Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από το 2004 , CONAX εξελίσσεται συνεχώς και εδραιώνεται ως σημαντικός παράγοντας στους τομείς της παραγωγής και των πωλήσεων συσκευών καθαρισμού νερού υψηλής ποιότητας και χώρου εργασίας. Εντός εννέα ετών στην εγχώρια αγορά, η CONAX έχει αναρριχηθεί στην κορυφή με τρία εμπορικά σήματα στον τομέα αυτό, θέτοντας ως στόχο να καταστεί η πλέον αξιόλογη εταιρεία της χώρας στον τομέα της επεξεργασίας νερού. Αφοσιωμένη στη συνεχή βελτίωση, η CONAX επιδιώκει να αναπτύσσει καλύτερα, πιο άνετα και οικονομικά προϊόντα, διασφαλίζοντας την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Η περιβαλλοντικά βιωσιμότητα βρίσκεται στο προσκήνιο της φιλοσοφίας προϊόντων της CONAX. Η εταιρεία εφαρμόζει μια οικολογική προσέγγιση διαχείρισης σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, ενημερώνοντας συνεχώς τη διοικητική της υποδομή, τη διάρθρωση του προσωπικού, της γραμμή παραγωγής, τα μηχανήματα και τον εξοπλισμός της για ευθυγράμμιση με οικολογικές πρακτικές. Αυτά τα στοιχεία αντανακλούν την αφοσίωση της CONAX τόσο στην ικανοποίηση του πελάτη όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

 2. SA PIERARD

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SA PIERARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκληρυντικά προϊόντα, οικιακοι αποσκληρυντες, επεξεργασια υδατων, αντιδιαβρωτικο, Αποσκληρυντικά προϊόντα, και Συσκευές για την επεξεργασία υδάτων. Έχει έδρα σε Namur, Βέλγιο.

 3. BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 4. EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Baden, Αυστρία.

 5. CONSTANTINOU GROUP OF COMPANIES

  Κύπρος

  Η όμιλος εταιρειών CONSTANTINOU GROUP OF COMPANIES ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Λεμεσό, Κύπρο. Αποτελείται από εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο τομέα της παράγωγης εμπορίου. Η εταιρεία A.Z DAILY’S CLEANING PRODUCTS δραστηριοποιείται με παραγωγή υλών καθαρισμού και καλλυντικών προϊόντων. Τα προϊόντα παράγονται σε συσκευασίες που απευθύνονται σε ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία κτλ. Επίσης παράγονται προϊόντα για υπεραγορές. Όλα τα προϊόντα παράγονται κάτω από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και συμφώνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Επιπλέον η εταιρεία κατασκευάζει προϊόντα με private labelling. Η εταιρεία AZACOR δραστηριοποιείτε από το 2007 με την παραγωγή χαρτιού υγιεινής. (Toilet paper, napkins, kitchen roll, hand towel) based on the quality standards ISO 9001: 2008 Στόχος του ομίλου μας είναι να προσφέρει πάντοτε ποιοτικά προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας.

  Όλα τα προϊόντα για "αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις"

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ENMETEC GMBH

  Γερμανία

  Καλωσορίσατε στην Enmetec GmbH, μια παγκόσμιας κλάσης επιχείρηση στον τομέα του φιλτραρίσματος νερού! Κατ' αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες μας που μάς ακολουθούν εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους νέους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας για το ενδιαφέρον τους για την επιχείρησή μας. Στην Enmetec πιστεύουμε ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η χωρίς περιορισμούς προσήλωση στον πελάτη. Ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας και τους ικανοποιούμε με τα τεχνολογικά μας επιτεύγματα. Παρέχουμε στους πελάτες μας καλύτερες και πιο έξυπνες λύσεις υψηλής ποιότητας και ενεργούμε προβλεπτικά προκειμένου να καλύπτουμε τις τρέχουσες, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες. Με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας – ιδιωτικές κατοικίες και επιχειρήσεις – καθαρό και υγιεινό νερό. Είμαστε περήφανοι για ό, τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και περιμένουμε ανυπόμονα ό, τι προκύψει στο μέλλον.

 2. WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες υπο υψηλη πιεση, Συστήματα αποσκλήρυνσης νερού, φιλτρα καθαρισμου νερου, και συμβουλές για την επεξεργασία υδάτων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

 3. RG ITALIA PRODUCTION SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία RG ITALIA PRODUCTION SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού υδάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, εγκαταστασεις καθαρισμου νερου, Ύδατα - καταπολέμηση μόλυνσης και ρύπανσης, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, και συσκευες καθαρισμου νερου οικιακης χρησης. Έχει έδρα σε Casorate Sempione, Ιταλία.

 4. LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK

  Αυστρία

  Η εταιρεία LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Dietersdorf, Αυστρία.

 5. VULCAN

  Γαλλία

  Η εταιρεία VULCAN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικες και μαγνητικες αντιασβεστολιθικες εγκαταστασεις για την επεξεργασια υδατων, εγκαταστασεις επεξεργασιας υδατων μεσω μαγνητικων κυματων, βιομηχανικοι αποσκληρυντες, και οικιακοι αποσκληρυντες. Έχει έδρα σε Nanteuil Les Meaux, Γαλλία.

 1. EUROPAZ

  Γαλλία

  Η εταιρεία EUROPAZ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκληρυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, οικιακοι αποσκληρυντες, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, αντιασβεστολιθικοι μαγνητες, και καθαρισμος δοντιων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. TES SOLUTIONS GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία TES SOLUTIONS GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Traiskirchen, Αυστρία.

 1. ITAL SITI

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITAL SITI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, αναικαινισεις κτιριων, και Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Marano Di Napoli, Ιταλία.

 2. ATLIS AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία ATLIS AG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Solothurn, Ελβετία.

 3. SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA

  Ισπανία

  Η εταιρεία SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαλυτικα αλατων. Έχει έδρα σε Toledo, Ισπανία.

 4. TOODO

  Γαλλία

  Η εταιρεία TOODO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποσκληρυντικά προϊόντα, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο, αποσκληρυντικα, οσμωση, απιονισμος, και Αποσκληρυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Lécousse, Γαλλία.

 5. AQUAINSTALA VALENCIA

  Ισπανία

  Η εταιρεία AQUAINSTALA VALENCIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 6. AVK FRANCE SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία AVK FRANCE SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, σχεδιασμος δικτυων διανομης αεριου, και συστηματα πυροπροστασιας. Έχει έδρα σε Blois Cedex, Γαλλία.

 7. COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L.

  Γερμανία

  Η εταιρεία COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

 8. METRON RHEWATEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία METRON RHEWATEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Troisdorf, Γερμανία.

 1. AGUAVIBES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AGUAVIBES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκληρυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, αυτοματοι αποσκληρυντες νερου, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Εξοπλισμός για την επεξεργασία υδάτων. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

 2. CULLIGAN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CULLIGAN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, ψυκτης νερου, αποσκληρυντες, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, και φιλτρα καθαρισμου νερου. Έχει έδρα σε Groot-Bijgaarden, Βέλγιο.

 3. COMPLETELY WATER & DRINKS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία COMPLETELY WATER & DRINKS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Rugby, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. JOSE GIMENEZ

  Ισπανία

  Η εταιρεία JOSE GIMENEZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι αποσκληρυντες, επεξεργασια υδατος για μεταλλικα νερα και αναψυκτικα, φιλτρα καθαρισμου νερου, και αποσκληρυντές. Έχει έδρα σε Santa Pola, Ισπανία.

 5. GÄHWILER AG WASSERAUFBEREITUNG UND SANITÄRARMATUREN

  Ελβετία

  Η εταιρεία GÄHWILER AG WASSERAUFBEREITUNG UND SANITÄRARMATUREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Oberkirch, Ελβετία.

 6. QWATERFILTERS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία QWATERFILTERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευή όσμωσης, και αποσκληρυντες. Έχει έδρα σε Katerini, Ελλάδα.

 7. M.E.N

  Τυνησία

  Η εταιρεία M.E.N, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες - συσκευές και εγκαταστάσεις καθαρισμού νερού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, εγκατασταση πισινας, εξοπλισμοι διηθησης, Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Sousse, Τυνησία.

 8. MICHAEL RICHTER

  Γερμανία

  Η εταιρεία MICHAEL RICHTER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 9. GEYSOR SA

  Ελβετία

  Η εταιρεία GEYSOR SA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gollion, Ελβετία.

 10. AQUATOP KALKSCHUTZSYSTEME GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία AQUATOP KALKSCHUTZSYSTEME GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stockerau, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

635 Επιχειρήσεις

Kατηγορια