Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αντλίες

Αποτελέσματα για

Αντλίες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. POMPES JAPY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Κατασκευαστής ημι-περιστροφικής χειροκίνητης αντλίας για την μεταφορά πετρελαίου εσωτερικής καύσης, ελαίου, διαλυτικών και νερού από το 1850, Η pompes JAPY σας προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της καθώς και την τεχνογνωσία της για να διευκρινίσει τις ανάγκες σας όσον αφορά την μεταφορά υγρών, ακόμα και υπό εκρηκτική ατμόσφαιρα (οδηγία ATEX). Η Pompes JAPY προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα αντλιών και εξαρτημάτων με σκοπό την εξεύρεση της αποδοτικότερης λύσης στο πρόβλημα της μεταφοράς διαβρωτικών, τοξικών ή λειαντικών υγρών: Αντλίες πεπιεσμένου αέρος- Ηλεκτρικές αντλίες- Υδραυλικές αντλίες- Αντλίες για AD Blue- Αντλίες ανύψωσης-Μηχανοκίνητες αντλίες-Κιτ αναρρόφησης- Φιλτράρισμα- Εύκαμπτα- Μετρητές ATEX- Περιελίκτες- Σετ ελέγχου- Πιστόλια- Δοσομετρητές- Μπιτόνια- Σύνδεσμοι...Τομείς: Ενέργεια - Ναυτιλία- Αγροδιατροφικός τομέας - Χημεία. Η Pompes JAPY προσφέρει επίσης πανοπλίες εξοπλισμένες με ηλεκτρικές και χειροκίνητες αντλίες που επιτρέπουν την ικανοποίηση των αναγκών εκκίνησης και βοήθειας. Pompes JAPY σημαίνει: ΠΟΙΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΒΙΩΣΙΜΩΤΗΤΑ

 2. HUGE PUMP

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Gunalsan Pompa ιδρύθηκε το 2002 στην Κωνσταντινούπολη. Από εκείνη την ημέρα, έχει κατασκευάσει αεροκίνητες αντλίες με διάφραγμα (AODD) υπό το εμπορικό σήμα HugePump. Ως προϊόντα, υπάρχουν δύο είδη τα οποία είναι πλαστικές αντλίες και μεταλλικές αντλίες. Η Gunalsan Pompa εργάζεται συνεχώς ώστε να βελτιωθεί και να προσθέσει νέα προϊόντα στην γκάμα των προϊόντων της. Από το 2002, η μόνη προτεραιότητα της Gunalsan Pompa είναι να παρέχει υψηλή ποιότητα και σωστές τιμές στους πελάτες της. Πέρα από την κατασκευή AODD, η Gunalsan Pompa δραστηριοποιείται στην εισαγωγή αντλιών εν κενώ, φυσητήρες, υποβρύχιες αντλίες και αντλίες με λοβούς. Επίσης, η Gunalsan Pompa είναι ένα πρακτορείο διανομής ενός Τούρκου κατασκευαστή αντλίας με γρανάζια και άλλων βιομηχανικών αντλιών μεταφοράς. Ο κύριος στόχος της Gunalsan Pompa είναι να εξασφαλίσει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

 3. GEKO-PUMPEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυσή της το 1983 από τον πτυχ. μηχαν. Heinz Langer, η οικογενειακή επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ανθεκτικών στη διάβρωση αντλιών. Η επιχείρησή μας επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη, στην κατασκευή και στην παραγωγή επενδυμένων με PTFE/PFA χημικών αντλιών με μαγνητικό μηχανισμό κίνησης. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας από τον τομέα των μεγάλων φαρμακευτικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων με βέλτιστες λύσεις. Για εσάς υλοποιούμε επίσης εξατομικευμένες προδιαγραφές απόδοσης ή τροποποιήσεις χημικών αντλιών. Στο εργοστάσιό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε ευέλικτα μεμονωμένα εξαρτήματα με σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Οι υπηρεσίες μας αφορούν την παραγωγή : Χημικές αντλίες για άκρως διαβρωτικά/επικίνδυνα υλικά, με απόλυτη ακρίβεια προσαρμοσμένες φτερωτές που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας, αντλίες για διαδικασίες χωρίς προβλήματα: οικολογικές και ενεργειακά αποδοτικές αντλίες με βάση τα νομικά πρότυπα DIN, εγχώριο και διεθνές σέρβις για επισκευές και ανταλλακτικά,

