική, βιομηχανική ρομποτική, Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης, και βιομηχανικοι αυτοματισμοι. Έχει έδρα σε Puget-Sur-Argens, Γαλλία.

  2. WEMADE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WEMADE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Υφάσματα, Μαγιό, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφαντουργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, υφασματα για μαγιο, κλωστοϋφαντουργια, και Βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. EQUATEUR FRUITS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EQUATEUR FRUITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Τροπικά φρούτα, Χυμοί φρούτων, Φρούτα, Τροπικά φρούτα, εξωτικα φρουτα, και Χυμοί φρούτων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. HTS BIO

    Γαλλία

    Η HTS BIO θέτει στη διάθεσή σας τη βιολογική λύση για την επεξεργασία των οικιακών, των βιομηχανικών και των τυχαίων ρύπων. Επεξεργασία υδάτων, επεξεργασία PCB, επεξεργασία υδαρούς κοπριάς, κατασκευή και συσκευασία κατά παραγγελία. Και εσείς και οι πελάτες σας, επωφεληθείτε από μια γκάμα αποτελεσματικών και οικολογικών προϊόντων καθαρισμού, τα οποία σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στο κοινό μας όραμα για αειφόρο ανάπτυξη. Προϊόντα με βάση δραστικές ουσίες φυσικής προέλευσης (αιθέρια έλαια, βιολογικός επιφανειοδραστικός παράγοντας…).

  3. LABORATOIRE ACI

    Γαλλία

    Τα εργαστήρια LABORATOIRES ACI ιδρύθηκαν το 1974, και έχουν ως αντικείμενο: την σύνθεση, τον σχεδιασμό και την διανομή χημικών και βιολογικών προϊόντων, συν την έννοια εφαρμογής για την υγιεινή, την βιομηχανική συντήρηση και τις επεξεργασίες επιφάνειας. Ελέγχουμε τρεις κύριες λειτουργίες : την μελέτη και τον σχεδιασμό προϊόντων στα εργαστήρια μας, την κατασκευή, την διανομή στην Γαλλία, χάρη σε έναν δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων V.R.P. με ανώτατη κατάρτιση εντός της εταιρείας, την διανομή σε περίπου τριάντα χώρες, από την Laboratoires ACI International, μέσα από έναν δίκτυο αποκλειστικών διανομέων. Η γκάμα των 200 προϊόντων μας χωρίζεται σε έξι κατηγορίες : Υγιεινή, απολύμανση, εξυγίανση, απορρύπανση των υδάτων, απολίπανση και χημική προετοιμασία επιφανειών, επένδυση επιφανειών, διάφορες συντηρήσεις και επεξεργασία όλμων.

  4. PROCAMEX

    Γαλλία

    Η Procamex βοηθά τις τοπικές επιχειρήσεις στην ανάπτυξή τους σε διεθνές επίπεδο, μέσω θεματικών συνεδρίων, αποστολών στο εξωτερικό, εκθέσεων καθώς και με 4 συστήματα υποστήριξης. Μια πανοπλία ενεργειών και βοηθημάτων για να γίνετε εξαγωγέας, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να διαφοροποιήσετε τις αγορές σας, να δημιουργήσετε μια θετική δυναμική και να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. Παρέχουμε στις επιχειρήσεις συμβουλές σε θέματα προσέγγισης των διεθνών αγορών.

  5. SICOMIN

    Γαλλία

    Σύνθεση και κατασκευή εποξειδικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες μας κινούνται γύρω από έξι μεγάλες οικογένειες προϊόντων : εποξειδικά συστήματα, ενισχυτικά, υλικά, φορτία, υλικά ξεκαλουπώματος και αναλώσιμα. Παράγουμε για όλους τους τομείς δραστηριότητας χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά : αεροναυπηγική, οικοδομή, αθλητισμός και αναψυχή, τέχνες και παραστάσεις, πολιτική μηχανική και πράσινες ενέργειες. Η Sicomin είναι στην υπηρεσία διεθνούς πελατείας εδώ και πάνω από 25 χρόνια.

  6. TEXTILES ESSUYAGES

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEXTILES ESSUYAGES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, και ρακη. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  7. DEVARCHI - PHILIPPE LEMAITRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DEVARCHI - PHILIPPE LEMAITRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδοεπικοινωνία-συστήματα, Δομοτική, έλεγχος πρόσβασης σε IP, Ενδοεπικοινωνία-συστήματα, δομοτικα συστηματα, και Δομοτική. Έχει έδρα σε Vedene, Γαλλία.

  8. CALIS CONCEPT

    Γαλλία

    Η εταιρεία CALIS CONCEPT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δομικος υπολογισμος, και προσαρμογη προς τα αντισεισμικα προτυπα. Έχει έδρα σε Salon-De-Provence, Γαλλία.

  1. INOVSYS SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία INOVSYS SAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαρωτής 3D, μηχανικος σχεδιασμος σε 3 διαστασεις, Σαρωτής 3D, τρισδιάστατος εκτυπωτής, και εικονικη πραγματικοτητα. Έχει έδρα σε Marignane, Γαλλία.

  2. LINABLU

    Γαλλία

    Η εταιρεία LINABLU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  3. 3DIS INGENIERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία 3DIS INGENIERIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικος σχεδιασμος, και συμβουλοι μηχανικης. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. CORPORIS DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία CORPORIS DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικα εξαρτηματα, ανταλλακτικα για αμαξωματα, Λιπαντικά για την αυτοκινητοβιομηχανία, και λιπαντικα για την μηχανολογικη βιομηχανια. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  5. IBIQUITY BY IBITEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία IBIQUITY BY IBITEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, λυσεις πληροφορικης για τη βιομηχανια, εφαρμογες για ελεγχο παραγωγης, Σύστημα βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  6. KELEFA INTERNATIONAL SASU

    Γαλλία

    Η εταιρεία KELEFA INTERNATIONAL SASU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα εξωτικα φρουτα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. AA DZ TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία AA DZ TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρουτων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, και χουρμαδες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  8. MELBA GASTRONOMIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MELBA GASTRONOMIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε la Trinité, Γαλλία.

  9. OLEOTECHNIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία OLEOTECHNIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά έλαια. Έχει έδρα σε Saint Remy De Provence, Γαλλία.

  10. EFER ENDOSCOPY

    Γαλλία

    Η εταιρεία EFER ENDOSCOPY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές μη καταστρεπτικές, ενδοσκοπηση, Δοκιμές μη καταστρεπτικές, βρογχοσκοπια, και Μη καταστρεπτικός έλεγχος. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.416 Επιχειρήσεις

Kατηγορια