• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • έλαια και μαγειρικά λίπη

Αποτελέσματα για

Έλαια και μαγειρικά λίπη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WESTKOND INVEST CZ

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η WestKond Invest CZ διευκολύνει την άμεση σύνδεση με τους παραγωγούς των προϊόντων που χρειάζεστε. Η εταιρεία μας δημιούργησε συνεργασίες με διάφορους κατασκευαστές και ορυχεία παγκοσμίως, διατηρώντας εξαρτώμενες σχέσεις με έμφαση στις γρήγορες παραδόσεις, ανώτατη ποιότητα προϊόντων και ανταγωνιστικές τιμές. Μεταξύ των αξιότιμων μας πελατών με διεθνής αναγνώριση, μπορούμε να αναφέρουμε τις AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH, και άλλες, όλες καθιερωμένες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά. Δεσμευόμαστε όχι μόνο στην παράδοση άριστων προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και στο να ξεπερνάμε τις προσδοκίες, εξασφαλίζοντας την πλήρης ικανοποίηση των πελατών. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπ. ηλιέλαιο, ξύλινα πέλλετ και λίπη ζαχαρωτών υψηλής ποιότητας.

 2. ELLADIA LP

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Με πιστοποίηση ISO, η ELLADIA εξειδικεύεται στην χονδρική πώληση και εξαγωγή εμπορευμάτων, εξασφαλίζοντας πως τα αδιαπραγμάτευτα μας πρότυπα σε ότι αφορά την ασφάλεια των τροφίμων τηρούνται τόσο εγχώρια όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τα πιστοποιημένα μας συστήματα και διαδικασίες ενισχύονται λεπτομερώς εντός των εγκαταστάσεων μας και σε όλη την τροφοδοτική μας αλυσίδα, αντικατοπτρίζοντας την πιστοποίηση μας κατά ISO και την φήμη μας ως έμπειρος διανομέας. Αντιλαμβανόμαστε την σημασία του ρόλου μας στην προσφορά προϊόντων ανώτατης ποιότητας και οι πελάτες μας μπορούν μείνουν ήσυχοι πως η υγεία και η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα ποιοτικών προϊόντων συμβαδίζει με την ευελιξία και ικανότητα προσαρμογής μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις δυναμικές ανάγκες της πελατείας μας, με την άμεση επικοινωνία και άριστη εξυπηρέτηση πελατών ως ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησης μας. Οι κεντρικές μας αξίες βασίζονται στις αρχές της εμπιστοσύνης και σεβασμού, και καθοδηγούν όλες τις δραστηριότητες μας, από όλες τις απόψεις. Αντιλαμβανόμαστε πως η επιτυχία μας συνδέεται με την ικανοποίηση και την πεποίθηση των πελατών μας, για αυτόν τον λόγο δίνουμε έμφαση στην δημιουργία και διατήρηση σχέσεων με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη. 'Έχουμε ιδιαίτερο πάθος στις συνεργασίες με μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις που αντικατοπτρίζουν την δέσμευση μας απέναντι στην φροντίδα, την εμπειρογνωμοσύνη. Η προσέγγιση αυτή εξασφαλίζει πως τα προϊόντα μας όχι μόνο είναι άριστης ποιότητας και αυθεντικά αλλά υποστηρίζει επίσης την ευκαμψία των τοπικών οικονομιών. Επιλέγοντας να συνεργαστούμε με αυτές τις επιχειρήσεις, ενισχύουμε την παραδοσιακή τεχνογνωσία που καθορίζει τις προσφορές μας και συμβάλλουμε θετικά στις κοινότητες με τις οποίες απασχολούμαστε.

 3. ROYALE LACROIX

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Από το 1930, η Royale Lacroix προσφέρει μαργαρίνες και λιπαρές ουσίες για το τραπέζι, την κουζίνα και για τους επαγγελματίες της διατροφικής αλυσίδας, τη ζαχαροπλαστική, τη βιομηχανία μπισκότων, την αρτοποιία, παραδοσιακή και βιομηχανική, καθώς και για μια σειρά βιολογικών προϊόντων. Στην ποικιλία των καταναλωτικών μας προϊόντων, μαργαρίνη για το τραπέζι και την κουζίνα καθώς και μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που αλείφονται στο ψωμί και στα σάντουιτς. Ασύγκριτες οργανοληπτικές ποιότητες. Αναπόφευκτη γεύση και άρωμα.

 4. PROTELUX

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Protelux βρίσκεται στο Nevraumont στην επαρχία του Λουξεμβούργου, δραστηριοποιείται στον τομέα της συλλογής και ανακύκλωσης ελαίων και λιπών, καθώς και αποβλήτων κρεοπωλείου. Η επαναγορά και η ανακύκλωση των λιπών και των χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων είναι μια οικολογική προσέγγιση. Οι πελάτες μας κερδίζουν σε όλα τα σχέδια. Τεχνογνωσία, οργάνωση, γρήγορη και προσεγμένη εξυπηρέτηση. Υποβολή αιτημάτων παραλαβής / αντικατάστασης βαρελιών για μαγειρικά λίπη και έλαια στην ιστοσελίδα μας.

 5. SCHEDRO LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHEDRO LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαργαρίνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζαχαρωτά, Μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, ηλιελαια, κετσαπ, μαγιοννεζα, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, και Σάλτσα ντομάτας. Έχει έδρα σε Dnipro, Ουκρανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WASGAU ÖLMÜHLE GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WASGAU ÖLMÜHLE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Hauenstein, Γερμανία.

 2. HUILERIE MORISSET

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUILERIE MORISSET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Βιομηχανικά έλαια, Προσθετικά τροφίμων, Έλαια φυτικά, Βιομηχανικά έλαια, Προσθετικά τροφίμων, και Έξτρα παρθένο λάδι. Έχει έδρα σε Poursac, Γαλλία.

 3. VALMAX FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VALMAX FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γαλα σε σκονη, ελαια, Κραμβέλαιο, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

 4. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CENTRAL ÉQUIPEMENTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Ελιές, Έλαια και μαγειρικά λίπη, διανομέας ελαιολάδου, φυτικα ελαια, λάδι τροφίμων, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, Έλαια φυτικά, και μαγειρικα φυτικα ελαια. Έχει έδρα σε Evry-Courcouronnes, Γαλλία.

 5. SAS SPRAY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAS SPRAY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιελαια, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, φυτικα ελαια, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Grimaud, Γαλλία.

 1. ROZAN FOODS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROZAN FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, Βιομηχανικά έλαια, κονσερβες, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, Έλαια φυτικά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villepinte, Γαλλία.

 2. LOGNIB FOOD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LOGNIB FOOD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιόλαδο, Έλαια φυτικά, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, ηλιελαια, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, συσκευασμένο ελαιόλαδο, λάδι τροφίμων, ηλιοτρόπιο, και Ελαιόλαδο. Έχει έδρα σε Pierrefitte Sur Seine, Γαλλία.

 1. AIGREMONT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIGREMONT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαργαρίνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, και χοιρινο λιπος. Έχει έδρα σε Awirs-Flemalle, Βέλγιο.

 2. KORINA

  Ελλάδα

  Η Korina Pumps είναι επαγγελματίας κατασκευαστής αντλιών χειρός. Βρισκόμαστε στην Αθήνα, Ελλάδα. Με μακροχρόνια φήμη, παρέχουμε μια σειρά από υψηλής ποιότητας βιομηχανικές αντλίες χειροκίνητης ανύψωσης, συμπεριλαμβανομένων αντλιών τυμπάνου και δοχείου, χημικών αντλιών, ειδικών αντλιών εφαρμογής, χειροκίνητων εργαλείων αφαίρεσης βυρσοδεψείων κ.λπ. Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούνται από πιστοποιητικά υλικών της Ε.U. ή FDA, εγγύηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η οικογενειακή μας επιχείρηση ιδρύθηκε το 1968 φέρνοντας μια νέα φιλοσοφία στην τεχνική και την ποιότητα άντλησης στην τοπική και διεθνή αγορά, αποκτώντας πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για εφευρέσεις και καινοτόμα προϊόντα. Μέσα από τα χρόνια με την αποκτηθείσα εμπειρία, έχουμε αναπτύξει τις τεχνικές άντλησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας, που είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

