• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Σλοβενία

  Η Kofra - livarna D.O.O. είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 στην Σλοβενία από τον κ. Gregor Fras και τον κ. Blaž Fras. Η εταιρεία ειδικεύεται στην χύτευση υψηλής πίεσης, στην επεξεργασία επιφάνειας και εξατομικευμένα προϊόντα που κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Kofra - livarna d.o.o. είναι η χύτευση αλουμινίου. Επεξεργαζόμαστε διάφορα είδη κραμάτων αλουμινίου αλλά ειδικευόμαστε στα κράματα EN AB 46100, EN AB 47100 και EN AB 44300. Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία καλουπιών αλουμινίου για ανταλλακτικά κινητήρων, ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ανταλλακτικά για τρακτέρ, αντλίες, ηλεκτρικά και χειροκίνητα εργαλεία, και πολλά άλλα....προσαρμόζουμε τα χυτοσίδηρα στις ανάγκες και στις επιθυμίες του πελάτη. Η μηνιαία παραγωγή των εγκαταστάσεων μας αυτών των καλουπιών ξεπερνά 130 τόνους. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας της εταιρείας μας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO / TS 16949 και ISO 14001. Οι κύριες αγορές της εταιρείας είναι η αγορά της Σλοβενίας και της Γερμανίας, ωστόσο επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας όλο και περισσότερο.Το παραγωγικό μας πρόγραμμα είναι κατάλληλο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 2. LANHIT LTD

  Ρωσία

  Η LANHIT LTD κατασκευάζει χημικά σύνθετα υψηλής αγνότητας: ανόργανες βάσεις και σύνθετα, σύνθετα σπάνιων γαιών, ιωδίδες και άλλα χημικά προϊόντα για εξαγωγές και εισαγωγές. Ο κατασκευαστής χημικών παράγει πάνω από 400 διαφορετικά σύνθετα 60 στοιχείων του περιοδικού συστήματος, με βάση το δικό του τμήμα έρευνας και ανάπτυξης: άνυδρες και εξαιρετικά ξηρές μεταλλικές αλογονούχες ενώσεις (χλωριούχα, βρωμίδια, ιωδίδες) σε μορφή κρυστάλλων, σκόνης σε μονοδιεσπαρμένα σφαιρίδια (σβώλοι), μεταλλικές ενώσεις σπάνιων γαιών (οξείδια, αλογονίδια, ανθρακούχα, θειϊκά άλατα, νιτρικά οξυλικά οξέα) με αγνότητα της τάξεως του 99.9-99.999%, μέταλλα και μεταλλικά οξέα υψηλής αγνότητας, συμπεριλαμβανομένου αλκαλιμέταλλα συσκευασμένα σε λαμπτήρες υπό κενό. 'Ολοι οι μόνιμοι υπάλληλοι της εταιρείας είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου με ορισμένους επαγγελματίες κλειδιά που κατέχουν μεταπτυχιακά πτυχία και PhD. Τα βασικά χημικά και συναφή προϊόντα που παράγει η LANHIT μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς επιστημονικούς και τεχνολογικούς κλάδους: μεταλλουργία, μικρο-ηλεκτρονική και οπτοηλεκτρονική, σε οργανική σύνθεση κ.λπ.

 3. ALCOBRA GMBH

  Γερμανία

  Στο πλαίσιο του έργου μας θέτουμε συνεχώς νέους και υψηλότερους στόχους. Για να τους πραγματοποιήσουμε, πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την οργάνωση και την επιχείρηση, τις διαδικασίες εργασίας και τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες. Ταυτόχρονα προάγουμε και βελτιώνουμε συνεχώς την εκπαίδευση των συνεργατών μας με επιμόρφωση, αποτελεσματική ανταλλαγή γνώσεων και ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Η Alcobra διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προφίλ αλουμινίου, προφίλ μα βάση τα σχέδια του πελάτη, ράβδων, σωλήνων και Coil. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα αποθήκης σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία. Επιπλέον, η Alumeco διαθέτει ιδιόκτητο κέντρο σέρβις που μας παρέχει τη δυνατότητα να παράγουμε πλάκες και προφίλ συγκεκριμένων διαστάσεων, καθώς και με επίστρωση μεμβράνης. Ένα απόλυτα μοναδικό και εξατομικευμένο προφίλ από αλουμίνιο είναι ένα σταθερό και „ευέλικτο" υλικό το οποίο διαμορφώνεται σε εξειδικευμένα προφίλ και συνεπώς μπορεί να προσαρμόζεται σε συγκεκριμένο σκοπό, λειτουργία, παραγωγή, σύστημα ή προϊόν κλπ. Στο πρώιμο στάδιο ανάπτυξης είναι πολύ συχνά ιδανικό να σχεδιάζεται ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για ένα συγκεκριμένο σκοπό χρήσης. Αυτό ισχύει ιδίως για προϊόντα ειδικής κατασκευής. Ένα προφίλ με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη είναι μοναδικό και σχεδιάζεται για συγκεκριμένο σκοπό. Έτσι παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με μια τυποποιημένη λύση.

 4. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Πολωνία

 5. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Γερμανία

 2. BREMETALL GMBH

  Γερμανία

 3. CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

 4. EXALPRO GMBH

  Γερμανία

 5. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Ιταλία

 1. FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK

  Γερμανία

 1. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG

  Ελβετία

 2. HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

 4. KAMET METALLHANDELSGES. MBH

  Γερμανία

 5. R. FISCHBACHER AG METALLE

  Ελβετία

 6. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Ιταλία

 7. MCB DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 8. CONSTELLIUM EXTRUSIONS DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 1. BLECHA GMBH

  Αυστρία

 2. DIESSNER GMBH

  Γερμανία

 3. SIMA DIS TICARET ALUMINYUM SAN. A.S.

  Τουρκία

 4. METALLCENTER WEST GMBH

  Γερμανία

 5. ALUCOM UG

  Γερμανία

 6. PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA

  Ιταλία

 7. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG

  Γερμανία

 8. METZ GMBH

  Γερμανία

 9. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Γερμανία

 10. TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.030 επιχειρήσεις