ESPRESSO DA VINCI SRL

ESPRESSO DA VINCI SRL

Είναι μία νέα εταιρεία που κληρονόμησε την τεχνογνωσία και την εμπειρία 30 ετών από τους καλύτερους Ιταλούς ψήστες. Είναι μία δυναμική ομάδα γεμάτη ενθουσιασμό, η οποία έχει ως στόχο να προσφέρει στους επαγγελματίες του καφέ μία επιλογή από τους πιο ποιοτικούς καφέδες στο κόσμο.. Η καθημερινή δέσμευση και το πολύ υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών μας ανεβάζουν συνεχώς στις προτιμήσεις των πελατών μας. έχουμε δεσμευτεί σε τρεις αρχές: Παροχή Πιστοποιημένων Προϊόντων Ποιότητας, Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών και Εξαιρετική σχέση Ποιότητας - Τιμής. Η ομάδα μας έχει εμπειρία δεκαετιών στη βιομηχανία του καφε διεθνώς. Έχουμε εκτεταμένες και χρόνια εδραιωμένες σχέσεις με τους καλλιεργητές σε όλες τις σημαντικές περιοχές παραγωγής καφέ και τσαγιού στον κόσμο, καθώς και με τους επαγγελματίες που έχουν άμεση σχέση με τη βιομηχανία. Η εκτεταμένη λίστα των πελατών μας, καθώς και το έργο που κάνουμε, είναι μια απόδειξη της αξιοπιστίας μας.Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε μας για να γίνει σωστά η δουλειά, μέσα στο χρόνο και εντός προϋπολογισμού. Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας είναι το αποτέλεσμα της σε βάθος έρευνα από την οπτική γωνία και τις προσδοκίες σας, και τις ανάγκες των πελατών σας.
 Είμαστε δεσμευμένοι στην ανταγωνιστική τιμολόγηση, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να θυσιάσουμε την ποιότητα ή την επιτυχία των προϊόντων σας.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • Προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2013
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
Δικτυακή τοποθεσία