• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γάλα

Αποτελέσματα για

Γάλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MILKONAL (GROUPE HAITONAL)

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Haitonal ξεχωρίζει ως εταιρεία που εξειδικεύεται στην παγκόσμια διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων, η οποία φημίζεται ως όνομα αναφοράς στην παροχή υγρού γάλακτος, γάλακτος σε σκόνη και ορού γάλακτος σε σκόνη. Η αδιαπραγμάτευτη μας δέσμευση είναι να εξασφαλίσουμε και να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, που προέρχονται αποκλειστικά από Ευρωπαϊκά αγροκτήματα, φημισμένα για την ασύγκριτη τους εμπειρογνωμοσύνη σε ότι αφορά την γαλακτοκομική παραγωγή, διατηρώντας ταυτόχρονα τιμές προσβάσιμες σε όλους. Milkonal, γάλα σε σκόνη που διασχίζει τα σύνορα ώστε να προσφέρει μια ασύγκριτη γαλακτοκομική εμπειρία σε όλο τον κόσμο. Το εμπορικό μας σήμα αντιπροσωπεύει την απόγειο της ποιότητας στον τομέα του γάλακτος σε σκόνη, και αποτελεί πλέον παγκόσμια αναφορά σε αυτήν την κατηγορία γαλακτοκομικών προϊόντων. Κάθε μόριο της σκόνης γάλακτος Milkonal αποτελεί σύμβολο μια αδιαπραγμάτευτης ποιότητας. Η διαδικασία μας κατασκευής σχεδιάζεται προσεκτικά ώστε να λάβει την αγνότητα και τον φυσικό πλούτο του γάλακτος κατά την μετατροπή του σε σκόνη. Βασιζόμαστε σε μια αυστηρή επιλογή των καλύτερων συστατικών και σε αυστηρά πρότυπα ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την αριστεία κάθε παρτίδας γάλακτος.

 2. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, ο έμπιστος σας εταίρος με έδρα στην πόλη Cergy, ειδικευμένος στις εμπορικές σας λύσεις για μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων. Εξειδικευόμαστε στο εμπόριο πετρελαιοειδών, κυρίως στο εμπόριο ζάχαρης ICUMSA 45 Βραζιλίας, φυτικών ελαιών όπως σογιέλαιο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, ηλιέλαιο, κόλζας καθώς και ρυζιού από την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και την Καμπότζη.Ο χαρτοφύλακας μας περιέχει επίσης καλαμπόκι, σιτάρι και πολλά άλλα προϊόντα κατόπιν αίτησης. Χάρη στην μεγάλη μας πείρα και εμπειρογνωμοσύνη, δημιουργήσαμε με την πάροδο του χρόνου ισχυρές συνεργασίες με επώνυμους και αξιόπιστους προμηθευτές στον τομέα των τροφίμων και άλλων εμπορευμάτων στα μέτρα του πελάτη. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη και επαγγελματική υπηρεσία για να ικανοποιήσουμε τις ειδικές σας ανάγκες σε ότι αφορά το εμπόριο προϊόντων. Οι ομάδες μας είναι έτοιμες να απαντήσουν σε όλες τις απορίες και αιτήματα σας.

 3. REGILAIT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ιδρυθείσα πριν από περίπου 60 χρόνια, η Régilait είναι η ηγέτιδα δύναμη στα γάλατα σε σκόνη και σημαντικός φορέας στις αγορές συμπυκνωμένου γάλακτος και γάλατος για βρέφη. Η Régilait έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες. Η Régilait εμπορεύεται επίσης νόστιμα ροφήματα και προϊόντα επάλειψης. Η Régilait είναι μια θυγατρική των δύο πρώτων συνεταιριστικών γαλακτοκομικών γαλλικών επιχειρήσεων (Laïta και Sodiaal) που συλλέγουν, στην Γαλλία, το γάλα από περισσότερους από 14 000 παραγωγούς, παθιασμένους με το έργο τους.

 4. CASEIFICIO VALD'ORCIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η παραγωγή του Cacio di Pienza είναι μια παράδοση με πολύ αρχαίες ρίζες που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά μέχρι τις ημέρες μας. Οι παραγωγοί γάλακτος ενώθηκαν για να δημιουργήσουν τον συνεταιρισμό Cooperativa di Cotignano χρησιμοποιώντας και διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας: προμήθεια γάλακτος, του οποίου οι χαρακτηριστικές αρωματικές ουσίες προέρχονται από τα χαρακτηριστικά βότανα των λιβαδιών της κοιλάδας Val d'Orcia, με τεχνικές ωρίμανσης και, κυρίως, ιδιαίτερη φροντίδα για την ποιότητα του τυριού.

 5. TERRA FOOD

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TERRA FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HST MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HST MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες με έμβολα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, Γάλα, γαλακτοκομικα προϊοντα, Ποτά, και Γάλα. Έχει έδρα σε Dassow, Γερμανία.

 2. S. MAVROMICHALIS & SIA E.E

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Μαυρομιχάλης Σ. και ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2001. Παράγει, επεξεργάζεται και συσκευάζει γεωργικά προϊόντα που είναι για ανθρώπινη κατανάλωση. Η εταιρεία μας έχει δύο τμήματα: Παραγωγής - Επεξεργασίας Προϊόντων και Συσκευασίας - Εμπορίας γεωργικών προϊόντων. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ έχει σαν σκοπό την επεξεργασία και συσκευασία όλων των ειδών καφέ. Συσκευάζει στιγμιαίο καφέ σε συσκευασίες για σούπερ μάρκετ καθώς και σε συσκευασίες για επαγγελματική χρήση. Όλοι οι καφέδες που συσκευάζουμε είναι από εκλεκτές ποικιλίες Κολομβίας άριστης ποιότητας, αρωματικοί και γευστικοί. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ επεξεργάζεται και συσκευάζει πάρα πολλά γεωργικά προϊόντα της μεσογειακής γης. Έχουμε πολύ καλές τιμές και αρίστης ποιότητας προϊόντα. Οι τιμές όλων των προϊόντων μας διαμορφώνονται ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας του πελάτη.Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να συσκευάζουμε όλα τα προϊόντα μας με ιδιωτι

 3. GALA GAIDOURAS

  Ελλάδα

  Η μονάδα παραγωγής γαϊδουρινού γάλακτος σας καλωσορίζει από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Σε μια καταπράσινη έκταση γεμάτη από το φώς του ήλιου και την χαρά της ζωής τα γαϊδουράκια βόσκουν ελεύθερα γεμάτα υγεία και προσφέρουν το πολύτιμο γάλα τους προς διάθεσή σας. Εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό μας, και δοκιμάστε τις ευεργετικές ιδιότητες του γαϊδουρόγαλου. Δεν θα σας απογοητεύσουμε, η σχέση μας θα παραμείνει πιστή σε διάρκεια και αξιοπιστία. Σας περιμένουμε στην νέα πρόκληση μιας εποχής που αναζητά εξέλιξη και βελτίωση στον τομέα υγείας και ομορφιάς.Σε μία έκταση 500 στρεμμάτων με πλούσια φυσική βλάστηση στην περιοχή Μελιγαλά Μεσσηνίας βρίσκεται η μονάδα παραγωγής γαϊδουρινού γάλακτος της κυρίας Τριανταφυλλιάς Ηλιοπούλου. Τα γαϊδούρια της μονάδας μας είναι ελεύθερα να κινούνται και να βόσκουν στις ιδιόκτητες εκτάσεις μας.Τα ζώα μας ελέγχονται τακτικά από κτηνίατρο, από το δε παραγόμενο γάλα γαϊδούρας αποστέλλεται δείγμα για χημική και μικροβιολογική ανάλυση.

 4. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Ιταλία

  Κάθε μέρα, 16 είδη Παρμιτζιάνο Ρετζιάνο παράγονται (δηλαδή έξι χιλιάδες σε ένα χρόνο) που φέρουν τον αριθμό 629. Πουλάμε (και εξάγουμε) χωρίς ενδιάμεσους μεσολαβητές, τυρί Παρμετζιάνο ρετζιάνο. Αντίθετα με άλλες πραγματικότητες του τομέα, η γαλακτοβιομηχανία Latteria Sociale Nuova δεν έχει επιδοθεί σε συγχώνευση με άλλες επιχειρήσεις ενώ έχει προχωρήσει κιόλας σε συνεργασία με νέους εταίρους για να υποστηρίξει το καλύτερο τυρί στην περιοχή Bibbiano.