 4. LUTZ PUMPEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυση της επιχείρησης το 1954 από τον Karl Lutz και τη δημιουργία σχεδόν ιδανικών δυνατοτήτων παραγωγής στο Wertheim, κατέστη τα τελευταία χρόνια εφικτό αυτή τη μάρκα να γίνει συνώνυμο ολοκληρωμένων συστημάτων σχετικά με τη μετάγγιση και την πλήρωση υγρών. Στον όμιλο Lutz συγκαταλέγονται σήμερα ισχυρές μεσαίες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους με εγκαταστάσεις στη Γερμανία και το εξωτερικό. Με τη συγκέντρωση επιλεγμένων επιχειρήσεων ήταν δυνατή η σημαντική διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων. Στον όμιλο απασχολούνται σήμερα πάνω από 350 εργαζόμενοι παγκοσμίως.

 5. VISCOTEC PUMPEN- U. DOSIERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH ασχολείται κυρίως με συσκευές για την προώθηση, την δοσολογία, την εφαρμογή, την πλήρωση και την κένωση μέσων μεσαίου έως υψηλού ιξώδους. Η έδρα της βρίσκεται στο Töging a. Inn (Βαυαρία, κοντά στο Μόναχο). Επιπλέον, η ViscoTec διατηρεί παραρτήματα στις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και την Ινδία. Εκτός από προηγμένες τεχνικές λύσεις, η ViscoTec προσφέρει όλα τα εξαρτήματα για πλήρη εφαρμογή από μία μόνο πηγή: Από την παραλαβή και την προετοιμασία του προϊόντος μέχρι τη δοσολογία. Έτσι, μπορεί να εγγυάται ότι όλα τα εξαρτήματα θα εφαρμόζουν τέλεια μεταξύ τους. Όλα τα μέσα με μεμονωμένο ιξώδες μέχρι 7.000.000 mPas, μεταφέρονται και δοσομετρούνται σχεδόν χωρίς παλμούς και με εξαιρετικά χαμηλή διάτμηση. Υπάρχουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή. Οι αντλίες και τα συστήματα δοσομέτρησης ViscoTec χρησιμοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Βιομηχανία τροφίμων, ηλεκτρονική κινητικότητα, αεροπορία και αεροδιαστημική, ιατρική τεχνολογία, φαρμακευτική και πολλά άλλα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HAMMELMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Hammelmann είναι διεθνώς ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων υψηλής πίεσης. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1949 στο Oelde, διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην ανάπτυξη και στην κατασκευή αντλιών υψηλής πίεσης και συσκευών καθαρισμού. Ως μικρομεσαία επιχείρηση διαθέτουμε την απαιτούμενη ευελιξία για την παραγωγή προσαρμοσμένων «συστημάτων υψηλής πίεσης». Η φιλική συνεργασία, η ποιότητα και η αξιοπιστία έχουν παράδοση στην Hammelmann. Οι συνεργάτες μας αντιμετωπίζουν καθημερινά αυτές τις αξίες ως υποχρέωση.

 2. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.

 3. HNP MIKROSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Όραμα: τα προϊόντα μας καθιστούν δυνατή την καινοτομία, καθώς και τη διεύρυνση των ορίων των διαδικασιών στους τομείς Life Science, κατασκευής μηχανημάτων και χημείας. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε αντλίες και λύσεις συστήματος για τη γρήγορη και ακριβή δοσιμέτρηση και μεταφορά ποσοτήτων υγρών στο επίπεδο των μικρολίτρων και χιλιοστόλιτρων. Η μικροτεχνολογία, η επιστήμη των υλικών και η μηχανοτρονική αποτελούν τη βάση των προϊόντων μας. Αποστολή: Με τις υπηρεσίες μας καθορίζουμε σημαντικά την ανταγωνιστικότητα και την αποδοτικότητα των προϊόντων των πελατών μας. Με την ποιότητά μας διασφαλίζουμε τις κρίσιμες διαδικασίες των πελατών μας σε μακροπρόθεσμη βάση. Εξελίσσουμε το πρόγραμμα των προϊόντων μας και τις υπηρεσίες μας με προσανατολισμό στον πελάτη και καινοτομικά.

 4. KMT GMBH - KMT WATERJET SYSTEMS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Όταν η κοπή με νερό έκανε τα πρώτα της βήματα στην αρχή της δεκαετίας του 1970, η KMT Waterjet Systems συμμετείχε από την πρώτη αρχή: Το 1971 αναπτύξαμε το πρώτο εμπορικό σύστημα κοπής ριπής νερού. Από τότε και μετά έχουν γίνει βέβαια πολλά – η κοπή ριπής νερού έχει εξελιχθεί και έχει εδραιωθεί ως συμπληρωματική και εναλλακτική λύση αντί των συμβατικών μεθόδων κοπής. Καινοτομική τεχνολογία ριπής νερού. Αυτή η πρόοδος δρομολογήθηκε και με το έργο της KMT Waterjet Systems και συνεπώς συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου χάρη στη συνεπή και καινοτομική μετεξέλιξη των προϊόντων μας εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Κατά το διάστημα αυτό διευρύνουμε συνεχώς το δικό μας δίκτυο πωλήσεων και σέρβις. Σήμερα είμαστε έτσι σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας παγκοσμίως εξειδικευμένη υποστήριξη επιτόπου και συχνά και στη μητρική τους γλώσσα.

 5. SPECK-TRIPLEX-PUMPEN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η γκάμα της Speck-Triplex-Pumpen GmbH & Co. KG περιλαμβάνει πολυάριθμες βιομηχανικές αντλίες όπως εμβολοφόρες αντλίες με καταδυτικό έμβολο, εμβολοφόρες αντλίες, δοσιμετρικές αντλίες, αντλίες υγρών, αντλίες μεθόδων και αντλίες υψηλής πίεσης. Οι αντλίες της Speck-Triplex εντυπωσιάζουν λόγω της κορυφαίας επεξεργασίας τους. Με αυτό τον τρόπο, οι εμβολοφόρες αντλίες με καταδυτικό έμβολο υψηλής πίεσης χρησιμοποιούνται στον καθαρισμό υψηλής πίεσης, στη μηχανολογία και στη μηχανική των εγκαταστάσεων, καθώς σε πολλούς άλλους τομείς και κλάδους. Με τη σταθερή χρήση νέων υλικών και λόγω της συνεχούς αύξησης ποσοτήτων ροής, καθώς και πιέσεων, οι αντλίες της Speck-Triplex μπορούν να προφέρουν νέες δυνατότητες εφαρμογής. Οι αντλίες υψηλής πίεσης και οι μονάδες μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Με τις βιομηχανικές αντλίες της, η επιχείρηση εγγυάται τη διασφάλιση των προτύπων ποιότητας που θέτουν οι πελάτες της. Χάρη στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, οι εμβολοφόρες αντλίες με καταδυτικό έμβολο υψηλής πίεσης και οι μονάδες της Speck-Triplex κατασκευάζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

 1. VOGELSANG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι απαιτήσεις σας είναι ο δικός μας οδηγός Κατανόηση των επιθυμιών των πελατών, σκέψη, ιδέες για τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη – έτσι πορευόταν ο ιδρυτής της εταιρείας μας πριν από 90 χρόνια και έτσι λειτουργούμε και σήμερα. Για το λόγο αυτό, πολλά προϊόντα της εταιρείας μας στους τομείς της άντλησης, του τεμαχισμού, της διασποράς και της τεχνολογίας βιοαερίου είναι παγκοσμίως κορυφαία και χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε πολλούς τομείς. Έτσι είναι σαφές: Η αδράνεια δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας. Εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτιστοποίηση των προϊόντων μας και τα προσαρμόζουμε πάντοτε στις ανάγκες των πελατών μας και των αγορών: για τη δική σας επιτυχία στη εργασία. Η Vogelsang διαθέτει από τεχνολογική άποψη εξαιρετικά προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση σε περισσότερες από 25 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 2. FLUX-GERÄTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

