• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Νότια Κορέα

  Η βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιεί "μηχανή κέικ ρύζι" Η μηχανή κέικ SYP Rice μπορεί να χαρακτηριστεί ως μηχάνημα αρτοποιίας ή μηχανής ζαχαροπλαστικής. Είμαστε κατασκευή του Rice Cake Popping Machine. Αυτό το μηχάνημα παραγωγής φυσικών δημητριακών παράγει κόκκους σιταριού ή κέικ χρησιμοποιώντας μόνο 100% φυσικούς κόκκους, για παράδειγμα ρύζι, καστανό ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. Η μηχανή κέικ ρυζιού μπορεί να παράγει πατατάκια, τσιπ φασολιών ή κτλ χρησιμοποιώντας πατάτα πατάτας ή σόγια Παλέτα φασολιών. Δεδομένου ότι το σνακ 100% σε κόκκους είναι εξαιρετικό σε θρεπτικά συστατικά και έχει καλή φήμη από τους καταναλωτές, είναι εύκολο να εμπορευματοποιηθεί. Η σειρά μας SYP έχει συμπαγή σχεδιασμό και εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Είναι επίσης εύκολο στον έλεγχο του χρόνου, του πάχους και του σχήματος και επομένως χρησιμοποιείται ευρέως από τα καταστήματα στα εργοστάσια. Καλείται επίσης ως μηχανή κτυπήματος ρυζιού, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποτ ρυζιού, μηχανή κέικ καλαμποκιού, μηχανή διογκώσεως, μηχανή κέικ διογκωμένη, μηχανή κέικ ρυζιού, μηχανή ποπ κλπ.

  Όλα τα προϊόντα για "αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός"

 2. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA

  Πολωνία

 3. KALCHER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 4. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Γαλλία

 5. PKO-SURA COMPANY

  Ρωσία

  Η PKO SURA LLC κατασκευάζει εξοπλισμό ζαχαροπλαστικής για την παραγωγή καραμελών, ζαχαρωτών και προϊόντων ζαχαροπλαστικής για τις βιομηχανίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής υπό το εμπορικό σήμα Ο κατασκευαστής κατασκευάζει μηχανήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό για την βιομηχανία ζαχαροπλαστικής: μηχανήματα έγχυσης για την παραγωγή πραλίνας και ζελέδες φρούτων, περιοχές μορφοποίησης για την παραγωγή μούσλι, taffy, μπισκότα με ζάχαρη, μεταφορείς ψύξης, ελικοειδείς καταψύκτες, μηχανήματα πλέξης, εξοπλισμός γκλασαρίσματος για το γκλασάρισμα ζαχαρωτών και σοκολάτας κ.α.Κατόπιν αίτησης του πελάτη, ο κατασκευαστής μπορεί επίσης να κατασκευάσει μια παραγωγική ετοιμοπαράδοτη γραμμή για προϊόντα διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής και πάγου, την παραγωγή γεμιστών καραμελών, για μπισκότα και άλλα είδη γλυκών.Η PKO παράγει μηχανήματα και εξοπλισμό για την βιομηχανία τροφίμων από το 2010. Η παραγωγή του εξοπλισμού ζαχαροπλαστικής “Sura” βασίζεται σε εξατομικευμένα σχέδιαΤα μικρά μηχανήματα εξοικονομούν χώρο και λειτουργούν με διαισθητικό τρόπο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PANEM INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Το 1969 PANEM σχεδίασε το πρώτο ερμάριο ελέγχου ζύμωσης. Με προορισμό τους επαγγελματίες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, αυτή η τεχνολογική εξέλιξη έφερε επανάσταση στο επάγγελμά τους, τόσο στην άνεση της εργασίας όσο και στην τακτική παραγωγή. Έκτοτε, η PANEM INTERNATIONAL δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσει λύσεις, οι οποίες, ανεξάρτητα από το αντικείμενο δραστηριότητας, χαρακτηρίζονται από καινοτομία, αξιοπιστία, πρακτικότητα και αποδοτικότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των τελικών προϊόντων. Ανταποκρινόμαστε στα προβλήματα που έχουν σχέση με την ψύξη, με προϊόντα που επιτρέπουν ταχεία κατάψυξη, ελεγχόμενη ζύμωση, αποθήκευση σε ελαφριά ή δυνατή ψύξη, ταχεία ψύξη ή ταχεία κατάψυξη. Σε κάθε ανάγκη, σε κάθε περίσταση, η PANEM σχεδιάζει, δοκιμάζει και θέτει σε εφαρμογή λύσεις «κατά παραγγελία». Διαθέτουμε εσωτερική υπηρεσία μικροδιορθώσεων. Κατασκευάζουμε ράφια πώλησης για όλους τους τεχνικούς τομείς και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σε αεριζόμενη ψύξη για τους επαγγελματίες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

 2. BACKTECH SAM GMBH

  Γερμανία

  Μια ιστορία επιτυχίας 20 χρόνων: Ό, τι άρχισε το 1993 ως αμιγής εταιρεία παροχής υπηρεσιών, έχει εξελιχθεί σήμερα σε καινοτομικό κατασκευαστή εξατομικευμένων συστημάτων αρτοποιίας. Στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας βρίσκεται ο πελάτης με τις ειδικές απαιτήσεις του, τις οποίες εξυπηρετούμε σε εξατομικευμένη βάση με τα προϊόντα μας. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας σάς παρέχουν τη δυνατότητα να παράγεται εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα με ήπιο για τη ζύμη και υγιεινό τρόπο. Οι βασικές αρχές της ποιότητας και της ακρίβειας είναι εμφανείς σε εξαιρετικά χειροποίητα αρτοσκευάσματα. Γιατί τα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις μας βασίζονται στη μακρόχρονη εμπειρία και σε τεχνικές καινοτομίες. Η γκάμα των προϊόντων μας: Είμαστε εξειδικευμένος κατασκευαστής για την παραγωγή μικρών αρτοσκευασμάτων, όπως είναι τα αρτοσκευάσματα σόδας, τα ψωμάκια, το ψωμί, τα μπρέτσελ και η πίτσα. Οι επιθυμίες του πελάτη για την επεξεργασία της ζύμης και τις λύσεις μεταφοράς καλύπτονται με βάση τα δικά μας προϊόντα ή προϊόντα συνεργαζόμενων εταιρειών.

 3. HERBERT BIRNBAUM GMBH

  Γερμανία

  Τα καλάθια ζύμωσης της εταιρείας μας παρέχουν στη ζύμη σας την απαραίτητη συγκράτηση, τη σωστή φόρμα και το χαρακτηριστικό σχέδιο καλαθιού – και, εάν θέλετε, ακόμη και την προσωπική υπογραφή της επιχείρησής σας. Η Herbert Birnbaum Brotformen είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση άνω των 165 ετών. Πιστοί στο σύνθημα 'Πρόοδος με εξειδικευμένη γνώση και ιδέες' παράγουμε από το 1847 καλάθια ζύμωσης ψωμιού και συστήματα αρτοποιίας για επιχειρήσεις που δίδουν έμφαση στην απαιτητική παραγωγή αρτοσκευασμάτων. Χάρη στη μακρά παράδοση της εταιρείας μας στον τομέα της ανάπτυξης φορμών για ψωμί και στην ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας στον τομέα της αρτοποιίας, η Herbert Birnbaum είναι εδώ και πολλά χρόνια η κορυφαία στην αγορά επιχείρηση της Γερμανίας: Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα καλαθιών ζύμωσης από λυγαριά και πλαστικό, ως τυποποιημένες φόρμες και σε εξατομικευμένη κατασκευή. Οι δικές μας φόρμες ψωμιού χρησιμοποιούνται από βιοτεχνίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη βιομηχανία για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων υψηλής ποιότητας.

