• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αντλίες

Αποτελέσματα για

Αντλίες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. METAUX MOTEURS POMPES INDUSTRIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία METAUX MOTEURS POMPES INDUSTRIES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυγόκεντρες αντλίες, ογκομετρικες αντλιες, Βιομηχανικοί αναδευτήρες, και βιομηχανικοι μικτες. Έχει έδρα σε MARSEILLE, Γαλλία.

  2. IGET INDUSTRIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IGET INDUSTRIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, βιομηχανικες σωληνωσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και εξοπλισμός γεώτρησης. Έχει έδρα σε CABRIES, Γαλλία.

  3. POMPES GRILLOT

    Γαλλία

    Η εταιρεία POMPES GRILLOT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικες αντλιες, και ηλεκτρικες αντλιες. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. AZUR ROULEMENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZUR ROULEMENTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες, στεγανοι συνδεσμοι, ιμαντες, Αντλίες, και Εναλλάκτες. Έχει έδρα σε Avignon Cedex 3, Γαλλία.

  5. POLLARD PUMPS

    Γαλλία

    Η εταιρεία POLLARD PUMPS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει έδρα σε Signes, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TEDD-CHESTERTON

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEDD-CHESTERTON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, κοπη για συνδεσμους, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, και Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Fos Sur Mer, Γαλλία.

  2. MAURY MOTEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAURY MOTEURS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες, και αντλίες εργοταξίου. Έχει έδρα σε Les Pennes Mirabeau, Γαλλία.

  3. MIDI SCIENCES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIDI SCIENCES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει έδρα σε Fuveau, Γαλλία.

  4. ATELIERS MATHIEU

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATELIERS MATHIEU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπιεστες. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  5. E-POMPES.COM

    Γαλλία

    Η εταιρεία E-POMPES.COM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρδευτικά συστήματα κήπων, αντλιες για πισινες, ποτιστικες εγκαταστασεις, Αρδευτικά συστήματα κήπων, και αρδευση. Έχει έδρα σε La Seyne-Sur-Mer, Γαλλία.

  1. INDUS POMPES VENTES

    Γαλλία

    Η εταιρεία INDUS POMPES VENTES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ογκομετρικες αντλιες, και μηχανικες στεγανοποιησεις. Έχει έδρα σε Velaux, Γαλλία.

  2. STE MECANIQUE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE MECANIQUE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Αντλίες, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Αντλίες, στροβιλοι, και συμπιεστες. Έχει έδρα σε Port-De-Bouc, Γαλλία.

  1. VARIFLO

    Γαλλία

    Η εταιρεία VARIFLO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικές αντλίες. Έχει έδρα σε MONTEUX, Γαλλία.

  2. BAISE INSTALLATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία BAISE INSTALLATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις - έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες, και Αντλίες υποβρύχιες. Έχει έδρα σε Lancon Provence, Γαλλία.

  3. AIR GROUPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIR GROUPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει έδρα σε Peypin, Γαλλία.

  4. SODIT

    Γαλλία

    Εξοπλισμός έγχυσης ντίζελ γνήσιο & προσαρμόσιμο. Διανέμουμε προϊόντα BOSCH, DELPHI, PIERBURG (μετρητές ροής) και STANADYNE που είναι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί κατασκευαστές και επίσης πουλάμε ιαπωνικά προϊόντα, όπως η DENSO, YANMAR, ZEXEL. Προσφέρουμε τεράστια γκάμα από εργαλεία μέχρι ανταλλακτικά σε όλες τις μάρκες, προσαρμόσιμα ή πρωτότυπα. Επίσης για τον τομέα της ναυτιλίας, τα δημόσια έργα και τη βιομηχανία. Αναζητούμε συνεργάτες με σταθμούς ντίζελ.

  5. ELOENZ ENTREPRISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ELOENZ ENTREPRISE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας - οικιακή χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, συμβουλευτικες υπηρεσιες για την ηλιακη ενεργεια, φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, σχεδιασμος εγκαταστασεων κλιματισμου, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Brignoles, Γαλλία.

  6. SOKOLOFF ENVIRONNEMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOKOLOFF ENVIRONNEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υποβρύχιες αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για τη γεωτρηση φρεατιων νερου, ποτιστικες εγκαταστασεις, Φωτισμός τοπίου, και αντλιες για βαθεια πηγαδια. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

  7. LAA - LES AUTOMATISMES APPLIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LAA - LES AUTOMATISMES APPLIQUES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αισθητήρες πίεσης, και δοσομετρικες αντλιες. Έχει έδρα σε Meyreuil, Γαλλία.

  8. P.H.A - MATÉRIEL DE POMPAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία P.H.A - MATÉRIEL DE POMPAGE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυγόκεντρες αντλίες. Έχει έδρα σε Les Taillades, Γαλλία.

  1. CLIMSHOP.COM

    Γαλλία

    Η εταιρεία CLIMSHOP.COM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες θερμότητας - οικιακή χρήση, κλιματισμος, και Αντλίες θερμότητας - οικιακή χρήση. Έχει έδρα σε Fréjus, Γαλλία.

  2. FORASUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία FORASUD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις - έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες θερμοτητας. Έχει έδρα σε Saint Victoret, Γαλλία.

  3. START ELECTRIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία START ELECTRIQUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες θερμοτητας, κλιματισμος, και εγκαταστασεις κλιματισμου. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. GLOBAL PACKAGING SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η Global Packaging Solutions είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο γυάλινων και πλαστικών συσκευασιών για τομείς όπως τα καλλυντικά, η αρωματοποιία και η φαρμακευτική. Χάρη στην πείρα και την τεχνογνωσία της στον τομέα της συσκευασίας, η επιχείρηση προσφέρει μεγάλη ποικιλία συσκευασιών με το κομμάτι από γυαλί και πλαστικό. Διανέμει προϊόντα από τους μεγαλύτερους υαλουργούς και πλαστουργούς. Επίσης, προσφέρει υπηρεσίες εξατομίκευσης χρησιμοποιώντας λακάρισμα, μεταξοτυπία, σφραγιδοποίηση, σήμανση εν θερμώ ή επιμετάλλωση για την εξατομίκευση του προϊόντος του πελάτη σύμφωνα με το προφίλ του. Η ποιότητα, οι τιμές, η εξυπηρέτηση και η τεχνική κατάρτιση είναι τα πλεονεκτήματα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ξεχωρίζει. Η ποικιλία της γκάμας και των προϊόντων μπορεί να ανταποκριθεί σε ευρύ φάσμα αναγκών στη Γαλλία ή το εξωτερικό. Η εταιρεία πωλεί συσκευασίες με το κομμάτι, «ολοκληρωμένες» ή σε μεμονωμένα τεμάχια: φιαλίδια, αντλίες, πώματα, σωληνάρια κ.ά.