• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ακατέργαστα φυτικά έλαια

Αποτελέσματα για

Ακατέργαστα φυτικά έλαια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HIGH FIVE CBD

    Γαλλία

    Η εταιρεία HIGH FIVE CBD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακατέργαστα φυτικά έλαια. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  2. HIGH SOCIETY - NOVAREV

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η NOVAREV επιβάλλεται σήμερα ως ο ηγετικός χονδρέμπορος της γαλλικής αγοράς σε ότι αφορά την κάνναβη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε ώστε να προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, στις πιο σωστές τιμές, καθώς και μια άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την δραστηριότητα σας στην αναπτυσσόμενη αγορά της κάνναβης. Βούληση μας ήταν να μεταβιβάσουμε την τεχνογνωσία μας σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο και γιαυτό επιλέξαμε το χονδρικό εμπόριο, διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό των ιδιωτών μας πελατών σε σχέση με τα προϊόντα κάνναβης προς πώληση στα καταστήματα HIGH SOCIETY. Ως ειδικός σε θέματα κάνναβης, προσφέρουμε άνθη, γύρη, ρητίνες και άλλα προϊόντα ανώτατης ποιότητας, πιστοποιημένα και στις καλύτερες δυνατές τιμές. 'Όλα τα προϊόντα που πουλάει η NOVAREV προκύπτουν από μια αψέγαστη διαδικασία, την οποία ελέγχουμε πλήρως σε κάθε στάδιο, από την επιλογή των φαινοτύπων των σπόρων κάνναβης ως την κατανάλωση και την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα ποιότητας, αποτέλεσμα μιας μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης επιλέγοντας τα προϊόντα κάνναβης NOVAREV. Τα άνθη, ρητίνες και γύρη μας είναι ανώτατης ποιότητας, με εξαιρετικές οσφρητικές πυραμίδες, για την απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. VALMAX FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VALMAX FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γαλα σε σκονη, ελαια, Κραμβέλαιο, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  4. CONSUL'TRADE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CONSUL'TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιελαια, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, λάδι τροφίμων, και μαγειρικα φυτικα ελαια. Έχει έδρα σε Auriol, Γαλλία.