• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ακατέργαστα φυτικά έλαια

Αποτελέσματα για

Ακατέργαστα φυτικά έλαια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. POKROVSKY ZRM LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) παράγει και προμηθεύει φυτικά έλαια και πρώτες ύλες από σόγια και κράμβη. Το εργοστάσιο επεξεργάζεται σόγια και κράμβη και προσφέρει τα εξής προϊόντα: - ακατέργαστο κραμβέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ κράμβης (χρησιμοποιείται ως συμπληρωματικό πρωτεΐνης για όλα τα ζωντανά κτηνοτροφίας), - ακατέργαστο σογιέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ σόγιας (ζωοτροφή και τροφή για πουλερικά, γενικής χρήσης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες).Η POKROVSKY ZRM είναι το εργοστάσιο επόμενης γενιάς, που προωθεί και προστατεύει τις αιώνιες παραδόσεις παραγωγής φυτικών ελαίων. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτατης ποιότητας ρωσικής προέλευσης στην παραγωγή. 'Ολα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένο και σύνθετο εξοπλισμό, που επιτρέπει την παραγωγή τελικών ελαίων και λιπαρών ουσιών πιστοποιημένα όχι μόνο ως συμβατά με την Ρωσική νομοθεσία αλλά και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ποιότητα των λαδιών επιβλέπεται από έναν σύγχρονο εργαστήριο. Η εταιρεία εξάγει και εισάγει γεωργικά προϊόντα στης χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία και στην Κίνα με εμπορευματοκιβώτια, βαρέλια και φορτηγά-βυτία. Η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την πλήρη τήρηση των υποχρεώσεων της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SIBERIA GOLD LLC

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η Siberian Gold LLC είναι ένα εργοστάσιο στην Ρωσία για την αποφλοίωση και επεξεργασία φρέσκων κουκουναριών από την Σιβηρία. Η Siberian Gold βρίσκεται στην περιοχή της Μόσχας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή πυρήνων από κουκουνάρια, διάφοροι σπόροι (μουστάρδας, κάνναβης, λιναριού). Χάρη στον διαλογέα μας χρωμάτων, μπορούμε να αποκτήσουμε υψηλότερο βαθμό καθαρότητας σπόρων και πυρήνων. Η Siberian Gold προσφέρει 100% φυσικό λάδι πρώτης πίεσης εν ψυχρώ, έλαιο από κέδρο, κανναβέλαιο (ακατέργαστο) χωρίς υπόλοιπες ακαθαρσίες. 'Όλα τα προϊόντα μας προς εξαγωγή αποστέλλονται στο Αμβούργο στην αποθήκη μας.Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας απευθείας από την γερμανική αποθήκη.'Όλα τα προϊόντα μας καλλιεργούνται με φυσικό τρόπο στις οικολογικές αγνές περιοχές της Σιβηρίας.Η επεξεργαστική μας τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να διατηρήσουμε όλες τις βιταμίνες, φυσική γεύση και ωφέλιμες ιδιότητες σε όλα τα προϊόντα μας. Η Siberian Gold δεν προσθέτει ποτέ και δεν χρησιμοποιεί ποτέ τροποποιητές, χρωστικές ουσίες, χημικά πρόσθετα και ουσίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. UNITED SPICES, LTD

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες και τιμές για όλη την γκάμα των προϊόντων από καρύδες ως διακοσμητικά καλλυντικά. Χάρη στο εύρος των ενδιαφερόντων, από την παραγωγή και την πώληση μπαχαρικών, από την χρήση των καρυδών ως διακοσμητικά καλλυντικά επαγγελματικής χρήσης, καταλαμβάνουμε μια σταθερή θέση στην αγορά EAEU. Η στενή μας συνεργασία με την Πρεσβεία της Σρι Λάνκα μας επιτρέπει να επιλέγουμε τους καλύτερους παραγωγούς προϊόντων από καρύδα, ενισχύει τις εταιρικές μας σχέσεις και προσφέρει συνεργεία. Είμαστε ένας από τους επώνυμους εισαγωγείς από την Σρι Λάνκα για ορισμένα είδη εμπορευμάτων. Οι μακροχρόνιες μας συμβάσεις με προμηθευτές υλικών και συστατικών μας επιτρέπουν να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα εμπορικά μας σήματα: "Econutrena", "United Spices", "Oh My God! " Μπορούμε να αναπτύξουμε ένα ιδιωτικό σήμα για λογαριασμό σας για προϊόντα όπως: 1. Γάλα καρύδας με 5-22% λιπαρά 2. Αλεύρι καρύδας, ζάχαρη, αποξέσματα 3. Σιρόπι καρύδας 4. Ξύδι καρύδας 5. Σάλτσα καρύδας Aminos 6. Συμπυκνωμένο γάλα καρύδας και κρέμα σαντιγί καρύδας 30%. Επαγγελματικά διακοσμητικά καλλυντικά

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Μπουρκίνα Φάσο

  Verified by europages badge
 5. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. YUZHNY POLYUS

