• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

ΑυστρίαΙνσμπρουκ και Τιρόλο
  1. ORTHOPÄDIESCHUHTECHNIK SCHUSTER GES.MBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία ORTHOPÄDIESCHUHTECHNIK SCHUSTER GES.MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Παπούτσια, Παπούτσια ανδρικά, Γυναικεία υποδήματα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Παπούτσια, Παπούτσια ανδρικά, και Γυναικεία υποδήματα. Έχει έδρα σε Innsbruck, Αυστρία.

  2. ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK HORNGACHER GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK HORNGACHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Παπούτσια, Παπούτσια ανδρικά, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Παπούτσια, και Παπούτσια ανδρικά. Έχει έδρα σε Wörgl, Αυστρία.

  3. GERBEREI SCHATZ INH. VINZENZ PINTER

    Αυστρία

    Η εταιρεία GERBEREI SCHATZ INH. VINZENZ PINTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Δέρματα και γούνες, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και Δέρματα και γούνες. Έχει έδρα σε Schwaz, Αυστρία.

  4. WALTL IRIS HOLZSCHUHERZEUGUNG

    Αυστρία

    Η εταιρεία WALTL IRIS HOLZSCHUHERZEUGUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ, Ανδρικά ενδύματα, Παπούτσια, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Hochfilzen, Αυστρία.

  5. MB SENIORENBEDARF

    Αυστρία

    Η εταιρεία MB SENIORENBEDARF, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bruck Am Ziller, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ATO FORM ORTHOPÄDISCHE GERÄTE GMBH

    Αυστρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις