• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου

Αποτελέσματα για

Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. STANDART ALUMINIUM

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Standart Aluminium είναι μια καινοτομική και προσανατολισμένη στη μηχανολογία εταιρεία που διακρίνεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προφίλ αλουμινίου και στην παράδοση ολοκληρωμένων λύσεων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων στερέωσης ηλιακών πάνελ και προσαρμοσμένων σχεδιάσεων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας 25.000 τ.μ. μας παρέχουν τη δυνατότητα να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας με αποδοτικότητα και ακρίβεια. Εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας παρέχουν ένα ποικίλο φάσμα υπηρεσιών όπως: •Εξώθηση •Ηλεκτροστατική βαφή •Φινίρισμα ανοδίωσης •Μηχανική επεξεργασία αλουμινίου στις εγκαταστάσεις της Standart Aluminium. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη δική μας επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση. Η αφοσίωσή μας στη συνεχή βελτίωση μας έχει αναδείξει σε κορυφαία στον κλάδο επιχείρηση και επιδιώκουμε πάντοτε να αριστεύουμε σε ό, τι κάνουμε. Πιστεύουμε στην καλλιέργεια μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους εργαζομένους μας με βάση το σεβασμό και την ειλικρίνεια. Η σταθερή αφοσίωσή μας στην ακεραιότητα καλλιεργεί ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που μας καθιστά έμπιστο σύμμαχο σε όλα τα έργα σας. Για τη διασφάλιση της παροχής γρήγορων, υψηλής ποιότητας και ακρίβειας υπηρεσιών συνεργαζόμαστε με φημισμένες μάρκες γνωστές για την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους και την τήρηση των διεθνών προτύπων. Αυτή η συνεργασία μας παρέχει τη δυνατότητα να παρέχουμε αξιόπιστες και ανώτερης κατηγορίας λύσεις. Είτε χρειάζεστε προσαρμοσμένα προφίλ αλουμινίου είτε εξειδικευμένες υπηρεσίες επεξεργασίας, η Standart Aluminium είναι εδώ για να σάς βοηθήσει σε κάθε στάδιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η Kofra - livarna D.O.O. είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 στην Σλοβενία από τον κ. Gregor Fras και τον κ. Blaž Fras. Η εταιρεία ειδικεύεται στην χύτευση υψηλής πίεσης, στην επεξεργασία επιφάνειας και εξατομικευμένα προϊόντα που κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Kofra - livarna d.o.o. είναι η χύτευση αλουμινίου. Επεξεργαζόμαστε διάφορα είδη κραμάτων αλουμινίου αλλά ειδικευόμαστε στα κράματα EN AB 46100, EN AB 47100 και EN AB 44300. Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία καλουπιών αλουμινίου για ανταλλακτικά κινητήρων, ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ανταλλακτικά για τρακτέρ, αντλίες, ηλεκτρικά και χειροκίνητα εργαλεία, και πολλά άλλα....προσαρμόζουμε τα χυτοσίδηρα στις ανάγκες και στις επιθυμίες του πελάτη. Η μηνιαία παραγωγή των εγκαταστάσεων μας αυτών των καλουπιών ξεπερνά 130 τόνους. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας της εταιρείας μας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO / TS 16949 και ISO 14001. Οι κύριες αγορές της εταιρείας είναι η αγορά της Σλοβενίας και της Γερμανίας, ωστόσο επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας όλο και περισσότερο.Το παραγωγικό μας πρόγραμμα είναι κατάλληλο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 3. MAGMETT METALL INC.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Magmett Metall Inc. όπου σας προσκαλούμε να εξερευνήστε την εκτενής μας γκάμα προϊόντων. Με επίκεντρο διάφορα ακατέργαστα υλικά και εξατομικεύσιμα κράματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, είμαστε περήφανοι για την ευελιξία μας χάρη στην οποία μπορούμε να προμηθεύσουμε διάφορες βιομηχανίες. Στην Magmett, θέτουμε ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα, χρησιμοποιώντας τεχνικές αιχμής και υπερσύγχρονο εξοπλισμό για ακριβή και σταθερά προφίλ. Η δέσμευση μας απέναντι στην ικανοποίηση των πελατών είναι αδιαπραγμάτευτη και οι έμπειροι μας επαγγελματίες δεσμεύονται να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες. Η δημιουργία γερών σχέσεων, βασισμένες στην εμπιστοσύνη και στην αξιοπιστία, είναι ο πυρήνας των αξιών μας. Πιστεύουμε και φροντίζουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας. Ο χαρτοφύλακας των προϊόντων μας συμπ. μια μεγάλη γκάμα προσφορών όπως: •Κύριο και βοηθητικό αλουμίνιο •Μεταλλικό μαγνήσιο •Μεταλλικό πυρίτιο•Master Alloys •Προφίλ αλουμινίου. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται προσεκτικά ώστε να ικανοποιήσουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης. Ενώ αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση για κύριες πρώτες ύλες όπως πλινθώματα αλουμινίου, Μαγνήσιο, πυρίτιο και προφίλ αλουμινίου, η Magmett παραμένει στην κορυφή της βιομηχανίας. Αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώστε να ικανοποιήσουμε τις δυναμικές ανάγκες των πελατών μας. Συνεισφέροντας με υπερηφάνεια στην ανάπτυξη του τομέα αλουμινίου της Τουρκίας, προσδοκούμε να σας εξυπηρετούμε με αριστεία για πολλά χρόνια. Εμπιστευτείτε την Trust Magmett Metall Inc. για όλες τις ανάγκες σας για κράματα αλουμινίου των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. FRONTAL ALUMINIUM

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παραγωγή κραμάτων αλουμινίου και αντιοξειδωτικών για πάνω από 35 χρόνια. Χάρη στην εκτενής μας πείρα και καταρτισμένο προσωπικό μας, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε κράματα αλουμινίου υπό την μορφή ράβδου και αντιοξειδωτικά σε μορφή κόκκων. Μέσα από συνεχής επενδύσεις στην παραγωγική διαδικασία, είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων μας. Τα κράματα μας αλουμινίου παράγονται σύμφωνα με τα εφαρμόσιμα πρότυπα, όπως PN EN 1676, DIN 1725, PN-76/H-88027, ZN-86/MH-MN-260-14, ή τροποποιημένα σύμφωνα με την χημική σύνθεση που υποδεικνύει ο πελάτης. Κάθε κράμα φιλτράρεται και υποβάλλεται σε εξυγίανση ώστε να εγγυηθεί η ικανοποίηση των πρότυπων ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε επίσης αλουμίνιο για αντιοξείδωση χάλυβα σε κατ. A2, A4, A5, και A6, με δυνατότητα παραγωγής επίσης σύμφωνα με την χημική σύνθεση που υποδεικνύει ο πελάτης. Τα αντιοξειδωτικά μας χρησιμοποιούνται από κορυφαίες εταιρείες στην βιομηχανία του χάλυβα.

 5. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, χυτήριο αλουμινίου, και Πρεσαριστή χύτευση αλουμινίου. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMINIUMWERK UNNA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, προφίλ αλουμινίου, σωληνες αλουμινιου, αλουμινενιες ραβδοι, ειδικα σωληνωτα, Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, και Αλουμινένια - σχεδιασμένα προφίλ. Έχει έδρα σε Unna, Γερμανία.

 2. HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

 3. CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Neustadt/wstr, Γερμανία.

 4. EXALPRO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXALPRO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Langenfeld, Γερμανία.

 5. ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Suhl, Γερμανία.

 1. FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 2. EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Schönwalde-Glien, Γερμανία.

 1. R. FISCHBACHER AG METALLE

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία R. FISCHBACHER AG METALLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Dietikon, Ελβετία.

 2. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALU MENZIKEN EXTRUSION AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Reinach Ag, Ελβετία.

 3. KAMET METALLHANDELSGES. MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAMET METALLHANDELSGES. MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Kissenbrück, Γερμανία.

 4. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, χυτηρια αλουμινιου, χυτηριο ακριβειας, Χυτήρια αλουμινίου, χυτευση αλουμινιου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, μηχανικο εργαστηριο ακριβειας, και τηξη αλουμινιου. Έχει έδρα σε Poggibonsi, Ιταλία.

 5. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Ελικοτόμηση - χάλυβες και μέταλλα, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και μηχανουργικες εργασιες ακριβειας. Έχει έδρα σε Pisogne, Ιταλία.

 6. BLECHA GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BLECHA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις και πύλες, προφίλ αλουμινίου, Προφίλ αλουμινίου, ανοδιωμένα, Φλάντζες και πατούρες, Διάτρητα ελάσματα από αλουμίνιο, Συνδετήρες αλουμινίου, Προσαρτήματα (ρακόρ σωληνώσεων), Συστολές από αλουμίνιο, και αλουμινιο. Έχει έδρα σε Neunkirchen, Αυστρία.

 7. METALLCENTER WEST GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLCENTER WEST GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Leopoldshöhe, Γερμανία.

 8. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Rielasingen-Worblingen, Γερμανία.

 1. PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικη κατεργασια μη σιδηρουχων μεταλλων και κραματων, αλουμινιο σε ραβδους, αλουμινιο και κραματα, αλουμινιο, και μεταλλικα κραματα. Έχει έδρα σε Rovello Porro, Ιταλία.

 2. TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Mönchweiler, Γερμανία.

 3. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

 4. METAL FINISH S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METAL FINISH S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, αλουμινιο και κραματα, ανοδικη οξειδωση μεταλλων, και ανοδιωση. Έχει έδρα σε Seriate, Ιταλία.

 5. SYSTEMTECHNIK VOGTLAND

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SYSTEMTECHNIK VOGTLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Plauen, Γερμανία.

 6. SEMETAL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEMETAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες, αλουμινιο, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, αλουμινιο και κραματα, μεταλλικοι σκελετοι, κατεργασια λαμαρινων και σωληνων, λαμαρινες αλουμινιου, και προφιλ αλουμινιου. Έχει έδρα σε Gaggiano, Ιταλία.

 7. ALCUTEC GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALCUTEC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Königsbrunn, Γερμανία.

 8. ALBA ALLUMINIO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALBA ALLUMINIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προβαμμενες λαμαρινες, ETALBOND, προφιλ αλουμινιου, και PANNELLO COMPOSITO. Έχει έδρα σε Selvazzano Dentro, Ιταλία.

 9. LP TRADING GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LP TRADING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Seekirchen, Αυστρία.

 10. KSI KONSTRUKTIONEN FÜR DIE STRANGPRESSINDUSTRIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KSI KONSTRUKTIONEN FÜR DIE STRANGPRESSINDUSTRIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Mayen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.849 Επιχειρήσεις