 1. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τεχνολογία λίπανσης από την εξειδικευμένη επιχείρηση για μέγιστη απόδοση. Ως πεπειραμένος κατασκευαστής μπεκ ψεκασμού και εξειδικευμένος κατασκευαστής για λιπαντικά συστήματα ελάχιστη ποσότητας, η HIESSL Schmiertechnik GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για αποτελεσματικές επαγγελματικές λύσεις. Εάν το ζητούμενο είναι η οικονομική επίστρωση υγρών, θέτουμε στη διάθεσή σας υπερσύγχρονη τεχνολογία προσαρμοσμένη στις εδικές απαιτήσεις σας. Τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικούς τομείς, όπως στη μεταλλουργία, στην κατασκευή μηχανημάτων ή στη βιομηχανία τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από μπεκ μπλοκ, ομοαξονικά μπεκ ψεκασμού έως περαιτέρω συστήματα ψεκασμού στο πλέον σύγχρονο επίπεδο της έρευνας.

 2. KAMAT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Αποδοτική τεχνολογία υψηλής πίεσης για μέγιστες απαιτήσεις – Η KAMAT είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για βιομηχανικές εφαρμογές υψηλής πίεσης. Εξασφαλίστε μέγιστη απόδοση και ποιότητα στις βιομηχανικές σας εφαρμογές με τεχνολογία υψηλής πίεσης KAMAT. Οι εξαιρετικές τριπλές και πενταπλές αντλίες υψηλής πίεσης, τα συγκροτήματα, τα σύνθετα συστήματα αντλιών και τα πρώτης τάξεως παρελκόμενα υψηλής πίεσης της εταιρείας μας είναι η ιδανική λύση για τις δικές σας απαιτήσεις Jetting, υδραυλικών συστημάτων και συστημάτων επεξεργασίας. Από το 1974, η KAMAT διακρίνεται για την εμπειρία και την εξειδίκευση στην παραγωγή συστημάτων υψηλής πίεσης – Made in Germany. Σάς παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις, οι οποίες μπορούν να προσαρμόζονται ευέλικτα στις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά είμαστε υπερήφανη για την ανάπτυξη και την παραγωγή από εμάς προσαρμοσμένων λύσεων υψηλής πίεσης για τη διεθνή αγορά. Αντιμετωπίστε τις βιομηχανικές σας προκλήσεις με τη δική μας τεχνολογία υψηλής πίεσης στο πλευρό σας. Ανακαλύψτε σήμερα την εντυπωσιακή αποδοτικότητα της KAMAT και δώστε μα την ευκαιρία να σάς βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

 3. G.M.S.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Από το 1985, η G.M.S. παράγει χυτά τεμάχια από αλουμίνιο και τεμάχια από ορείχαλκο σφυρηλατημένα εν θερμώ, βάσει σχεδίου του πελάτη, με σκοπό την επίτευξη προϊόντων έτοιμων για εφαρμογή. Διαθέτουμε μεγάλο δίκτυο υπεργολαβικών εργασιών που ξεκινούν από τη μηχανική κατεργασία έως την επιφανειακή επεξεργασία, όπως το γυάλισμα, η αμμοβολή και οι επεξεργασίες γαλβανισμού. Η παραγωγή μας είναι πολύ μεγάλη, εξίσου σε ό, τι αφορά στη χύτευση του αλουμινίου όσο και στην εν θερμώ σφυρηλάτηση του ορείχαλκου.

 4. DRAGFLOW SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Dragflow είναι μια εταιρεία που έχει μεταμορφώσει την αγορά συστημάτων βυθοκόρησης τα τελευταία 25 χρόνια, και έγινε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως. Η εταιρεία υποστηρίζεται από ένα διεθνές δίκτυο εξειδικευμένων μηχανικών που μπορούν να παρέχουν επείγουσες υπηρεσίες καθώς και εξατομικευμένη τεχνική βοήθεια και συμβουλές. Το Dragflow δεσμεύεται καθημερινά να προσφέρει καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που εγγυώνται υψηλή απόδοση με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Είναι επίσης στιβαρές και αξιόπιστες υποβρύχιες αντλίες για τις βαρύτερες εργασίες. Τομέας δραστηριότητας: Αντλίες βυθοκόρησης, Αντλίες εξόρυξης, Τηλεκατευθυνόμενα συστήματα βυθοκόρησης, Εξοπλισμός βυθοκόρησης βαθέων υδάτων και Αμφίβιοι βυθοκόροι.

 5. D.I.M. S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  H D.I.M. Srl παράγει ψεκαστήρες από το 1980 και έχει τοποθετηθεί με επιτυχία εδώ και 8 χρόνια. Η παραγωγή μας μάς επιτρέπει να προμηθεύουμε νέα είδη καθώς και είδη υπεργολαβίας, επισκευάζοντας το έμβολο/πείρο του αρχικού ανταλλακτικού. Παράλληλα με τη ναυτιλιακή βιομηχανία, η παραγωγή υποστηρίζεται και από τον κλάδο των πλαστικών. Παράγονται ψεκαστήρες με 8 και 9 οπές για ψεκασμό πολυουρεθάνης.

 6. OAG INDUSTRIES

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Λειτουργούμε στον βιομηχανικό, αστικό και στρατιωτικό τομέα για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την πώληση, την ενοικίαση γεννητριών ηλεκτρικής ενέργειας, μηχανικών αντλιών, πυλώνων φωτισμού, κλιματιστικών κατασκήνωσης. Υλοποιούμε επίσης αιτήματα που δεν εμπίπτουν στα κλασικά πρότυπα παραγωγής. Διασφαλίζουμε: υποστήριξη μετά την πώληση, εκπαίδευση, κατάρτιση χειριστών και χρηστών, σε όλο τον κόσμο, με stage και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Σύστημα με πιστοποίηση ποιότητας από το 1998. Συμμορφώνεται με ISO 9001: 2015.

 7. ITISYSTEMS S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Πλήρη συστήματα δοσομέτρησης ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες των διαφόρων τομέων, όπως είναι η ειδικότητα της Itisystem, που για 20 χρόνια εργάζεται για την παροχή εξελιγμένων και λειτουργικών συστημάτων. Προσφέρει στους πελάτες της όλη την τεχνογνωσία, την καινοτομία και τον επαγγελματισμό της να πληρούν τις ακριβείς απαιτήσεις για το χειρισμό, τη ζύγιση, μίξη, δοσολογία για σκόνη, κόκκους και υγρά, και διαχωρισμό μετάλλων. Οι γραμμές δοσολογίας των επιχειρήσεων είναι πλέον γνωστές και χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

 8. OMAC SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η OMAC S.r.l., είναι η μοναδική ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή ογκομετρικών αντλίων με περιστροφικούς λοβούς από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316 και ειδικά κράματα (Hastelloy, Monel, τιτάνιο). Η σημερινή γκάμα των αντλιών με περιστροφικούς λοβούς είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μας, την οποία αποκτήσαμε συνεργαζόμενοι με κορυφαίες εταιρείες στους τομείς των τροφίμων, των χημικών, των καλλυντικών και των φαρμάκων. Η εταιρεία έχει αναπτυχθεί και ειδικευθεί στην παραγωγή αντλιών, και η φήμη της αναγνωρίζεται και επιβεβαιώνεται σε όλον τον κόσμο.

