• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καλλυντικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Καλλυντικά προϊόντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. FRANCE BEAUTE INDUSTRIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Προωθώντας την Moorthérapie, η Rémy Laure δίνει μια καινότομη απάντηση στους προβληματισμούς αισθητικής σε σχέση με το περιβάλλον. Η Moorthérapie εκμεταλλεύεται τα μοναδικά οφέλη της γης για να ισορροπήσει το δέρμα και να επαναφέρει την αρχική του ομορφιά. Η επιχείρηση προσφέρει φυσικά προϊόντα με βάση ορυκτά για να φροντίσει το δέρμα σας. Ως πρωτοπόρος, η επιχείρηση σημάδευσε την βιομηχανία εγκαινιάζοντας την μαύρη μάσκα το 1971. Η Rémy Laure ξεχωρίζει χάρη στον πρωτοπόρο της ρόλο στην χρήση ιχνοστοιχείων και ορυκτών στα προϊόντα της. Η πρωτοπόρος αυτή προσέγγιση τεκμηριώνει την συνεχή της δέσμευση στην ένταξη των τελευταίων επιστημονικών εφευρέσεων για να εξασφαλίσει βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Έτσι, η Rémy Laure τοποθετείται ως μια επιχείρηση που προσφέρει μια εμπειρία ομορφιάς η οποία συνδυάζει το φυσικό πλούτο με την πρόοδο. Από την ίδρυση της, η Rémy Laure εκτιμά μεν τα τεχνικά προτερήματα αλλά προπαντός τα ανθρώπινα προτερήματα των πελατών της, οι οποίοι, εκφράζουν, μένοντας πιστοί στο σήμα, την δέσμευση τους με την φίρμα. Ο αυξανόμενος αριθμός των ινστιτούτων ομορφιάς που προσφέρουν τα προϊόντα Rémy Laure σε περισσότερες από 20 χώρες αποδεικνύει τον αυξανόμενο ενδιαφέρον των γυναικών για την Moorthérapie. Με μια παρουσία στην αγορά της ομορφιάς και των αρωμάτων από το 1921, η ίδια οικογένεια διαχειρίζεται την επιχείρηση και εγγυάται έτσι σταθερότητα, πιστότητα και ποιότητα στους πελάτες της.

  2. NOY26

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NOY26, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη μακιγιάζ, Ομορφιά - προϊόντα, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη μακιγιάζ, φροντιδα μαλλιων, και βερνικια νυχιων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. BLEU D'ARGENS

    Γαλλία

    Το αποστακτήριο Bleu d’Argens παράγει αιθέρια έλαια και αποστάγματα λεβάντας, θυμαριού, φασκόμηλου και ύσσωπου στις εγκαταστάσεις του από το 2004 και από το 2009 παρασκευάζει φυσικά αρωματικά μείγματα ευεξίας. Χάρη στη μεγάλη της ποικιλία σε 100% φυσικά καλλυντικά, η επιχείρηση μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Η επιχείρηση προτείνει επίσης και άλλα προϊόντα από την ορεινή γη, όπως ξύδι, γλυκά και αφεψήματα. Η κύρια δραστηριότητα της Bleu d’Argens είναι η παραγωγή αιθέριου ελαίου λεβάντας ΠΟΠ, ενώ ειδικεύεται επίσης σε καλλυντικά και αρωματικά μείγματα από 100% φυσικά συστατικά για το σώμα και την ευεξία: κρέμες ενυδάτωσης και επανόρθωσης, προϊόντα μασάζ και απολέπισης, αφρόλουτρα και σαπούνια. Η επωνυμία Bleu d’Argens απολαμβάνει την εκμετάλλευση λεβάντας ΠΟΠ από την περιοχή Haute Provence από το 2005 και το 2015 έλαβε τη διάκριση Slow cosmétique **

  4. NATURARE

    Γαλλία

    Η εταιρεία NATURARE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. MELINA M COSMETIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MELINA M COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά προϊόντα, κρεμες για περιποιηση προσωπου, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Καλλυντικά προϊόντα, και καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Menton, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HADAR DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία HADAR DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, απορρυπαντικα ρουχων, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, και Πώληση αποθέματος για καταστήματα πώλησης σε καλύτερες τιμές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. CORPORELLE VWI

    Γαλλία

    Η εταιρεία CORPORELLE VWI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μακιγιαζ, και καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Eguilles, Γαλλία.

  3. SARL BEAUTY NAILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL BEAUTY NAILS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά προϊόντα, και Καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε marseille, Γαλλία.

  4. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge
  5. ANASCAN LAHN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η LAHN (Laboratoire d’Analyse des Huiles Naturelles - Εργαστήριο Ανάλυση Φυσικών Ελαίων) ειδικεύεται στον έλεγχο της ποιότητας των φυσικών ελαίων και του κρόκου. Συντάσσουμε αναφορές συμμόρφωσης σε σχέση με τα πρότυπα AFNOR, ISO, CODEX, της φαρμακοποιίας ή των ευρωπαϊκών κανονισμών. Ο έλεγχος της ποιότητας των ελαιολάδων δίνει τη δυνατότητα να καθοριστεί η συμμόρφωση ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ, η οποία είναι υποχρεωτική για την εμπορία των ελαιολάδων, σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΟΚ) 2568/91. Πραγματοποιούμε επίσης αναλύσεις για κάθε είδους διατροφικά έλαια (ηλιέλαιο, καρυδέλαιο, φουντουκέλαιο, έλαιο καμελίνας, καρθαμέλαιο, καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο, σησαμέλαιο, κανναβέλαιο, κραμβέλαιο, έλαιο μαύρου κύμινου, γιγαρτέλαιο, σογιέλαιο, αργανέλαιο κ.λπ.) και συντάσσουμε αναφορές συμμόρφωσης σχετικά με το πρότυπο CODEX. Το εργαστήριο αναλύει τη σύνθεση αιθέριων ελαίων (λεβάντα, λεβαντίνη, θυμάρι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο, ύσσωπος κ.λπ.). Εκδίδουμε δελτία αλλεργιογόνων, τεχνικά δελτία, πιστοποιητικά IFRA για χρήση των αιθέριων ελαίων ως συστατικά σε καλλυντικά προϊόντα. Το εργαστήριο πραγματοποιεί, επίσης, αναλύσεις για διάφορες φυσικοχημικές παραμέτρους: Δείκτης οξύτητας, δείκτης υπεροξειδίου, πυκνότητα, διαθλασιομετρία. Ο δείκτης υπεροξειδίου είναι ιδιαιτέρως απαραίτητος για την εκτίμηση της ημερομηνίας λήξης των ελαίων (DDM). Το εργαστήριο αναλύσει, επίσης, τον κρόκο σύμφωνα με το ειδικό πρότυπο ISO 3632 για τον κρόκο. Το εργαστήριό μας πραγματοποιεί όλες αυτές τις αναλύσει και εκδίδει ρυθμιστικά έγγραφα με ιδιαίτερη επιμέλεια. Μπορούμε να συντάσσουμε αναφορές τόσο στα γαλλικά όσο και στα αγγλικά.

  1. ACANTHIS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

  2. DORÉSUN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Dorésun είναι ένα εργαστήριο το οποίο εξειδικεύεται στην παρασκευή και εμπορία καλλυντικών προϊόντων και αυτομαυριστικών. Με έδρα την Κυανή Ακτή από το 2019, διαθέτουμε 4 χρόνια εμπειρίας στα προϊόντα μαυρίσματος και περιποίησης σώματος. Διαθέτουμε μια γκάμα αυτομαυριστικών και συμπληρωμάτων διατροφής για ακτινοβόλα επιδερμίδα όλο τον χρόνο, με ή χωρίς έκθεση στον ήλιο. Χιλίαδες γυναίκες και άντρες μας εμπιστεύονται για να τονώσουν τη χροιά του δέρματός τους, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας που αποδεικνύουν την αξία τους στην πράξη.

