• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Από το 1983, η Seeberger διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας «Made in Germany». Ως οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση είμαστε πάντοτε ο προσωπικός και εξειδικευμένος συνεργάτης των πελατών μας. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία αποτελούν τη βάση για τη συνεργασία μεταξύ εταίρων. Σκοπεύουμε να διευρύνουμε τη θέση μας ως στιβαρή, ανεξάρτητη επιχείρηση και στο μέλλον μέσω της συνεχούς βελτίωση των υπηρεσιών μας και των οικονομικών επιλογών μας. Έτσι εξασφαλίζεται η ασφάλεια του σχεδιασμού σας και η συνέχεια. Λέξεις κλειδιά για τα προϊόντα: χιτώνιο αποστάτη, χιτώνια αποστάτη, σωλήνας αποστάτη, δακτύλιος άξονα, δακτύλιοι άξονα, σωλήνας άξονα, σωλήνες άξονα, σωλήνας αναρρόφησης, σωλήνες αναρρόφησης, χιτώνιο, χιτώνια, πρεσαριστό χιτώνιο, χιτώνιο αποστάτη, χιτώνια αποστάτη, σωλήνας αποστάτη, σωλήνες αποστάτη, χιτώνιο, χιτώνια, χιτώνιο σύσφιξης, χιτώνια σύσφιξης, συστολή συμπίεσης, συστολές συμπίεσης, σωλήνας στήριξης κεφαλής, σωλήνες στήριξης κεφαλής, κουζινέτο κλπ.

 2. C+R HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Από το 1984 που ιδρύθηκε στο Μόναχο, η C+R HYDRAULICS GmbH εδραιώθηκε ως σταθερή αξία στη γερμανική και στην ευρωπαϊκή αγορά ως σύγχρονη εξειδικευμένη επιχείρηση με διατήρηση αποθέματος στον υδραυλικό τομέα. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας που περιλαμβάνει περισσότερες από 900 διαστάσεις εντελώς διαφορετικών προϊόντων στους τομείς της χύτευσης, των βάκτρων εμβόλων, των σωλήνων εμβόλων, των σωλήνων κυλίνδρων και των σωλήνων HPZ, είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των υδραυλικών συστημάτων. Ειδικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών υδραυλικά στοιχεία συμπληρώνουν άψογα τη γκάμα των προϊόντων μας. Η συσσωρευμένη γνώση των άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών μας από αμέτρητα έργα και λύσεις προβλημάτων εκτιμάται από τους πελάτες και τους εταίρους μας. Η γοητεία μιας καινοτομικά διευθυνόμενης μικρομεσαίας επιχείρησης με σύντομες διαδικασίες λήψης αποφάσεων, παρέχει στους εταίρους μας από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου τη δυνατότητα να αντιδρούν επίκαιρα στις προκλήσεις. Αξιοποιήστε την εμπειρία μας. Υλοποιούμε τις απαιτήσεις σας με υψηλή πίεση!

 3. HANS KÖRBER GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευάζουμε προϊόντα που δεν είναι πλέον ορατά - όταν τοποθετηθούν στο σημείο εφαρμογής. Ωστόσο, η λειτουργία τους γίνεται αισθητή. Τα προϊόντα μας εγγυώνται την ασφάλεια. Στα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στα ναυπηγεία ή σε εργοτάξια. Όπου χρησιμοποιούνται υγρά, αέρια ή ατμός σε όλον τον κόσμο, εφαρμόζονται τα προϊόντα μας. Με πάθος παράγουμε γωνιαστούς σωλήνες, πυθμένες λέβητα, ρακόρ και ειδικές κατασκευές από χάλυβα, που ικανοποιούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις ασφάλειας. Και επειδή το κάνουμε αυτό εδώ και πάνω από 100 χρόνια, η οικογενειακή μας επιχείρηση είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ειδικούς στον τομέα αυτό. Αξιόπιστη, ικανή και με προσωπική εξυπηρέτηση. Αποστολή μας ως συνεργατών θεωρούμε την υποστήριξη των πελατών μας και την παροχή βοήθειας σε αυτούς για την επιτυχία των έργων τους. Με τα προϊόντα μας, θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να έχουν την κατάλληλη γωνία και το κατάλληλο τόξο για κάθε εφαρμογή.

