• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μεταλλικά πλέγματα- μεταλλικές σχάρες- συρματοπλέγματα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά πλέγματα- μεταλλικές σχάρες- συρματοπλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Πορτογαλία

  Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA είναι μια εταιρεία επεξεργασίας του μετάλλου. Η TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA ιδρύθηκε το 1997 στην πόλη της Αγκουέδα. Κατασκευάζουμε μεταλλικές δομές, μεταλλικές κατασκευές, σιδηρόδρομοι, πόρτες και πύλες. Υλοποιούμε βιομηχανικά κιόσκια. Έχουμε επίσης την δυνατότητα υλοποίησης έργων κλειθροποιίας όπως μικρές και μεγάλες πύλες, σιδηρόδρομοι και μικρές στέγες. H εταιρεία κατέχει εμπειρία τόσο στις εγχώριες όσο και στις ξένες αγορές εδώ και πολλά χρόνια: Ισπανία, Γαλλία, Ανγκολα, Μοζαμβίκη, μεταξύ άλλων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εργασία από σίδηρο, συγκολλημένο αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουμε έναν τεχνικό τμήμα με σχεδιαστές και μηχανικούς και αναλαμβάνουμε τρισδιάστατη σχεδίαση. Στοχεύουμε στην αριστεία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, εξοπλισμό, μέθοδοι και διαδικασίες και απασχολούμε μια ικανή και πρόθυμη ομάδα για την εκτέλεση των έργων σας. Διαθέτουμε μηχάνημα κύρτωσης, κοπής με λέιζερ, κοπής και διάτρησης, συγκόλλησης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά EN1090 και ISO9001.

 2. DRAHT-BINDER OHG

  Γερμανία

  Η για περισσότερα από 60 χρόνια εντατική μετεξέλιξη του βασικού τομέα της επιχειρηματικής δραστηριότητάς μας μάς καθιστούν σήμερα στον εξειδικευμένο κατασκευαστή για εσάς. παράγουμε πλέγματα και υφάσματα κάθε είδους, τόσο για το εμπόριο, όσο και για τον τελικό πελάτη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1945 ως σιδηρουργείο με τμήματα κατασκευής περιφράξεων και πυλών. Ήδη κατά τα πρώτα χρόνια δημιουργήθηκε ένα μικρό τμήμα κατασκευής μηχανημάτων, το οποίο κατασκεύαζε μηχανήματα επεξεργασίας σύρματος για ίδια χρήση. Κατά τη δεκαετία του 1970, το συρματοποιείο αναπτύχθηκε σε ισάξιο τμήμα. Το 1978 κατασκευάστηκαν οι πρώτες πλήρως αυτόματες εγκαταστάσεις παραγωγής για κυματοειδή και διάτρητα πλέγματα, η επιχείρηση μετεγκαταστάθηκε στο Erkrath και χάρη στην επικέντρωση της επιχείρησης στην παραγωγή συρμάτινων υφασμάτων η επιχείρηση εισήλθε σε νέες αγορές. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε το 1995 με πλέγματα με συγκόλληση κατά σημεία και προφίλ πλαισίων. Σήμερα, η παραγωγή γίνεται σε 4 πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγής.

 3. NEGOFILTRES

  Γαλλία

  Négofiltres, βιομηχανικό φίλτρο στα μέτρα των πελατών. Η Négofiltres είναι μια γαλλική εταιρεία με έδρα στην Seine et Marne η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή και το εμπόριο βιομηχανικών φίλτρων στα μέτρα του πελάτη. Ο διευθυντής της, κ. Daveau, απέκτησε την εμπειρογνωμοσύνη του μέσα σε 22 χρόνια στον διεθνές βιομηχανικό τομέα και δημιούργησε στενές σχέσεις με Γάλλους εταίρους και υπεργολάβους σε όλο τον κόσμο. Η Négofiltres κατασκευάζει φίλτρα κάθε είδους για τις αγορές της βιομηχανίας, της δόμησης, της αρχιτεκτονικής αλλά και της φαρμακοβιομηχανίας και πλαστουργίας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση, θα λάβετε απάντηση εντός 48ώρου, τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές με παράδοση σε όλη την Ευρώπη. Μεγάλο απόθεμα βιομηχανικών φίλτρων και μέσων φιλτραρίσματος στο εργοστάσιο μας στο Fontainebleau. Τα προϊόντα μας: φίλτρα, φυσίγγια και μεταλλικές σίτες, στραγγιστήρια, σχάρες, μέσα φιλτραρίσματος από ανοξείδωτο χάλυβα, Φίλτρο συνθετικό και χάρτινο.

 4. O.M.A.F. SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία O.M.A.F. ειδικεύεται στην κατασκευή ανοξείδωτων πλεγμάτων INOXLINE, επιψευδαργυρωμένων πλεγμάτων, περιφράξεων και μεταλλικών πλεγμάτων για τη βιομηχανία και τον κατασκευαστικό κλάδο. Όλα τα πλέγματα μας κατασκευάζονται με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων συστημάτων. Η O.M.A.F. συμπληρώνει τον ευρύ κατάλογο προϊόντων και εξαρτημάτων για τον κατασκευαστικό κλάδο: επίπεδα φρεάτια απορροής, σφραγίσεις, πλέγματα και φρέατα από ανοξείδωτο χάλυβα.

 5. STEHDRAUF INH. THOMAS BROSZEIT

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JÄGER GMBH

  Γερμανία

 2. FILMEC

  Ιταλία

 3. MEA METAL APPLICATIONS GMBH

  Γερμανία

 4. MM LAGERTECHNIK INHABERIN MARIA MALBASIC

  Γερμανία

 5. FIBROLUX GMBH

  Γερμανία

 1. HABERKORN GMBH

  Αυστρία

 2. K60 - GITTERROST SYSTEME GMBH & GMBH CO. KG

  Γερμανία

 1. GITTERSTAR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. EUROTRAMEX

  Ισπανία

 3. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Γερμανία

 4. GONDREXON INDUSTRIE

  Βέλγιο

 5. FENAU GMBH

  Γερμανία

 6. EUROGRATE GMBH

  Γερμανία

 7. ROTEX METALLBAUTEILE GMBH

  Ελβετία

 8. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Κύριο μέλημά μας είναι να παρέχουμε προστασία μέσω των προϊόντων μας και να κάνουμε ασφαλή την εργασία με μηχανήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να εξυπηρετήσουμε όλους όσους μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση των συστημάτων και των υπηρεσιών μας, ικανοποιώντας είτε τους ίδιους είτε τους πελάτες τους. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για αυτόν το λόγο, προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας και να πραγματοποιούμε τις εργασίες μας σε συνεργασία μαζί τους. Έχουμε ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας και ως εκ τούτου, έχουμε δεσμευτεί να τηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, χρησιμοποιώντας στα συστήματα προστασίας TIEMANN μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και ελεγμένα εξαρτήματα. Αυτή, άλλωστε, είναι μακροπρόθεσμα πάντα η πιο επικερδής επιλογή. Γνωρίζουμε ότι η ικανότητα να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξαρτάται από τη δημιουργικότητα, τις δεξιότητες, την διαφορετικότητα και την ομαδικότητα των υπαλλήλων μας.

 1. FEROPLAST D.O.O.

  Κροατία

  Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η κατασκευή συρμάτινων προϊόντων που τοποθετούνται στην αγορά είτε μέσω διανομέων είτε μέσω κατασκευαστών υψηλού επιπέδου (οικιακές συσκευές, έπιπλα). Τα προϊόντα της Feroplast σχεδιάζονται για οικιακή χρήση (ψησταριές, τρυπητά σκεύη, καρέκλες) ή για χρήση ως εξοπλισμός (καλάθια, περίπτερα εκθέσεων, εμπορευματοκιβώτια). Σήμερα, τα προϊόντα και η τεχνολογία της εργασίας τής Feroplast είναι οικολογικά. Τα προϊόντα προκύπτουν είτε από μια προσωπική μας ιδέα είτα από ένα έτοιμο σχέδιο.

 2. FILTRES GUERIN

  Γαλλία

  Τα φίλτρα GUÉRIN, με ισχυρή πείρα πάνω από 50 χρόνια και 3 παραγωγικούς χώρους, αποτελεί μια ηγετική εταιρεία στον τομέα των μεταλλικών προϊόντων φιλτραρίσματος. Η ποιότητα, η καινοτομία και η τεχνογνωσία αποτελούν της αξίες της επιχείρησης Guérin. Οι τομείς που στοχεύουμε είναι πολλοί: η αεροναυπηγική, ο αγροδιατροφικός τομέας, η αυτοκινητοβιομηχανία, η πετροχημεία, η χημεία, η κρυογενετική, η ενέργεια, το περιβάλλον, ο πυρηνικός τομέας, η φαρμακοβιομηχανία (ιατρική και κοσμητική), η κρουνοποιία, και γενικότερα ο βιομηχανικός εξοπλισμός.

 3. ATROW

  Γαλλία

  Ειδικευόμαστε στη μελέτη και την εκτέλεση συγκολλημένων εξαρτημάτων σε σχήματα με συγκεκριμένες σημάνσεις όπως η προστασία φωτιστικών, κινητών εξαρτημάτων, θερμαντικά στοιχεία. Εξαρτήματα ιατρικών και εργαστηριακών οργάνων, καθώς και στοιχεία επίπλων. Επίσης, προθήκες πάγκων, προθήκες από περφορέ λαμαρίνα, αρθρωτές προθήκες και προθήκες μονομπλόκ για μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, για αποθήκες και για τον τομέα της βιομηχανίας.

 4. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 5. ELEMY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA

  Πορτογαλία

 7. ASEL TEL SANAYI VE TICARET AŞ. ( BROFENCE )

  Τουρκία

 8. GI-RO TECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 9. KÖLLENSPERGER STAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Αυστρία

 10. BRACKSIEKER DRAHT GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταλλικά πλέγματα- μεταλλικές σχάρες- συρματοπλέγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.472 επιχειρήσεις