• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγείς φρούτων

Αποτελέσματα για

Εισαγωγείς φρούτων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΈμπορος χονδρικής
  1. PROVENCE PRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROVENCE PRIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, λαχανικα χονδρικης, βιολογικα φρουτα, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

  2. AA DZ TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία AA DZ TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρουτων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, και χουρμαδες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. AZ FRANCE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZ FRANCE SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cavaillon Cedex, Γαλλία.

  4. TRIANO AZUR TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRIANO AZUR TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη, φρουτα και λαχανικα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  5. MF PRIMEUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία MF PRIMEUR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  2. CHIRON BERNARD SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHIRON BERNARD SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cheval Blanc, Γαλλία.

  3. LES VERGERS DES TOURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES VERGERS DES TOURS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

  4. BLANC MICHEL SOCIETE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BLANC MICHEL SOCIETE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  5. VAGLIO PATRICK

    Γαλλία

    Η εταιρεία VAGLIO PATRICK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Plan D Orgon, Γαλλία.

  1. WOUTERS FRANCE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία WOUTERS FRANCE SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

  2. SAS CLEMENT MAURICE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS CLEMENT MAURICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  1. DUPERANDRE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DUPERANDRE SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cheval Blanc, Γαλλία.

  2. ETS GAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS GAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Althen Des Paluds, Γαλλία.

  3. GIRELLI PRIMEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία GIRELLI PRIMEURS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. JESFRUIT

    Γαλλία

  5. SUD FRUITS TRANSFORMATION S.A

    Γαλλία

  6. STE JANIPRIM

    Γαλλία

  7. STE BLANC REGIS

    Γαλλία

  8. REGALP

    Γαλλία

  1. SAPAM PROVENCE

    Γαλλία

  2. ARBONA ET COMPAGNIE

    Γαλλία