• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ζαχαροπλαστική

Αποτελέσματα για

Ζαχαροπλαστική - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Πολωνία

  Η εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός παραγωγός και διανομέας συμπυκνωμένων φρουτοχυμών στην κεντρική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με πάθος για περισσότερα από 25 χρόνια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την επιμέλεια στη διαδικασία παραγωγής αναπτυσσόμαστε δυναμικά δημιουργώντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Ειδικευόμαστε σε συμπυκνωμένους χυμούς σκουρόχρωμων φρούτων και ειδικότερα στα εξής: σε χυμούς •σμέουρων •οξύκοκκου •φράουλας •κουφοξυλιάς •μαύρων και κόκκινων φραγκοστάφυλων. Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν με επιτυχία τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας για την παραγωγή: •σιροπιών •χυμών •τσίχλας •παγωτού •ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας είναι διαυγή και συσκευάζονται σε ασηπτικές σακούλες, βαρέλια των 250 kg ή κάνιστρα. Διακρινόμαστε στην αγορά για τις ανταγωνιστικές τιμές μας που διασφαλίζουμε για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης (και για διαστήματα άνω της μίας σεζόν), την ικανότητα να προσαρμόζουμε προϊόντα στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και για τη μεγάλη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στη Βουλγαρία, στην Ουκρανία και αποθήκες στην Πολωνία με τις οποίες είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από πιο απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε, μ. ά., στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ινδία και στην Κίνα. Η ποιότητα των συμπυκνωμένων προϊόντων μας πιστοποιείται με πολλά πιστοποιητικά και τη συμμετοχή μας σε οργανισμούς: ISO, AIJN, FDA, Εθνική Ένωση Παραγωγών Χυμών και Ένωση Πολωνών Εξαγωγέων.

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 3. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Ισπανία

  Μια Οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 50 χρόνια παράδοσης στην επεξεργασία προϊόντων ζαχαροπλαστικής και μπισκότων υπό το εμπορικό σήμα Pastas y Bizcochos Gloria. Σήμερα, στην INACO, εξειδικευόμαστε τα τελευταία χρόνια στην φυσική διατροφή με την επεξεργασία μπισκότων και ξηρών οικολογικών γλυκών υπό το σήμα BELSI επιλέγοντας τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες 100 % οικολογικές, άλευρα ολικής άλεσης, δημητριακά, ξηρούς καρπούς και σπόρους, παρθένο ελαιόλαδο και σιρόπι από σιτάρι ως γλυκαντικό. Τα οικολογικά προϊόντα BELSI προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, είναι υγιεινά και ισορροπημένα και φέρουν την εγγύηση του CPAEN (Συμβούλιο της γεωργικής και οικολογικής παραγωγής της Ναβάρρας) υπό τον αριθμό άδειας NA-E0013. Προμηθευτής των εξής: διαιτητικά προϊόντα | διατροφή | ζαχαροπλαστική | οικολογικά τρόφιμα | cookies | μπισκότα για τσάι | διαιτητικά τρόφιμα | μανταλένες | γαστρονομικά προϊόντα | γλυκά διαίτης | τρόφιμα.

 4. SOMEXPORT

  Γαλλία

  Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 5. CHRISTIE INTERNATIONAL LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Christie International Ltd, με έδρα στην νοτιοδυτική Αγγλία είναι το επίσημο τμήμα πωλήσεων εξαγωγών εξορισμού για έναν αριθμό παρασκευαστών τροφίμων, ποτών και μη τροφίμων προϊόντων FMCG με έδρα το Ην. Βασίλειο που καλύπτει μια μεγάλη γκάμα κατηγοριών εκ των οποίων: Μπισκότα, Cookies και Shortbreads. Καραμέλες και είδη κολατσιού.Σοκολάτες. Δημητριακά για το πρωινό.Τσάγια και ροφήματα. Αλοιφές και κονσέρβες. Σαλτσες.Κινόα.Γκάμα προϊόντων υγείας και ευεξίας. Λάδια και σπρέι. Μεταλλικό νερό πηγής. Προσωπικά είδη υγείας και ομορφιάς. Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Δεσμευόμαστε να παράγουμε και να αναπτύξουμε αγορές εξαγωγών σε συνεργασία με ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων. Υιοθετούμε μια εξαιρετικά ευέλικτη προσέγγιση αφού μπορούμε να ενισχύσουμε μεικτές παραγγελίες σε εμπορευματοκιβώτια από τους εταίρους μας στις εγκαταστάσεις μας στο Ην. Βασίλειο πριν την αποστολή σε μια αγορά. Παρέχουμε επίσης όλα τα τεκμήρια και οποιαδήποτε ετικέτα χρειάζεται. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις και ανάλογα με τον όγκο, είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε στα διαφημιστικά κόστη που ενδεχομένως χρειαστούν για να διεισδύσουμε την αγορά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ROVACOS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ROVACOS δραστηριοποιείται στην αγορά της διακόσμησης για αρτοποιεία/ζαχαροπλαστεία, ζαχαρώδη και σοκολατοποιία εδώ και 50 έτη. Κατασκευαστής μη εδώδιμων διακοσμήσεων, καθώς και από μάρζιπαν, ζάχαρη, σοκολάτα και πάστα φρούτων. Διακοσμήσεις γλυκών και παγωτών. Η γκάμα των υπηρεσιών μας καλύπτει κάθε είδους γιορτές και εκδηλώσεις. Στοχεύουμε σε πελάτες όπως χονδρέμποροι/μεταπωλητές και βιομηχανικοί παραγωγοί, σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

