• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • αγωγοί και σωλήνες από τιτάνιο

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από τιτάνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TITANIUM METALS (UK) LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Το τιτάνιο είναι ένα μέταλλο χαμηλής πυκνότητας και υψηλής αντοχής με υψηλή αντιδιαβρωτική ιδιότητα. Το τιτάνιο μπορεί να υποβληθεί σε συγκόλληση, μηχανική κατεργασία και διαμόρφωση όπως οποιοδήποτε άλλο χάλυβα. Το τιτάνιο διαθέτει σημείο τήξης σε θερμοκρασία 1668°c που είναι ανώτερο από τον χάλυβα, ωστόσο το τιτάνιο έχει σχεδόν το μισό βάρος από τον ανοξείδωτο χάλυβα. Χάρη στην ασύγκριτη ανθεκτικότητα του και στις αντιδιαβρωτικές του ιδιότητες, το τιτάνιο αποτελεί το μέταλλο που επιλέγουν οι μηχανικοί στις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, πετροχημείας και ιατρικής. Η μεγαλύτερη αντοχή του τιτανίου επιτρέπει στους μηχανικούς να χρησιμοποιούν πιο λεπτά υλικά, γεγονός που επιτρέπει την εξοικονόμηση κόστους υλικών και επιβάρυνσης διακίνησης. Το Τιτάνιο χρησιμοποιείται στους κινητήρες και τα πλαίσια των αεροσκαφών, στην αυτοκινητοβιομηχανία, πετροχημεία, στα ιατρικά εμφυτεύματα, στα συστήματα υπεράκτιων αγωγών, στα εργοστάσια αφαλάτωσης, χαρτοπολτού και χάρτου και στους εναλλάκτες θερμότητας (συμπαγείς ή σε μορφή σωλήνα). Το τιτάνιο έχει φτάσει στην περιοχή σας αφού προτιμάται από τους πελάτες που αγοράζουν γυαλιά, σκελετοί, ρολόγια και κοσμήματα.

 2. ARA-T ADVANCE GMBH

  Γερμανία

  Η ARA-T Advance GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για την κατά παραγγελία παραγωγή ειδικών υλικών κάθε είδους. Διαθέτουμε ημιτελή προϊόντα, παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίου και παρέχουμε επιπλέον διάφορους τύπους επεξεργασίας μετάλλων, καθώς και υπηρεσίες χύτευσης σε καλούπια άμμου και χύτευσης υπό πίεση. Από το 2005 προμηθεύουμε διεθνείς πελάτες με μικρές και μεγάλες ποσότητες, εν μέρει άμεσα διαθέσιμες από την αποθήκη μας στο Dinslaken. Παράγουμε με βάση εθνικά και διεθνή πρότυπα, όπως, π.χ., DIN, ISO, EN, NORSOK, ASTM ή AMS. Επικοινωνήστε μαζί μας - θα σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως την κατάλληλη προσφορά. Παραγωγή κατά παραγγελία: τιτάνιο (ημιτελή προϊόντα, εξαρτήματα, μεμβράνη, στρογγυλή ράβδος, σύρμα, βίδες, παξιμάδια, Ti-AMS 4911, ταντάλιο, ζιρκόνιο, νιόβιο, βολφράμιο, μολυβδαίνιο, χαλκός, νικέλιο, ανοξείδωτος χάλυβας, κράματα, κράματα πυροσυσσωμάτωσης

 3. INTERALLOY GMBH

  Αυστρία

  Η Interalloy με έδρα του Schinznach-Bad της Ελβετίας, είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής σωλήνων ακριβείας για διάφορες ειδικές εφαρμογές. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και παραγωγής, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση και τη μακρόχρονη εμπειρία μάς καθιστά σε έναν αξιόπιστο και ευέλικτο συνεργάτη για ειδικές εφαρμογές της βιομηχανίας και του εμπορίου. Ως επιχείρηση που διατηρεί απόθεμα για τις παραγγελίες της παράγουμε έτοιμα εξαρτήματα κατά παραγγελία με σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η Interalloy είναι σήμερα κορυφαίος προμηθευτής σωλήνων ακριβείας για ειδικές απαιτήσεις και κατασκευαστής έτοιμων εξαρτημάτων σωλήνων. Με συνεχείς καινοτομίες προωθούμε ακόμη περισσότερο την εξειδίκευση. Από τον Οκτώβριο του 2015, η Interalloy εκπροσωπείται και στην ΕΕ με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και διοικητικής μέριμνας στο Hörbranz (Αυστρία). Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας η απλουστευμένη δυνατότητα σχέσης με την αγορά της ΕΕ.

 4. TITANEX GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TITANEX GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από τιτάνιο. Έχει έδρα σε Gunningen, Γερμανία.

 5. GAB TITAN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GAB TITAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από τιτάνιο. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SCHUMACHER TITAN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHUMACHER TITAN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από τιτάνιο. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 2. DELTA METAL

  Γαλλία

  Η DELTA METAL ειδικεύεται στην αγορά και την πώληση κραμάτων χαλκού, ειδικού μπρούντζου, βολφραμίου, μολυβδαινίου και τιτανίου. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής τεμαχίων βάσει σχεδίου, καθώς και μεγάλων φυγοκεντρικών στεφάνων διαμέτρου περίπου 2, 5 μ. Η γκάμα μας αποτελείται από περισσότερες από 50 αποχρώσεις μεταξύ των οποίων : CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si ... Ειδικευμένοι σε κράματα χαλκού και ειδικό μπρούτζο που φτάνουν μέχρι τα 420HB, καταφέραμε να αναπτυχθούμε στην Ευρώπη και δραστηριοποιούμαστε πλέον στους βιομηχανικούς τομείς δραστηριοτήτων και υπεργολαβίας όπως η άμυνα, η ναυτιλία, η σιδηρουργία, η αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανική, καθαρισμός επιφάνειας, έγχυση πλαστική ύλης, μορφοποίηση υπό πίεση και πολλά άλλα. Η εμπορική μας ομάδα βρίσκεται στην διάθεση σας και ανταποκρίνεται στις αιτήσεις σας σε σύντομο διάστημα όλο το χρόνο.

 3. TITANEX GMBH

  Ελβετία

  Από το 1997 είμαστε ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας για τιτάνιο, ταντάλιο, νιόβιο, βολφράμιο, βολφράμιο-χαλκό, μολυβδαίνιο και άλλα ειδικά υλικά κατασκευής. Η Anodurit(R) διακρίνεται από το 2011 για την πλέον σύγχρονη τεχνολογία ανοδίωσης για τιτάνιο, ταντάλιο και νιόβιο. Απόλυτη τήρηση διαστάσεων, χωρίς αμμοβολή, αντοχή στη διάβρωση, εξαιρετικές ιδιότητες τριβής. Δείκτες τανταλίου για εμφυτεύματα, έτοιμα εξαρτήματα από ταντάλιο, βολφράμιο, W-Cu, μολυβδαίνιο και τιτάνιο. Για την ιατρική τεχνολογία, τον αεροπορική και διαστημικό κλάδο, τη χημική και τη φαρμακευτική βιομηχανία. Διάθεση στις ΗΠΑ και από το 2001 στην Κίνα. Πλήρης έλεγχος με ετήσιους ελέγχους απευθείας στα εργοστάσια. Medtec Europe Stuttgart, Swisstech Basel, Oberflächen und Schichten Stuttgart , IDS Köln - Εκθέσεις στις οποίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας συναντήσετε.

 4. DUISBURG TUBES PRODUCTION AG

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σωλήνες ακριβείας από κράματα ζιρκονίου, τιτανίου και νικέλιου για χρήση σε διάφορες ειδικές εφαρμογές ακόμα και στους πιο απαιτητικές τομείς. Διαθέτουμε εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης πάνω από 16.000 τ.μ. για την κατασκευή, τη διασφάλιση της ποιότητας και τις υπηρεσίες logistics. Περισσότεροι από 150 εξειδικευμένοι υπάλληλοι εργάζονται σε αυτούς τους τομείς. Μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και τεχνικών είναι διαθέσιμη για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών.

 5. ELECTROVEK-STEEL

  Ουκρανία

  Η Electrovek-Steel είναι ένας κύριος αποθηκευτής και έμπορος ανοξείδωτου χάλυβα, τιτανίου, μιας ποικιλίας σπανίων μετάλλων γης, πυρίμαχα μέταλλα (W, Mo, Ta, Nb), ειδικά κράματα με βάση το νικέλιο καθώς και κράματα χαλκού και με βάση το χαλκό (ορείχαλκο, μπρούτζο), babbitt, στοιχεία θέρμανσης και θερμοζεύξης. Δυνατότητα προσφοράς τυποποιημένης μορφής μεταλλικών ρολών (επίπεδα, μακρόστενα, εκτατά) καθώς και σφυρηλατημένων και μηχανικά επεξεργασμένων εξαρτημάτων σύμφωνα με την παραγγελία σας.

 1. MOATSOS METAL TRADE

  Ελλάδα

  Εμπορεύεται και εχει στοκ ανοξείδωτο χάλυβα για οπλισμένο σκυρόδεμα σε ραβδους και πλέγματα ανοξείδωτο χάλυβα σε μορφη Η Τ Γ . τιτάνιο σε ράβδους λάμες λαμαρίνες παξιμάδια ροδέλλες

 2. INTERALLOY AG

  Ελβετία

 1. BERTOLD OBERLE OHG

  Γερμανία

 2. DERCHUN INDUSTRIES CO.,LIMITED

  Κίνα

 3. KIND MATERIALS GMBH

  Γερμανία

 4. TW METALS FRANCE

  Γαλλία

 5. ANKURO INT. EXPORT-IMPORT GMBH

  Γερμανία

 6. DE NORA DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 7. BASISMETALL GMBH

  Γερμανία

 8. STABTEC GMBH

  Ιταλία

 1. PAKSHAL STEEL & ENGG. CO

  Σαουδική Αραβία

 2. NIPPON TITANIUM METALS CORPORATION

  Ιαπωνία

 3. GALAXY INDUSTRIAL LLC

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 4. ASHAPURA STEEL

  Σιγκαπούρη

 5. U.S TITANIUM INDUSTRY INC

  Ηνωμένες Πολιτείες

 6. TITANIUM SERVICES FRANCE SAS

  Γαλλία

 7. TECHNALLOY, S.A.

  Ισπανία

 8. XI'AN AIRCRAFT INDUSTRY TITANIUM CO.,LTD

  Κίνα

 9. TI-TRADE GROUP

  Ουκρανία

 10. SUNRISE TITANIUM TECHNOLOGY CO.,LTD

  Κίνα

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από τιτάνιο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.528 Επιχειρήσεις