• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

ΒέλγιοΜπρουζ και Δυτική Φλάνδρα
  1. BART'S POTATO COMPANY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία Bart’s Potato Company είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 40 χρόνια υπό τη διεύθυνση του J. Lamaire. Η Bart’s Potato Company ειδικεύεται στις πατάτες για κάθε χρήση. Η Bart's Potato Company διαφοροποιείται και αναπτύσσεται αξιοποιώντας τις νέες τάσεις και τις αγορές υψηλής δυναμικότητας. Η επιχείρηση καλλιεργεί και προμηθεύει πατάτες και επεξεργασμένες πατάτες και προτείνει επίσης μια μεγάλη γκάμα από κρεμμύδια, λαχανικά και φρούτα. Καθημερινά τα προϊόντα μας απολαμβάνουν εκτίμησης παγκοσμίως.

  2. VERGRO

    Βέλγιο

    Από το 1968, η Vergro NV συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εξαγωγικών εταιρειών λαχανικών και φρούτων. Η Vergro εξάγει κυρίως βελγικά προϊόντα σε όλη την Ευρώπη και επί του παρόντος προς περισσότερες από 20 χώρες προορισμού. Η €ureka Fresh και η BMasters είναι δύο επωνυμίες που της ανήκουν. Μόνο προϊόντα ανώτερης ποιότητας μπορούν να φέρουν αυτές τις επωνυμίες. Η επιχείρηση Vergro ειδικεύεται στις ντομάτες, τα ντοματίνια, τα πράσα, τις σαλάτες, τις φράουλες, τα μήλα και τα αχλάδια. Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση Globalgap. Η Vergro διαθέτει πιστοποίηση Autocontrole και Q&S.

  3. PACBELIMEX

    Βέλγιο

    Η εταιρεία PACBELIMEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κερασια, ντοματες, συγκομιδη οπωροκηπευτικων, και λαχανικα. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

  4. COOPERATIEVE VEILING ROESELARE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία COOPERATIEVE VEILING ROESELARE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά διατηρημένα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά διατηρημένα, λαχανικα χονδρικης, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και λαχανικα. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

  5. DEMARGRO

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DEMARGRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα φρουτα, και εξαγωγες λαχανικων. Έχει έδρα σε Ardooie, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DAUCHY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DAUCHY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα χονδρικης, πατατες, καροτα, και Εξαγωγή - συσκευασμένες πατάτες. Έχει έδρα σε Westouter, Βέλγιο.

  2. VANHUYSE LOUIS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία VANHUYSE LOUIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αποξηραμένα φρούτα, λαχανικα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και Αποξηραμένα φρούτα. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

  3. DUVA FRUIT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DUVA FRUIT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Gistel, Βέλγιο.

  4. AGRAFRESH

    Βέλγιο

    Η εταιρεία AGRAFRESH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Egem, Βέλγιο.

  5. HUIS VANASSCHE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία HUIS VANASSCHE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Izegem, Βέλγιο.

  1. DEJAEGHERE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DEJAEGHERE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά αφυδατωμένα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά αφυδατωμένα, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Langemark, Βέλγιο.

  2. GRIMEX

    Βέλγιο

    Η εταιρεία GRIMEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και καροτα. Έχει έδρα σε Ardooie, Βέλγιο.

  1. FRUITHANDEL CALLENS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία FRUITHANDEL CALLENS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kortrijk, Βέλγιο.

  2. EUROGUNST

    Βέλγιο

    Η εταιρεία EUROGUNST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Deerlijk, Βέλγιο.

  3. DENDAUW-STRAGIER

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DENDAUW-STRAGIER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενα καροτα. Έχει έδρα σε Meulebeke, Βέλγιο.

  4. VELLE FRUITS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία VELLE FRUITS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Koksijde, Βέλγιο.

  5. BONDUELLE NORTHERN EUROPE

    Βέλγιο

  6. SUPERFRUIT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SUPERFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη φρουτων, και εισαγωγη λαχανικων. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.