• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αποστάγματα

Αποτελέσματα για

Αποστάγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AURIAN SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η AURIAN SAS είναι δυϊλιστής και έμπορος κρασιών και αρμανιάκ από το 1880. Ο οίκος AURIAN παρασκευάζει και εμπορεύεται αρωματισμένα κρασιά, λικέρ και οινοπνευματώδη και βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Οι ρίζες του ξεκινούν από το 1880, όταν ο κ. Dupeyron ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους Αρμανιάκ και κρασί από την Γασκώνη. Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο εγγονός του Dupeyron, ο Philippe Aurian, εξειδικεύτηκε στην παραγωγή αρωματικών κρασιών, λικέρ και παραδοσιακών οινοπνευματωδών, συνεχίζοντας παράλληλα το εμπόριο του Αρμανιάκ. Σήμερα, η επιχείρηση εμπορεύεται πάνω από 500 000 φιάλες ετησίως σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας. 'Όλα τα προϊόντα AURIAN κατασκευάζονται χειρωνακτικά με σπιτικά ροφήματα φρούτων, φυσικά αρωματισμένα και τις περισσότερες φορές συνδυάζοντας τους δύο τρόπους. Το Σεπτέμβρη του 2018, ο Florent και ή Isabella Soulhol αποκτούν τον οίκο AURIAN, με στόχο να συνεχίσουν την παραδοσιακή παραγωγή που υλοποίησε ο κ. Aurian και έτσι να προσφέρουν τις σπεσιαλιτέ του οίκου AURIAN στις ξένες αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. PHYTONEERING EXTRACT SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Phytoneering Extract Solutions GmbH επεξεργάζεται αποκλειστικά φυτικά εκχυλίσματα. Σχεδιάζουμε για τους πελάτες μας που προέρχονται από πολύ διαφορετικές βιομηχανίες, ειδικά εκχυλίσματα που είναι κατάλληλα για τις διάφορες εφαρμογές. Τηρούμε την καθοδηγήτρια γραμμή της μητρικής εταιρείας Bionorica. Συλλέγουμε το καλύτερο που υπάρχει στα φυτά. Από αυτόν τον συνδυασμό προκύπτουν τα πολύτιμα μας εκχυλίσματα με σταθερή ποιότητα. Η παραγωγή φυτικών εκχυλισμάτων με σταθερή ποιότητα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο είναι ο στόχος μας.

 3. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στον τομέα της παραγωγής οινοπνεύματος και της απόσταξης τα πάντα οδηγούν εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στην εταιρεία Kothe. Παράγουμε από την πρώτη ιδέα έως την τελευταία βίδα μελετημένα συστήματα απόσταξης κορυφαίου τεχνικού επιπέδου – πάντοτε εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των διεθνών πελατών μας. Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Από το μικρό ερασιτεχνικό αποστακτήριο, τα μικρά αποστακτήρια, τα σφραγισμένα αποστακτήρια έως τα αποστακτήρια για βότκα και ουίσκι, καθεμιά από τις δικές μας εγκαταστάσεις απόσταξης είναι εξατομικευμένη και είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς όσον αφορά στην τεχνολογία των αποστακτηρίων. Όλα τα αποστακτήριά μας παράγονται κατόπιν στενής συνεννόησης με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε ιδίως υπόψη τις προς επεξεργασία πρώτες ύλες και καταρτίζουμε εκτός από την εγκατάσταση απόσταξης και ολοκληρωμένα σχέδια επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα παρελκομένων, από το μικρό αλκοολόμετρα έως το σύστημα εμφιάλωσης και τοποθέτησης ετικετών. Σχεδιάζουμε έτοιμα προς λειτουργία αποστακτήρια σιτηρών ή μελάσας, καθώς και αποστακτήρια φρούτων από τα συνιστώμενα δένδρα, την έκθλιψη και την απόσταξη έως την παραγωγή και την αποθήκευση. Ευχαρίστως παρέχουμε επίσης ανάλυση των αποσταγμάτων σας. Στείλτε μα δείγματα, όταν δεν είστε βέβαιοι αν αυτά μπορούν να επιτύχουν τη βράβευσή τους ή απλώς για να λάβετε μια ανεξάρτητη γνωμοδότηση για την ποιότητα. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα σας εξυπηρετήσει ευχαρίστως!

