• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • visable supports ukrainian companies

Αποτελέσματα για

Visable supports ukrainian companies - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JOSE-AMORALES

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Ο Jose Amorales είναι Ουκρανός κατασκευαστής υποδημάτων. Τα υποδήματα μας κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνολογία δημιουργίας αφρού από σύγχρονα υλικά EVA. Η γκάμα των υποδημάτων μας είναι ποικιλόμορφη, αποτελείται από θερινά σχέδια, μπαλαρίνες, παντόφλες, crocs, μοκασίνια, καλύμματα υποδημάτων, και χειμερινά υποδήματα - μπότες ugg, από δέρμα ερπετών και μπότες με γούνινη ή φλις επένδυση. Η συλλογή προσφέρει γυναικεία, ανδρικά και εφηβικά υποδήματα. Τα υποδήματα από EVA διαφέρουν λόγω της ελαφρότητας, της βιωσιμότητας και της ελαστικότητας τους. Το υλικό αυτό είναι ελαστικό, ανθεκτικό στην παραμόρφωση αλλά κυρίως δεν είναι τοξικό, δεν παρουσιάζει δυσάρεστη οσμή και κατέχει αντιμικροβιακή δράση. Ένα άλλο πλεονέκτημα των υποδημάτων που κατασκευάζονται από EVA είναι η χαμηλές τους τιμές. 'Ολα τα υποδήματα κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία. Τα υποδήματα που παράγονται από τον Jose Amorales διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίησης πως τα υποδήματα μας από EVA είναι άριστης ποιότητας. Τα προϊόντα υποβάλλονται σε διπλό έλεγχο ποιότητας. Τα υποδήματα του Jose Amorales από EVA παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση χάρη στις μοναδικές τους ιδιότητες. Τα θερινά σχέδια υποδημάτων από EVA είναι ανοιχτόχρωμα, ελαφριά, μαλακά, εύκολα στην πλύση και άνετα. Η σόλες τους είναι ελαστικές, με άψογη ανάρτηση και επιτρέπουν την βάδιση σε καυτή άμμο και σε πέτρες. Τα υποδήματα αυτά είναι κατάλληλα όχι μόνο για την παραλία αλλά και για εξωτερικές δραστηριότητες αναψυχής.

 2. TRIO UKRAINE LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η TRIO UKRAINE LLC (TM TRIO) είναι Oυκρανική κατασκευαστική εταιρεία καινότομων μονάδων θέρμανσης με υπέρυθρους FAR και μικρών οικιακών συσκευών για το σπίτι, το γραφείο, την αποθήκη, το ξενοδοχείο και άλλους χώρους διαμονής και εργασίας και αποτελούν μια καλή πρόσθετη πηγή θέρμανσης του κεντρικού συστήματος θέρμανσης ως οικιακή θέρμανση που δεν χρειάζεται ούτε εγκατάσταση ούτε πρόσθετος εξοπλισμός. Χάρη στην φύση της τεχνολογίας υπέρυθρων far, οι συσκευές αυτές θέρμανσης είναι ιδιαίτερα οικονομικές, χρήσιμες για τους ανθρώπους (δεν ξηραίνουν τον αέρα) και με όμορφη αισθητική.Η τεχνολογία υπέρυθρων Far εκπέμπει ακτίνες παρόμοιες με τις ηλιακές ακτίνες, που είναι χρήσιμες για τους ζωντανούς οργανισμούς και θερμαίνουν απευθείας τα αντικείμενα χωρίς να απαιτείται η χρήση του αέρα ως εναλλάκτης θερμότητας.Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται υπό το ιδιόκτητο μας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το 2010 στο Κιέβο της Ουκρανίας.Τα κύρια προϊόντα που εξάγουμε είναι: επιτοίχια πάνελ θέρμανσης, κινητή επιδαπέδια θέρμανση και τάπητες θέρμανσης για τους ανθρώπους και κατοικίδια ζώα.Χρησιμοποιούμε υλικά και ανταλλακτικά ανώτατης ποιότητας σε προσιτές τιμές χάρη σε απλές αλλά αποτελεσματικές τεχνολογικές λύσεις και προσεγγίσεις. Το προϊόν μας με τις καλύτερες πωλήσεις είναι το πάνελ θέρμανσης, επιτοίχιος, (με εικόνα στην μπροστινή του όψη) που καταναλώνει λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα σε σύγκριση με τις κλασικές συσκευές, είναι εύκολο στην μεταφορά και μπορεί να κατασκευαστεί με εξατομικευμένη εικόνα υψηλής ανάλυσης (λογότυπο επιχείρησης, εταιρικό σλόγκαν, εμπορική διαφήμιση, πολιτικό μήνυμα, οικογενειακή φωτογραφία κ.λπ.). Καλούμε τους εγχώριους αντιπροσώπους και τους εμπόρους χονδρικής στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες για αμοιβαία συνεργασία.

 3. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  H ιδιωτική επιχείρηση τροφίμων “Agroprodservice” έγινε μια από τις 3 κορυφαίες γεωργικές εταιρείες της Δυτικής Ουκρανίας κατά την 24ετή της λειτουργία. Η συνολική επιφάνεια γόνιμου εδάφους που καλλιεργεί η Agroprodservice είναι περίπου 45 000 εκταρίων. Καλλιεργούμε καλαμπόκι, χειμερινό σιτάρι και κριθάρι, ηλίανθο, σόγια, θερινό κριθάρι και σιτάρι, κράμβη, αρακάς και ζάχαρη τεύτλων. Ο συνολικός αριθμός μας βοοειδών ανέρχεται σε πάνω από 3 000 κεφάλια, ταυτόχρονης φροντίδας, η ετήσια παραγωγή βοδινού κρέατος ανέρχεται σε 1 255 τόνους. Κατέχουμε μεγάλη εμπειρία με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επώνυμες εταιρείες, γεγονός που συμβάλλει στην αποτελεσματική ανάπτυξη της παραγωγής και της ποιότητας των δημητριακών και των λαχανικών, καθώς και τις καλλιέργειες ζάχαρης τεύτλων. Η ιδιωτική επιχείρηση “Agroprodservice” αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι η προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό και μια από τις κύριες αρχές της εταιρείας είναι " ού βλάψεις". Η εταιρεία φροντίζει το περιβάλλον και υποστηρίζει οικολογικά προγράμματα παραμένοντας πιστή στην αποστολή της.

 4. GK KUSHPIT-AGRO

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η KUSHPIT-AGRO είναι ένας συνεταιρισμός Ουκρανών γεωργών (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") με κύρια δραστηριότητα την καλλιέργεια σιτηρών, τεχνικών καλλιεργειών και ελαιούχων σπόρων. Συντηρούμε τομέα τροφίμων προϊόντων συγκομιδής της χώρας με την καλλιέργεια, την απασχόληση εκπαιδευμένων εργατών και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες. Η GC KUSHPIT-AGRO είναι μια οικογενειακή επιχείριση που ακμάζει για σχεδόν 30 χρόνια. Οι εκτάσεις της ανέρχονται σε περίπου 5000 εκτάρια. Οι κύριες καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι: εαρινός σίτος, χειμερινός σίτος, ηλίανθος, αραβόσιτος, σόγια, φαγόπυρο. Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις διαθέτουν το δικό τους στόλο μηχανημάτων και ελκυστήρων. Το 2020 τέθηκε σε λειτουργία το ιδιόκτητο συγκρότημα καθαρισμού σιτηρών με ξηραντήρα. Η χωρητικότητα του ανελκυστήρα σιτηρών είναι 40 χιλιάδες τόνοι. Επίσης διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο και τα δικά μας μέσα μεταφοράς - φορτηγά σιτηρών. Μπορείτε να βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για εμάς στην ιστοσελίδα μας: www.kushpit-agro.com Διαθέτουμε τα προϊόντα μας τόσο στην Ουκρανία όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε σε θέση να εργαζόμαστε με βάση τις προδιαγραφές DAP και CIF. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω των δικών μας μέσων μεταφοράς σιτηρών και μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και σιδηροδρομική μεταφορά.

 5. KRUK LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η KRUK LLC είναι μια γεωργική επιχείρηση και εξειδικεύεται κυρίως στην παραγωγή μειγμάτων διατροφής: την επεξεργασία προϊόντων σόγιας, συμπ. λάδι, γεύμα και εξωθημένη σόγια. Σόγια, ένα προϊόν που προσφέρει πολλές θερμίδες και μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, είναι μια παγκόσμια τροφή για όλα τα ζώα, πουλιά και ψάρια, ενισχύοντας σημαντικά την οικονομική αποτελεσματικότητα της εκτροφής ζώων. Το 2018, το αγρόκτημα σαλιγκαριών 'FERMA EKO' ιδρύθηκε με βάση την KRUK LLC, με εξειδίκευση στην καλλιέργεια γκουρμέ σαλιγκαριών. Μια ξεχωριστή κατεύθυνση αφορά την παραγωγή μπρικετών καυσίμων, με καταναλωτές στην Ουκρανία αλλά και πέρα από τα σύνορα της. Κατά την 30ετή της ιστορία, η KRUK LLC επιβεβαιώνει σταθερά επανειλημμένα το καθεστώς της μιας αξιόπιστης κατασκευαστικής εταιρείας και εταίρου. Το υψηλό εργασιακό επίπεδο της εταιρείας επικυρώνεται από το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 22000 και από πολλαπλά βραβεία, εκ των οποίων:

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. INTELKOM

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η Intelkom είναι κορυφαία εταιρεία κατασκευής παιδικών πλαστικών παιχνιδιών στην Ουκρανία. Η εταιρεία μας κατασκευάζει παιχνίδια σε διάφορες κατηγορίες, γιογιό, και πολλά άλλα. Προσφέρουμε συνεργασίες με ιδιωτικό σήμα. Αποστολή της εταιρείας είναι η υλοποίηση των παιδικών ονείρων υπό την μορφή του άριστου μεταλλικού και πλαστικού παιχνιδιού, ένα παιχνίδι που όχι μόνο είναι ασφαλές και εύκολα κατανοητό δίνοντας ταυτόχρονα κίνητρο στην παιδική ανάπτυξη.

 2. PRIVATE ENTERPRISE VIKTOR & K

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Το 1998, με την κατασκευή του εργοστασίου, ξεκινήσαμε την επεξεργασία ηλιόσπορων με μια ικανότητα 30 τόνων ανά οχτάωρο. Το Φεβρουάριο 2002, το εμπορικό σήμα "Royal Smack" καταχωρήθηκε και τα προϊόντα της εταιρείας "Victor and K" ήταν προϊόντα παραγωγής του. Το 2002 ξεκίνησε η παραγωγή μαγιονέζας. 11 είδη μαγιονέζας με διαφορετικό ποσοστό θερμίδων παράγονται και σε διάφορες συσκευασίες, όπως : γυάλινα δοχεία, δοχεία από πολυμερή υλικό, κονσέρβες, δίσκοι, ποτήρια, σε μορφή μονών δόσεων, εύκαμπτες συσκευασίες.

 3. JNL PPTE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η JNL Trading Company είναι Ουκρανός παρασκευαστής και εξαγωγέας δημητριακών, αλεύρων, σπόρων και λαχανικών. Η JNL ιδρύθηκε το 1992 και απέκτησε την φήμη ενός αξιόπιστου προμηθευτού και εταίρου στην παγκόσμια βιομηχανική γεωργική αγορά. Η JNL παράγει και εξάγει επεξεργασμένος κομμένος αρακάς, σπασμένος αρακάς, κριθάρι περλέ, αλεύρι από αρακά, κεχρί, σιτάρι, κραμβόσπορος και προϊόντα από ηλίανθο. Η JNL εφοδιάζει την Γερμανία, την Ολλανδία, την Σλοβενία, την Πολωνία, το Ην. Βασίλειο, την Μαλαισία, το Σρι Λάνκα, την Ινδία, τα ΕΑΕ και άλλες χώρες.

 4. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και σόμπες χυτοσιδήρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λέβητες χυτοσιδήρου, Δώρα επιχειρήσεων, χυτοσιδηρες πλακες, κατσαρολες, ταψια για παεγια, κατσαρολες, αντικολλητικες κατσαρολες, ψηστιερες για καστανα, και τηγανια. Έχει έδρα σε Bila Tserkva, Kiev Region, Ουκρανία.

 5. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Αγροτικά προϊόντα, παραγωγή αγροτικών μηχανημάτων, γεωργικα μηχανηματα και εξοπλισμος, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, γεωργικες εργασιες, γεωργικα προϊοντα, Αγροτικά προϊόντα, και Visable supports Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Kitaygorod, Ουκρανία.

 1. PANFRUIT

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PANFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούρα, Φρούτα αφυδατωμένα, Λαχανικά αφυδατωμένα, Τρόφιμα βιολογικά, Σούπες, Μανιτάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μούρα, και Κατεψυγμένοι καρποί. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 2. GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οροφες οικοδομων και σκεπες, πλακακια και πλακες αρχιτεκτονικης, χειροποιητα πλακακια, εξατομικευμενα πλακακια, πλακακια, κεραμιδια απο υαλοτσιμεντο, πλακακια και πλακες για δημοσιους χωρους, αρχιτεκτονικα πανελ, και Σκωρία. Έχει έδρα σε Cherkasy, Ουκρανία.

 1. SCHEDRO LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHEDRO LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαργαρίνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζαχαρωτά, Μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, ηλιελαια, κετσαπ, μαγιοννεζα, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, και Σάλτσα ντομάτας. Έχει έδρα σε Dnipro, Ουκρανία.

 2. UDEN-UKRAINE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία UDEN-UKRAINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οροφές, Εστίες τζακιών, θερμαντικά σώματα τοίχου με υπέρυθρη ακτινοβολία, θερμαντικες εγκαταστασεις, συσκευες θερμανσης υπερυθρων ακτινων, συσκευες θερμανσης, θερμοστατες, θερμικοι αναθερμαντηρες, και ηλεκτρικες συσκευες θερμανσης. Έχει έδρα σε Kropyvnytskyi, Ουκρανία.

 3. PUMPIDUP

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PUMPIDUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, Τρόφιμα, εκλεκτά, Καραμέλες βουτύρου, ορεκτικα, ποπ κορν, ζαχαρωτα, διαιτητικά γεύματα, κρακερ, και σποροι. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 4. VND FURNITURE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VND FURNITURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καναπέδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, Πολυθρόνες, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Έπιπλα κρεβατοκάμαρας, κρεβατια, καρεκλες, και Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Lutsk, Ουκρανία.

 5. BARGY UKRAINE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BARGY UKRAINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ευεξία και αναζωογόνηση, Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων, Βιταμίνες και προβιταμίνες, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, υγιεινές και φυσικές τροφές, μπαρα ενεργειας, Ευεξία και αναζωογόνηση, και φυσικα τροφιμα. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 6. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, Ελαιόλαδο, Ζαχαρωτά, Δημητριακά και σπόροι, ψωμι για ατομα που πασχουν απο κοιλιοκακη, μπισκοτα χωρις γλουτενη, πιατα χωρις γλουτενη, ζυμη χωρις γλουτενη, και τροφιμα χωρις γλουτενιο. Έχει έδρα σε Novomoskovsk, Ουκρανία.

 7. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERMES AGRI-COMPANY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λιπάσματα φυσικά, Τύρφη και κοπριά, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λιπάσματα φυσικά, οργανικα λιπασματα, υγρο λιπασμα, Λιπάσματα για καλλιέργεια δημητριακών, και Λιπάσματα για οπωροκαλλιεργητές. Έχει έδρα σε Znamianka, Ουκρανία.

 8. KIEV SHIPPING LTD

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KIEV SHIPPING LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυτιλιακά πρακτορεία - ναυλωτές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, ενοικιαση πλοιου, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 1. CLIXAR

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLIXAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφραγίσεις υψηλής ασφαλείας, σφραγίδες ασφαλείας, σελες συσκευασιας, και Visable supports Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Odesa, Ουκρανία.

 2. INGAS LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INGAS LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αέρια ιατρικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Άζωτο, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Αεριούχα μίγματα, πεπιεσμενα αερια, κρυογονικο αεριο, Αέριο ειδικών προδιαγραφών και ανάμικτο, ειδικα αερια, και αερια εργαστηριου. Έχει έδρα σε Yuzhne, Ουκρανία.

 3. MILINAL (LLC UNIT CRAFT)

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MILINAL (LLC UNIT CRAFT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πορτοφολια, και Visable supports Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Rivne City, Ουκρανία.

 4. ATON SERVICE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATON SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kolchyno, Ουκρανία.

 5. ECO BERRY FARM

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ECO BERRY FARM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μούρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αφυδατωμένα, Φρούτα, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, μουρα, Κατεψυγμένοι καρποί, συσκευασμενα μυρτιλλα, φραουλες, και συσκευασμενες φραουλες. Έχει έδρα σε Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ουκρανία.

 6. ZIA LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZIA LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρωστικές ουσίες, γεύσεις για γλυκά, ειδη παρασκευης γλυκισματων, αρωματα και αιθερια ελαια για την βιομηχανια ζαχαροπλαστικης, χημικες χρωστικες για τη βιομηχανια τροφιμων, φυσικες χρωστικες τροφιμων, γαρνιτουρες ζαχαροπλαστικης, και yerocolors. Έχει έδρα σε Odesa, Ουκρανία.

 7. GFS LLC / YOGODA

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GFS LLC / YOGODA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Τσάι, Μέλι, Μπαχαρικά, Τροπικά φρούτα, τσαϊ, Χυμοί και νέκταρ φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, και ποτό και χυμό εξωτικών φρούτων. Έχει έδρα σε Zaporizhzhia, Ουκρανία.

 8. ALTE FOODS

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALTE FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μούρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, βατομουρα, Κατεψυγμένοι καρποί, κατεψυγμενα φρουτα, μύρτιλλο ανθοκυανίνες, βιολογικα φρουτα, και Visable supports Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 9. GNP FRUITS LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GNP FRUITS LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποξηραμένα φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενα μηλα, συσκευασμενα μηλα, βιταμινες, δημητριακα για ορεκτικα, πρωινο και δεκατιανο, διαιτητικά γεύματα, συσκευασια ξηρων καρπων, οικολογική διατροφή, εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, και βιολογικοι ξηροι καρποι. Έχει έδρα σε Ivano-Frankivsk, Ουκρανία.

 10. MILIGUS

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MILIGUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη ενδυματων, δημιουργία ενδυμάτων, ενδυματα χονδρικης, επαγγελματικά ενδύματα, στρατιωτικα ενδυματα, ετοιμα ανδρικα ενδυματα, ενδυματα outdoor, δερματινα ειδη για στρατιωτικη χρηση, και στρατιωτικα σακιδια. Έχει έδρα σε Lviv, Ουκρανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
screen europages
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Προσθήκη επιχείρησής μου
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Visable supports ukrainian companies - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.538 Επιχειρήσεις