• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτευση αλουμινιου υπο πιεση

Αποτελέσματα για

Χυτευση αλουμινιου υπο πιεση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Σλοβενία

  Η Kofra - livarna D.O.O. είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 στην Σλοβενία από τον κ. Gregor Fras και τον κ. Blaž Fras. Η εταιρεία ειδικεύεται στην χύτευση υψηλής πίεσης, στην επεξεργασία επιφάνειας και εξατομικευμένα προϊόντα που κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Kofra - livarna d.o.o. είναι η χύτευση αλουμινίου. Επεξεργαζόμαστε διάφορα είδη κραμάτων αλουμινίου αλλά ειδικευόμαστε στα κράματα EN AB 46100, EN AB 47100 και EN AB 44300. Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία καλουπιών αλουμινίου για ανταλλακτικά κινητήρων, ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ανταλλακτικά για τρακτέρ, αντλίες, ηλεκτρικά και χειροκίνητα εργαλεία, και πολλά άλλα....προσαρμόζουμε τα χυτοσίδηρα στις ανάγκες και στις επιθυμίες του πελάτη. Η μηνιαία παραγωγή των εγκαταστάσεων μας αυτών των καλουπιών ξεπερνά 130 τόνους. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας της εταιρείας μας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO / TS 16949 και ISO 14001. Οι κύριες αγορές της εταιρείας είναι η αγορά της Σλοβενίας και της Γερμανίας, ωστόσο επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας όλο και περισσότερο.Το παραγωγικό μας πρόγραμμα είναι κατάλληλο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 2. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1954. Στην αρχή της λειτουργίας της επιχείρησης κατασκευάζονταν εξαρτήματα από αλουμίνιο χυτευμένο σε μεταλλικό καλούπι. Στις αρχές της δεκαετίας του '80 καθιερώθηκε στην παραγωγή η χύτευση ψευδαργύρου με πίεση. Λίγο αργότερα, η παραγωγή διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει τη χύτευση αλουμινίου με πίεση. Η επιτυχημένη ανάπτυξη της επιχείρησής μας εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ παράδοσης και προόδου. Σήμερα προμηθεύουμε την απαιτητική πελατεία μας από τη βιομηχανική και την ιατρική τεχνολογία, για την κατασκευή μηχανημάτων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τις κατασκευές και τη βιομηχανία επίπλων σε όλη την Ευρώπη με προϊόντα από τους τομείς της χύτευσης αλουμινίου με πίεση, της χύτευσης ψευδαργύρου με πίεση και της χύτευσης αλουμινίου σε μεταλλικό καλούπι. Με την βασική μας αρμοδιότητα στον τομέα της χύτευσης αλουμινίου και ψευδαργύρου με πίεση καθώς της χύτευσης αλουμινίου σε μεταλλικό καλούπι, οι πελάτες μας λαμβάνουν καθημερινή υποστήριξη στην κατασκευή και την παράδοση έτοιμων χυτών εξαρτημάτων.

 3. G.M.S.

  Ιταλία

  Από το 1985, η G.M.S. παράγει χυτά τεμάχια από αλουμίνιο και τεμάχια από ορείχαλκο σφυρηλατημένα εν θερμώ, βάσει σχεδίου του πελάτη, με σκοπό την επίτευξη προϊόντων έτοιμων για εφαρμογή. Διαθέτουμε μεγάλο δίκτυο υπεργολαβικών εργασιών που ξεκινούν από τη μηχανική κατεργασία έως την επιφανειακή επεξεργασία, όπως το γυάλισμα, η αμμοβολή και οι επεξεργασίες γαλβανισμού. Η παραγωγή μας είναι πολύ μεγάλη, εξίσου σε ό, τι αφορά στη χύτευση του αλουμινίου όσο και στην εν θερμώ σφυρηλάτηση του ορείχαλκου.

 4. WIOTEC® ENSE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η ευελιξία αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό μας. Για σταθερές προθεσμίες, σύντομα διαστήματα προετοιμασίας, κατασκευή πρωτοτύπων ή επεξεργασία μεγάλου και μικρού αριθμού τεμαχίων διαφορετικής γεωμετρίας είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Οι επιφάνειές μας: Νικέλιο, χρώμιο, WICROM black (χρώμα ανθρακίτη με βάση το τρισθενές χρώμιο), χρυσός, χαλκός, ορείχαλκος, ψευδάργυρος (στιλπνός και ματ), ψευδάργυρος/στρώμα μεγάλου πάχους/με και χωρίς σφράγιση. Ειδικευόμαστε στα εξής: εξειδικευμένη επιβελτίωση εντελώς διαφορετικών προϊόντων σε εντελώς διαφορετικά βασικά υλικά: σίδηρος, χαλκός, ορείχαλκος, αλουμίνιο, χυτευμένος υπό πίεση ψευδάργυρος, χυτευμένο υπό πίεση αλουμίνιο. Συμπληρωματικές εξατομικευμένες υπηρεσίες: Διαλογή/συσκευασία/θέση σε λειτουργία. Συναρμολόγηση μονάδων. Σήμανση και τοποθέτηση ετικετών. Τοποθέτηση και αφαίρεση πωμάτων σωλήνων. Εισαγωγή και τοποθέτηση πλαστικών εξαρτημάτων με πίεση. Ασφάλιση σπειρωμάτων.

 5. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Κίνα

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ERO PROJEKT D.O.O.

  Σλοβενία

 2. AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K.

  Γερμανία

 3. FONDERIA FASSI

  Ιταλία

 4. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. LA SPADA S.R.L.

  Ιταλία

 1. PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO

  Ιταλία

 2. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

  Γερμανία

 1. G.A. RÖDERS GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. ISTANBUL VIZYON

  Τουρκία

 3. BLISK CASTING

  Σλοβενία

 4. PYRAMIDS TECHNOLOGY CORPORATION

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η Pyramids Tech είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών για το έθιμο πλαστικά ένεση, χύτευση, μεταλλικά μέρη και την κατασκευή, όπως η χύτευση αλουμινίου πεθαίνουν, εξώθηση, σφράγιση, διακόσμηση, και η συναρμολόγηση. Εστιάζουμε στους ανθρώπους, τη μηχανική, την τεχνολογία και τις υπηρεσίες για να παρέχουν ένα σταθμό για όλες τις λύσεις. Η υπηρεσίες μηχανικών, π.χ. μελέτες περίπτωσης, DFM, CPK, και επιστημονική χύτευση βοηθά το συνολικό κόστος, την ποιότητα προϊόντων, τη διαδικασία κατασκευής, την ταχύτητα τοποθέτησης στην αγορά από πρότυπα, μικρή μελέτη όγκου και μαζική παραγωγή.

 5. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ως σημαντικός, πιστοποιημένος κατασκευαστής εξαρτημάτων χύτευσης με πίεση από αλουμίνιο και χυτών εξαρτημάτων σε μήτρες χελώνας, αντιμετωπίζουμε με αυτοπεποίθηση τις τεχνικές και οικονομικές προκλήσεις νέων αγορών. Στα 50 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης έχουμε εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικά αποδοτικό χυτήριο, που χάρη στους δραστήριους και άψογα εκπαιδευμένους συνεργάτες, σε επενδύσεις σε υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και σε εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής διακρίνεται για τη μεγάλη ευελιξία ως χυτήριο πελάτης. Ένας άλλος κεντρικός τομέας της επιχείρησης είναι η παραγωγή και η διάθεση μεμονωμένων εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για την κατασκευή μαρκιζών και συστημάτων σκίαση αιθρίων. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.paulvoss.de! VOSS: διαμόρφωση με αλουμίνιο!

 6. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Κίνα

  Επαγγελματίες προμηθευτές προϊόντων χύτευσης υπό πίεση, προϊόντων χύτευσης σα καλούπι από άμμο, σφυρήλατων εξαρτημάτων, διάτρητων εξαρτημάτων, επεξεργασμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων διαφόρων υλικών, ιδίως μετάλλων.

 7. ABF LT

  Λιθουανία

 8. SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S.

  Τουρκία

 1. KAPIL COREPACKS PVT LTD

  Ινδία

 2. AB FONDERIE ITALIA

  Ιταλία

 3. URBAN CASTING

  Τουρκία

 4. TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER

  Γερμανία

 5. MARIMEX

  Βουλγαρία

 6. OKIMA OTOMOTIV LTD.

  Τουρκία

 7. DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM

  Γαλλία

 8. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Βουλγαρία

 9. PRESTIJ METAL

  Τουρκία

 10. BDM LTD.ŞTI

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτευση αλουμινιου υπο πιεση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

132 επιχειρήσεις