• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικα

Αποτελέσματα για

Λαχανικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TRO-Kost GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αποξηραμένων λαχανικών, αρωματικών βοτάνων και μανιταριών για τη βιομηχανία τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Οι πελάτες μας μπορούν να προσδοκούν από εμάς άριστη ποιότητα σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Ανάλογα με τη ζήτηση διαθέτουμε διάφορες κοπές (νιφάδες, κύβοι, κόκκοι, σκόνη) ή εξατομικευμένα μείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις συνταγές. Από την καλλιέργεια και την επιβελτίωση έως την αποστολή σάς παρέχουμε τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

  2. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  3. EMEC DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMEC DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  4. KRONEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRONEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπτικές μηχανές φρούτων και λαχανικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα επεξεργασιας φρουτων και λαχανικων, πλυντηρια καθαρισμου τροφιμων, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kehl Am Rhein, Γερμανία.

  5. MATADOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MATADOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COCKTALIS

    Γερμανία

    Η εταιρεία COCKTALIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Kirchentellinsfurt, Γερμανία.

  2. NSB NECKARSULMER BRAUHAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NSB NECKARSULMER BRAUHAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

  3. RÖDER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÖDER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Reichenbach, Γερμανία.

  4. ADLER BRÄU GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADLER BRÄU GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  5. KELTEREI KNILL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KELTEREI KNILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Oberteuringen, Γερμανία.

  1. EBNER FRUCHTSÄFTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBNER FRUCHTSÄFTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

  2. P.A.M. BRANDING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία P.A.M. BRANDING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  1. AALENER LÖWENBRÄU

    Γερμανία

    Η εταιρεία AALENER LÖWENBRÄU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  2. MALZFABRIK ECKENSTEIN & CO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MALZFABRIK ECKENSTEIN & CO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  3. FMB FONTANIS MINERALBRUNNEN GMBH VERWALTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FMB FONTANIS MINERALBRUNNEN GMBH VERWALTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Φυσικό μεταλλικό νερό, Ανθρακούχο μεταλλικό νερό, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Φυσικό μεταλλικό νερό, και Ανθρακούχο μεταλλικό νερό. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  4. BADISCH MÄXLE VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADISCH MÄXLE VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. WÖRSINGER MINERALBRUNNEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WÖRSINGER MINERALBRUNNEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Φυσικό μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Φυσικό μεταλλικό νερό, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  6. VETTER ALTHEIDELBERGER BRAUHAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VETTER ALTHEIDELBERGER BRAUHAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  7. BRAUEREI C. FRANZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUEREI C. FRANZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Μπύρα (ζύθος), Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  8. HERMANN STREIB

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN STREIB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  1. ROMINA MINERALBRUNNEN GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROMINA MINERALBRUNNEN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Μπύρα (ζύθος), Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. ALWA MINERALBRUNNEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALWA MINERALBRUNNEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  3. GRIESBACHER MINERAL UND HEILQUELLEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIESBACHER MINERAL UND HEILQUELLEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Φυσικό μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Φυσικό μεταλλικό νερό, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Bad Peterstal-Griesbach, Γερμανία.

  4. HERMANN SCHMALZRIED

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN SCHMALZRIED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  5. BRAUEREI EUGEN HÄBERLEN OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUEREI EUGEN HÄBERLEN OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Gaildorf, Γερμανία.

  6. DITZINGER-WICHTEL GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DITZINGER-WICHTEL GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  7. GETRÄNKEFACHHANDEL & BRENNEREI EBNER INH. WERNER EBNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKEFACHHANDEL & BRENNEREI EBNER INH. WERNER EBNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Häusern, Γερμανία.

  8. BURGBRENNEREI NEU-WINDECK GETRÄNKEFACHHANDEL OBSTHANDEL MANFRED HÖRTH E. K

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURGBRENNEREI NEU-WINDECK GETRÄNKEFACHHANDEL OBSTHANDEL MANFRED HÖRTH E. K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Lauf, Γερμανία.

  9. BRAUEREI STOLZ GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUEREI STOLZ GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Isny, Γερμανία.

  10. MARKUS BÜRGIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKUS BÜRGIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Fischingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν