• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταλλικά πλέγματα- μεταλλικές σχάρες- συρματοπλέγματα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά πλέγματα- μεταλλικές σχάρες- συρματοπλέγματα

ΓαλλίαΚάεν και Κάτω Νορμανδία
  1. FILTRES GUERIN

    Γαλλία

    Τα φίλτρα GUÉRIN, με ισχυρή πείρα πάνω από 50 χρόνια και 3 παραγωγικούς χώρους, αποτελεί μια ηγετική εταιρεία στον τομέα των μεταλλικών προϊόντων φιλτραρίσματος. Η ποιότητα, η καινοτομία και η τεχνογνωσία αποτελούν της αξίες της επιχείρησης Guérin. Οι τομείς που στοχεύουμε είναι πολλοί: η αεροναυπηγική, ο αγροδιατροφικός τομέας, η αυτοκινητοβιομηχανία, η πετροχημεία, η χημεία, η κρυογενετική, η ενέργεια, το περιβάλλον, ο πυρηνικός τομέας, η φαρμακοβιομηχανία (ιατρική και κοσμητική), η κρουνοποιία, και γενικότερα ο βιομηχανικός εξοπλισμός.

  2. CHAPRON-LEMENAGER SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHAPRON-LEMENAGER SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, ηλεκτρικες περιφραξεις, φραγμοι, και περιφραξεις. Έχει έδρα σε Isigny-Sur-Mer, Γαλλία.

  3. ALU GLASS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALU GLASS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρματοπλέγματα, και Συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Marcey-Les-Grèves, Γαλλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά πλέγματα- μεταλλικές σχάρες- συρματοπλέγματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις