• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γρανίτης

Αποτελέσματα για

Γρανίτης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Ιταλία

  Η O.M.G. είναι μια Εταιρεία που δραστηριοποιείται σε εθνική και διεθνή κλίμακα στον τομέα της πέτρας, εξειδικευμένη στην εξόρυξη, την μορφοποίηση και την πώληση φυσικής πέτρας από την κοιλάδα της Ossola : Μάρμαρα Παλισσάνδρη, σερίζο και μπεόλα. Εσωτερική και εξωτερική επίπλωση, αστικός εξοπλισμός. Τα υλικά, που προέρχονται από τα λατομεία μας, παρουσιάζουν διάφορες αποχρώσεις και σχήματα, χάρη στα οποία ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους από τα τεχνητά προϊόντα που είναι όλα παρόμοια μεταξύ τους.

 2. MÜLLER NATURSTEINWERK AG

  Ελβετία

 3. STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH

  Αυστρία

 4. DARTE GMBH

  Γερμανία

 5. HAIGIS & SCHULTZ GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Ιταλία

 2. THOMASTONE

  Γαλλία

  Η επιχείρηση μάρμαρου THOMASTONE ασχολείται με την κατεργασία φυσικής πέτρας, μάρμαρου και γρανίτη εδώ και 4 γενιές. Βρίσκεται στο Mondelange στη Moselle, η THOMASTONE ειδικεύεται σε έργα τέχνης, διαρρυθμίσεις εσωτερικού κςι εξωτερικού από πέτρα. Η εταιρεία απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες σε παροχές στα μέτρα των πελατών όπως εσωτερικές διαρρυθμίσεις από φυσικές πέτρες : κουζίνες, μπάνια, σχέδια εργασίας, ταμπλέτες για παράθυρα, πλακάκια, σκάλες, πέτρινα έπιπλα και εξωτερικές διαρρυθμίσεις: Βεράντες, σκάλες, δρομάκια, περιφράξεις, πασσαλοφράκτες, έπιπλα κήπου. Η Thomastone σας προτείνει καινούρια γκάμα αποκλειστικών προϊόντων (PARCLOS) : προσαρμόσιμα στοιχεία κατασκευής από πέτρα για την κατασκευή πασσαλοφρακτών, επίπλων, επενδύσεις για πισίνες κλπ. Μελέτες και δωρεάν εκτίμηση και εξατομικευμένη κατόπιν ζήτησης (με τρισδιάστατο σχέδιο, μετρήσεις, σχέδια AUTOCAD). Περιοχές δραστηριότητας: Moselle, Meurthe et Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Λουξεμβούργο, Γαλλία.

 3. REGION K

  Ρωσία

  Η Region K κατασκευάζει ταφόπετρες από γρανίτη, βάσεις μνημείων, μνημεία, βάσεις, γλάστρες για άνθη, βάζα, και άλλα επιτύμβια είδη. Η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας από γρανίτες Karelian gabbro-diabase, Vinga, Dymovsky, και Mansurovsky : κλασικές τετράγωνες βάσεις μνημείων από γρανίτη, περιφράξεις από γρανίτη, επιτύμβια σύνθετα, βάζα και σφαίρες από γρανίτη, Η Region K προσφέρει επίσης αναλώσιμα χονδρικής από γρανιτένια κεραμίδια, πλακόστρωτα, πλάκες δαπέδου και άλλα είδη δόμησης από γρανίτη.Η Region K ξεχωρίζει από τα προϊόντα της υψηλής ποιότητας. Γρανίτης στιλβωμένος χωρίς χαράξεις, ψήγματα, ρωγμές. 'Όλα τα δομικά υλικά και επιτύμβια προϊόντα έχουν ακριβείς διαστάσεις και σχέδιο. Η ποιότητα ελέγχεται σε όλα τα στάδια από την κοπή ως την τελική συσκευασία. Η Region K είναι μια ομάδα επαγγελματιών για την χάραξη της πέτρας! Χρησιμοποιούμε έξυπνα τους φυσικούς πόρους της Karelia και δημιουργούμε ένα προϊόν που ικανοποιεί τους πελάτες μας.