 1. BRUNO WOLHFARTH

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 από τον Bruno Wolhfarth ιδρυτή έξυπνο και με επιμονή, ο οποίος διηύθυνε και πατεντάρισε το φίλτρο με πλάκες κυκλικής μορφής χωρίς συνδέσμους, όλα από ανοξείδωτο χάλυβα. Προστέθηκαν σε αυτή την εφεύρεση ο ηλεκτρικές αντλίες εύκαμπτου ελαστομερούς πτερωτή από ανοξείδωτο χάλυβα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ηλεκτρικών αντλιών υγιεινής και ηλεκτροαντλιών με οξέα τιτανίου.

 2. BRINKMANN PUMPS K.H. BRINKMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως κατασκευαστής με τεχνογνωσία άνω των 60 ετών, η BRINKMANN PUMPS διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα τεχνικώς εξελιγμένων αντλιών ψυκτικών λιπαντικών για κάθε εφαρμογή. Οι μονάδες χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία εργαλειομηχανών. Άλλα καινοτομικά πεδία εφαρμογής είναι η βιομηχανία εκτυπωτικών μηχανών, πλαστικών και ποτών.

 3. SPX FLOW EUROPE LTD - THE NETHERLANDS

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η SPX FlOW Bolting Systems είναι ένας παγκόσμιος πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών και κατασκευαστής λύσεων ελεγχόμενης στερέωσης με βίδες, συμπεριλαμβανομένων υδραυλικών συστημάτων ροπής και σύσφιξης, πιστοποιημένων προγραμμάτων κατάρτισης για τη βιομηχανία, ενοικίασης συστημάτων και λογισμικού βάσεων δεδομένων διαχείρισης φλαντζών. Είμαστε ο συνεργάτης σας για τη διαχείριση φλαντζών, όσον αφορά τόσο στην κατασκευή υποδομών όσο και σε εφαρμογές χρήσης και συντήρησης και σάς βοηθούμε να ολοκληρώνετε τα έργα σας με ασφαλή τρόπο, σε λιγότερο χρόνο και με χαμηλότερο κόστος.

 4. CFE FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CFE FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες με γρανάζια, φυγοκεντρες βυθιζομενες αντλιες, αντλιες διαφραγματος, αντλιες δοσομετρησης, ογκομετρικες αντλιες με γραναζια, Αντλίες με γρανάζια, εξαρτήματα άντλησης, ογκομετρικές αντλίες με λοβούς, και Μεταλλική φυγοκεντρική αντλία. Έχει έδρα σε Maubeuge, Γαλλία.

 5. CALPEDA POMPES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CALPEDA POMPES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες, Αντλίες, αντλίες αναβατορίου, αντλίες επιφανείας, φυγοκεντρες βυθιζομενες αντλιες, Ανοξείδωτες υποβρύχιες αντλίες, αντλίες αυτόματης αναρρόφησης, Υποβρύχιες μηχανοκίνητες αντλίες, και πολυβαθμιες αντλιες. Έχει έδρα σε Le Bignon, Γαλλία.

 6. FLOWHOW SAMOA

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FLOWHOW SAMOA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυγόκεντρες αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες, Αντλίες, Επιδιόρθωση βιομηχανικών αντλιών, βιομηχανικές αντλίες, και υδραυλικες αντλιες. Έχει έδρα σε Assen, Κάτω Χώρες.

 7. CVP SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CVP SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες, συσκευασία, πλαστικό, μπουκαλακια συσκευασιας, μπιτονια συσκευασιας, κουβαδες, μεγαλα βαρελια, Αντλίες, και ψεκαστικη συσκευη. Έχει έδρα σε Wambrechies, Γαλλία.

 8. MOTORCONNECT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MOTORCONNECT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες, Μονοφασικοί κινητήρες, τριφασικοι κινητηρες, δονούμενα μοτέρ, εξαρτηματα για κινητηρες, ιμαντες, αξονικοι ανεμιστηρες, φυγοκεντρικοι ανεμιστηρες, και τριφασικοι μετασχηματιστες. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 9. HAPRO TECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAPRO TECHNIK GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει έδρα σε Kallham, Αυστρία.

 10. VERDER DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VERDER DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει έδρα σε Haan, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αντλίες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.048 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες