• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιολογικη γεωργια

Αποτελέσματα για

Βιολογικη γεωργια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

  2. ISOPE PROVENCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ISOPE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ριγανη, θυμαρι, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, Αρωματοθεραπεία και φυσικά προϊόντα, Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, κολιανδρο, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. KAUKANI

    Γαλλία

    Η εταιρεία KAUKANI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη αλκοολούχα ποτά, πιπεροριζα, σιροπια, ποτα, και Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει έδρα σε Lourmarin, Γαλλία.

  4. LA PAYSANE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA PAYSANE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρόδια, και χουρμαδες. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  5. DOLMETTA YANNICK

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOLMETTA YANNICK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε SILLANS LA CASCADE, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LE CLOS DES BOUISSES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE CLOS DES BOUISSES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Gordes, Γαλλία.

  2. LIVING SHOPPING

    Γαλλία

    Η εταιρεία LIVING SHOPPING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης, και βιολογικη γεωργια. Έχει έδρα σε Le Pontet, Γαλλία.

  3. TERREBRUNE

    Γαλλία