 4. MESKA HARTGESTEIN-PRÜFPLATTEN GMBH

  Γερμανία

  Meska Präzisionswerk Hartgestein-Prüfplatten GmbH: γρανίτες ακριβείας, κατασκευή ειδικών μηχανημάτων μήκους έως 7 m, πλάκες μέτρησης & ελέγχου, γωνίες, τράπεζες μετρήσεων, γενικές επισκευές, πιστοποιητικά, παραγωγή από το ακατέργαστο μπλοκ έως το γρανίτη ακριβείας από την ίδια επιχείρηση! Οι υπηρεσίες μας αρχίζουν με την επιτόπου επιλογή των γρανιτών. Κάθε ακατέργαστο μπλοκ ελέγχετε για ρωγμές ή φλέβες. Εγγυόμαστε τη χρήση αποκλειστικά υλικών άριστης ποιότητας. Διαθέτουμε σκληρά πετρώματα Gabbro και Diabas διαστάσεων έως 6500*2800 mm. Χάρη στο απόθεμα της αποθήκης μας της τάξης των 3000 t εγγυόμαστε σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Έτσι εξοικονομούμε χρόνου και διαδρομές μεταφοράς. Με χρήση της τεχνολογίας CNC, τα μπλοκ κόβονται με μέγιστη αξιοποίηση του υλικού. Μεγέθη 7500*2800 mm αδρής και ψιλής λείανσης μέγιστης ακρίβειας. Χαράξεις πλακών, διατρήσεις σπειρωμάτων κάθε μεγέθους, αύλακες με δίχαλα με την επιθυμητή ακρίβεια και τοποθέτηση. Υπερσύγχρονη τεχνολογία CAD-CAM στο επιθυμητό βάθος παραγωγής.

 5. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Ιταλία

  Η επιχείρηση M.G.F. έχει τη βάση της στη Motta di Livenza και ειδικεύεται στην κατεργασία μαρμάρου και γρανίτη. Στα προϊόντα που κατασκευάζονται με επιμέλεια και με τη βοήθεια υλικών άριστης ποιότητας, θα βρείτε επενδύσεις μπάνιου και τοίχων, επενδύσεις δαπέδου από μάρμαρο ή πέτρα, γείσα παραθύρου, επικαλύψεις τζακιών, ταφικά είδη και πάγκους εργασίας κουζίνας, μπαρ κουζίνας αμερικανικού τύπου. Όλα τα είδη μας διατίθενται σε ευρεία γκάμα στυλ, από κλασικά έως μοντέρνα, αλλά και ρουστίκ. Η M.G.F. χρησιμοποιεί υλικά με εγγύηση CEE.

 1. MARBRERIE DE LA CRAU

  Γαλλία

  Το λατομείο μαρμάρου της crau ειδικεύεται στην παροχή και στην μορφοποίηση του μαρμάρου, του όνυχα, του γρανίτη, της φυσικής πέτρας, του χαλαζία και της κεραμεικής... Από την επεξεργασία των υλικών αυτών, η εταιρεία ανέπτυξε πολλά επαγγέλματα όπως εσωτερική και εξωτερική πλακόστρωση, επενδύσεις (σκάλες, προσόψεις, χαμηλοί τοίχοι, κουβερτίνες, κράσπεδα...), κουζίνες και μπάνια (πάγκοι εργασίας, πάγκοι για νεροχύτες, νιπτήρες και μασίφ μπανιέρες...), εξατομίκευση (χάρη σε μια 18ετή πείρα στην χάραξη και στην Φωτοτσιγκογραφία, το εργαστήριο μας σας προσφέρει μια πραγματική τεχνογνωσία όσον αφορά την πραγματοποίηση επιγραφών, σήμανσης...)η επιχείρηση πραγματοποιεί επίσης επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα σε όλο τον κόσμο κυρίως για μια μεγάλη φίρμα του ομίλου LVMH. Η φήμη του λατομείου της Crau βασίζεται σε τρεις βασικούς στύλους : η ποιότητα της εργασίας, η επιλογή των υλικών και η εξυπηρέτηση.

 2. STROGILIS MARBLE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία «Μάρμαρα Στρογγύλης Λεωνίδας» ιδρύθηκε το 1979 στην Λιβαδειά Βοιωτίας με αντικείμενο την παραγωγή και επεξεργασία μαρμάρων και γρανιτών.Από την στιγμή της ίδρυσής της, μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης κάτι που την καθιστά πρωταγωνιστή στον χώρο του μάρμαρου και του γρανίτη. Με συνεχείς επενδύσεις, συντηρούμε και λειτουργούμε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις ποιο απαιτητικές εργασίες.Η εταιρεία «Μάρμαρα Στρογγύλης Λεωνίδας» παρουσιάζει αξιοσημείωτη δραστηριότητα τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά. Εντός της Ελληνικής επικράτειας, προμηθεύουμε με μάρμαρα και γρανίτες, μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα, κατασκευαστικές εταιρείες, εργολάβους αλλά και ιδιώτες. Εκτός Ελληνικής επικράτειας, εξάγουμε μάρμαρα και γρανίτες σε χώρες όπως η Αμερική, η Ιταλία, η Τσεχία, η Ιαπωνία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

