• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γρανίτης

Αποτελέσματα για

Γρανίτης

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. MARBRERIE DE LA CRAU

    Γαλλία

    Το λατομείο μαρμάρου της crau ειδικεύεται στην παροχή και στην μορφοποίηση του μαρμάρου, του όνυχα, του γρανίτη, της φυσικής πέτρας, του χαλαζία και της κεραμεικής... Από την επεξεργασία των υλικών αυτών, η εταιρεία ανέπτυξε πολλά επαγγέλματα όπως εσωτερική και εξωτερική πλακόστρωση, επενδύσεις (σκάλες, προσόψεις, χαμηλοί τοίχοι, κουβερτίνες, κράσπεδα...), κουζίνες και μπάνια (πάγκοι εργασίας, πάγκοι για νεροχύτες, νιπτήρες και μασίφ μπανιέρες...), εξατομίκευση (χάρη σε μια 18ετή πείρα στην χάραξη και στην Φωτοτσιγκογραφία, το εργαστήριο μας σας προσφέρει μια πραγματική τεχνογνωσία όσον αφορά την πραγματοποίηση επιγραφών, σήμανσης...)η επιχείρηση πραγματοποιεί επίσης επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα σε όλο τον κόσμο κυρίως για μια μεγάλη φίρμα του ομίλου LVMH. Η φήμη του λατομείου της Crau βασίζεται σε τρεις βασικούς στύλους : η ποιότητα της εργασίας, η επιλογή των υλικών και η εξυπηρέτηση.

  2. MARBRERIE ROYALE DE FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MARBRERIE ROYALE DE FRANCE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαρμαρο, γρανιτης, κεραμικα επικαλυψεων, και παγκοι εργασιας. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  3. FRANCE AZUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE AZUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γρανιτης. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  4. VAR MÉDITERRANÉE PAVAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VAR MÉDITERRANÉE PAVAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει έδρα σε Cagnes-Sur-Mer, Γαλλία.

  5. MOCHIRI

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOCHIRI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιδόρπια γλασέ υψηλής ποιότητας, παγωμενα επιδορπια, ασιατικές κουζίνες, και κατεψυγμενα τροφιμα - παραγωγη. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CONFISERIE FORAINE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CONFISERIE FORAINE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιροπια για γρανιτες. Έχει έδρα σε Brignoles, Γαλλία.

  2. GIROLATO SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία GIROLATO SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ποτα, και μικροανακαινισεις. Έχει έδρα σε La Turbie, Γαλλία.

  3. YETIGEL INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία YETIGEL INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει έδρα σε AVIGNON, Γαλλία.

  4. MARBRE-DESIGN 06

    Γαλλία

    Η εταιρεία MARBRE-DESIGN 06, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές για την κατεργασία του μάρμαρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φασοναρισμα μαρμαρου, γρανιτη και πετρας, μορφοποιηση μαρμαρου, και μορφοποιηση μαρμαρου και γρανιτη. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  5. DOLCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOLCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει έδρα σε Cadenet, Γαλλία.

  1. NEIGE AZUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία NEIGE AZUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  2. L ART GLACIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία L ART GLACIER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει έδρα σε Ansouis, Γαλλία.

  1. IL GELATO ITALIANO

    Γαλλία

    Η εταιρεία IL GELATO ITALIANO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει έδρα σε Six Fours Les Plages, Γαλλία.

  2. FENOCCHIO

    Γαλλία

  3. SARL REMO

    Γαλλία

  4. SONIGEL

    Γαλλία

  5. GLACIER JAPPE

    Γαλλία

  6. ALFAGEL

    Γαλλία

  7. ENTREPRISE MARTIN

    Γαλλία

  8. CRESAN GLACES

    Γαλλία

  1. LA GLACERIE SAS

    Γαλλία

  2. MARTEK INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία μας, MARTEK International, που ιδρύθηκε το 2006, βρίσκεται στην Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στις φυσικές πέτρες. Σας συνοδεύουμε σε όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό ως την τελική υλοποίηση. Αναλαμβάνουμε αρχικά τις τεχνικές μελέτες σε συνεργασία με γραφεία μελετών για την προετοιμασία του έργου και στη συνέχεια δημιουργούμε τα σχέδια που έχουν μεταβιβαστεί στο εργαστήριο μας. Χάρη στις γνώσεις μας όσον αφορά την πέτρα, έχουμε συνάψει ισχυρές συμβάσεις με πολλά λατομεία, γεγονός που μας επιτρέπει να παρέχουμε τα καλύτερα υλικά. Τα άτομα που δραστηριοποιούνται στα εργοτάξια μας μας είναι πιστοί εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Εξάλλου, αναλαμβάνουμε εργοτάξια τόσο στην Γαλλία όσο και διεθνώς. Αναλαμβάνουμε την πρώτη μελέτη των διαγωνισμών ώστε να αξιολογήσουμε κυρίως την δυνατότητα υλοποίησης του έργου σας και τις δυνατότητες παραγωγής. Εργαζόμαστε με υλικά όπως ψαμμίτη, γρανίτη, μάρμαρα ή σχιστόλιθο.