• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

ΒέλγιοΛιέγη και περιοχή
  1. BRASSERIE C

    Βέλγιο

    Ιδρύθηκε το 2012 στην καρδιά της Λιέγης, η ζυθοποιία Brasserie C παράγει μπύρες παραδοσιακές υψηλής ποιότητας. Δημιούργησε και εμπορεύεται τη διάσημη Curtius. Η Brasserie C λανσάρει συχνά καινούριες μπύρες για να διατηρήσει τις αξίες καινοτομίας της. Το 2014, λάνσαρε μια γκάμα 3 μπυρών single hop, Torpah, σε « 30 », « 60 » και « 90 » - ανάλογα με το βαθμό πίκρας (IBU) της κάθε μπύρας που σας προσκαλούν να δοκιμάσετε τη δύναμη των 3 λυκίσκων που δουλεύονται ο καθένας ξεχωριστά στην ίδια βάση βύνης.

  2. TRAITEUR MALHERBES

    Βέλγιο

    Η εταιρεία TRAITEUR MALHERBES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοργανωση συμποσιων. Έχει έδρα σε Dolembreux, Βέλγιο.

  3. JEAN-MARIE (TRAITEUR)

    Βέλγιο

    Η εταιρεία JEAN-MARIE (TRAITEUR), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, διανομή τροφίμων, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Crisnée, Βέλγιο.

  4. LA SCUDERIA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LA SCUDERIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, και μπαρ, εστιατοριο, πιτσαρια. Έχει έδρα σε Chaudfontaine, Βέλγιο.

  5. FOIRE INTERNATIONALE DE LIEGE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία FOIRE INTERNATIONALE DE LIEGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, ενοικιαζονται χωροι για εκδηλωσεις, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Liege, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AFTERWORK CONCEPT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία AFTERWORK CONCEPT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικοινωνία μέσω εκδηλώσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, γιορτες προσαρμοσμενες στα μετρα σας, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, και πρακτορείο διοργάνωσης εκδηλώσεων. Έχει έδρα σε Boncelles, Βέλγιο.

  2. CONNECT-ON

    Βέλγιο

    Η εταιρεία CONNECT-ON, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, και Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Liège, Βέλγιο.

  3. A A Z ORGANISATION

    Βέλγιο

    Η εταιρεία A A Z ORGANISATION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Jalhay, Βέλγιο.

  4. ABBAYE DE STAVELOT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ABBAYE DE STAVELOT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Μουσείο, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Μουσείο. Έχει έδρα σε Stavelot, Βέλγιο.

  5. ENJEU

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ENJEU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Liege, Βέλγιο.

  1. NOVES GROUP

    Βέλγιο

    Η εταιρεία NOVES GROUP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικοινωνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επικοινωνία μέσω εκδηλώσεων, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Επικοινωνία μέσω εκδηλώσεων, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Angleur, Βέλγιο.

  2. GOOSSE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία GOOSSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, διοργανωση δεξιωσεων και συμποσιων, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Chenee, Βέλγιο.

  1. DOMAINE SOL CRESS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DOMAINE SOL CRESS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Spa, Βέλγιο.

  2. DOMAINE DU CHÂTEAU DE MODAVE EVENT CATERING

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DOMAINE DU CHÂTEAU DE MODAVE EVENT CATERING, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Modave, Βέλγιο.

  3. IMPACT DIFFUSION

    Βέλγιο

    Η εταιρεία IMPACT DIFFUSION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Επικοινωνία μέσω εκδηλώσεων, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, και Επικοινωνία μέσω εκδηλώσεων. Έχει έδρα σε Malmedy, Βέλγιο.

  4. ADRENALINE EVENTS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ADRENALINE EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, και διοργανωση εκδηλωσεων. Έχει έδρα σε Stavelot, Βέλγιο.

  5. ARDENNES ACCUEIL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ARDENNES ACCUEIL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και ενοικιαζονται αιθουσες για σεμιναρια. Έχει έδρα σε Ferrieres, Βέλγιο.

  6. CHÂTEAU D'ENVOZ

    Βέλγιο

  7. LA FERME DE GABELLE

    Βέλγιο