• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγείς φρούτων

Αποτελέσματα για

Εισαγωγείς φρούτων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. NEGOPRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEGOPRIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, φρεσκα λαχανικα, Φρούτα, λαχανικα, εξωτικα φρουτα, εσπεριδοειδη, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  2. PROVENCE PRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROVENCE PRIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, λαχανικα χονδρικης, βιολογικα φρουτα, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

  3. AA DZ TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία AA DZ TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρουτων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, και χουρμαδες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. JOUFFRUIT

    Γαλλία

    Η εταιρεία JOUFFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  5. AZ FRANCE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZ FRANCE SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cavaillon Cedex, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IDYL

    Γαλλία

    Η εταιρεία IDYL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσίες διαχείρισης διακίνησης. Έχει έδρα σε Châteaurenard Cedex, Γαλλία.

  2. TERRALIA

    Γαλλία

    Η εταιρεία TERRALIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γεωργία - υπηρεσίες, φρουτα και λαχανικα, Κρασιά, δημητριακα, και Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  3. COMPAGNIE FRUITIERE IMPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPAGNIE FRUITIERE IMPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. TRIANO AZUR TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRIANO AZUR TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη, φρουτα και λαχανικα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  5. MF PRIMEUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία MF PRIMEUR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  1. SEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  2. INDIGO FRUIT

    Γαλλία

    Η εταιρεία INDIGO FRUIT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  1. LESLIE FRUITS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LESLIE FRUITS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. DUSSURGEY SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία DUSSURGEY SAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cabannes, Γαλλία.

  3. CHIRON BERNARD SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHIRON BERNARD SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cheval Blanc, Γαλλία.

  4. SARL LAMPRIEN PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL LAMPRIEN PROVENCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Senas, Γαλλία.

  5. NOSIBE

    Γαλλία

    Η εταιρεία NOSIBE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  6. GENERATION FRUIT

    Γαλλία

    Η εταιρεία GENERATION FRUIT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  7. WOUTERS FRANCE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία WOUTERS FRANCE SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

  8. GIRELLI PRIMEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία GIRELLI PRIMEURS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  1. ETS JOLLY LAGRANGE ET DE MARC PRIMEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS JOLLY LAGRANGE ET DE MARC PRIMEURS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. SOCIETE D'IMPORTATION MERIDIONALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE D'IMPORTATION MERIDIONALE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. BLANC MICHEL SOCIETE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BLANC MICHEL SOCIETE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  4. MAISON MANOUELIDES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAISON MANOUELIDES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. VAGLIO PATRICK

    Γαλλία

    Η εταιρεία VAGLIO PATRICK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Plan D Orgon, Γαλλία.

  6. ETS GAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS GAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Althen Des Paluds, Γαλλία.

  7. VIDAL LOUIS ET CIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VIDAL LOUIS ET CIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  8. MASSAFERRO STE D'EXPLOITATION DES ETS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MASSAFERRO STE D'EXPLOITATION DES ETS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε La Crau, Γαλλία.

  9. ROOSMARK

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROOSMARK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε L Isle Sur La Sorgue, Γαλλία.

  10. EJS PRIMEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία EJS PRIMEURS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν