• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζαχαροπλαστική

Αποτελέσματα για

Ζαχαροπλαστική - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BB WHOLESALE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η MD Global Trading GmbH παίζει πρωταρχικό ρόλο, σε παγκόσμια κλίμακα, στο εμπόριο χονδρικής, στις εξαγωγές, στον εφοδιασμό και στην διανομή τροφίμων, ποτών ανώτατης ποιότητας και σε προϊόντα τρόπου ζωής. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική αξία μέσα από μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικής τιμές, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη και δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις. H ομάδα μας δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον που αξιοποιεί ιδιαίτερα την καινοτομία και την υποστήριξη, η ομάδα μας στην MD Global Trading GmbH είναι αφοσιωμένη στην συνεργασία, ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Ενισχύουμε τους υπαλλήλους μας ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, εξασφαλίζοντας πως οι υπηρεσίες μας παραμένουν δυναμικές και κορυφαίες. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική η περιβαλλοντολογική ευθύνη και υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές μέσω της τροφοδοτικής μας αλυσίδας ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο την επίπτωση μας.Επίσης, δεσμευόμαστε ενεργά και συμβάλλουμε στις κοινότητες όπου λειτουργούμε. Στην MD Global Trading GmbH, το όραμα μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος προμηθευτής ανώτερων προϊόντων και υπηρεσιών χονδρικής, προσαρμοσμένοι στις μεταβλητές ανάγκες των πελατών δημιουργώντας βιώσιμη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είμαστε περήφανοι για τις έγκαιρες μας παραδόσεις, στην διατήρηση συνοχής και στην τήρηση των προθεσμιών, που αποτελούν τις βάσεις κλειδιά της δέσμευσης μας για αριστεία στην βιομηχανία. Επιλέξτε την MD Global Trading GmbH για μια αξιόπιστη και ομαλή εμπειρία στον πορισμό ποιοτικών προϊόντων χονδρικής παγκοσμίως.

 2. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός παραγωγός και διανομέας συμπυκνωμένων φρουτοχυμών στην κεντρική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με πάθος για περισσότερα από 25 χρόνια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την επιμέλεια στη διαδικασία παραγωγής αναπτυσσόμαστε δυναμικά δημιουργώντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Ειδικευόμαστε σε συμπυκνωμένους χυμούς σκουρόχρωμων φρούτων και ειδικότερα στα εξής: σε χυμούς •σμέουρων •οξύκοκκου •φράουλας •κουφοξυλιάς •μαύρων και κόκκινων φραγκοστάφυλων. Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν με επιτυχία τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας για την παραγωγή: •σιροπιών •χυμών •τσίχλας •παγωτού •ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας είναι διαυγή και συσκευάζονται σε ασηπτικές σακούλες, βαρέλια των 250 kg ή κάνιστρα. Διακρινόμαστε στην αγορά για τις ανταγωνιστικές τιμές μας που διασφαλίζουμε για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης (και για διαστήματα άνω της μίας σεζόν), την ικανότητα να προσαρμόζουμε προϊόντα στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και για τη μεγάλη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στη Βουλγαρία, στην Ουκρανία και αποθήκες στην Πολωνία με τις οποίες είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από πιο απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε, μ. ά., στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ινδία και στην Κίνα. Η ποιότητα των συμπυκνωμένων προϊόντων μας πιστοποιείται με πολλά πιστοποιητικά και τη συμμετοχή μας σε οργανισμούς: ISO, AIJN, FDA, Εθνική Ένωση Παραγωγών Χυμών και Ένωση Πολωνών Εξαγωγέων.

 3. SOMEXPORT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 5. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Μια Οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 50 χρόνια παράδοσης στην επεξεργασία προϊόντων ζαχαροπλαστικής και μπισκότων υπό το εμπορικό σήμα Pastas y Bizcochos Gloria. Σήμερα, στην INACO, εξειδικευόμαστε τα τελευταία χρόνια στην φυσική διατροφή με την επεξεργασία μπισκότων και ξηρών οικολογικών γλυκών υπό το σήμα BELSI επιλέγοντας τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες 100 % οικολογικές, άλευρα ολικής άλεσης, δημητριακά, ξηρούς καρπούς και σπόρους, παρθένο ελαιόλαδο και σιρόπι από σιτάρι ως γλυκαντικό. Τα οικολογικά προϊόντα BELSI προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, είναι υγιεινά και ισορροπημένα και φέρουν την εγγύηση του CPAEN (Συμβούλιο της γεωργικής και οικολογικής παραγωγής της Ναβάρρας) υπό τον αριθμό άδειας NA-E0013. Προμηθευτής των εξής: διαιτητικά προϊόντα | διατροφή | ζαχαροπλαστική | οικολογικά τρόφιμα | cookies | μπισκότα για τσάι | διαιτητικά τρόφιμα | μανταλένες | γαστρονομικά προϊόντα | γλυκά διαίτης | τρόφιμα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CHRISTIE INTERNATIONAL LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η Christie International Ltd, με έδρα στην νοτιοδυτική Αγγλία είναι το επίσημο τμήμα πωλήσεων εξαγωγών εξορισμού για έναν αριθμό παρασκευαστών τροφίμων, ποτών και μη τροφίμων προϊόντων FMCG με έδρα το Ην. Βασίλειο που καλύπτει μια μεγάλη γκάμα κατηγοριών εκ των οποίων: Μπισκότα, Cookies και Shortbreads. Καραμέλες και είδη κολατσιού.Σοκολάτες. Δημητριακά για το πρωινό.Τσάγια και ροφήματα. Αλοιφές και κονσέρβες. Σαλτσες.Κινόα.Γκάμα προϊόντων υγείας και ευεξίας. Λάδια και σπρέι. Μεταλλικό νερό πηγής. Προσωπικά είδη υγείας και ομορφιάς. Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Δεσμευόμαστε να παράγουμε και να αναπτύξουμε αγορές εξαγωγών σε συνεργασία με ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων. Υιοθετούμε μια εξαιρετικά ευέλικτη προσέγγιση αφού μπορούμε να ενισχύσουμε μεικτές παραγγελίες σε εμπορευματοκιβώτια από τους εταίρους μας στις εγκαταστάσεις μας στο Ην. Βασίλειο πριν την αποστολή σε μια αγορά. Παρέχουμε επίσης όλα τα τεκμήρια και οποιαδήποτε ετικέτα χρειάζεται. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις και ανάλογα με τον όγκο, είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε στα διαφημιστικά κόστη που ενδεχομένως χρειαστούν για να διεισδύσουμε την αγορά.

 2. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ανακαλύψτε το κέντρο κατάρτισης CBC & Business, έναν αναπόφευκτο σημείο αναφοράς για όσους επιθυμούν να βελτιστοποίησουν τις ικανότητες τους στον δημιουργικό χώρο του CBC ( Cake Design, Biscuits, Cupcakes) καθώς και στον τομέα της ίδρυσης επιχειρήσεων. Η επιχείρηση μας δεσμεύεται να προσφέρει ποιοτικές επαγγελματικές καταρτίσεις με πτυχίο.Μεταξύ των κορυφαίων μας προϊόντων για επαγγελματίες, τα ειδικά μας κιτ, ειδικά σχεδιασμένα για παιδικά γενέθλια, συμπ. μια προσεγμένη θεματική επιλογή πιατικών και αξεσουάρ για μια αξέχαστη γιορτή. Βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο των κιτ sprinkles που προσφέρουν μια ατέλειωτη παλέτα χρωμάτων και σχημάτων για τις γλυκές σας δημιουργίες. Η γκάμα των κιτ μας συμπεριλαμβάνει επίσης μια ποικιλία εξαρτημάτων, βασικών εργαλείων για να τελειοποιήσετε τις δημιουργίες σας με ακρίβεια και κομψότητα. Επίσης, η συλλογή μας ποικιλόμορφων χρωστικών ουσιών προσφέρει μια λαμπερή παλέτα αποχρώσεων για να παρουσιάσετε τα γευστικά σας αριστουργήματα με λάμψη και με πρωτότυπο τρόπο. Στο κέντρο κατάρτισης CBC & Business, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τα καλύτερα εργαλεία και καταρτίσεις ώστε να απελευθερώσετε την δημιουργικότητα σας και να κατακτήσετε νέες κορυφές στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