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο παραγωγής φυτικού ελαίου Yuzhny Polyus παράγει εδώδιμα έλαια και λίπη, φυτικό έλαιο, κυρίως εξευγενισμένο ηλιέλαιο από την περιοχή της Krasnodar Krai. Το εργοστάσιο παράγει τα εξής είδη ηλιελαίου: Ελαιο τηγανίσματος "Yuzhny Polyus", με ουδέτερη γεύση και άοσμο, Ελαιο υψηλής ποιότητας "Krasnodar selected" με διακριτικό άρωμα, 'Ελαιο "Live Amber" για ζεστά πιάτα, σάλτσες και αρτοποιία, ηλιέλαιο τηγανίσματος σε φιάλες 5 L. Η εταιρεία παράγει επίσης πρεσαριστό κοκκοποιημένο κέικ από ηλιέλαιο για τον εμπλουτισμό της διατροφής των ζώων αγροκτήματος. Το φυτικό εδώδιμο έλαιο "Yuzhny Polyus" παράγεται από ηλιόσπορους που δοκιμάζονται στο ιδιόκτητο εργαστήριο του εργοστασίου. Το εργοστάσιο παραγωγής λαδιού προσφέρει εξευγενισμένο αποσμημένο ηλιέλαιο απευθείας από τον παραγωγό/ Το λάδι διατίθεται σε φιάλες συσκευασμένες σε κουτιά τα οποία τοποθετούνται σε παλέτες ευρώ (EPAL) ή πληρούν κοντείνερς ή δεξαμενές για οδική ή σιδηροδρομική μεταφορά. Είναι δυνατή η συσκευασία φυτικού ελαίου σε φιάλες και κουτιά με το λογότυπο του πελάτη.

 2. CHEMSPANS GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση και επικεντρωνόμαστε στην εξυπηρέτηση της βιομηχανίας βιοντίζελ. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η προμήθεια διαφόρων παραπροϊόντων από τον τομέα βιοντίζελ στην Κεντρική Ευρώπη. Ασχολούμαστε με την αγορά προϊόντων από τοπικές και διεθνείς αγορές και την πώληση και τη διανομή ροών προϊόντων που περιέχουν γλυκερίνη όπου αυτά χρειάζονται. Ενδιαφερόμαστε επίσης για την τροφοδοσία εγκαταστάσεων παραγωγής με εναλλακτικές πρώτες ύλες, όπως μεταχειρισμένα μαγειρικά λίπη και φυτικά λιπαρά οξέα. Προμηθεύουμε επίσης τους πελάτες μας με τους καταλύτες για την παραγωγή βιοντίζελ, όπως, π. χ. μεθυλικό νάτριο.

 3. DOMAINE DE LA LIEUTENANTE

  Γαλλία

  Στον οικογενειακό κτήμα, ο ελαιώνας μας καλύπτει 48 εκτάρια με 13 000 ελαιόδεντρα που έχουν φυτευτεί με το πέρασμα των γενιών. Καλλιεργούμε τις τέσσερις αναγνωρισμένες ποικιλίες για την επωνυμία της Vallée des Baux de Provence : τις ποικιλίες Grossane, Salonenque, Béruguette και Verdale des Bouches-du-Rhône. Το ελαιόλαδο μας « la lieutenante » αποτελεί έναν αγνό φυσικό χυμό, με επεξεργασία εν ψυχρώ, από το Νοέμβρη μήνα, από τη σάρκα των ελιών, αποκλειστικά και μόνο με μηχανικά μέσα, χωρίς εξευγενισμό ή πρόσθετες ουσίες. Επεξεργάζεται αποκλειστικά από φρούτα που έχουν συλλεχθεί με τα χέρια από τα αμπέλια μας, πρόκειται για ένα ελαιόλαδο κτήματος, που αποθηκεύεται υπό τη φροντίδα μας και εμφιαλώνεται σε μπιτόνια κατόπιν παραγγελίας.

 4. NÉTYVIA

  Γαλλία

 5. OLIVARTE SAS

  Ιταλία

 1. VITAL

  Ρουμανία

 2. SPC AMARANTH, LLC

  Ουκρανία

 3. ETHNIKSTORE

  Γαλλία

 4. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Ισπανία

 5. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Βουλγαρία

 6. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Ουκρανία

 7. TERRACHANVRE

  Γαλλία

 8. NUTEX

  Ουκρανία

 9. BE ARTISAN

  Μαρόκο

 10. NOPAL TUNISIE SA

  Τυνησία

 1. ACEITAROM SAS

  Γαλλία

 2. EXXENZE.COM

  Ελβετία

 3. AJV GRUPE, JSC

  Λιθουανία

 4. DISTILLERIE BLEU PROVENCE

  Γαλλία

 5. AGROPRODUKT LLC

  Λευκορωσία

 6. ABCS NATURAL AND COSMETIC PRODUCTS LTD. COMPANY

  Τουρκία

 7. PROMTEKHAGROTORG

  Ουκρανία

 8. KORAY GÖKKÜŞAGI ZEYTINYAGI FABRIKASI

  Τουρκία

 9. LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI

  Τουρκία

 10. ETS ABDELMOULA

  Τυνησία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ακατέργαστα φυτικά έλαια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

319 επιχειρήσεις