 4. KYRIAKOPOULOS SERVICES

  Ελλάδα

  Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική είναι ένα από τα πλέον σύνθετα βιοτεχνικά επαγγέλματα και απαιτεί ένα πολύ ευρύ φάσμα γνώσεων τόσο σε τεχνικό όσο σε επιχειρηματικό επίπεδο. Η εταιρεία Κυριακοπουλος έχει λάβει όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια ώστε να μπορέσουν ν' ανταποκριθούν στις τωρινές αλλά και στις μελλοντικές απαιτήσεις του επαγγέλματος. Στον τομέα της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής η εταιρεία Κυριακόπουλος διαθέτει στην Ελλάδα τα μηχανήματα και τα προϊόντα της ισπανικής εταιρείας Salva προσφέροντας ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις στον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη. Φυσικά λόγω των συνεργασιών μας με τους μεγαλύτερους διεθνείς και εγχώριους αντιπροσώπους του κλάδου μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες λύσεις και από άλλες εταιρείες, για την κάλυψη των αναγκών σας. Οι μηχανικοί της εταιρείας Κυριακόπουλος είναι στη διάθεσή σας 24ώρες το 24ώρο και προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία σε ότι αφορά την υποστήριξη της βιομηχανίας της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Το τμήμα service διαθέτει ένα πλήρες φάσμα δεξιοτήτων από τον προγραμματισμό των μηχανημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη έως τη διάγνωση και την επίλυση των σφαλμάτων και ζημιών. Οι μηχανικοί της εταιρείας Κυριακόπουλος μπορούν να επιδιορθώσουν μικρές βλάβες εντός εύλογου χρονικού διαστήματος παρέχοντας έτσι την ασφάλεια στον αρτοποιό-ζαχαροπλάστη της ελάχιστης δυνατής διακοπής της παραγωγικής διαδικασίας.

 5. ITT INTERNATIONAL TECHNICAL TEXTILES GMBH

  Γερμανία

  Πανί Berlin, υπόστρωμα, πανί στραγγίσματος, πανί για ιμάντες αρτοποιίας, πανί ιμάντων αρτοποιίας, πανί για φόρμες ζύμης, πανί για κλίβανο ζύμης, πανί για ντόνατ, φίλτρα, καλύμματα κάδου ζυμωτηρίου, σωληνωτό πανί διανομέα αλεύρου, πανιά τροφοδότη

 1. DIMOBA

  Ισπανία

  Στην Dimoba, παρέχουμε όλα τα είδη του επαγγελματικού εξοπλισμού για τους τομείς της αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και εστίασης. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. AXION BAKERY CORPORATION

  Γαλλία

 1. UTILPAN LDA

  Πορτογαλία

 2. MATAŞ MAKINA

  Τουρκία

 3. IBIS - MASZYNY I PIECE PIEKARNICZE

  Πολωνία

 4. DAMS MACHINE

  Τουρκία

 5. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Κάτω Χώρες

 6. DAXNER GERMANY GMBH

  Γερμανία

 7. BRIATTE - COELEN SPRL

  Βέλγιο

 8. LP CONSULTING

  Ιταλία

 1. AMO FORNI SRL

  Ιταλία

 2. ECIMSTAL LDA

  Πορτογαλία

 3. GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE

  Γερμανία

 4. PROYECTOS Y MAQUINARIA REINA, S.L.

  Ισπανία

 5. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Γαλλία

 6. AUSTRUY EQUIPEMENT BOULANGERIE (AEB)

  Γαλλία

 7. HERBERLUX

  Λουξεμβούργο

 8. NORBERT PICEU

  Βέλγιο

 9. NEJO-BG

  Βουλγαρία

 10. AMS-KOHL GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9.220 επιχειρήσεις

Kατηγορια