• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες - Βέλγιο

Βέλγιο
  1. BRASSERIE C

    Βέλγιο

    Ιδρύθηκε το 2012 στην καρδιά της Λιέγης, η ζυθοποιία Brasserie C παράγει μπύρες παραδοσιακές υψηλής ποιότητας. Δημιούργησε και εμπορεύεται τη διάσημη Curtius. Η Brasserie C λανσάρει συχνά καινούριες μπύρες για να διατηρήσει τις αξίες καινοτομίας της. Το 2014, λάνσαρε μια γκάμα 3 μπυρών single hop, Torpah, σε « 30 », « 60 » και « 90 » - ανάλογα με το βαθμό πίκρας (IBU) της κάθε μπύρας που σας προσκαλούν να δοκιμάσετε τη δύναμη των 3 λυκίσκων που δουλεύονται ο καθένας ξεχωριστά στην ίδια βάση βύνης.

  2. ASBL MUSÉE DU CHEMIN DE FER À VAPEUR DES 3 VALLÉES

    Βέλγιο

    Το Μουσείο του Ατμοκίνητου Σιδηροδρόμου των 3 Κοιλάδων (Musée du Chemin de Fer à Vapeur des 3 Vallées) ειδικεύεται στη διοργάνωση και τη συνοδεία σε δραστηριότητες «με ατμό» σε εκδηλώσεις επιχειρήσεων. Προσφέρουμε ημερήσια σεμινάρια με συνοδεία ενός αξέχαστου ταξιδιού με τις ατμοκίνητες αμαξοστοιχίες μας. Τα κέντρα υποδοχής μας μπορούν να διαρρυθμιστούν ειδικά ως αίθουσες συγκέντρωσης ή υποδοχής. Όλα αυτά μπορούν να συνοδευτούν με πρωινό, στάση για καφέ, απεριτίφ, δείπνο walking-diner κ.ά. εντός του μουσείου μας.

  3. URBAN GAMING

    Βέλγιο

    Η UrbanGaming προτείνει μια νέα μορφή επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις: τα serious games. Τα serious games είναι η τέχνη της καλύτερης επικοινωνίας μέσω της διαφάνειας, της αλληλεπιδραστικότητας και της συμπερίληψης θετικών αξιών στα μηνύματά σας. Πράγματι, από τη μία πλευρά ευνοεί τη δεκτικότητα του μηνύματος που λαμβάνεται από τον στόχο και την καλύτερη απομνημόνευσή του σε μακροχρόνιο ορίζοντα. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα τους - μέσω κινήτρων ή κατάρτισης.

  4. RELAIS DU MARQUIS

    Βέλγιο

    Εδώ θα βρείτε ένα ξενοδοχείο με παραδοσιακές ανέσεις που προσφέρει, εκτός από την ηρεμία της εξοχής, ένα εστιατόριο ποιότητας, υποδομές για συγκεντρώσεις και δεξιώσεις, και την τεχνογνωσία μιας οικογενειακής επιχείρησης από το 1962. Γαστρονομικά σαββατοκύριακα, δεξιώσεις, κοκτέιλ και σεμινάρια: η εταιρεία έχει τα πάντα για να σάς αρέσει. Hôtel 3 *** . Τα 38 δωμάτιά μας προσφέρουν παραδοσιακές ανέσεις, μπάνιο, τηλέφωνα με απευθείας γραμμή, τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi για χρήση 2 ωρών την ημέρα.

  5. LE PASS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LE PASS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, ενοικιαζονται αιθουσες διασκεψεων, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Frameries, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRAITEUR MALHERBES

    Βέλγιο

    Η εταιρεία TRAITEUR MALHERBES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοργανωση συμποσιων. Έχει έδρα σε Dolembreux, Βέλγιο.

  2. WILDTRAILS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία WILDTRAILS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, διοργανωση εκδηλωσεων, χωροι για εκδηλωσεις, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Kortrijk, Βέλγιο.

  3. DE WITTE HOEVE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DE WITTE HOEVE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, κετερινγκ - υπηρεσιες, και Συνέδρια και σεμινάρια. Έχει έδρα σε St-Pleters-Leeuw, Βέλγιο.

  4. THIRIBUT EVENTS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία THIRIBUT EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Μεγαφωνικό σύστημα - επαγγελματικός εξοπλισμός, σκηνη για τελετες, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Μεγαφωνικό σύστημα - επαγγελματικός εξοπλισμός, και μεγαλες σκηνες. Έχει έδρα σε Fernelemont, Βέλγιο.

  5. DE MONTIL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DE MONTIL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, ενοικιαζονται αιθουσες για σεμιναρια, διοργανωση εκδηλωσεων, και ενοικιαζονται αιθουσες για γιορτες. Έχει έδρα σε Essene, Βέλγιο.

  1. MCI-BRUSSELS OFFICE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MCI-BRUSSELS OFFICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι διαχείρισης, Επικοινωνία, διοργανωση συγκεντρωσεων, Σύμβουλοι διαχείρισης, και Επικοινωνία. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  2. YELLOW EVENTS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία YELLOW EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, πρακτορείο διοργάνωσης εκδηλώσεων, και γραφείο επικοινωνιακής επαφής μέσω εκδηλώσεων. Έχει έδρα σε Louvain-La-Neuve, Βέλγιο.

  1. IMPE CATERING

    Βέλγιο

    Η εταιρεία IMPE CATERING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θεάματα - διοργάνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και βραβεια ποιοτητας. Έχει έδρα σε Heule, Βέλγιο.

  2. KASTELEN RIVIERENHOF

    Βέλγιο

    Η εταιρεία KASTELEN RIVIERENHOF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, ενοικιαζονται αιθουσες για σεμιναρια, ενοικιαζονται αιθουσες συγκεντρωσεων, και ενοικιαζονται αιθουσες για βιντεοδιασκεψεις. Έχει έδρα σε Deurne, Βέλγιο.

  3. GL EVENTS BELGIUM

    Βέλγιο

    Η εταιρεία GL EVENTS BELGIUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις, διοργανωση εκδηλωσεων, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, συνεδριακο κεντρο, και Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  4. DE STROMING

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DE STROMING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, ενοικιαση αιθουσων συνεδριασεων, εξοπλισμενες αιθουσες συνεδριασεων, και αμφιθεατρο. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

  5. DAEMSHOF

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DAEMSHOF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, ενοικιαζονται αιθουσες για γιορτες, κοστουμι γαμου, και ενοικιαζονται αιθουσες σεμιναριων με εως 60 θεσεις. Έχει έδρα σε Noorderwijk (herentals), Βέλγιο.

  6. CULTUURCENTRUM HASSELT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία CULTUURCENTRUM HASSELT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολιτιστικές υπηρεσίες, πολιτιστικες συναντησεις, πολιτιστικος οργανισμος, Πολιτιστικές υπηρεσίες, και πολιτιστικα. Έχει έδρα σε Hasselt, Βέλγιο.

  7. SPORT VILLAGE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SPORT VILLAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, γυμναστήριο, γηπεδα τενις, και αθλητικα κεντρα. Έχει έδρα σε Ohain, Βέλγιο.

  8. BRABANTHAL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BRABANTHAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θεάματα - διοργάνωση, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Θεάματα - διοργάνωση, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, υπηρεσιες και δραστηριοτητες σχετικες με το θεαμα και την ψυχαγωγια, και διοργανωση δεξιωσεων και συμποσιων. Έχει έδρα σε Leuven, Βέλγιο.

  1. LOCAT EVENTS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LOCAT EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται αιθουσες διασκεψεων, ενοικιαζονται αιθουσες για γιορτες, και ενοικιαση λεωφορειων. Έχει έδρα σε Kasterlee, Βέλγιο.

  2. AKKERMANS & PARTNERS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία AKKERMANS & PARTNERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες αναλογιστικης για ασφαλισεις και ασφαλειες, διαχειριση ζημιων, συμβουλοι σχετικα με συμβασεις αοριστου χρονου, και ασφαλισεις και ασφαλειες ζωης. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

  3. KORTRIJK XPO

    Βέλγιο

    Η εταιρεία KORTRIJK XPO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, πολυλειτουργικη αιθουσα, και ενοικιαζονται αιθουσες συγκεντρωσεων. Έχει έδρα σε Kortrijk, Βέλγιο.

  4. SALONS DE ROMREE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SALONS DE ROMREE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων, αιθουσες για τελετες, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Grimbergen, Βέλγιο.

  5. LA TOQUE BLANCHE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LA TOQUE BLANCHE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, διοργανωση συμποσιων, διοργανωση εκδηλωσεων, και προετοιμασια μπουφε. Έχει έδρα σε Obaix, Βέλγιο.

  6. DE WATERHOEK

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DE WATERHOEK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, διατιθεται αιθουσα για συμποσια, και διοργανωση πρωινου και μεσημεριανου γευματος. Έχει έδρα σε Geetbets, Βέλγιο.

  7. OUTFORT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία OUTFORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θεάματα - διοργάνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, ενοικιαζονται αιθουσες για γιορτες, και κετερινγκ - υπηρεσιες. Έχει έδρα σε Hoboken, Βέλγιο.

  8. KASTEEL VAN ZWIJNAARDE COUNTRYCLUB

    Βέλγιο

    Η εταιρεία KASTEEL VAN ZWIJNAARDE COUNTRYCLUB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, αιθουσα δεξιωσεων με κηπο, και εξοχικο σπιτι. Έχει έδρα σε Zwijnaarde, Βέλγιο.

  9. KASTEEL TER HAM

    Βέλγιο

    Η εταιρεία KASTEEL TER HAM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, αιθουσα δεξιωσεων με κηπο, Συνέδρια και σεμινάρια, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Steenokkerzeel, Βέλγιο.

  10. CONTES DE SALME (LES)

    Βέλγιο

    Η εταιρεία CONTES DE SALME (LES), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, προγραμματισμος εκδηλωσεων, Συνέδρια και σεμινάρια, και Γαστρονομικό εστιατόριο. Έχει έδρα σε Vielsalm, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες - Βέλγιο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

133 Επιχειρήσεις