 3. GIORGIOU G.- MANOLIKAKI A. G.P.

  Ελλάδα

  Το HOLISTON είναι ένα Έξτρα Παρθένο Αφιλτράριστο Ελαιόλαδο μικρής παραγωγής πλούσιο σε πολυφαινόλες, προσφέροντας την υψηλή θρεπτική αξία που υπάρχει σε αφθονία στο ελληνικό έδαφος και κλίμα. Όμως, το Holiston είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη ελληνικό ελαιόλαδο. Είναι ένα functional food που καλύπτει, όχι ένα, αλλά 3 ισχυρισμούς υγείας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ: •Πολυφαινόλες •Βιταμίνη Ε •Ακόρεστα Λιπαρά (Ωμέγα 3, 6, 9) Επιπλέον, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ περιέχει και σκουαλένιο, μια οργανική ένωση που παράγεται από το σώμα μας αλλά φθίνει με την πάροδο των χρόνων, αφήνοντας το δέρμα μας τραχύ και εκτεθειμένο στους εξωτερικούς κινδύνους. Είτε καταναλώνετε μια κουταλιά της σούπας Holiston κάθε πρωί ή το χρησιμοποιείτε στη διατροφή σας ως ένα παραδοσιακό ελαιόλαδο για να ενισχύσετε τη γεύση της μαγειρικής σας, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: προστατεύετε τον οργανισμό σας από καρδιαγγειακές, νευρολογικές και δερματικές παθήσεις, καρκίνο, αλλά και τον θωρακίζετε απέναντι σε μια σειρά από άλλες ασθένειες. Καλωσορίστε μια ολιστική προσέγγιση στη διατροφή και στη ζωή σας!

 4. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Ισπανία

  Η OLEOSALAR COSECHEROS SL είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε και αποτελείτε από τους ελαιοκαλλιεργητές της περιοχής Salar. Στην OLEOSALAR, παρέχουμε ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή στην προετοιμασία και στην επεξεργασία του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου μας. Στην OLEOSALAR, παρασκευάζουμε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ολοκληρωμένης παραγωγής, κατευθείαν από φρέσκιες ελιές ποικιλίες Hojiblanca (80%) και Picual (20%), χρησιμοποιώντας μόνο μηχανικές μεθόδους.Η INENA είναι ένα ομογενές έλαιο με υψηλή σταθερότητα.

 5. YUZHNY POLYUS

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο παραγωγής φυτικού ελαίου Yuzhny Polyus παράγει εδώδιμα έλαια και λίπη, φυτικό έλαιο, κυρίως εξευγενισμένο ηλιέλαιο από την περιοχή της Krasnodar Krai. Το εργοστάσιο παράγει τα εξής είδη ηλιελαίου: Ελαιο τηγανίσματος "Yuzhny Polyus", με ουδέτερη γεύση και άοσμο, Ελαιο υψηλής ποιότητας "Krasnodar selected" με διακριτικό άρωμα, 'Ελαιο "Live Amber" για ζεστά πιάτα, σάλτσες και αρτοποιία, ηλιέλαιο τηγανίσματος σε φιάλες 5 L. Η εταιρεία παράγει επίσης πρεσαριστό κοκκοποιημένο κέικ από ηλιέλαιο για τον εμπλουτισμό της διατροφής των ζώων αγροκτήματος. Το φυτικό εδώδιμο έλαιο "Yuzhny Polyus" παράγεται από ηλιόσπορους που δοκιμάζονται στο ιδιόκτητο εργαστήριο του εργοστασίου. Το εργοστάσιο παραγωγής λαδιού προσφέρει εξευγενισμένο αποσμημένο ηλιέλαιο απευθείας από τον παραγωγό/ Το λάδι διατίθεται σε φιάλες συσκευασμένες σε κουτιά τα οποία τοποθετούνται σε παλέτες ευρώ (EPAL) ή πληρούν κοντείνερς ή δεξαμενές για οδική ή σιδηροδρομική μεταφορά. Είναι δυνατή η συσκευασία φυτικού ελαίου σε φιάλες και κουτιά με το λογότυπο του πελάτη.

 6. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Ρωσία

  Σήμερα, η εταιρεία EFKO είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρασκευαστές τροφίμων στην Ρωσία, παρέχοντας στους καταναλωτές και στις εταιρείες βιομηχανικής επεξεργασία τροφίμων μαργαρίνες, ηλιέλαιο και λιπαρά. Τα εξαιρετικά προτερήματα της εταιρείας είναι η έμφαση της σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, στην καινοτομία, στην ατομική προσέγγιση και προσοχή σε κάθε πελάτη χωριστά.Η εταιρεία σέβεται επίσης το περιβάλλον, προσπαθώντας να μειώσει στο ελάχιστο την παραγωγή απορριμάτων και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σε κάθε παραγωγικό στάδιο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και πρότυπα ασφαλείας (συμπ. τα πιστοποιητικά κατά BRC, RSPO και Sedex).

 7. POKROVSKY ZRM LLC

  Ρωσία

  Η Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) παράγει και προμηθεύει φυτικά έλαια και πρώτες ύλες από σόγια και κράμβη. Το εργοστάσιο επεξεργάζεται σόγια και κράμβη και προσφέρει τα εξής προϊόντα: - ακατέργαστο κραμβέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ κράμβης (χρησιμοποιείται ως συμπληρωματικό πρωτεΐνης για όλα τα ζωντανά κτηνοτροφίας), - ακατέργαστο σογιέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ σόγιας (ζωοτροφή και τροφή για πουλερικά, γενικής χρήσης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες).Η POKROVSKY ZRM είναι το εργοστάσιο επόμενης γενιάς, που προωθεί και προστατεύει τις αιώνιες παραδόσεις παραγωγής φυτικών ελαίων. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτατης ποιότητας ρωσικής προέλευσης στην παραγωγή. 'Ολα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένο και σύνθετο εξοπλισμό, που επιτρέπει την παραγωγή τελικών ελαίων και λιπαρών ουσιών πιστοποιημένα όχι μόνο ως συμβατά με την Ρωσική νομοθεσία αλλά και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ποιότητα των λαδιών επιβλέπεται από έναν σύγχρονο εργαστήριο. Η εταιρεία εξάγει και εισάγει γεωργικά προϊόντα στης χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία και στην Κίνα με εμπορευματοκιβώτια, βαρέλια και φορτηγά-βυτία. Η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την πλήρη τήρηση των υποχρεώσεων της.

 8. LEHA GMBH

  Γερμανία

  Η LeHA GmbH είναι μια μικρομεσαία, καινοτομική επιχείρηση στο νότιο Sachsen-Anhalt με έδρα στο κέντρο της βορειότερης περιοχής οινοποιίας της Γερμανίας, στην κοιλάδα του Saale-Unstrut. Από το 2002, η LeHA δραστηριοποιείται στην αγορά τροφίμων της Γερμανίας και μπορεί να ανατρέξει σε ένα γνήσιο ιστορικό επιτυχιών. Με κινητήρια δύναμη την υψηλή καινοτομικότητα ήταν σε θέση να διευρύνει και να μετεξελίσσει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων. Έτσι, η εταιρεία εξελίχθηκε από έναν τοπικό προμηθευτή ενός υποκατάστατου κρέμας χωρίς λακτόζη φυτικής προέλευσης σε μια δραστηριοποιούμενη σε ολόκληρη την Ευρώπη επιχείρηση με πολυάριθμα αμιγώς φυτικά προϊόντα. Με την εμπορική ονομασία Schlagfix είναι σήμερα ένας από τους πλέον γνωστούς προμηθευτές αμιγώς φυτικών υποκατάστατων προϊόντων γάλακτος. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ποιότητας των προϊόντων Schlagfix είναι η ιδιαίτερα αυθεντική τους γεύση, καθώς και η άψογη λειτουργικότητα, η οποία μάλιστα παρέχει συχνά στον πελάτη ένα ευρύτερο πεδίο εφαρμογής σε σύγκριση με τα ανάλογα ζωικά προϊόντα που ενθουσιάζει έτσι ακόμη και τους „μη χορτοφάγους“ για τα προϊόντα. Λιγότερες θερμίδες, τέλεια ανοχή, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη και χωρίς χοληστερίνη… Επιχειρήματα για τα φυτικά προϊόντα Schlagfix υπάρχουν πολλά. Χάρη στη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών στον τομέα της λιανικής πώλησης στη Γερμανία επιτεύχθηκε μια σταθερή ανάπτυξη. Σήμερα, μεταξύ των πελατών μας στη Γερμανία συγκαταλέγονται, π.χ.: οι εταιρείες Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto και Netto Stavenhagen. Επίσης προμηθεύουμε επιμέρους κλινικές και νοσοκομεία.

 1. MAYKIM YAG VE KIMYA SAN. TIC. A.S

  Τουρκία

  Ως έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς εδώδιμων φυτικών ελαίων και χημικών ελαίου, η MAY GROUP παράγει τα προϊόντα της σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και εξάγει παγκοσμίως. Με περηφάνια μπορούμε να ισχυριστούμε πως τα προϊόντα μας διαθέτουν άριστη ποιότητα και με πολλές εναλλακτικές συσκευασίες. Αν μας ενημερώσετε σχετικά με το προϊόν που σας ενδιαφέρει, τις μηνιαίες εισαγωγικές σας ποιότητες μαζί με τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας σας, θα χαρούμε να σας στείλουμε την καλύτερη μας προσφορά. Εισάγουμε οξύ έλαιο και εξευγενισμένο φοινικέλαιο.

 2. MATEO SA

  Ισπανία

  Η Mateo, S.A., ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια μετά από την απόφαση μιας ομάδας επαγγελματιών που ήθελαν να καταλάβουν μια ευνοϊκή θέση στον τομέα της ελαιοκαλλιέργειας. Συσκευασία και εξαγωγή εδώδιμων ελαίων. MANOLETE - TEOLI - DULCE OLIVA - LA PISTA - AMAFLOR.

 3. OLEOFLOR ACEITE DE OLIVA VIRGEN

  Ισπανία

  Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

 4. EMER SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Το εργοστάσιο επεξεργασίας μας διαθέτει άδεια πώλησης στην ΕΕ (κατηγορία A) και σε τρίτες χώρες. Διαθέτουμε πιστοποιητικά HACCP και ISO 9001.

 5. TIMALFI OLIVE OIL

  Ελλάδα

  Παραγωγή και συσκευασία ποιοτικού εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς Καλαμών από την περιοχή της Λακωνίας.

 6. COOKING EXPERTS

  Ελλάδα

  Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

 7. AGROTRAID-2000

  Ουκρανία

  Η εταιρεία AGROTRAID-2000, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροδιατροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, ελαιοσπορο, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bila Tserkva, Ουκρανία.

 8. ZAAF BROKERAGE

  Τουρκία

  Η εταιρεία ZAAF BROKERAGE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Έλαια φυτικά, υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και διαμεσολαβηση για εισαγωγεσ-εξαγωγες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 9. BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE

  Τουρκία

  Η εταιρεία BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Έλαια και μαγειρικά λίπη, και Ακατέργαστο υλικό καλλυντικών. Έχει έδρα σε Afyonkarahisar, Τουρκία.

 10. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαργαρίνη, και Μαργαρίνη. Έχει έδρα σε Bielsko-Biala, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έλαια και μαγειρικά λίπη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.092 Επιχειρήσεις