 1. MARMORAMA PORCELAIN SLAB SURFACES

  Ελλάδα

  Μέσα από μια ευρεία γκάμα υλικών και υπηρεσιών, σας παρέχουμε τις πιο ενημερωμένες συλλογές μαρμάρων, γρανιτών, τεχνογρανιτών (quartz, χαλαζίας) και πλακιδίων πορσελάνης (gres porcellanato, γρανιτοπλακάκι) για την διακόσμηση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η ευελιξία, η ανθεκτικότητα, η προσαρμοστικότητα και η πρωτοτυπία είναι έννοιες που συνδέονται τέλεια με τις κεραμικές πλάκες από πορσελάνη (gres porcellanato) & τις πλάκες χαλαζία (quartz/τεχνογρανίτης). Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες πλάκες προσφέρουν την καλύτερη λύση για κάθε επιφάνεια όπως τον πάγκο κουζίνας και τον νεροχύτη, τον πάγκο μπάνιου και τον νιπτήρα, εσωτερικές και εξωτερικές επενδύσεις τοίχων, το τζάκι, τις σκάλες, έπιπλα, επιφάνειες εργασίας κ.λπ. Η εξαιρετική κομψότητα που δίνουν οι πλάκες πορσελάνης και χαλαζία, μέσα από την ποικιλία διαστάσεων, χρωμάτων και υφών, δίνει σε οικιακούς και εμπορικούς χώρους ένα πραγματικά μοναδικό και αποκλειστικό στυλ. Η εταιρία marmorama ειδικεύεται σε κατασκευές από τεχνογρανίτη και κεραμικές πλάκες από πορσελάνη.

 2. AZIENDA MOHAMED CHABAANE

  Αυστρία

  Οι επιθυμίες σας έχουν σημασία για εμάς. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε κάποιο συγκεκριμένο αίτημα; ? Αν ναι, καλέστε μας ή ενημερώστε μας σχετικά με αυτό που χρειάζεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ως ευέλικτη εταιρεία έχουμε πάντα τις κεραίες μας ανοιχτές για νέες ιδέες και προτάσεις. Η ομάδα της AZIENDA

 3. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στην εξαγωγή μαρμάρων και γρανιτών. Κρεμ ιβουάρ, Dark Emperador, Light Emperador, κόκκινο Alicante, κίτρινο Mares, μαύρο Marquina, ασβεστόλιθος Κάπρι, μπεζ Island, μπλε Island Blue, κρεμ Valencia.

 4. MÁRMOLES FORMAS & DISEÑO

  Ισπανία

  Η επιχείρησή μας έχει ως κύριο στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Ξεχωρίζουμε χάρη στην εξυπηρέτηση που παρέχουμε και στην ποιότητα της εργασίας μας. Εργαστήριο δημιουργίας, διακίνησης και συναρμολόγησης μαρμάρου, χαλαζία και γρανίτη. Σχεδιασμός σε Silestone. Διανομέας Techlam, Compac...

 5. MÁRMOLES Y GRANITOS PABLO GARCÍA SL

  Ισπανία

  Ειδικός στις καλλιτεχνικές εργασίες για κοιμητήρια. Προσόψεις, πάγκοι εργασίας, τζάκια, σκάλες....Συμβουλές και οικονομικές προσφορές κατ'οίκον και χωρίς δέσμευση.

 6. FOMENTO DE MÁRMOLES

  Ισπανία

  Εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρων και πέτρας, crema ελεφαντοστό.

 7. CANTEROS DE LA SEGARRA SL

  Ισπανία

  Λατομεία πέτρας, φυσικές πέτρες, μάρμαρα και γρανίτες. Λατομεία στα μέτρα των πελατών. Παράθυρα, στοές.

 8. LYM JAR

  Ισπανία

 1. HEBEI SHUNLEI IM&EX CO., LTD.

  Κίνα

 2. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Ουγγαρία

 3. GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT

  Τουρκία

 4. ROYAL PARS STONE

  Ιράν

 5. KIRO MARBLE

  Αίγυπτος

 6. ANTONIO ROSALES ARTE EN PIEDRA

  Ισπανία

 7. WZ STEIN

  Κίνα

 8. DESENVOLMENTE UNIPESSOAL LDA

  Πορτογαλία

 9. MARBOLUX

  Λουξεμβούργο

 10. CM GRANIT

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γρανίτης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.072 επιχειρήσεις