  1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η NOVAREV επιβάλλεται σήμερα ως ο ηγετικός χονδρέμπορος της γαλλικής αγοράς σε ότι αφορά την κάνναβη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε ώστε να προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, στις πιο σωστές τιμές, καθώς και μια άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την δραστηριότητα σας στην αναπτυσσόμενη αγορά της κάνναβης. Βούληση μας ήταν να μεταβιβάσουμε την τεχνογνωσία μας σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο και γιαυτό επιλέξαμε το χονδρικό εμπόριο, διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό των ιδιωτών μας πελατών σε σχέση με τα προϊόντα κάνναβης προς πώληση στα καταστήματα HIGH SOCIETY. Ως ειδικός σε θέματα κάνναβης, προσφέρουμε άνθη, γύρη, ρητίνες και άλλα προϊόντα ανώτατης ποιότητας, πιστοποιημένα και στις καλύτερες δυνατές τιμές. 'Όλα τα προϊόντα που πουλάει η NOVAREV προκύπτουν από μια αψέγαστη διαδικασία, την οποία ελέγχουμε πλήρως σε κάθε στάδιο, από την επιλογή των φαινοτύπων των σπόρων κάνναβης ως την κατανάλωση και την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα ποιότητας, αποτέλεσμα μιας μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης επιλέγοντας τα προϊόντα κάνναβης NOVAREV. Τα άνθη, ρητίνες και γύρη μας είναι ανώτατης ποιότητας, με εξαιρετικές οσφρητικές πυραμίδες, για την απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. HERBIOLYS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Herbiolys Laboratoire ιδρύθηκε το 2004 μετά από συνάντηση βοτανολόγων, ειδικών εθνικών βοτανολόγων και συγκομιδών που είχαν το ίδιο πάθος για το φυτικό κόσμο. Ειδικός στα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών από την γαλλική χλωρίδα, το εργαστήριο υιοθετεί εξ αρχής έναν πρωτότυπο παραγωγικό τρόπο : τα φυτά, τα οποία συλλέγονται από συγκομιδές παραγωγούς εταίρους της επιχείρησης, υποβάλλονται απευθείας σε διαβροχή στον τόπο συγκομιδής προκειμένου να διατηρήσουν όλες τις ιδιότητες τους και τον ενεργητικό τους δυναμικό. Η Herbiolys Laboratoire υποστηρίζει μια ισχυρή δεοντολογία προωθώντας μια βιώσιμη και μελετημένη συγκομιδή, χρησιμοποιώντας γυάλινα δοχεία και ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, περιορίζοντας την περιβαλλοντολογική της επίπτωση, χάρη σε έναν όσο πιο εφικτό τοπικό ανεφοδιασμό και προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Γαλλία από εμάς, στις Άπω-Αλπεις, και κατέχουν πιστοποίηση από τις Nature & Progrès, βιολογική καλλιέργεια και είναι ετικεταρισμένα.

  3. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.

  4. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INSPIRATIONS COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Σαμπουάν, Κατασκευαστής προϊόντων περιποίησης μαλλιών, και Κατασκευαστής προϊόντων περιποίησης του δέρματος. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  5. L'ÂNE QUI BULLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη σαπουνιού με γάλα γαϊδούρας, επεξεργασμένα εν ψυχρώ, καθώς και έλαια, βάλσαμοι και φυτικές κρέμες. Τα έλαια και οι βάλσαμοι παρασκευάζονται στο εργαστήρι μας, στο αγρόκτημα μας, ενώ οι κρέμες επεξεργάζονται από ένα μικρό εταίρο εργαστήριο, από το φρέσκο και βιολογικό γάλα από τους όνους της Âne Qui Bulle.

  6. ALEYRIA COSMÉTIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALEYRIA COSMÉTIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Βιοκαλλυντικά - προϊόντα, σαπουνια, και Παραγωγή σαπουνιού. Έχει έδρα σε Velaux, Γαλλία.

  7. BALQIS FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BALQIS FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια για μασαζ. Έχει έδρα σε Hyeres, Γαλλία.

  8. TADE PAYS DU LEVANT

    Γαλλία

    Η Tadé Pays du Levant είναι μια γαλλική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διανομή γνήσιου σαπουνιού Χαλεπίου, το οποίο παρασκευάζεται στη Συρία εδώ και πάνω από 25 χρόνια, και προτείνει μια μεγάλη συλλογή παραδοσιακών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης της Μεσογείου: σαπούνια Χαλεπίου, Μασσαλίας, έλαια περιποίησης, κρέμες για τα χέρια, υγρά σαπούνια, αλουνίτης, ελαφρόπετρες, ανδρικά προϊόντα περιποίησης, κερί αποτρίχωσης, κολόνια, γαλακτώματα σώματος, αρωματικά σαπούνια…. Τα φυσικά ή πιστοποιημένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καλλυντικά μας συνοδεύονται από μια πολυποίκιλη γκάμα αξεσουάρ μπάνιου: γάντι από ύφασμα κρεπ Kessa, λούφα, γάντι από δέρμα κατσίκας, φυσικό μετάξι, ταινία απολέπισης, σιζάλ, καθώς και βάση για σαπούνι, βάση βούρτσας, σαπουνοθήκη, πινέλα ξυρίσματος, foota... Θα βρείτε επίσης τις οικολογικές και οικονομικές λύσεις μας για τη συντήρηση των λευκών ειδών και του σπιτιού, σε συνδυασμό με μαύρο σαπούνι, τριμμένο σαπούνι, σκόνες και σαπούνια αφαίρεσης λεκέδων, καθαριστικό Pierre d’argent. Τα σαπούνια και το τριμμένο σαπούνι Χαλεπίου διατίθενται συσκευασμένα, χωρίς επωνυμία ή χύδην

  1. LILLY EN PROVENCE

    Γαλλία

    Η Lilly en Provence αποτελεί καρπό τριών διάσημων καλλιτεχνών, για τους οποίους φημίζεται το εργαστήριο: του Cadentia που είναι γνώστης της αρωματοποιίας, του Savonnier Marseillais που είναι γνώστης της σαπωνοποιίας και του Cat Caroff που είναι καλλιτέχνης στη γραφιστική. Τα προϊόντα Lylli en Provence αποτελούν απόδειξη ποιότητας χάρη στην πείρα των τριών ιδρυτών τους, καθώς και χάρη στην επιλογή των καλύτερων φυσικών συστατικών στον πλανήτη. Η εταιρεία επεξεργάζεται μόνη της τις σειρές των προϊόντων της, από φυσικά αιθέρια έλαια φρούτων, ανθέων και φυτών, έως αιθέρια έλαια, εκ των οποίων τα πιο αγνά, για τη διατήρηση της αυθεντικής και απόλυτης ποιότητας... Βιοδιασπώμενα, με σεβασμό προς το περιβάλλον και την οικονομία, χωρίς χρωστικές και χωρίς δοκιμές σε ζώα. Η Lilly en Provence είναι μια θηλυκή και σύγχρονη γκάμα δημιουργιών, καθώς και μια γκάμα εκχυλισμάτων αρωμάτων, αρωμάτων αρωματισμού χώρου, υγρών σε σπρέι για μαξιλάρια ύπνου και αρωμάτων για λευκά είδη.

  2. LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα καλλυντικα, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, εργαστηριο καλλυντικων προϊοντων, και Παραγωγή σαπουνιού. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  3. NA&T STORY COSMÉTIQUES BIO EN PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία NA&T STORY COSMÉTIQUES BIO EN PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικές κρέμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, κρεμες για περιποιηση προσωπου, φυσικά καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  4. LES BOUQUETS DU VENTOUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES BOUQUETS DU VENTOUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα, eau de toilette, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Δώρα επιχειρήσεων, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Αρώματα, eau de toilette, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Δώρα επιχειρήσεων, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Sault, Γαλλία.

  5. ARÔMA'PLANTES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARÔMA'PLANTES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, και φυτοθεραπεια. Έχει έδρα σε Sault, Γαλλία.

  6. LABORATOIRE COSMETIQUE PROVENCAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRE COSMETIQUE PROVENCAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματα αερα, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Δημιουργία αρωμάτων, και λεβαντα. Έχει έδρα σε Aiglun, Γαλλία.

  7. SYDELLA LABORATOIRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYDELLA LABORATOIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιρυτιδικές κρέμες, και Αιθέρια έλαια 100% φυσικά. Έχει έδρα σε Revest-Des-Brousses, Γαλλία.

  8. LES JUMENTS DU VENTOUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES JUMENTS DU VENTOUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπουάν, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Σαμπουάν, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, φρεσκο γαλα, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Saint Christol, Γαλλία.

  9. BEAUTÉ SIMPLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BEAUTÉ SIMPLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Draguignan, Γαλλία.

  10. OLIKARI

    Γαλλία

    Η εταιρεία OLIKARI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα τροφιμα, και αιθερια ελαια. Έχει έδρα σε Cagnes Sur Mer, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καλλυντικά προϊόντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

45 Επιχειρήσεις