• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ανακαλύψτε το κέντρο κατάρτισης CBC & Business, έναν αναπόφευκτο σημείο αναφοράς για όσους επιθυμούν να βελτιστοποίησουν τις ικανότητες τους στον δημιουργικό χώρο του CBC ( Cake Design, Biscuits, Cupcakes) καθώς και στον τομέα της ίδρυσης επιχειρήσεων. Η επιχείρηση μας δεσμεύεται να προσφέρει ποιοτικές επαγγελματικές καταρτίσεις με πτυχίο.Μεταξύ των κορυφαίων μας προϊόντων για επαγγελματίες, τα ειδικά μας κιτ, ειδικά σχεδιασμένα για παιδικά γενέθλια, συμπ. μια προσεγμένη θεματική επιλογή πιατικών και αξεσουάρ για μια αξέχαστη γιορτή. Βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο των κιτ sprinkles που προσφέρουν μια ατέλειωτη παλέτα χρωμάτων και σχημάτων για τις γλυκές σας δημιουργίες. Η γκάμα των κιτ μας συμπεριλαμβάνει επίσης μια ποικιλία εξαρτημάτων, βασικών εργαλείων για να τελειοποιήσετε τις δημιουργίες σας με ακρίβεια και κομψότητα. Επίσης, η συλλογή μας ποικιλόμορφων χρωστικών ουσιών προσφέρει μια λαμπερή παλέτα αποχρώσεων για να παρουσιάσετε τα γευστικά σας αριστουργήματα με λάμψη και με πρωτότυπο τρόπο. Στο κέντρο κατάρτισης CBC & Business, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τα καλύτερα εργαλεία και καταρτίσεις ώστε να απελευθερώσετε την δημιουργικότητα σας και να κατακτήσετε νέες κορυφές στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

 2. MACH SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Mach αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών, επαγγελματικά πλυντήρια μπαταριών και εξοπλισμός για οργανισμούς, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και παρασκευαστές παγωτών. Από το 1988, στόχος μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα και η ατσάλινη μας βούληση μας επέτρεψε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσουμε άριστα αποτελέσματα τα οποία αντικατοπτρίζονται στην ικανοποίηση των πελατών μας στην Ιταλία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική.

 3. ROVACOS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROVACOS δραστηριοποιείται στην αγορά της διακόσμησης για αρτοποιεία/ζαχαροπλαστεία, ζαχαρώδη και σοκολατοποιία εδώ και 50 έτη. Κατασκευαστής μη εδώδιμων διακοσμήσεων, καθώς και από μάρζιπαν, ζάχαρη, σοκολάτα και πάστα φρούτων. Διακοσμήσεις γλυκών και παγωτών. Η γκάμα των υπηρεσιών μας καλύπτει κάθε είδους γιορτές και εκδηλώσεις. Στοχεύουμε σε πελάτες όπως χονδρέμποροι/μεταπωλητές και βιομηχανικοί παραγωγοί, σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

 4. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Verified by europages badge

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

 5. ACEMAL NV

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  ACEMAL NV - Χάρη στην εξειδικευμένη και πολυλειτουργική ομάδα της, η ACEMAL προσφέρει κάθε λύση στα μέτρα σας σε ό, τι αφορά την παραγωγή βαφλών. Βιομηχανικές εγκαταστάσεις για βάφλες, μπισκότα, κρέπες, λουκουμάδες, τηγανίτες, κ.λπ. Μην διστάσετε να μας ζητήσετε πληροφορίες εάν ενδιαφέρεστε για άλλα προϊόντα. Οι γνώσεις μας επιτρέπουν να προσαρμόζουμε τις γραμμές παραγωγής μας ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DAMS MACHINE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DAMS MACHINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανικά ζυμωτήρια για αρτοποιΐα, ζαχαροπλαστική, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανικά ζυμωτήρια για αρτοποιΐα, ζαχαροπλαστική, βιομηχανικά μηχανήματα αρτοποιίας, και Μεταφορείς για τη βιομηχανία φούρνων. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 2. M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι ξύλου- επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, εξοπλισμος για πιτσαριες, φουρνοι για πιτσαριες, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, κλιβανοι ξυλου, και δακτυλιοειδεις φουρνοι. Έχει έδρα σε Modena, Ιταλία.

 3. LEHRMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEHRMANN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 4. DAUB MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DAUB MASCHINENBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

 5. PITEC AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PITEC AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oberriet, Ελβετία.

