• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Έμπορος χονδρικής
  1. LION GROUP CO.

    Ουκρανία

    Η εταιρεία LION GROUP CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, συνδετικα σωληνων, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και εξαρτηματα κλιματισμου. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

  2. HYDRO MSO

    Λίβανος

    Η εταιρεία HYDRO MSO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Beirut, Λίβανος.

  3. MARTENS PLASTICS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MARTENS PLASTICS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανέσεις κατοικίας, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Mol, Βέλγιο.

  4. PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία PIMPA PLASTIK BORU PAZARLAMA LTD. ŞTI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, και διχτυα προστασιας απο το χαλαζι. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  5. M.B.T. DI MARIO ARMENI

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.B.T. DI MARIO ARMENI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Πλαστικές ύλες - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα, Σωλήνες και αγωγοί από PVC, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sestu, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RBS ROHRBAU - SCHWEISSTECHNIK GESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

  2. BORRAS RIBES SA

    Ισπανία

  3. APR ALLPIPES ROHRSYSTEME (SCHWEIZ) AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία APR ALLPIPES ROHRSYSTEME (SCHWEIZ) AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Niederdorf, Ελβετία.

  4. GEORG FISCHER ROHRLEITUNGSSYSTEME GMBH

    Αυστρία

  5. KOMMUNALNIK SUPPLY PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENT.

    Λευκορωσία

  1. ALMACENES METALURGICOS SA

    Ισπανία

  2. EINECKE KUNSTSTOFFROHRE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  1. FGF KERESKEDELMI ES KÉPVISELETI BT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία FGF KERESKEDELMI ES KÉPVISELETI BT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  2. PETER STÖHRMANN E.K.

    Γερμανία

  3. FABBRI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FABBRI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Empoli, Ιταλία.

  4. NYRUP PLAST A/S

    Δανία

    Η εταιρεία NYRUP PLAST A/S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Nyrup, Δανία.

  5. FREITAS & SILVA, S.A.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία FREITAS & SILVA, S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Cesar, Πορτογαλία.

  6. KUNSTSTOFFVERTRIEB HEBEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFVERTRIEB HEBEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Boden, Γερμανία.

  7. J.M. RUDOLF JÄGER ROHRVERBINDUNGSTEILE HANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία J.M. RUDOLF JÄGER ROHRVERBINDUNGSTEILE HANDELS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. TUBERIAS Y PERFILES PLASTICOS SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία TUBERIAS Y PERFILES PLASTICOS SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Lantaron, Ισπανία.

  1. FERSCHL HOSE & HYDRAULICS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία FERSCHL HOSE & HYDRAULICS LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Gateshead, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. SCHWECO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWECO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  3. AQUATHERM-UKRAINA PRODUCTION AND COMMERCIAL PRIVATE BUSINESS

    Ουκρανία

    Η εταιρεία AQUATHERM-UKRAINA PRODUCTION AND COMMERCIAL PRIVATE BUSINESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε L'Viv, Ουκρανία.

  4. P HANDELS AG

    Ελβετία

  5. DMI INVEST A/S

    Δανία

  6. WAVIN OVERSEAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WAVIN OVERSEAS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Dedemsvaart, Κάτω Χώρες.

  7. LLABERIA PLASTICS SL

    Ισπανία

  8. PLASTIK LAZIO SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLASTIK LAZIO SNC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  9. ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Ελαστικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Pansdorf, Γερμανία.

  10. TECNOTUB CURVADORAS Y LINEAS DE CORTE S.L.

    Ισπανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

66 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