 4. DISTILLERIE HEROULT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η DISTILLERIE HEROULT, παραδοσιακό διυλιστήριο στην Βρετάνη, προσφέρει εξαιρετικές συνταγές οινοπνευματωδών που έχουν αναγνωριστεί για την ποιότητα τους, με ειδικά αρώματα και γεύσεις που δημιουργούν μια αρμονική και έντονη γευσιγνωσία.'Ολες οι πρωτότυπες μας συνταγές επεξεργάζονται στο ιδιόκτητο μας εργαστήριο. Διαθέτουμε δύο αλαμπικά που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε είτε χύμα από 100L ως 20000L είτε έτοιμα προϊόντα προς πώληση με δικό μας σήμα ή ιδιωτικό σήμα. Προσφέρουμε στην γκάμα μας: - 4 ονόματα τζιν (σε μορφή 70 cl και 20 cl), - 1 όνομα παστίς, - 1 όνομα triple sec, - 2 ονόματα αποσταγμάτων δημητριακών. Η συνολική μας παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε περίπου 250 000 φιαλίδια ετησίως. Έχουμε αποκτήσει πολλά μετάλλια και βραβεία για τα προϊόντα του διυλιστηρίου μας, κυρίως στο Λονδίνο, στην Ισπανία και το World Gin Awards. Προσφέρουμε επίσης την παρασκευή για λογαριασμό τρίτων αποκλειστικών συνταγών τζιν που σας εκπροσωπούν σε όλες σας τις ιδιωτικές και επαγγελματικές δεξιώσεις. Παρασκευάζουμε περιορισμένες σειρές, ετοιμοπαράδοτες, ανάλογα με την έμπνευση σας για την επιλογή αρωμάτων και ποσοτήτων.Η ομάδα μας μιλά αγγλικά, πολωνικά, ολλανδικά και γερμανικά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να ορίσουμε το βιβλίο υποχρεώσεων του μελλοντικού σας οινοπνευματώδους ποτού. Προσοχή, η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα.

 5. CFC ALCOOLS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση C.F.C εμπορεύεται οινοπνευματώδη όλων των τύπων, ακατέργαστα ή κατεργασμένα, λικέρ και άλλα στη γαλλική αγορά, καθώς και σε ευρωπαϊκές και εξαγωγικές αγορές, σε δοχεία οποιασδήποτε χωρητικότητας. Η επιχείρηση C.F.C έχει σήμερα εγκαταστάσεις σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες. Η τοποθεσία του TILLOUX είναι οργανωμένη για την ωρίμανση μπράντι με αποθήκευση σε ξύλο, σε μικρά βαρέλια. Η τοποθεσία του SAINT-CIERS επιτρέπει την αποθήκευση και την αποστολή αλκοολούχων ποτών που δεν απαιτούν ιδιαίτερη ωρίμανση από τον νόμο. Αποθήκη ωρίμανσης, κυρίως για κονιάκ και μπράντι. Αποτελείται αποκλειστικά από δοχεία από ξύλο βελανιδιάς. Τα γραφεία και η διοίκηση της εταιρείας βρίσκονται στο COGNAC, στην καρδιά της πόλης που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την τεχνογνωσία των εμπόρων της. Οι εγκαταστάσεις των δύο τοποθεσιών διαχείρισης διακίνησης επιτρέπουν την αποθήκευση και την παράδοση στους πελάτες χονδρικής και ημιχονδρικής. Οι εγκαταστάσεις συσκευασίας είναι προσαρμοσμένες για τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Πιστοποίηση ISO 9001.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. COGNAC DEROUINEAU

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ως μια γαλλική εταιρεία παραγωγής κονιάκ, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η αγροτική εκμετάλλευσή μας αποτελείται από 30 εκτάρια με αμπέλια, εκ των οποίων τα 25 προορίζονται για την παραγωγή κονιάκ ΠΟΠ. Το κονιάκ XO παράγεται αποκλειστικά από τον αμπελώνα μας. Από τη συγκομιδή των σταφυλιών μέχρι την εμφιάλωση, όλα γίνονται επί τόπου στις εγκαταστάσεις μας και σύμφωνα με τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Προσοχή: η κατάχρηση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα.

 2. ARDUENNA GIN

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARDUENNA GIN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οινοπνευματώδη απεριτίφ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ετοιμα κοκτείλ, αλκοολουχα ποτα, τζιν (ποτο), Οινοπνευματώδη απεριτίφ, οινοπνευματωδη, αλκοολες, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Vaux-Sur-Sûre, Βέλγιο.

 3. DOMAINE FLAGUERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOMAINE FLAGUERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα, καλβαντος, Αποστάγματα, κρασι απο αχλαδια, λαβες, και απεριτιφ. Έχει έδρα σε Ducy-Sainte-Marguerite, Γαλλία.

 4. UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρασιά, αποσταγματα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αποστακτήρια, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και αλκοολες. Έχει έδρα σε Celorico De Basto, Braga, Πορτογαλία.

 5. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TORINO DISTILLATI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λικερ, τζιν (ποτο), αποσταγματα, και βερμουτ. Έχει έδρα σε Moncalieri, Ιταλία.

 1. JSC BIOKIMYO

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JSC BIOKIMYO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλκοόλες, φαινόλες και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, αποσταγματα, αιθυλικη αλκοολη, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παραγωγης καθαρου οινοπνευματος, καθαρο οινοπνευμα, και επιπεδα. Έχει έδρα σε Yangiyul, Ουζμπεκιστάν.

 2. DISTILLERIE DELL'ETNA SRL DEI F.LLI RUSSO

  Ιταλία

  Η Distilleria F.lli Russo στη Σικελία (Αίτνα) παράγει αλκοόλ, eaux-de-vie, λικέρ, παραδοσιακά λικέρ, λικέρ κρέμας, λιμοντσέλο και μανταρινέτο, χειροποίητα λικέρ τριαντάφυλλο και κρέμες. Λιμοντσέλο Σικελίας, χωνευτικό Σικελίας, Γκράπα Αίτνας, Κρεμοντσέλο Σικελίας. Κλασικά λικέρ, Cremoncello di Sicilia (Limoncello και Mandarinetto), Rosoli φτιαγμένα στο χέρι, Grappa και Acquavita, Fuoco del Vulcano, λικέρ για κοκτέιλ. Διαδικτυακές πωλήσεις, συσκευασίες δώρων. Εισαγωγές - εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Αποσταγμένες αλκοόλες.

 1. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Γαλλία

  Το DISTILLERIE LOUIS ROQUE είναι ο ειδικός στο Vieille prune του Souillac. Ως αποστάκτες από πατέρα σε γιο από το 1835, το αποστακτήριο σέβεται πάντοτε την παράδοση. Τα αποστάγματα ωριμάζουν αργά σε παλιά βαρέλια από βελανιδιά όπου το αλκοόλ ωριμάζει αργά. Εκτός από το διάσημο Vieille prune του Souillac, το αποστακτήριο προσφέρει και άλλα αποστάγματα με βάση φρούτα όπως τα αχλάδια, τα σμέουρα, τα δαμάσκηνα quetsche, τα τζάνερα, τα kirsch. Επίσης, διαθέτουμε απεριτίφ με βάση κρασί, φρούτα, καρύδια, ratafia, λικέρ από καρύδια, κάστανα, σμέουρα, καραμέλες, σοκολάτα με βανίλια, μέντα, καθώς και κρέμες φρούτων. Διατίθενται επίσης φρούτα σε αλκοόλ, μπαμπάδες, κεκάκια με κανέλα, γλυκάκια σοκολάτας και καρυκεύματα από τον Νότο και την Ανατολή, μουστάρδα και ξύδι με τρούφα. Θα μας βρείτε σε κάβες, σε παντοπωλεία πολυτελείας όπως τα Hédiard και Fauchon, καθώς και σε τραπέζια πλήθους εστιατορίων πολλών αστέρων στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

 2. DP FOOD SRL

  Ιταλία

  Η Dai Parmigiani ιδρύθηκε το 1952 ως σημείο πώλησης αλλαντικών και τυριών. Μέχρι πρότινος, διοικούνταν πάντα από την ίδια οικογένεια και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, να γίνει επιχείρηση κρασιού και γαστρονομίας που χαίρει εκτίμησης από τους καλύτερους Ιταλούς και διεθνείς καλοφαγάδες. Το σημείο πώλησης προσφέρει τυπικά προϊόντα μεγάλου κύρους, όπως χαβιάρι, τρούφες, σολωμός, βαλσάμικο ξύδι, τυρί, φουά γκρα, και μια επιλογή από αποστάγματα, κρασιά και γνωστές σαμπάνιες AOC γνωστές από την Ιταλία και ξένους αμπελώνες.