 4. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Γερμανία

  Οι χαλυβδοσωλήνες βρίσκονται παντού: από τα στιλό έως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τις σκαλωσιές. Για το λόγο αυτό, οι ιδρυτές της εταιρείας μας Matthias Schellen και Ulrich Flack εξειδικεύτηκαν ήδη σε πρώιμο στάδιο στον τομέα αυτό, στον οποίο διαδραματίζουν σήμερα καθοριστικό ρόλο. Είμαστε μια εξαιρετικά ανοικτή επιχείρηση. Ανοικτή για το καινούργιο, για την καινοτομία και για μη συμβατικές ιδέες. Αγαπούμε το χάλυβα και ότι ό, τι μπορεί να λάβει σάρκα και οστά με το χάλυβα. Για εμάς δεν υπάρχουν κατ' αρχής όρια. Όχι μέχρι να έχουμε εξαντλήσει κάθε δυνατότητα. Με αυτήν τη φιλοσοφία έχουμε εξελιχθεί και θα χαρούμε να εξελιχτείτε και εσείς με τον ίδιο τρόπο. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας: η επεξεργασία σωλήνων. Η εξειδίκευσή μας: σωλήνες κάθε μορφής & υλικού. Με ένα δίκτυο επιχειρήσεων επεξεργασίας υλοποιούμε εντελώς διαφορετικές επιφανειακές επιστρώσεις επιτυγχάνοντας έτσι εντυπωσιακά αποτελέσματα για κάθε απαίτηση του πελάτη, όσο εξατομικευμένη κι αν είναι αυτή.

 5. JUMAMETAL, S.L.

  Ισπανία

  Η Juma Metal, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή πασσάλων για αμπελώνες, καθώς και ελικοειδών σωλήνων και αγωγών. Κύριο κίνητρο μας είναι να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη υπηρεσία στον πελάτη. Η παροχή αυτής της υπηρεσίας ξεκινά από την κατασκευή του προϊόντος με πρώτες ύλες ποιότητας μέχρι την παράδοση του εμπορεύματος, που υλοποιήσαμε με ιδιόκτητα μέσα, στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NPI ITALIA

  Ιταλία

  Η ιστορία της NPI Italia αποτελεί καρπό μιας μακρόχρονης οικογενειακής παράδοσης. Η βιομηχανική δραστηριότητα της οικογένειας Parigi γεννήθηκε το 1950 στο Μιλάνο. Στα τέλη της δεκαετίας του '60, η επιχείρηση μεταφέρθηκε στη Monza και το 1975 ο Cesare Parigi κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Parinox®, τον πρώτο εύκαμπτο σωλήνα από καουτσούκ, με ταινιόπλεγμα από ανοξείδωτο χάλυβα που επιτρέπει τη σύνδεση του δικτύου διανομής νερού με κάθε είδους βαλβίδες. Αυτό το προϊόν κάνει την εταιρεία γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η NPI Italia αποτελεί μέρος του Ομίλου Neoperl από το 2014.

 2. HANSSEN MACHINE TOOLS

  Γαλλία

 3. SOPROMET

  Γαλλία

 4. PRESTA-STAHL HANDELSGES. MBH

  Γερμανία

 5. HUG AG DÄLLIKON

  Ελβετία

 1. GÜNTHER + SCHRAMM GMBH

  Γερμανία

 2. PETER DRÖSSER GMBH

  Γερμανία

 1. STAHLPARTNER MITTE GMBH

  Γερμανία

 2. STAHL ADAMS GMBH

  Γερμανία

 3. PESSINA TUBI SPA - TUBI ACCIAIO

  Ιταλία

 4. WUPPERMANN METALLTECHNIK GMBH

  Αυστρία

 5. NIEDAX KABELVERLEGE-SYSTEME GMBH

  Αυστρία

 6. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Γερμανία

 7. INTERNATIONAL STEEL & PIPES E.K.

  Γερμανία

 8. INTERNATIONAL METAL SERVICE NORD GMBH

  Γερμανία

 1. PROFISOL S.A. HELLENIC PROFILES & STEEL COMPANY

  Ελλάδα

  Profisol S.A. is a steel-processing center located at the prefecture of Viotia, in the industrial region of the municipality of Inofita, on the 55th kilometer of the Athens-Lamia Highway, 32-011, in Greece. Profisol commenced production in 1967 and specializes in the production of Steel Profiles, Pipes, Cut to Length Steel Sheets. Simultaneously, Profisol is also engaged in the processing and trading of other steel products. PRODUCTION: Steel Hollow Sections(H/S): From 14x14x1 up to 100x100x6 mm and 150x50x5mm. Steel Pipes: Longitudinally welded from Φ19x1 up to Φ114x6mm. Steel Strips/Sheets: From 0, 4mm up 12mm TRADING PRODUCTS: Coils: Hot Rolled, C (S235/S275), CRC (DC01/DC03), Galvanized (DX51D). Merchant Bars: Flats, Squares, Rounds, Angles.

 2. TUBEXACT

  Γαλλία

  TUBEXACT, επιχείρηση που βρίσκεται μία ώρα από το Παρίσι, ειδικεύεται στην κατασκευή και την εξαγωγή σωλήνων και προφίλ υψηλής ακριβείας με τέντωμα εν ψυχρώ. Η γκάμα μας αποτελείται από 10 οικογένειες προϊόντων σχετικά με μέταλλα και τεντωμένα κράματα. Οι σωλήνες μας προορίζονται για πολλαπλούς τομείς δραστηριότητας όπως την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ρύθμιση, τη σύνδεση, μέτρα ή αναλύσεις κλπ. Στην Tubexact, οι προδιαγραφές μάς επιτρέπουν να σας προσφέρουμε αγωγούς με στεφάνη ή σε ευθεία μήκη από σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα με την εμπειρία μας στην κοπή, από κύρτωση και μήκη αγωγών μέχρι 6 μέτρα για οποιοδήποτε μέταλλο. Οι πάγκοι επιμήκυνσης των σωλήνων ακριβείας προσφέρουν συγκεκριμένη γκάμα με εξωτερική διάμετρο από 0, 20 έως 40 χιλιοστά και τοίχωμα από 0, 05 έως 3 χιλιοστά, με δυνατότητα διαφόρων μεταλλουργικών καταστάσεων (ψυχρήλατη κατάσταση, επανανόπτηση / ανόπτηση). Η Tubexact παράγει επίσης ημικατεργασμένα προϊόντα σε μικρές ή μεσαίες ποσότητες χαλκού, ορείχαλκου, αλουμινίου, κλπ.

 3. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Γαλλία

  MULLER ACIERS - LES FERS DE L'EST ειδικός στους χάλυβες για εισαγωγές και εξαγωγές από το 1954 και έχει αναγνωριστεί χάρη στις ικανότητες του ως έμπορος χαλύβων ποιότητας. Διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Πέρα από τους βασικούς χάλυβες, σας προσφέρουμε και μια ολοκληρωμένη γκάμα χαλύβων με υψηλά χαρακτηριστικά. Απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το απόθεμα μας, τις ειδικές διαστάσεις και ποιότητες όπως για δοκούς, πλάκες, σωλήνες, ραβδοχάλυβες, κ.λπ.

 4. HYDROSTAL SP. Z O.O. ZP

  Πολωνία

  Εταιρεία Hydrostal, με κεντρικά γραφεία στη Brzeszcze. Κατασκευάζουμε σπιτάκια σκύλου για συναρμολόγηση κατ' οίκον, κατοικημένες μεταλλικές περιφράξεις και γαλβανισμένες, ψυχρής έλασης ή θερμής έλασης χάλυβα. Κατασκευάζουμε επίσης τμήματα γαλβανισμένα ψυχρής διαμόρφωσης που χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν την ξυλουργική PVC και τα ψυχρά τμήματα κατασκευασμένα από ψυχρή και θερμή έλαση χαλύβδινα ελάσματα.

 5. CONFORMATS MECALTUB, S.L.

  Ισπανία

  Μορφοποίηση, διάνοιξη, κύρτωση και κωνικοποίηση σωλήνων εν ψυχρώ χωρίς απώλειες υλικού. Εργαζόμαστε με μέταλλα όπως ο σίδηρος, ο ανοξείδωτος χάλυβας, ο ορείχαλκος, ο χαλκός, το αλουμίνιο, το τιτάνιο κ.λ.π. Κατασκευή κατά παραγγελία.

 6. POUCHARD

  Γαλλία

 7. ML TUBI DI LAZZARI MATTEO

  Ιταλία

 8. STAHLROHR GMBH

  Γερμανία

 9. STAL IMPEX SP. Z O.O.

  Πολωνία

 10. STEEL GATE

  Ρουμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.876 επιχειρήσεις

Χ'ωρες