 5. MIDA LTD.

  Ελλάδα

  Εταιρεια εξοπλισμου τυροκομειων, μηχανηματα εμφιαλωσης, γιαουρτης, τυριων, βουτηρο, παραγωγη, γραμμες...Συσκευασια τροφιμων, καπακια αλουμινιου γιαουρτης, συσκευασια εν γενει

 1. CASEIFICIO IGNALAT

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASEIFICIO IGNALAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τυρια, μοτσαρελα fior di latte, τυρι μπουρατα, και caciocavallo. Έχει έδρα σε Noci, Ιταλία.

 2. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικές δεξαμενές, γαλα, τυροκομική συσκευή, Ψυκτικές δεξαμενές, και μείκτες τροφίμων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 1. CADÍ

  Ισπανία

  Η εταιρεία CADÍ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γάλα, τυροκομεια, βουτυρο, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Γάλα. Έχει έδρα σε La Seu D'urgell-Lleida, Ισπανία.

 2. SAUDAL GREEN

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SAUDAL GREEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Ελαιόλαδο, Γάλα, Κρασιά, Ζάχαρη, Ελαιόλαδο, Γάλα, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

 3. CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους parmigiano reggiano, και ρικοτα. Έχει έδρα σε Reggio Emilia, Ιταλία.

 4. BULGARICA DAIRY

  Τσεχία

  Η εταιρεία BULGARICA DAIRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα χονδρικης, γαλακτοκομικα προϊοντα χονδρικης, φυσικο γιαουρτι, και τυρια χονδρικης. Έχει έδρα σε Prague, Τσεχία.

 5. BOSSOK

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία BOSSOK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικό νερό, Καφές και τσάι, Γάλα, Μεταλλικό νερό, χυμοι φρουτων, Καφές και τσάι, και Γάλα. Έχει έδρα σε Luxembourg, Λουξεμβούργο.

 6. MM PREKYBA

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MM PREKYBA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια μακανταμια, Ζυμαρικά, και γαλα. Έχει έδρα σε Vilnius, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. GRUPO SUCHEZ

  Ισπανία

  Η εταιρεία GRUPO SUCHEZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, ελαια, ζαχαρη, και Γάλα. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 8. BIODIA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BIODIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, γαλακτοπαραγωγικες αγελαδες, γαλακτοκομικα προϊοντα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και βιολογικά γάλατα. Έχει έδρα σε Brasschaat, Βέλγιο.

 1. CASEIFICIO DI BENEDETTO

  Ιταλία

  Η εταιρεία CASEIFICIO DI BENEDETTO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοτσαρελα απο βουβαλι, Βιοτεχνική κατασκευή, γαλα - διανομη, και αποστολες εμπορευματων. Έχει έδρα σε Capaccio, Ιταλία.

 2. COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεμα, γαλα σε σκονη, συμπυκνωμενο γαλα, και παραγωγα γαλακτος. Έχει έδρα σε Wilmslow, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. JLC SA

  Μολδαβία

  Η εταιρεία JLC SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέμα ξινή, Κρέμα ξινή, παγωτα, και μικρα τυρια. Έχει έδρα σε Chisinau, Μολδαβία.

 4. EUROFIT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία EUROFIT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, παστεριωμενο γαλα (uht), γαλα σογιας, και τυρια. Έχει έδρα σε Liege, Βέλγιο.

 5. PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER

  Γαλλία

  Η εταιρεία PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλα υψηλης ποιοτητας, και βιολογικο γαλα μακρας διαρκειας. Έχει έδρα σε DEGRE, Γαλλία.

 6. DIANO LATTE S.R.L

  Ιταλία

  Η εταιρεία DIANO LATTE S.R.L, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκο γάλα, γαλα - διανομη, Αγελαδινό γάλα, Φρέσκο γάλα, και βυτιοφόρα για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Sassano, Ιταλία.

 7. DELYSIUM FOOD SERVICE

  Ισπανία

  Η εταιρεία DELYSIUM FOOD SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει έδρα σε Rivas Vaciamadrid, Ισπανία.

 8. LAITNAA

  Γαλλία

  Η εταιρεία LAITNAA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκο γάλα, Φρέσκο γάλα, και αγροτικός συνεταιρισμός. Έχει έδρα σε La Capelle En Thiérache, Γαλλία.

 9. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία TRANSPORT GROEP GELDERLAND, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει έδρα σε Doetinchem, Κάτω Χώρες.

 10. ZOTT GMBH & CO.

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZOTT GMBH & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γάλα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, παγωμενα επιδορπια, και Γάλα. Έχει έδρα σε Mertingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γάλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

682 Επιχειρήσεις