• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικα

Αποτελέσματα για

Λαχανικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TRO-Kost GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αποξηραμένων λαχανικών, αρωματικών βοτάνων και μανιταριών για τη βιομηχανία τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Οι πελάτες μας μπορούν να προσδοκούν από εμάς άριστη ποιότητα σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Ανάλογα με τη ζήτηση διαθέτουμε διάφορες κοπές (νιφάδες, κύβοι, κόκκοι, σκόνη) ή εξατομικευμένα μείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις συνταγές. Από την καλλιέργεια και την επιβελτίωση έως την αποστολή σάς παρέχουμε τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

  2. ITALIA NATUR OBST UND GEMÜSE SEIT 1930 ERZEUGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ITALIA NATUR OBST UND GEMÜSE SEIT 1930 ERZEUGER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, λαχανικα, cacio (νωπο τυρι), εξαγωγη, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  3. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  4. ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  5. KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Dogern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η SALEM-Frucht GmbH & Co. KG είναι επιχείρηση χονδρικής πώλησης μήλων και αχλαδιών στην Bodensee. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των φρούτων μας και για το λόγο αυτό είμαστε σε διαρκή και προσωπική επαφή με τους παραγωγούς μας. Οι 250 παραγωγοί μας εργάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες της ολοκληρωμένης παραγωγής και διαθέτουν πιστοποίηση QS και EurepGap. Μεταξύ των σημαντικότερων ποικιλιών μήλων συγκαταλέγονται τα είδη Royal Gala, Braeburn, Jonagold, Elstar, Golden Delicious, Idared, CoxOrange, Rubinette, Boskoop, KIKU

  2. EMEC DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMEC DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  3. OVERSEAS CARTEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία OVERSEAS CARTEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βότανα φαρμακευτικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Ροφήματα από βότανα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, Ροφήματα από βότανα, και αφυδατωμενα λαχανικα. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  4. KRONEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRONEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπτικές μηχανές φρούτων και λαχανικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα επεξεργασιας φρουτων και λαχανικων, πλυντηρια καθαρισμου τροφιμων, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kehl Am Rhein, Γερμανία.

  5. SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενα λαχανικα. Έχει έδρα σε Baden-Württemberg-Baden-Baden, Γερμανία.

  1. GEMÜSERING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEMÜSERING GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. WILHELM RÖSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM RÖSER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. GAISER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GAISER KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρίζες και βολβοί με άμυλο ή ινουλίνη, Φρούτα, Τροπικά φρούτα, Λαχανικά διατηρημένα, Ρίζες και βολβοί με άμυλο ή ινουλίνη, Φρούτα, Τροπικά φρούτα, και Λαχανικά διατηρημένα. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  2. DER BRIELHOF GMBH UND CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DER BRIELHOF GMBH UND CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Μπύρα (ζύθος), Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  3. GETRÄNKE TRAUB GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE TRAUB GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Pfalzgrafenweiler, Γερμανία.

  4. GETRÄNKE MAIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE MAIER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  5. SMT PERSIGRAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMT PERSIGRAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Φρούτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Wannweil, Γερμανία.

  6. GETRÄNKE BLUMENSTOCK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE BLUMENSTOCK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  7. BADISCH MÄXLE VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADISCH MÄXLE VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  8. WILHELM AUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM AUER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, και Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει έδρα σε Mühlhausen-Ehingen, Γερμανία.

  1. GETRÄNKE-EPP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE-EPP GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. P.A.M. BRANDING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία P.A.M. BRANDING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  3. KARL GAUSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL GAUSS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  4. KILLERFISH GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KILLERFISH GERMANY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  5. RÖDER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÖDER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Reichenbach, Γερμανία.

  6. WELZHEIMER GETRÄNKESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WELZHEIMER GETRÄNKESERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

  7. KELTEREI KNILL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KELTEREI KNILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Oberteuringen, Γερμανία.

  8. HANDELAGENTUR PHILIPP SARNOW

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANDELAGENTUR PHILIPP SARNOW, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αποστάγματα, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αποστάγματα, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Wutöschingen, Γερμανία.

  9. WAMSSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAMSSLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ψάρια, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

  10. PETER BÖLLINGER GETRÄNKEGROSSHANDLUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER BÖLLINGER GETRÄNKEGROSSHANDLUNG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Oberhausen-Rheinhausen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαχανικα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

816 Επιχειρήσεις