 1. PKO-SURA COMPANY

  Ρωσία

  Η PKO SURA LLC κατασκευάζει εξοπλισμό ζαχαροπλαστικής για την παραγωγή καραμελών, ζαχαρωτών και προϊόντων ζαχαροπλαστικής για τις βιομηχανίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής υπό το εμπορικό σήμα Ο κατασκευαστής κατασκευάζει μηχανήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό για την βιομηχανία ζαχαροπλαστικής: μηχανήματα έγχυσης για την παραγωγή πραλίνας και ζελέδες φρούτων, περιοχές μορφοποίησης για την παραγωγή μούσλι, taffy, μπισκότα με ζάχαρη, μεταφορείς ψύξης, ελικοειδείς καταψύκτες, μηχανήματα πλέξης, εξοπλισμός γκλασαρίσματος για το γκλασάρισμα ζαχαρωτών και σοκολάτας κ.α.Κατόπιν αίτησης του πελάτη, ο κατασκευαστής μπορεί επίσης να κατασκευάσει μια παραγωγική ετοιμοπαράδοτη γραμμή για προϊόντα διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής και πάγου, την παραγωγή γεμιστών καραμελών, για μπισκότα και άλλα είδη γλυκών.Η PKO παράγει μηχανήματα και εξοπλισμό για την βιομηχανία τροφίμων από το 2010. Η παραγωγή του εξοπλισμού ζαχαροπλαστικής “Sura” βασίζεται σε εξατομικευμένα σχέδιαΤα μικρά μηχανήματα εξοικονομούν χώρο και λειτουργούν με διαισθητικό τρόπο.

 2. PANEM INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Το 1969 PANEM σχεδίασε το πρώτο ερμάριο ελέγχου ζύμωσης. Με προορισμό τους επαγγελματίες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, αυτή η τεχνολογική εξέλιξη έφερε επανάσταση στο επάγγελμά τους, τόσο στην άνεση της εργασίας όσο και στην τακτική παραγωγή. Έκτοτε, η PANEM INTERNATIONAL δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσει λύσεις, οι οποίες, ανεξάρτητα από το αντικείμενο δραστηριότητας, χαρακτηρίζονται από καινοτομία, αξιοπιστία, πρακτικότητα και αποδοτικότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των τελικών προϊόντων. Ανταποκρινόμαστε στα προβλήματα που έχουν σχέση με την ψύξη, με προϊόντα που επιτρέπουν ταχεία κατάψυξη, ελεγχόμενη ζύμωση, αποθήκευση σε ελαφριά ή δυνατή ψύξη, ταχεία ψύξη ή ταχεία κατάψυξη. Σε κάθε ανάγκη, σε κάθε περίσταση, η PANEM σχεδιάζει, δοκιμάζει και θέτει σε εφαρμογή λύσεις «κατά παραγγελία». Διαθέτουμε εσωτερική υπηρεσία μικροδιορθώσεων. Κατασκευάζουμε ράφια πώλησης για όλους τους τεχνικούς τομείς και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σε αεριζόμενη ψύξη για τους επαγγελματίες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

 1. VERHOEST MACHINERY

  Βέλγιο

  Αναδευτήρες- μείκτες κάθε είδους, ζυμωτήρες και βιομηχανικοί φούρνοι, καινούργια και μεταχειρισμένα για μηχανήματα αρτοποιίας και τροφίμων. Εδώ και πολλά έτη, η Machinery Verhoest αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της πώλησης μηχανημάτων και φούρνων για την αρτοποιία. Διαθέτουμε σημαντικά αποθέματα μηχανημάτων και φούρνων καινούριων και μεταχειρισμένων (αναθεωρημένων ή μη αναθεωρημένων) και βιομηχανικών μηχανημάτων : για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστική και μπισκοτοποιία και για παρασκευαστές βαφλών. Ειδικευόμαστε στα ζυμωτήρια και τους μείκτες χωρητικότητας 5-5.000 λίτρων.

 2. TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση ΤΡΟΧΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των επαγγελματικών ψυγείων και εξοπλισμού καταστημάτων τροφίμων και μαζικής εστίασης εδώ και 39 χρόνια με αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή ποιοτικών κατασκευών και την εμπορία επιλεγμένων προϊόντων από τους σημαντικότερους κατασκευαστές τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Περνώντας στην 2η γενιά με γνώμονα πάντα την συνεχή αναζήτηση υψηλής ποιότητας, την άψογη αισθητική διεθνών προδιαγραφών και την λειτουργικότητα των επαγγελματικών χώρων, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επαγγελματία, αρχικά από την μελέτη και τον σχεδιασμό, μέχρι την υλοποίηση και τεχνική υποστήριξη (after sales service). Την εμπιστεύτηκαν μερικές από τις γνωστότερες αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων και εστίασης για την δημιουργία ενός άρτια εξοπλισμένου χώρου υψηλής αισθητικής όπως: Ζαχαροπλαστεία / Gelateria, Αρτοποιεία, Κρεοπωλεία, Σούπερ-Μάρκετ, Καφέ-Μπαρ, Πιτσαρίες, Εστιατόρια, Οβελιστιρια, Μπουγάτσες, Ιχθυοπωλεία, Ανθοπωλεία

 3. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Ρωσία

  Η FIS Modular Systems είναι ευρύτερα γνωστή για τις καινότομες της λύσεις στον τομέα της κατασκευής δομοστοιχειωτού εξοπλισμού γενικής χρήσης για την παρασκευή μιας εντελώς νέας γκάμας ζαχαρωτών, τυρί τύπου cottage και επιδορπίων καθώς και μιας νέας κατηγορίας "γαστρονομικών γλυκών" με βάση το κρέας, το ψάρι, το κοτόπουλο, σαλάτες και άλλα μη αναμενόμενα και πρωτότυπα συστατικά. Ο εξοπλισμός μας είναι σε πιο προσιτή τιμή χάρη στην ύπαρξη ενός μοναδικού συστήματος ελέγχου και ενότητες που μπορούν να αντικατασταθούν και να συνδυαστούν ώστε να αποκτήσουμε νέες διαρρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον ενότητες οποιαδήποτε στιγμή και να παράγετε εντελώς νέα διαφορετικά προϊόντα. Ο εξοπλισμός μας συναρμολογείται στην Μόσχα από γερμανικές μονάδες και στοιχεία και τα έργα υποστηρίζονται από την Neofood και την ακαδημία ζαχαροπλαστικής ZDS στην Solingen της Γερμανίας. Χάρη στην ζαχαροπλαστική μας σύνθεση, δεν σας περιορίζει πλέον καμία γκάμα προϊόντων. Δεν χρειάζεστε πλέον να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό για να επεκτείνετε την γκάμα των προϊόντων σας. Τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την φαντασία σας.

 4. PANSYSTEM SAS DI ILARDO MASSIMILIANO

  Ιταλία

  Μετά από 30 χρόνια πείρας γεννιέται η επιχείρηση Pansystem του Salvatore και του Massimiliano Ilardo, η οποία ειδικεύεται στα είδη για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και πιτσαρίες. Πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων προϊόντων, από τις καλύτερες φίρμες. Ελεγχος, εξομοίωση και αναβάθμιση στα πρότυπα μηχανημάτων για αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία. Τεχνική βοήθεια όλο το εικοσιτετράωρο. Σε περίπτωση μη επισκευάσιμης βλάβης εντός της ημέρας, η επιχείρηση σας παρέχει μηχάνημα αντικατάστασης. Εκθεση καινούργιου και μεταχειρισμένου εξοπλισμού.

 5. INCONEQ HELLAS

  Ελλάδα

  Inconeq HellasΚατασκευή μηχανημάτων Ζαχαροπλαστικής-Σοκολατοποιϊας-ΠαγωτούΕξοπλισμοί βιτρίνες καταστημάτωνΜηχανήματα Ζαχαροπλαστικής: Περιστροφικοί φούρνοι 10-14-18 θέσεων , Γεμιστικά μηχανήματα κρέμας , Μηχανές παραγωγής τάρτας , Πλυντήρια σκευών , Βραστήρες κρέμας , σχιστικά παντεσπανιού , Αυτόματες κοπτικές πάστας τούρτας , Ανοξείδωτα μίξερ ζαχ/κής , Αυτόματες μηχανές βουτημάτων , Ξυστράκια σοκολάτας , Μηχανές ψεκασμού ζελέ , Ψυγεία εργαστηρίων , Shock Freezers, Μηχανές παραγωγής λουκουμά.Μηχανήματα Σοκολάτας: Αυτόματες επικαλυπτικές μηχανές σοκολάτας , Ψυκτικά τούνελ προιόντων σοκολάτας , Τυλικτικές μηχανές με τύλιγμα φάκελος για σοκολατάκια , Πλήρη σειρά μπαίν-μαρί σοκολάτας.Μηχανήματα Παγωτού: Παγωτομηχανές σκληρού παγωτού , Κατακόρυφες παραδοσιακές παγωτομηχανές , Παστεριωτές παγωτού , Ωριμαντήρες μείγματος παγωτού , Μηχανές παγωτού Soft/Frozen Yogurt.Βιτρίνες Χώρων Πώλησης Ζαχ/στείων-Gelaterias-Frozen Yogurt Bars: Βιτρίνες συντήρησης γλυκών , Βιτρίνες παγωτού , Όρθιες βιτρίνες.

 6. MYRTLE INDUSTRIES

  Πακιστάν

  Η MYRTLE είναι μια διάσημη εταιρεία παραγωγής και εξαγωγής γαντιών και επαγγελματικών ενδυμάτων. Η επιτυχία της δραστηριότητάς μας έγκειται στα 35 χρόνια επιτυχίας μας. Μια άκρως ικανή ομάδα δυναμικών επαγγελματιών και έμπειρων διαχειριστών έχει δεσμευθεί για να βοηθήσει όλους τους εταίρους. Επίσης, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας, αν είστε στη Sialkot / Πακιστάν, είμαστε σίγουροι ότι θα θέλατε να δείτε εγκαταστάσεις μας.

 7. FRITSCH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRITSCH GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει μηχανήματα και συστήματα αρτοποιίας, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις για τα αρτοσκευάσματά σας κατάλληλες για τη δική σας σειρά προϊόντων. Παρέχουμε με την ίδια ευχαρίστηση και προθυμία εξειδικευμένα συστήματα τόσο σε παραδοσιακούς βιοτέχνες αρτοποιούς όσο και στη βιομηχανία αρτοποιίας.

 8. TRIVI SRL

  Ιταλία

  Σχεδιασμός και κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων για προϊόντα ψησίματος σε φούρνο και κατεψυγμένα για τη βιομηχανία τροφίμων. Κελιά ανύψωσης και ψύξης. Ψύξη σε δίσκους και γραμμική, εκφορτωτής με βελόνες, βεντούζες και δίσκος περιστροφής για προϊόντα παντός τύπου. Σφολιάτα και προζύμι, έτοιμη ζύμη πίτσας. Η εταιρεία TRIVI διαχειρίζεται δραστηριότητες εισαγωγών - εξαγωγών στην Ευρώπη και το εξωτερικό. Επικεντρώνεται κυρίως στην αγορά των επιχειρήσεων και των ιδιωτών.

 1. EUROFOOD TRADING SARL

  Γαλλία

  Η Eurofood trading εμπορεύεται εξοπλισμούς για βιομηχανίες τροφίμων: βιομηχανία κρέατος, τυριού, μπισκότων, ζαχαρωτών, κονσέρβων και αρτοποιίας. Μπορούμε να προμηθεύσουμε καινούρια και μεταχειρισμένα υλικά πολλών μαρκών: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 2. CUSINATO GIOVANNI SRL

  Ιταλία

  Κατασκευάζονται μηχανήματα για κοφτά και μακριά ζυμαρικά, ανυψωτήρες με κάδους, σιλό, αποθήκευση, ταινίες, συνεχής αλυσίδα και ιμάντες μεταφοράς, δονούμενα κόσκινα, καθελκυστήρες και ανυψωτήρες με σπιράλ, αποθήκες.

 3. DIMOBA

  Ισπανία

  Στην Dimoba, παρέχουμε όλα τα είδη του επαγγελματικού εξοπλισμού για τους τομείς της αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και εστίασης. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. HAZ MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία HAZ MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, κατασκευη και σχεδιασμος καλουπιων, φορμες μπισκοτων, και χαλυβας για καλουπια. Έχει έδρα σε Karaman, Τουρκία.

 5. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία INDUSTRIAL FUERPLA SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Benetusser, Ισπανία.

 6. MATAŞ MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία MATAŞ MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άρτος και γλυκά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 7. DIRMAK MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία DIRMAK MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζυμωτηρια και αναμεικτηρες για την βιομηχανια ζαχαρωτων, μαχαίρια για μηχανήματα αρτοποιίας, μαχαιρι ξεφλουδισματος για πατατες, και ζυμωτηρια για αρτοποιεια, μπισκοτοποιεια και ζαχαροπλαστεια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 8. PETRAPLAST S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία PETRAPLAST S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιβώτια πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πλαστικές συσκευασίες, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Jiřice, Τσεχία.

 9. NBS - NEUE BACKTECHNIK SCHUMANN

  Γερμανία

  Η εταιρεία NBS - NEUE BACKTECHNIK SCHUMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heuchelheim, Γερμανία.

 10. BÖCKMANN MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BÖCKMANN MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Holdorf, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.152 Επιχειρήσεις

Kατηγορια