 3. LEZZA FOODS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Στην Lezza Foods είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο παγκόσμιος προμηθευτής καθαρών, διακριτών και πεντανόστιμων σπεσιαλιτέ. Η αποστολή μας είναι απλή αλλά σημαντική: να παρέχουμε πρόσβαση στην ποιότητα και στα οφέλη για την υγεία τροφίμων σπεσιαλιτέ σε όλους μέσω της ποικίλης γκάμας προϊόντων. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα βαθιάς κατάψυξης στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Δραστηριοποιούμενοι από τις πολλαπλές υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Τουρκία, η Lezza Foods ειδικεύεται στην παραγωγή κατεψυγμένων νοστιμιών υψηλής ποιότητας. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων αρτοποιίας, κέικ, τουρκικού μπακλαβά, ελκυστικών παγωτών και μιας σειράς απολαυστικών προϊόντων για χορτοφάγους – όλα σχολαστικά επιλεγμένα ώστε να πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Από την επιλογή ανώτερης κατηγορίας συστατικών έως τη σχολαστική συσκευασία και την αξιόπιστη αποστολή, η δική μας 100% αξιόπιστη και σταθερή διαδικασία παρακολούθησης της ποιότητας διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν Lezza είναι ένα αριστούργημα γεύσης, φρεσκάδας και οπτικής εμφάνισης.

 4. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Verified by europages badge

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

 5. ROVACOS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROVACOS δραστηριοποιείται στην αγορά της διακόσμησης για αρτοποιεία/ζαχαροπλαστεία, ζαχαρώδη και σοκολατοποιία εδώ και 50 έτη. Κατασκευαστής μη εδώδιμων διακοσμήσεων, καθώς και από μάρζιπαν, ζάχαρη, σοκολάτα και πάστα φρούτων. Διακοσμήσεις γλυκών και παγωτών. Η γκάμα των υπηρεσιών μας καλύπτει κάθε είδους γιορτές και εκδηλώσεις. Στοχεύουμε σε πελάτες όπως χονδρέμποροι/μεταπωλητές και βιομηχανικοί παραγωγοί, σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

 1. LA NUOVA TRADIZIONE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία La Nuova Tradizione srl είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα ειδικών στον κλάδο, οι οποίοι, με επαγγελματισμό, δημιούργησαν μια νέα σειρά ημικατεργασμένων προϊόντων που προορίζονται να παρέχουν έγκυρη βοήθεια στη δημιουργική δουλειά των παρασκευαστών παγωτού. Η La Nuova Tradizione δεσμεύεται να εξασφαλίσει σταθερή ποιότητα και να προμηθεύει τους συνεργάτες της με υλικά και εργαλεία αιχμής που βοηθούν στην αντιμετώπιση τυχόν τεχνικών προβλημάτων.

 2. VIRGIS FILTER SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Virgis Filter είναι ηγέτης στην παραγωγή φίλτρων αέρος, στοιχείων φιλτραρίσματος και εξαρτημάτων, εγκεκριμένων, που χρησιμοποιούνται για την πρώτη τοποθέτηση από τους μεγάλους οίκους κατασκευής κινητήρων, συμπιεστών, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, αυτοκινούμενων, σαρώθρων και σε πολλές άλλες εφαρμογές στους τομείς της γεωργίας, της οικοδομικής, της εξόρυξης σε ορυχεία και της βιομηχανίας. Πάντα επιδεικνύαμε ευαισθησία στην καινοτομία και στον έλεγχο της απόδοσης των υλικών, έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτόν τον τομέα.

 1. CARAMBELLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARAMBELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, προετοιμασια γλυκισματων, χρωστικες ουσιες, Χρωστικές ουσίες, καλουπια, φορμες μπισκοτων, φορμες για γλυκα, ειδη κουζινας, και διακοσμηση γλυκισματων. Έχει έδρα σε Fondettes, Γαλλία.

 2. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Μαλακά μπισκότα, γλυκα με φουντουκια, μπισκοτα σοκολατας, και Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει έδρα σε Saint-Germain-En-Laye, Γαλλία.

 3. PUMPIDUP

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PUMPIDUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, Τρόφιμα, εκλεκτά, Καραμέλες βουτύρου, ορεκτικα, ποπ κορν, ζαχαρωτα, διαιτητικά γεύματα, κρακερ, και σποροι. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 4. AVP DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AVP DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Montfort Sur Meu, Γαλλία.

 5. O DOCINHO CONFEITARIA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία O DOCINHO CONFEITARIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροποιητη ζαχαροπλαστικη, προϊοντα ζαχαροπλαστικης χονδρικης, παραγωγη αρτοσκευασματων, και μπισκοτα. Έχει έδρα σε Sto. António Da Charneca, Πορτογαλία.

 6. PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρφε, πτι-φουρ, ταρτες με φρουτα, και τουρτες εκδηλωσεων. Έχει έδρα σε Ponte Di Piave, Ιταλία.

 7. AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA.

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ζαχαροπλαστικη, προμηθειες για ζαχαροπλαστεια, ειδη ζαχαροπλαστικης με αμυγδαλα, φρεσκα γλυκα, ταρτα με αμυγδαλα, Πυρηνέλαιο, και Πίτες από ελαιόσπορους. Έχει έδρα σε Almeida, Πορτογαλία.

 8. GAUFRE D'ART

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GAUFRE D'ART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Nanterre, Γαλλία.

 1. BURCAK FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BURCAK FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Σάλτσες, Ζαχαροπλαστική, Κακάο και σοκολάτα, καφες, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Σάλτσες, ξυδι, και κόκκινη πιπεριά. Έχει έδρα σε Livry Gargan, Γαλλία.

 2. M-S SERVICES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία M-S SERVICES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, Ρύζι, Μέλι, Φρούτα αποξηραμένα, Καφές και τσάι, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Αεριούχα ποτά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Woluwe-Saint-Pierre, Βέλγιο.

 3. GENERAL WAFFEL MANUFACTORY

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GENERAL WAFFEL MANUFACTORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάφλες Λιέγη, βαφλες, Βάφλα Λιέγης, Κατεψυγμένες ζύμες, Βάφλες με κρυσταλλική ζάχαρη, Συσκευασμένες βάφλες και βάφλες χύμα, Παραδοσιακές βάφλες, και PEGI. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 4. CIRAN BVBA - ASWAN BOREK

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CIRAN BVBA - ASWAN BOREK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενα ειδη ζαχαροπλαστικης, τουρκικη κουζινα, φρεσκα γλυκα, και Παρασκευή τροφίμων. Έχει έδρα σε Wommelgem, Βέλγιο.

 5. DI.GI.MA.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DI.GI.MA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζαχαροπλαστική, Κιγκαλερία οικοδομών, Ξενοδοχείο, μαγειρικα ζωικα λιπη, τροφες ζωοτεχνιας, Αλεύρι και σιμιγδάλι, αλευρι, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Villanterio, Ιταλία.

 6. EUROFOODASTERIOU - ASTERIOU STAMATIS

  Ελλάδα

  Εταιρικό προφίλ της εταιρίας: Η εταιρεία μας, EurofoodAsteriou και Domalong Limited - http: //www.domalong.com, Greece - Athens Office / Sygrou Street , είναι multi-Commodity Trading Company, εξυπηρετεί πολλές βιομηχανίες ως εντολέας για την αγορά εμπορευμάτων από τους παραγωγούς. Η EurofoodAsteriou & Domalong ως συνεργαζόμενες εταιρείες, διαθέτoyn συνεργασίες σε πολλές χώρες. Επικεντρωνόμαστε στα εξής προϊόντα σε χονδρεμπόριο : •ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΤΑ, ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΚΛΠ.. •ΒΡΩΣΙΜΑ ΕΛΑΙΑ •ΚΑΡΒΟΥΝΑ •ΟΙΝΟΙ Συζητάμε με τελικούς αγοραστές, αν είστε ενδιάμεσος δίδετε συμφωνητικό συνεργασίας και προχωρούμε απευθείας με τους αγοραστές με τα παρακάτω βήματα. Στείλτε μας την ζήτηση σας, την πιθανή πρόταση συνεργασίας σας στο asterioustam@gmail.com or s.asteriou@domalong.com θα έχετε μια λεπτομερή απάντηση και αποστολή συμφωνητικών NCNDA.. The way we cooperate is only by official demand L.O.I. full details and please let us know if you are intermediate or the final buyer. In case of intermediate we provide you a contract for five years that us or any of our cooperating companies, will not approach the final customer and you will always get your fee. Steps cooperation. Documents such as LOI / ICPO + BCL, will only be reviewed and accepted if they meet the seller's requirements, such as: - Total amount, - Target Price (according to offer available), - Form of payment, - Form of guarantee, - Bank details (Top Prime 25/50). Note: .... asterioustam@gmail.com

