• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γρανίτης

Αποτελέσματα για

Γρανίτης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. XIAMEN HERISING ARCHITECTURALS CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Xiamen Herising Architecturals Co., Ltd, ισόβαθμη με ειδικούς κτίστες μνημείων, διαθέτει μια εξαιρετική φήμη στην βιομηχανία για πάνω από 2 δεκαετίες προσφέροντας διάφορα μνημεία γενικής φύσης και εξατομικευμένα σε όλο τον κόσμο χάρη στην σωστή ανθρώπινη εργασία, στις συντομότερες προθεσμίες παράδοσης και στην γρήγορη και προσεγμένη εξυπηρέτηση.'Ολοι οι τωρινοί μας πελάτες, που χρησιμοποίησαν λιανοπωλητές στις χώρες τους έχουν γίνει πλέον χονδρέμποροι σε πολύ σύντομο χρόνο από τότε που μετέφεραν τις παραγγελίες τους σε εμάς.Η επιλογή της Herising αποτελεί μια σωστή εγγύηση και χωρίς προβλήματα γιατί έχουμε πάντα σε εφαρμογή την σκέψη πως η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα !

 2. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η O.M.G. είναι μια Εταιρεία που δραστηριοποιείται σε εθνική και διεθνή κλίμακα στον τομέα της πέτρας, εξειδικευμένη στην εξόρυξη, την μορφοποίηση και την πώληση φυσικής πέτρας από την κοιλάδα της Ossola : Μάρμαρα Παλισσάνδρη, σερίζο και μπεόλα. Εσωτερική και εξωτερική επίπλωση, αστικός εξοπλισμός. Τα υλικά, που προέρχονται από τα λατομεία μας, παρουσιάζουν διάφορες αποχρώσεις και σχήματα, χάρη στα οποία ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους από τα τεχνητά προϊόντα που είναι όλα παρόμοια μεταξύ τους.

 3. SEMKON STONE GRANITE SINK

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEMKON STONE GRANITE SINK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους νεροχυτες, πλακακια μπανιου, και παγκοι λουτρου. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 4. MÜLLER NATURSTEINWERK AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÜLLER NATURSTEINWERK AG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει έδρα σε Neuhaus, Ελβετία.

 5. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίθοι και μεταλλεύματα, Μυλόπετρες, Γρανίτης, εμπορευματοποιηση γρανιτη, διαχειριση προσωπικου με υπεργολαβια, φυσικά πετρώματα, φυσικες πετρες εισαγωγης, Λίθοι και μεταλλεύματα, και μορφοποίηση φυσικών λίθων. Έχει έδρα σε Penafiel, Πορτογαλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GRANITI BUA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRANITI BUA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα με γρανίτη, τζακια απο γρανιτη, στηλες, Σκυρόδεμα με γρανίτη, παραδοσιακη κατεργασια του γρανιτη, κυβολιθοι απο γρανιτη για επιστρωση οδοστρωματων, κράσπεδο από γρανίτη, κοκκοποιημενος γρανιτης, και αστικες λιθοστρωσεις εσωτερικων χωρων απο γρανιτη. Έχει έδρα σε Budduso', Ιταλία.

 2. STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει έδρα σε Groß-Enzersdorf, Αυστρία.

 3. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρανίτης, Σκυρόδεμα με γρανίτη, μαρμαρο, φυσικά πετρώματα, Γρανίτης, φυσικες πετρες εισαγωγης, Σκυρόδεμα με γρανίτη, μορφοποιηση μαρμαρου και γρανιτη, και δαπεδα απο γρανιτη. Έχει έδρα σε Cavaion Veronese, Ιταλία.

 4. HAIGIS & SCHULTZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAIGIS & SCHULTZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει έδρα σε Otterndorf, Γερμανία.

 5. THOMASTONE

  Γαλλία

  Η επιχείρηση μάρμαρου THOMASTONE ασχολείται με την κατεργασία φυσικής πέτρας, μάρμαρου και γρανίτη εδώ και 4 γενιές. Βρίσκεται στο Mondelange στη Moselle, η THOMASTONE ειδικεύεται σε έργα τέχνης, διαρρυθμίσεις εσωτερικού κςι εξωτερικού από πέτρα. Η εταιρεία απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες σε παροχές στα μέτρα των πελατών όπως εσωτερικές διαρρυθμίσεις από φυσικές πέτρες : κουζίνες, μπάνια, σχέδια εργασίας, ταμπλέτες για παράθυρα, πλακάκια, σκάλες, πέτρινα έπιπλα και εξωτερικές διαρρυθμίσεις: Βεράντες, σκάλες, δρομάκια, περιφράξεις, πασσαλοφράκτες, έπιπλα κήπου. Η Thomastone σας προτείνει καινούρια γκάμα αποκλειστικών προϊόντων (PARCLOS) : προσαρμόσιμα στοιχεία κατασκευής από πέτρα για την κατασκευή πασσαλοφρακτών, επίπλων, επενδύσεις για πισίνες κλπ. Μελέτες και δωρεάν εκτίμηση και εξατομικευμένη κατόπιν ζήτησης (με τρισδιάστατο σχέδιο, μετρήσεις, σχέδια AUTOCAD). Περιοχές δραστηριότητας: Moselle, Meurthe et Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Λουξεμβούργο, Γαλλία.

 1. MESKA HARTGESTEIN-PRÜFPLATTEN GMBH

  Γερμανία

  Meska Präzisionswerk Hartgestein-Prüfplatten GmbH: γρανίτες ακριβείας, κατασκευή ειδικών μηχανημάτων μήκους έως 7 m, πλάκες μέτρησης & ελέγχου, γωνίες, τράπεζες μετρήσεων, γενικές επισκευές, πιστοποιητικά, παραγωγή από το ακατέργαστο μπλοκ έως το γρανίτη ακριβείας από την ίδια επιχείρηση! Οι υπηρεσίες μας αρχίζουν με την επιτόπου επιλογή των γρανιτών. Κάθε ακατέργαστο μπλοκ ελέγχετε για ρωγμές ή φλέβες. Εγγυόμαστε τη χρήση αποκλειστικά υλικών άριστης ποιότητας. Διαθέτουμε σκληρά πετρώματα Gabbro και Diabas διαστάσεων έως 6500*2800 mm. Χάρη στο απόθεμα της αποθήκης μας της τάξης των 3000 t εγγυόμαστε σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Έτσι εξοικονομούμε χρόνου και διαδρομές μεταφοράς. Με χρήση της τεχνολογίας CNC, τα μπλοκ κόβονται με μέγιστη αξιοποίηση του υλικού. Μεγέθη 7500*2800 mm αδρής και ψιλής λείανσης μέγιστης ακρίβειας. Χαράξεις πλακών, διατρήσεις σπειρωμάτων κάθε μεγέθους, αύλακες με δίχαλα με την επιθυμητή ακρίβεια και τοποθέτηση. Υπερσύγχρονη τεχνολογία CAD-CAM στο επιθυμητό βάθος παραγωγής.

 2. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Ιταλία

  Η επιχείρηση M.G.F. έχει τη βάση της στη Motta di Livenza και ειδικεύεται στην κατεργασία μαρμάρου και γρανίτη. Στα προϊόντα που κατασκευάζονται με επιμέλεια και με τη βοήθεια υλικών άριστης ποιότητας, θα βρείτε επενδύσεις μπάνιου και τοίχων, επενδύσεις δαπέδου από μάρμαρο ή πέτρα, γείσα παραθύρου, επικαλύψεις τζακιών, ταφικά είδη και πάγκους εργασίας κουζίνας, μπαρ κουζίνας αμερικανικού τύπου. Όλα τα είδη μας διατίθενται σε ευρεία γκάμα στυλ, από κλασικά έως μοντέρνα, αλλά και ρουστίκ. Η M.G.F. χρησιμοποιεί υλικά με εγγύηση CEE.

