• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Βέλγιο

Βέλγιο
  1. BUTTIENS FRUITS

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η Buttiens Fruits είναι μια βελγική εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο μήλων και αχλαδιών στην ευρωπαϊκή αγορά. Η εμπειρία μάς επιτρέπει να κυριαρχήσουμε πλήρως στα σημαντικά στάδια της παραγωγής και της εμπορευματοποίησης των καρπών, από το δέντρο στους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένης της διαλογής, αποθήκευσης, συσκευασίας και μεταφοράς. Η ειδικότητά μας σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού μάς επιτρέπει να χειριστούμε τις απαιτήσεις του πελάτη πολύ γρήγορα. Σεβόμαστε επίσης τις σύγχρονες μεθόδους ολοκληρωμένης καλλιέργειας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  2. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  3. BART'S POTATO COMPANY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία Bart’s Potato Company είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 40 χρόνια υπό τη διεύθυνση του J. Lamaire. Η Bart’s Potato Company ειδικεύεται στις πατάτες για κάθε χρήση. Η Bart's Potato Company διαφοροποιείται και αναπτύσσεται αξιοποιώντας τις νέες τάσεις και τις αγορές υψηλής δυναμικότητας. Η επιχείρηση καλλιεργεί και προμηθεύει πατάτες και επεξεργασμένες πατάτες και προτείνει επίσης μια μεγάλη γκάμα από κρεμμύδια, λαχανικά και φρούτα. Καθημερινά τα προϊόντα μας απολαμβάνουν εκτίμησης παγκοσμίως.

  4. BEL'EXPORT

    Βέλγιο

    Η Bel'export είναι μια πολυλειτουργική εταιρεία φρούτων και λαχανικών. Η Bel'export εφοδιάζει τις αγορές με περίπου 80 000 τόνους φρούτων και λαχανικών ετησίως. Η ευελιξία της εταιρείας της επιτρέπει να ελέγξει πλήρως την παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων σε όλα τα βασικά της στάδια : από την καλλιέργεια ως την συγκομιδή, συμπεριλαμβανομένου τη διαλογή, την αποθήκευση, την συσκευασία και τη μεταφορά. Εφαρμόζονται αυστηρά οι πιο πρόσφατες μεθόδους καλλιέργειας οι οποίες επιβεβαιώνονται από τα διεθνή πιστοποιητικά : BRC, IFS, FAVV

  5. VERGRO

    Βέλγιο

    Από το 1968, η Vergro NV συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εξαγωγικών εταιρειών λαχανικών και φρούτων. Η Vergro εξάγει κυρίως βελγικά προϊόντα σε όλη την Ευρώπη και επί του παρόντος προς περισσότερες από 20 χώρες προορισμού. Η €ureka Fresh και η BMasters είναι δύο επωνυμίες που της ανήκουν. Μόνο προϊόντα ανώτερης ποιότητας μπορούν να φέρουν αυτές τις επωνυμίες. Η επιχείρηση Vergro ειδικεύεται στις ντομάτες, τα ντοματίνια, τα πράσα, τις σαλάτες, τις φράουλες, τα μήλα και τα αχλάδια. Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση Globalgap. Η Vergro διαθέτει πιστοποίηση Autocontrole και Q&S.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MABRU

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MABRU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορες χονδρικης πωλησης, ανθη χονδρικης, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και φρεσκα ψαρια χονδρικης. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  2. LE PRIMEUR DES MOUNTCHES

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LE PRIMEUR DES MOUNTCHES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για τη βιομηχανια τροφιμων, προμηθειες για ζαχαροπλαστεια, και καλαθια γραφειου. Έχει έδρα σε Warneton, Βέλγιο.

  3. PRIMAMUNDO

    Βέλγιο

    Η εταιρεία PRIMAMUNDO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

  4. EXOFI FRESH MARKET

    Βέλγιο

    Η εταιρεία EXOFI FRESH MARKET, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά φρούτα, Λαχανικά φρέσκα, Τροπικά φρούτα, Λαχανικά φρέσκα, μανγκο, και λαχανικα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  5. KX FOOD

    Βέλγιο

    Η εταιρεία KX FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιπεροριζα, εξωτικα φρουτα, Γλυκοπατάτες, και καστανα. Έχει έδρα σε Brecht, Βέλγιο.

  1. PACBELIMEX

    Βέλγιο

    Η εταιρεία PACBELIMEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κερασια, ντοματες, συγκομιδη οπωροκηπευτικων, και λαχανικα. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

  2. BPK DUFFEL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BPK DUFFEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, Φρούτα, γενικες αγορες φρουτων και λαχανικων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Duffel, Βέλγιο.

  1. BOUSSIER J.

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BOUSSIER J., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, γενικες αγορες φρουτων και λαχανικων, λαχανικα χονδρικης, εισαγωγη φρουτων, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Borgloon, Βέλγιο.

  2. AARTSENFRUIT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία AARTSENFRUIT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Λαχανικά φρέσκα, φρεσκα φρουτα, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

  3. BELGIAN NEW FRUIT WHARF

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BELGIAN NEW FRUIT WHARF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτάμιες μεταφορές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτάμιες μεταφορές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εισαγωγη φρουτων, και μεταφορα οπωροκηπευτικων. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

  4. FRUIT VANHELLEMONT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία FRUIT VANHELLEMONT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, πωληση φρουτων χονδρικης, Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, μεταφορα οπωροκηπευτικων, και πρωιμοι καρποι. Έχει έδρα σε Meensel-Kiezegem, Βέλγιο.

  5. DEMARGRO

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DEMARGRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα φρουτα, και εξαγωγες λαχανικων. Έχει έδρα σε Ardooie, Βέλγιο.

  6. CEULEMANS SLACENTER

    Βέλγιο

    Η εταιρεία CEULEMANS SLACENTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, λαχανικα, και γενικες αγορες φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

  7. 'T VITAMIENTJE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία 'T VITAMIENTJE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομείς φρέσκων λαχανικών, πρωιμοι καρποι, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και εμπόριο φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Hasselt, Βέλγιο.

  8. VAWI

    Βέλγιο

    Η εταιρεία VAWI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κατεψυγμένα προϊόντα, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, προμηθειες σε τροφιμα για εστιατορια, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

  1. DAUCHY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DAUCHY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα χονδρικης, πατατες, καροτα, και Εξαγωγή - συσκευασμένες πατάτες. Έχει έδρα σε Westouter, Βέλγιο.

  2. FRUITHANDEL SEBRECHTS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία FRUITHANDEL SEBRECHTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα, λαχανικα, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και πρωιμοι καρποι. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

  3. COOPERATIEVE VEILING ROESELARE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία COOPERATIEVE VEILING ROESELARE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά διατηρημένα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά διατηρημένα, λαχανικα χονδρικης, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και λαχανικα. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

  4. BIESBROUCK GREET SPRL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BIESBROUCK GREET SPRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pecq, Βέλγιο.

  5. SHAAN (TOP AFRICA FOOD)

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SHAAN (TOP AFRICA FOOD), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, εισαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  6. FRUITHANDEL ROELANDT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία FRUITHANDEL ROELANDT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες αγορες φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Beveren, Βέλγιο.

  7. RINGOOT FRUIT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία RINGOOT FRUIT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, και φρεσκα φρουτα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  8. SOCIETE POUR LE DEVELOPPEMENT ET L'EXPANSION D'ENTREPRISES

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SOCIETE POUR LE DEVELOPPEMENT ET L'EXPANSION D'ENTREPRISES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνομοσπονδίες αγορών, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Συνομοσπονδίες αγορών, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  9. DIRAFROST

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DIRAFROST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και φραουλες. Έχει έδρα σε Herk-De-Stad, Βέλγιο.

  10. NOVA - VEG LOGISTICS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία NOVA - VEG LOGISTICS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, ανθοφορα φυτα, Φυτά, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Βέλγιο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

61 Επιχειρήσεις