• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζαχαροπλαστική

Αποτελέσματα για

Ζαχαροπλαστική

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. LES MACARONS DE FRANE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES MACARONS DE FRANE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκοτοποιία, μακαρον, χειροποιητη ζαχαροπλαστικη, Μπισκοτοποιία, και μπισκοτα χωρις γλουτενη. Έχει έδρα σε Arles Cedex, Γαλλία.

  3. ESPACE MADELEINE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ESPACE MADELEINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Αρτοσκευάσματα γλυκά, Ζαχαροπλαστική, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, και Αρτοσκευάσματα γλυκά. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. PMS

    Γαλλία

    Η εταιρεία PMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενα προϊοντα ζαχαροπλαστικης. Έχει έδρα σε LE THOR, Γαλλία.

  5. STE GESTION ETS MARROU CASTELLANE -

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE GESTION ETS MARROU CASTELLANE -, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, Ζαχαροπλαστική, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RIEDERER

    Γαλλία

    Η εταιρεία RIEDERER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Le Tholonet, Γαλλία.

  2. LE PROVENCAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE PROVENCAL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Saint-Raphaël, Γαλλία.

  3. SAF DISTRIBUTION

    Γαλλία

  4. BOULANGERIE PATISSERIE DE

    Γαλλία

  5. PROVENCE DISTRIBUTION

    Γαλλία

  1. SE DE LA CONFISERIE PATISSERIE JOUVAUD

    Γαλλία

  2. BOULANGERIE DE LA PLAGE SARL

    Γαλλία

  1. COTE COUR COTE GOURMANDS

    Γαλλία

  2. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  3. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Επιχειρηματίας από το 2020, ο Alexis Vuong ίδρυσε την Spirit Beauties, μετά από μια 26ετής διεθνής καριέρα στον όμιλο Pernod Ricard. Στην Spirit Beauties, αντιλαμβανόμαστε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οινοπνευματωδών ποτών όταν εντάσσονται στην παγκόσμια αγορά.Έτσι, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σε κάθε στάδιο της πορείας σας, είτε θέλετε να αναπτύξετε την δραστηριότητα σας σε νέες αγορές είτε θέλετε να ενισχύσετε την παγκόσμια σας παρουσία.Δεσμευόμαστε να σας συνοδέψουμε ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και να είστε πιο αποτελεσματικοί προσφέροντας τον μεγάλο μας δίκτυο, την στρατηγική μας εμπειρογνωμοσύνη και την εμπεριστατωμένη μας γνώση της παγκόσμιας αγοράς.Θα λειτουργήσουμε ως πραγματικός εταίρος. Στόχος μας να σας βοηθήσουμε ώστε να προσελκύσετε τους καταναλωτές με τα προϊόντα σας. Ξεκινήστε τη συνεργασία σας με εμάς. Στην υγειά σας ! καλή επιτυχία !

  4. EBBO FOOD CONSULTANT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EBBO FOOD CONSULTANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, και βιοτεχνικη παραγωγη. Έχει έδρα σε Montauroux, Γαλλία.

  5. TEXIFRANCE AVG

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEXIFRANCE AVG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρωματική ουσία εκχυλίσματος βανίλιας, Φυσικά αρώματα για ζαχαροπλαστική, και Αρωματική ουσία βανίλιας. Έχει έδρα σε Montfavet, Γαλλία.

  6. STE DES BISCOTTES FAISSOLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE DES BISCOTTES FAISSOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Annot, Γαλλία.

  7. DS DESSERT

    Γαλλία

    Η εταιρεία DS DESSERT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδόρπια γάλακτος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρασκεύασμα ζαχαροπλαστικής για συλλογικές εγκαταστάσεις, και παραγωγή και χονδρική πώληση. Έχει έδρα σε La Seyne-Sur-Mer, Γαλλία.

  8. LENOIR OCCASION

    Γαλλία

    Η εταιρεία LENOIR OCCASION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων μηχανηματων, και Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Montauroux, Γαλλία.

  1. FOURNIL SERVICE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FOURNIL SERVICE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Belgentier, Γαλλία.

  2. ADR -ALPES DEVELOPPEMENT ET REALISATIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ADR -ALPES DEVELOPPEMENT ET REALISATIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανυψωτηρες, και αντικατασταση υφασματος. Έχει έδρα σε Ribiers, Γαλλία.

  3. LA BAGUESTERE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA BAGUESTERE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρτοποιια, αρτος, αρωματικο ψωμι, και χειροποιητο ψωμι. Έχει έδρα σε Cogolin, Γαλλία.

  4. FRANCE POP CORN

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE POP CORN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  5. CASDA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CASDA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδόρπια γάλακτος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, μασκαρπονε, γλυκα τιραμισου, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Le Luc, Γαλλία.

  6. PERI

    Γαλλία

    Η εταιρεία PERI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. BSBMATFOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία BSBMATFOOD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Puyricard, Γαλλία.

  8. SARL PATISSERIE LEROY CREATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL PATISSERIE LEROY CREATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, και Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει έδρα σε Le Tholonet, Γαλλία.

  9. MAISON AUER

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAISON AUER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  10. SARL LOU GOUSTETTO BISCUITERIE LOU GOUSTETTO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL LOU GOUSTETTO BISCUITERIE LOU GOUSTETTO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκίσματα, Μπισκότα και κουλουράκια, Είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκίσματα, και Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει έδρα σε Signes, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζαχαροπλαστική

Αριθμός αποτελεσμάτων.

72 Επιχειρήσεις

Kατηγορια