 3. DISTILLERIE BERTA SRL

  Ιταλία

  Η ιδέα της επιχείρησης μας ορίζεται ως καλλιέργεια του εδάφους. Το πολύτιμο αποστακτήριο βρίσκεται στις παρυφές του Mombaruzzo. Η προσεγμένη παραγωγή από grappas di Moscato, λευκά σταφύλια grappas, οινοπνευματώδη και λικέρ, αποτελεί το ισχυρό μας σημείο για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις γεύσεις των καταναλωτών. Επισκεφτείτε μας. Η προσεγμένη παραγωγή από grappas di Moscato, λευκά σταφύλια grappas, οινοπνευματώδη και λικέρ, αποτελεί το ισχυρό μας σημείο για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις γεύσεις των καταναλωτών.

 4. SPIRITSANDWINE.EU

  Ιταλία

  Η Spiritsandwinea έχει σκοπό να γίνει σημείο αναφοράς για την ηλεκτρονική πώληση κρασιών, λικέρ, τζιν και ουίσκι ανώτατης ποιότητας και πρωτότυπα. Η πείρα μας όσον αφορά τις ονομασίες, καθώς και τις γνώσεις που κατέχουμε πάνω στο θέμα μετατρέπουν τον κατάλογο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ως μια εξαιρετική βιτρίνα με ότι καλύτερο παράγεται στο εμπόριο. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των καλύτερων φιαλών από: Τζιν (ποτό), Λικέρ, Ουίσκι, Τεκίλα, Σαμπάνια, Mezcal, Ρούμι, χωνευτικά, Bitter, Brandy !

 5. PAPADOPOULOS APOSTOLOS

  Ελλάδα

  Αγρότης-Αμπελουργός-Βιοκαλλιεργητής. Ενταγμενος στο προγραμμα νεων αγροτων ετους 2009. Ενταγμενος στο προγραμμα εκσυγχρονισμου γεωργικων εκμεταλλευσεων έτους 2011. Ενταγμένος στο πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργειας έτους 2012-2016 και 2017-εώς σήμερα. Οικογενειακή επιχείρηση ιδιόκτητων στρεμμάτων. Καλλιεργεια-παραγωγη και εμπορία αγροτικων προιοντων. Παραγωγή και εμπορία επιτραπέζιων ποικιλιών σταφυλιών όπως Βικτώρια-Ιτάλια Παραγωγή και εμπορία επιτραπέζιας ελιάς χαλκιδικής. Παραγωγή και εμπορία ελαιολάδου απο ντόπιες ποικιλίες ελιάς. Παραγωγή και εμπορία οινοποιήσιμης ποικιλίας Sauvignion Blanc βιολογικής καλλιέργειας, ενταγμένης σε κρατικό πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργιας και πιστοποιημένης απο την εταιρεία "ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ". Παραγωγή παραδοσιακού τσίπουρου απο οινοποιήσιμη ποικιλία sauvignion blanc με παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης.

 6. OINOTECHNIKI - TH. EFSTATHIADOU & CO LTD.

  Ελλάδα

  Η Οινοτεχνική είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους, με αγάπη, μεράκι και γνώσεις για το καλό κρασί που οινοποιείται αποκλειστικά από επιλεγμένους αμπελώνες ελλήνων αμπελουργών. Ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων προωθεί τα προϊόντα μας που διακρίνονται από την εκπληκτική σχέση τιμής/ποιότητας.Βασιζόμενοι στην σχέση αυτή, η Οινοτεχνική, δραστηριοποιήθηκε άμεσα στον τομέα ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ/ΛΙΑΝΙΚΗΣ πώλησης κρασιού, με σεβασμό στις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις του κοινού, για ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα.Μια ολοκληρωμένη σειρά από ετικέτες κρασιού, που καλύπτουν κάθε απαίτησή σας, όπου πρωταγωνιστεί το « Ξινόμαυρο » Ναούσης, το Syrah, το Αγιωργίτικο, ο Ροδίτης αλλά και ο παραδοσιακός ρητινίτης οίνος (η γνωστή μας ρετσίνα όπως θα έπρεπε να είναι) σας περιμένουν να τα απολαύσετε.Ωστόσο και οι επαγγελματικές μας συσκευασίες, που δεν έχουν να στερηθούν της ποιότητας, της γεύσης, του αρώματος και της αίγλης των εμφιαλωμένων κρασιών μας.

 7. BYRAKI FLAVOR

  Ελλάδα

 8. LOS LICORES DE MARIA

  Ισπανία

  Εμείς στην Liqueurs de MARIA, χρησιμοποιούμε, όπως είναι φυσικό, απόσταγμα Γαλικίας. Τα βότανα που χρησιμοποιούνται για τη διαβροχή είναι εξ ολοκλήρου φυσικά και της εποχής, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διασφαλίζουμε μικρές παραδόσεις, προοδευτικά. Η εξατομίκευση των προϊόντων μας αποτελεί πραγματικά πρόσθετη αξία: ατομικές παραγγελίες, επαγγελματικά δώρα, συνεδριάσεις, κηδείες, δώρα γάμου, γενεθλίων κ.ά. Εξατομικεύουμε κουτιά, ετικέτες, φωτογραφίες, με προσοχή και επαγγελματισμό.

 1. VDC FRANCE VIE DE CHATEAUX

  Γαλλία

  Η VDC France κατέχει σημαντική θέση στις διεθνείς εξαγωγές γαλλικών προϊόντων. Η γκάμα μας εκτείνεται από αλλαντικά, φουά γκρα, τρούφες, μέλι, γλυκά, μαρμελάδες και σοκολάτες άριστης ποιότητας έως σαμπάνιες; και κρασιά από την περιοχή Μπορντό. Μπορούμε να προσαρμόσουμε και να επεξεργαστούμε το προϊόν ανάλογα με τις γευστικές απαιτήσεις και τους τελωνειακούς περιορισμούς της χώρας ( προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας). VDC σημαίνει « Vie de Château », και αποσκοπεί να αναβιώσει τον γαλλικό τρόπο ζωής.

 2. ANTONIOS G. MATSIGKOS

  Ελλάδα

  Χονδρικό Εμπόριο Ποτών στο νησί της Ρόδου από το 1982

 3. PISCO SAVEUR

  Γαλλία

  Η εταιρεία PISCO SAVEUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα κοκτείλ, Αποστάγματα, Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών, Ετοιμα κοκτείλ, Αποστάγματα, Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών, και εισαγωγη ποτων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 4. DISTILLERIE FAIVREJMAGINE®

  Γαλλία

  Η εταιρεία DISTILLERIE FAIVREJMAGINE®, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόσταξη - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ουισκι, αποσταγματα, και τζιν (ποτο). Έχει έδρα σε Saint Vincent De Lamontjoie, Γαλλία.

 5. LICORES SINC, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία LICORES SINC, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τζιν (ποτο), και αρωματικα λικερ. Έχει έδρα σε Alcoy, Ισπανία.

 6. GENERAL GOODS DISTRIBUTION

  Ισπανία

  Η εταιρεία GENERAL GOODS DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λικερ, αποσταγματα, βοτκα, και τεκιλα. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 7. BRANDGEISTER.DE

  Γερμανία

  Η εταιρεία BRANDGEISTER.DE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα. Έχει έδρα σε Neckargemünd, Γερμανία.

 8. IL BENEDUCE

  Ιταλία

  Η εταιρεία IL BENEDUCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηλίτης και απίτης, Αποστάγματα, Μηλίτης και απίτης, και Αποστάγματα. Έχει έδρα σε Sant'antimo, Ιταλία.

 9. CROIX MARON COGNAC

  Γαλλία

  Η εταιρεία CROIX MARON COGNAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα. Έχει έδρα σε Segonzac, Γαλλία.

 10. LONDINEL

  Ισπανία

  Η εταιρεία LONDINEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, λικέρ καφέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, λικέρ από κάστανα, και λικερ με μελι. Έχει έδρα σε Pereiro De Aguiar-Ourense, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αποστάγματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.858 Επιχειρήσεις