 1. MARBRERIE DE LA CRAU

  Γαλλία

  Το λατομείο μαρμάρου της crau ειδικεύεται στην παροχή και στην μορφοποίηση του μαρμάρου, του όνυχα, του γρανίτη, της φυσικής πέτρας, του χαλαζία και της κεραμεικής... Από την επεξεργασία των υλικών αυτών, η εταιρεία ανέπτυξε πολλά επαγγέλματα όπως εσωτερική και εξωτερική πλακόστρωση, επενδύσεις (σκάλες, προσόψεις, χαμηλοί τοίχοι, κουβερτίνες, κράσπεδα...), κουζίνες και μπάνια (πάγκοι εργασίας, πάγκοι για νεροχύτες, νιπτήρες και μασίφ μπανιέρες...), εξατομίκευση (χάρη σε μια 18ετή πείρα στην χάραξη και στην Φωτοτσιγκογραφία, το εργαστήριο μας σας προσφέρει μια πραγματική τεχνογνωσία όσον αφορά την πραγματοποίηση επιγραφών, σήμανσης...)η επιχείρηση πραγματοποιεί επίσης επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα σε όλο τον κόσμο κυρίως για μια μεγάλη φίρμα του ομίλου LVMH. Η φήμη του λατομείου της Crau βασίζεται σε τρεις βασικούς στύλους : η ποιότητα της εργασίας, η επιλογή των υλικών και η εξυπηρέτηση.

 2. STROGILIS MARBLE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία «Μάρμαρα Στρογγύλης Λεωνίδας» ιδρύθηκε το 1979 στην Λιβαδειά Βοιωτίας με αντικείμενο την παραγωγή και επεξεργασία μαρμάρων και γρανιτών.Από την στιγμή της ίδρυσής της, μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης κάτι που την καθιστά πρωταγωνιστή στον χώρο του μάρμαρου και του γρανίτη. Με συνεχείς επενδύσεις, συντηρούμε και λειτουργούμε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις ποιο απαιτητικές εργασίες.Η εταιρεία «Μάρμαρα Στρογγύλης Λεωνίδας» παρουσιάζει αξιοσημείωτη δραστηριότητα τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά. Εντός της Ελληνικής επικράτειας, προμηθεύουμε με μάρμαρα και γρανίτες, μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα, κατασκευαστικές εταιρείες, εργολάβους αλλά και ιδιώτες. Εκτός Ελληνικής επικράτειας, εξάγουμε μάρμαρα και γρανίτες σε χώρες όπως η Αμερική, η Ιταλία, η Τσεχία, η Ιαπωνία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

 3. MARMORAMA PORCELAIN SLAB SURFACES

  Ελλάδα

  Μέσα από μια ευρεία γκάμα υλικών και υπηρεσιών, σας παρέχουμε τις πιο ενημερωμένες συλλογές μαρμάρων, γρανιτών, τεχνογρανιτών (quartz, χαλαζίας) και πλακιδίων πορσελάνης (gres porcellanato, γρανιτοπλακάκι) για την διακόσμηση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η ευελιξία, η ανθεκτικότητα, η προσαρμοστικότητα και η πρωτοτυπία είναι έννοιες που συνδέονται τέλεια με τις κεραμικές πλάκες από πορσελάνη (gres porcellanato) & τις πλάκες χαλαζία (quartz/τεχνογρανίτης). Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες πλάκες προσφέρουν την καλύτερη λύση για κάθε επιφάνεια όπως τον πάγκο κουζίνας και τον νεροχύτη, τον πάγκο μπάνιου και τον νιπτήρα, εσωτερικές και εξωτερικές επενδύσεις τοίχων, το τζάκι, τις σκάλες, έπιπλα, επιφάνειες εργασίας κ.λπ. Η εξαιρετική κομψότητα που δίνουν οι πλάκες πορσελάνης και χαλαζία, μέσα από την ποικιλία διαστάσεων, χρωμάτων και υφών, δίνει σε οικιακούς και εμπορικούς χώρους ένα πραγματικά μοναδικό και αποκλειστικό στυλ. Η εταιρία marmorama ειδικεύεται σε κατασκευές από τεχνογρανίτη και κεραμικές πλάκες από πορσελάνη.

 4. AZIENDA MOHAMED CHABAANE

  Αυστρία

  Οι επιθυμίες σας έχουν σημασία για εμάς. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε κάποιο συγκεκριμένο αίτημα; ? Αν ναι, καλέστε μας ή ενημερώστε μας σχετικά με αυτό που χρειάζεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ως ευέλικτη εταιρεία έχουμε πάντα τις κεραίες μας ανοιχτές για νέες ιδέες και προτάσεις. Η ομάδα της AZIENDA

 5. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στην εξαγωγή μαρμάρων και γρανιτών. Κρεμ ιβουάρ, Dark Emperador, Light Emperador, κόκκινο Alicante, κίτρινο Mares, μαύρο Marquina, ασβεστόλιθος Κάπρι, μπεζ Island, μπλε Island Blue, κρεμ Valencia.

 6. MÁRMOLES FORMAS & DISEÑO

  Ισπανία

  Η επιχείρησή μας έχει ως κύριο στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Ξεχωρίζουμε χάρη στην εξυπηρέτηση που παρέχουμε και στην ποιότητα της εργασίας μας. Εργαστήριο δημιουργίας, διακίνησης και συναρμολόγησης μαρμάρου, χαλαζία και γρανίτη. Σχεδιασμός σε Silestone. Διανομέας Techlam, Compac...

 7. MÁRMOLES Y GRANITOS PABLO GARCÍA SL

  Ισπανία

  Ειδικός στις καλλιτεχνικές εργασίες για κοιμητήρια. Προσόψεις, πάγκοι εργασίας, τζάκια, σκάλες....Συμβουλές και οικονομικές προσφορές κατ'οίκον και χωρίς δέσμευση.

 8. FOMENTO DE MÁRMOLES

  Ισπανία

  Εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρων και πέτρας, crema ελεφαντοστό.

 1. CANTEROS DE LA SEGARRA SL

  Ισπανία

  Λατομεία πέτρας, φυσικές πέτρες, μάρμαρα και γρανίτες. Λατομεία στα μέτρα των πελατών. Παράθυρα, στοές.

 2. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία ROCAS DECOR HUNGARY KFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρανίτης, Ασβεστόλιθος βιομηχανικός, Γρανίτης, και Ασβεστόλιθος βιομηχανικός. Έχει έδρα σε Üröm, Ουγγαρία.

 3. LYM JAR

  Ισπανία

  Η εταιρεία LYM JAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρανίτης, λατομείο crema marfil, ογκολιθοι μαρμαρου, και Γρανίτης. Έχει έδρα σε El Rodriguillo-Pinoso-Alicante, Ισπανία.

 4. SOMAGRA

  Ισπανία

  Η εταιρεία SOMAGRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρανίτης, Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά, δολομιτης, Χαλαζίας και χαλαζίτης, Γρανίτης, και Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά. Έχει έδρα σε A Coruña, Ισπανία.

 5. GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT

  Τουρκία

  Η εταιρεία GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βασαλτης, και σκαλοπάτια. Έχει έδρα σε Usak, Τουρκία.

 6. ANTONIO ROSALES ARTE EN PIEDRA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ANTONIO ROSALES ARTE EN PIEDRA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γλυπτική, Διακοσμητικές πέτρες, τζακια απο φυσικη πετρα, Γλυπτική, και παραδοσιακη κατεργασια του γρανιτη. Έχει έδρα σε Covas (cotobade)-Pontevedra, Ισπανία.

 7. CM GRANIT

  Τουρκία

  Η εταιρεία CM GRANIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κομμενοι γρανατες. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 8. GRANIJARDIM - GRANITOS PARA EXTERIORES LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία GRANIJARDIM - GRANITOS PARA EXTERIORES LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει έδρα σε Vilar Formoso, Πορτογαλία.

 9. MARBOLUX

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία MARBOLUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρανίτης, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, παγκοι εργασιας για κουζινες, Γρανίτης, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και κεραμικα. Έχει έδρα σε Pétange, Λουξεμβούργο.

 10. DESENVOLMENTE UNIPESSOAL LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία DESENVOLMENTE UNIPESSOAL LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δαπεδα απο γρανιτη, εμπορευματοποιηση γρανιτη, φυσικά πετρώματα, και γρανιτες για οικοδομες. Έχει έδρα σε Penafiel, Πορτογαλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γρανίτης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.975 Επιχειρήσεις