 3. LA NUOVA TRADIZIONE

  Ιταλία

  Η εταιρεία La Nuova Tradizione srl είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα ειδικών στον κλάδο, οι οποίοι, με επαγγελματισμό, δημιούργησαν μια νέα σειρά ημικατεργασμένων προϊόντων που προορίζονται να παρέχουν έγκυρη βοήθεια στη δημιουργική δουλειά των παρασκευαστών παγωτού. Η La Nuova Tradizione δεσμεύεται να εξασφαλίσει σταθερή ποιότητα και να προμηθεύει τους συνεργάτες της με υλικά και εργαλεία αιχμής που βοηθούν στην αντιμετώπιση τυχόν τεχνικών προβλημάτων.

 4. VIRGIS FILTER SPA

  Ιταλία

  Η Virgis Filter είναι ηγέτης στην παραγωγή φίλτρων αέρος, στοιχείων φιλτραρίσματος και εξαρτημάτων, εγκεκριμένων, που χρησιμοποιούνται για την πρώτη τοποθέτηση από τους μεγάλους οίκους κατασκευής κινητήρων, συμπιεστών, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, αυτοκινούμενων, σαρώθρων και σε πολλές άλλες εφαρμογές στους τομείς της γεωργίας, της οικοδομικής, της εξόρυξης σε ορυχεία και της βιομηχανίας. Πάντα επιδεικνύαμε ευαισθησία στην καινοτομία και στον έλεγχο της απόδοσης των υλικών, έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτόν τον τομέα.

 5. CARAMBELLE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CARAMBELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, προετοιμασια γλυκισματων, χρωστικες ουσιες, Χρωστικές ουσίες, καλουπια, φορμες μπισκοτων, φορμες για γλυκα, ειδη κουζινας, και διακοσμηση γλυκισματων. Έχει έδρα σε Fondettes, Γαλλία.

 1. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Γαλλία

  Η εταιρεία LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Μαλακά μπισκότα, γλυκα με φουντουκια, μπισκοτα σοκολατας, και Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει έδρα σε Saint-Germain-En-Laye, Γαλλία.

 2. O DOCINHO CONFEITARIA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία O DOCINHO CONFEITARIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροποιητη ζαχαροπλαστικη, προϊοντα ζαχαροπλαστικης χονδρικης, παραγωγη αρτοσκευασματων, και μπισκοτα. Έχει έδρα σε Sto. António Da Charneca, Πορτογαλία.

 1. AVP DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία AVP DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Montfort Sur Meu, Γαλλία.

 2. PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO

  Ιταλία

  Η εταιρεία PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρφε, πτι-φουρ, ταρτες με φρουτα, και τουρτες εκδηλωσεων. Έχει έδρα σε Ponte Di Piave, Ιταλία.

 3. AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ζαχαροπλαστικη, προμηθειες για ζαχαροπλαστεια, ειδη ζαχαροπλαστικης με αμυγδαλα, φρεσκα γλυκα, ταρτα με αμυγδαλα, Πυρηνέλαιο, και Πίτες από ελαιόσπορους. Έχει έδρα σε Almeida, Πορτογαλία.

 4. BURCAK FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία BURCAK FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Σάλτσες, Ζαχαροπλαστική, Κακάο και σοκολάτα, καφες, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Σάλτσες, ξυδι, και κόκκινη πιπεριά. Έχει έδρα σε Livry Gargan, Γαλλία.

 5. GAUFRE D'ART

  Γαλλία

  Η εταιρεία GAUFRE D'ART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Nanterre, Γαλλία.

 6. O.M.G. S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία O.M.G. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Εταιρίες καθαρισμού, Ζαχαροπλαστική, εξωθητηρες για πλαστικες υλες, Κιγκαλερία οικοδομών, Εταιρίες καθαρισμού, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Givoletto, Ιταλία.

 7. GENERAL WAFFEL MANUFACTORY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GENERAL WAFFEL MANUFACTORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάφλες Λιέγη, βαφλες, Βάφλα Λιέγης, Κατεψυγμένες ζύμες, Βάφλες με κρυσταλλική ζάχαρη, Συσκευασμένες βάφλες και βάφλες χύμα, Παραδοσιακές βάφλες, και PEGI. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 8. CIRAN BVBA - ASWAN BOREK

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CIRAN BVBA - ASWAN BOREK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενα ειδη ζαχαροπλαστικης, τουρκικη κουζινα, φρεσκα γλυκα, και Παρασκευή τροφίμων. Έχει έδρα σε Wommelgem, Βέλγιο.

 1. DI.GI.MA.

  Ιταλία

  Η εταιρεία DI.GI.MA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζαχαροπλαστική, Κιγκαλερία οικοδομών, Ξενοδοχείο, μαγειρικα ζωικα λιπη, τροφες ζωοτεχνιας, Αλεύρι και σιμιγδάλι, αλευρι, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Villanterio, Ιταλία.

 2. PASTICCERIA FRANCALANZA

  Ιταλία

  Η εταιρεία PASTICCERIA FRANCALANZA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, Κουλούρια, πανετονε, πασχαλιατικο γλυκο σε σχημα περιστεριου, Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, ειδη ζαχαροπλαστικης με αμυγδαλα, Κουλούρια, εργαστηριο ζαχαροπλαστικης, και ζαχαροπλαστικη. Έχει έδρα σε Gravina Di Catania, Ιταλία.

 3. SPERANDRI

  Ιταλία

  Η αναζήτηση της ποιότητας και η βούληση προσφοράς άριστων προϊόντων περιγράφουν την πορεία της Cioccolateria Artigianale Sperandri στο Τορίνο από το 1979. Λαμβάνοντας υπόψη την παράδοση της πόλης στη σοκολάτα, επιβαλλόταν η επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού για την επεξεργασία του βασικού συστατικού του Πεδεμόντιου, το φουντούκι Tonda Gentile Piemonte IGP, που καβουρδίζεται και τρίβεται στο εργαστήρι μας. Κάθε μέρα η αναζήτηση της σωστής ισορροπίας ανάμεσα στον σεβασμό της παράδοσης και την ώθηση προς την καινοτομία συνέβαλε στο να δημιουργηθούν οι νοστιμιές που χαρακτηρίζουν τα προτεινόμενα προϊόντα, στα οποία περιλαμβάνονται μερικές κλασικές σοκολάτες του Τορίνο, όπως το Gianduiotto, το οποίο παράγεται μόνο σε πολύ λίγα καταστήματα σοκολάτας στην πόλη, το κλασικό Cremino και το μαλακό μαντολάτο από φουντούκι. Η Sperandri προσφέρει τη δυνατότητα εξατομίκευσης των περιτυλιγμάτων για τα gianduiotti, τα cremini, τα σοκολατάκια και τα πασχαλινά αυγά που είναι διακοσμημένα με το χέρι ή ντυμένα με μοναδικό τρόπο.

 4. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

  Ιταλία

  Το μπαρ-ζαχαροπλαστείο Zagara ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις ζαχαροπλαστικής σε τάρτες και πάστες που παρασκευάζονται από γνήσια συστατικά. Γλυκά για επίσημες τελετές, τάρτες για μπουφέ και πολλά άλλα προϊόντα για εκδηλώσεις κάθε είδους. Πωλούμε τα παραδοσιακά σικελικά προϊόντα μας στην Ιταλία και στο εξωτερικό: αμυγδαλόπαστα, colorelle, χειροποίητα μπισκότα και πολλά άλλα. Παρέχουμε υπηρεσίες κέτερινγκ για εκδηλώσεις. Ελάτε να δοκιμάσετε τα απεριτίφ μας μεταξύ φίλων! Θα σας υποδεχτούμε με φιλικότητα και επαγγελματισμό.

 5. COOKING ALCHEMIES

  Ελλάδα

  Στην ιστοσελίδας μας θα βρείτε πολλές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, Συμβουλές αλλά και τεχνικές μαγειρικής. Έξυπνες και γρήγορες συνταγές που θα εντυπωσιάσουν. Ο Ελληνικός οδηγός της μαγειρικής που θα σας κάνει άσους στην κουζίνα. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε εύκολες, νόστιμες, γρήγορες συνταγές μαγειρικής αλλά και συνταγές για λαχταριστά γλυκά. Βρείτε συνταγές χωρίς μυστικά καθώς εμείς δεν κρύβουμε τίποτα. Χιλιάδες συνταγές και συμβουλές μαγειρικής. Η μαγειρική γίνεται παιχνίδι και εσείς θα το κερδίσετε. Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός γεύσεων που θα σας εκπλήξει θετικά. Επίσης θα μάθετε να φτιάχνετε χειροποίητα παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα γλυκά και φαγητά.

 6. BRETAS FAMILY S.A.

  Ελλάδα

  Η «BRETAS FAMILY ΑΒΕΕ» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή μαρμελάδων και σκευασμάτων ζαχαροπλαστικής. Η εταιρεία εδρεύει στην Λάρισα, στο 10ο χιλιόμετρο Λάρισας-Αγιάς, στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της που ολοκληρώθηκαν το 2009, .Η οικογένεια Μπρέτα έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία στην βιομηχανία τροφίμων και τις απαιτήσεις για την ορθή βιομηχανική πρακτική , ανέγειρε αυτές τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις έτσι ώστε να ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις υγιεινής και σφάλεις των τροφίμων.Για τις παραγωγικές της διαδικασίες η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 22000: 2005.Κύριο μέλημα είναι η παροχή προϊόντων , που ικανοποιούν τις απαιτήσεις για την ασφάλεια και την υγιεινή καθώς και τις απαιτήσεις των πελατών αναφορικά με την αναμενόμενη χρήση αυτών. Έχοντας άρτια καταρτισμένο προσωπικό , η BRETAS FAMILY Α.Β.Ε.Ε. επιδιώκει την ανάπτυξη νέων προϊόντων στον ευρύτερο τομέα της ζαχαροπλαστικής αλλά και της μαρμελάδας , α

 7. ERGASTIRIO ZAXAROPLASTIKIS-CATERING ROUKOUNAKIS GEORGE

  Ελλάδα

  Η εταιρία "ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-CATERING" είναι μια πιστοποιημένη ομάδα επαγγελματιών εστίασης/catering γλυκών στα Χανιά.Παρέχουμε υπηρεσίες catering για όλους τους τύπους εκδηλώσεων: ΓάμοuςΒαφτίσειςΠάρτυΔεξιώσεις Εταιρικές εκδηλώσειςΕπίσης , αναλαμβάνουμε την καθημερινή παραγωγή γλυκών για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες κ.α.Το πλούσιο μενού μας θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Εξαιρετική ποιότητα υλικών, συνέπεια, υψηλή αισθητική, χαμηλό κόστος τιμών, προσοχή στη λεπτομέρεια και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών - αυτά μπορείτε να αναμένετε από την εταιρία " ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-CATERING ".

 8. PANIFICIO PASTICCERIA GIOACCHINO QUARTARARO

  Ιταλία

  Το αρτοποιείο PANIFICIO Quartararo παράγει όλα τα είδη άρτων, προϊόντα αρτοποιίας, πίτσες σε ξύλα, παραδοσιακά γλυκά Σικελίας και πολλά άλλα. Παράγουμε προϊόντα αρτοποιίας, όπως όλα τα είδη ζεστών ψωμιών μέχρι το βράδυ, κριτσίνια, ψωμί, πίτσα σε πλάκα, sfincione, ψητά από το Παλέρμο και τη γαστρονομία σε πακέτο, γλυκά και αλμυρά προϊόντα, χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά, γνήσια και άριστη ποιότητα.

 9. SICILIAN GOODNESS SRL

  Ιταλία

  Στην επαρχία της Κατάνιας, η SICILIAN GOODNESS Srl είναι μια εταιρεία διεθνούς εμπορίου τροφίμων. Ειδικεύεται στο εμπόριο τροφίμων, φρέσκων φρούτων και κυρίως σταφύλι και πορτοκάλια Σικελίας, φρέσκου και κατεψυγμένου κρέατος πουλερικών.

 10. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Ιταλία

  Μια περιορισμένη παραγωγή παραδοσιακών γλυκών Σικελίας, που παράγεται από ένα οικογενειακό Σικελιανό ζαχαροπλαστείο, το οποίο παράγει τα γλυκά επί τόπου για εσάς, μόλις λάβει την παραγγελία μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά. Για αυτό δεν προμηθεύουμε τα ζαχαροπλαστεία αλλά μόνο ιδιώτες για τους οποίους ετοιμάζουμε τα γλυκά της Σικελίας, ένα ένα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζαχαροπλαστική - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.306 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες