• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

ΑυστρίαΛιντζ και Πάνω Αυστρία
  1. KOMMERZIALRAT RUDOLF STEFLITSCH-HACKL, GOISERER

    Αυστρία

    Η εταιρεία KOMMERZIALRAT RUDOLF STEFLITSCH-HACKL, GOISERER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Παπούτσια, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και Παπούτσια. Έχει έδρα σε Bad Goisern, Αυστρία.

  2. MÜHLLEITNER & HÜTTER OEG

    Αυστρία

    Η εταιρεία MÜHLLEITNER & HÜTTER OEG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Παπούτσια, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Παπούτσια, και Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά. Έχει έδρα σε Mattighofen, Αυστρία.

  3. AUSTRO MASAI VERTRIEBS GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία AUSTRO MASAI VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, Παπούτσια, Αθλητικά είδη, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, Παπούτσια, και Αθλητικά είδη. Έχει έδρα σε St. Martin, Αυστρία.

  4. C. BRINKHOF WEBEREI

    Αυστρία

    Η εταιρεία C. BRINKHOF WEBEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, Υφάσματα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Taufkirchen An Der Pram, Αυστρία.

  5. SYNCRO-MED ORTHOPÄDISCHE ERZEUGNISSE GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία SYNCRO-MED ORTHOPÄDISCHE ERZEUGNISSE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, και Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BANDAGIST HEINDL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

    Η εταιρεία BANDAGIST HEINDL GESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Linz-Urfahr, Αυστρία.