 7. SPERANDRI

  Ιταλία

  Η αναζήτηση της ποιότητας και η βούληση προσφοράς άριστων προϊόντων περιγράφουν την πορεία της Cioccolateria Artigianale Sperandri στο Τορίνο από το 1979. Λαμβάνοντας υπόψη την παράδοση της πόλης στη σοκολάτα, επιβαλλόταν η επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού για την επεξεργασία του βασικού συστατικού του Πεδεμόντιου, το φουντούκι Tonda Gentile Piemonte IGP, που καβουρδίζεται και τρίβεται στο εργαστήρι μας. Κάθε μέρα η αναζήτηση της σωστής ισορροπίας ανάμεσα στον σεβασμό της παράδοσης και την ώθηση προς την καινοτομία συνέβαλε στο να δημιουργηθούν οι νοστιμιές που χαρακτηρίζουν τα προτεινόμενα προϊόντα, στα οποία περιλαμβάνονται μερικές κλασικές σοκολάτες του Τορίνο, όπως το Gianduiotto, το οποίο παράγεται μόνο σε πολύ λίγα καταστήματα σοκολάτας στην πόλη, το κλασικό Cremino και το μαλακό μαντολάτο από φουντούκι. Η Sperandri προσφέρει τη δυνατότητα εξατομίκευσης των περιτυλιγμάτων για τα gianduiotti, τα cremini, τα σοκολατάκια και τα πασχαλινά αυγά που είναι διακοσμημένα με το χέρι ή ντυμένα με μοναδικό τρόπο.

 8. CAKETOOLS BY KATOS

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Γιώργο Κάτο το 2009. Ειδικευόμαστε στα είδη ζαχαροπλαστικής και προϊόντα οικιακής χρήσης, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα πελατών και απευθυνόμαστε εξειδικευμένα τόσο στη Λιανική όσο και στη Χονδρική πώληση (ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας) Η εταιρία μας προσπαθεί να είναι ανά πάσα στιγμή ενήμερη για τις διεθνείς τάσεις της αγοράς και για αυτό το λόγο συμμετέχει σε όλες τις σημαντικές εκθέσεις τόσο της Ελλάδος όσο και του Εξωτερικού Στόχος μας είναι να έχουμε πάντα νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα, λύσεις και ιδέες για να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Επίσης, να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Έχουμε 2 φυσικά καταστήματα: ΚΕΝΤΡΙΚΟ: Διεύθυνση: Ευριπίδους 38 Αθήνα, Τηλέφωνο: 210-32.27.725 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 08: 00 - 16: 00 Παρασκευή: 08: 00 - 17: 00 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Διεύθυνση: Τριών Ιεραρχών 87, Άνω Πετράλωνα Τηλέφωνο: 211-0137127 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη: 09: 00 - 16: 00 Τρίτη , Πέμπτη & Παρασκευή: 09: 00-14: 00 και 17: 00 - 20: 00 Σάββατο: 10: 00 - 14: 00

 9. LAKOC SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία Łakoć ιδρύθηκε το 1991 κατόπιν πρωτοβουλίας των ιδιοκτητών - τη Barbara και τον Eugeniusz Winiarscy. Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη συνέπεια στην επίτευξη των στόχων, η εταιρεία Łakoć είναι ηγετικός διανομέας τροφίμων στην περιοχή. Οι εταίροι μας περιλαμβάνουν τους σημαντικότερους παραγωγούς προϊόντων τροφίμων, οι οποίοι είναι ηγέτες στις αντίστοιχες κατηγορίες της αγοράς τροφίμων. Τρόφιμα, γλυκά, χονδρική, διανομέας, καφές, ζάχαρη, κέικ, κονσέρβες, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, ξηρά προϊόντα, ποτά

 10. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

  Ιταλία

  Το μπαρ-ζαχαροπλαστείο Zagara ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις ζαχαροπλαστικής σε τάρτες και πάστες που παρασκευάζονται από γνήσια συστατικά. Γλυκά για επίσημες τελετές, τάρτες για μπουφέ και πολλά άλλα προϊόντα για εκδηλώσεις κάθε είδους. Πωλούμε τα παραδοσιακά σικελικά προϊόντα μας στην Ιταλία και στο εξωτερικό: αμυγδαλόπαστα, colorelle, χειροποίητα μπισκότα και πολλά άλλα. Παρέχουμε υπηρεσίες κέτερινγκ για εκδηλώσεις. Ελάτε να δοκιμάσετε τα απεριτίφ μας μεταξύ φίλων! Θα σας υποδεχτούμε με φιλικότητα και επαγγελματισμό.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζαχαροπλαστική - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.259 Επιχειρήσεις