• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • electric cables

Αποτελέσματα για

Electric cables - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH OHLER® - FLEXROHRE

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Novelis είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων έλασης αλουμινίου και η παγκοσμίως μεγαλύτερη επιχείρηση ανακύκλωσης αλουμινίου. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας διαθέτουμε καινοτομικές λύσεις για κατασκευαστές κουτιών ποτών, αυτοκινήτων και ειδικών προϊόντων. Χάρη στις παγκόσμιες δυνατότητες παραγωγής και ανακύκλωσης του ολοκληρωμένου δικτύου της σύγχρονων εγκαταστάσεων έλασης και ανακύκλωσης στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία, η Novelis διαθέτει παγκοσμίως σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η αειφορία βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Αυτό επηρεάζει επίσης τις εταιρικές μας σχέσεις με τους φορείς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η αυξανόμενη χρήση του ελαφρού, ουσιαστικά πάντοτε ανακυκλώσιμου αλουμινίου παρέχει νέες δυνατότητες για εμάς να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας για την επίτευξη των στόχων αειφορίας και να τους παρέχουμε οικολογικά προϊόντα με την αναμενόμενη ποιότητα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Η Carbomech Sp. z o.o. είναι μια εταιρεία με δεκαετίες πείρας στην βιομηχανία του ορυχείου, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Η προσφορά μας συμπεριλαμβάνει μηχανήματα, συσκευές και δομές που προορίζονται τόσο για υπόγειες εργασίες σε ορυχεία όσο σε άλλους βιομηχανικούς τομείς.Τα κορυφαία μας προϊόντα αφορούν μεταφορικά συστήματα για την μεταφορά ηλεκτρικών συσκευών, αυτοκλειδούμενες βάσεις για καλώδια φρεατίων, πλατφόρμες για την μεταφορά ανθρώπων με μεταφορικές ταινίες και συστήματα υποστήριξης χειροκίνητης σιδηροδρομικής μεταφοράς.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. NEWSUN PV TECHNOLOGY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by Europages badge

  Η NSPV- Ο αξιόπιστος σας εταίρος για φωτοβολταϊκά. Η Dongguan NewSun PV Technology Co., Ltd (NSPV) ιδρύθηκε το 2010 με αποτελεσματικότητα στην σύγχρονη διαχείριση που εφοδιάζει προϊόντα σχετικά με ηλιακούς συνδέσμους και σύστημα ηλιακής ενέργειας με λύση σε ενιαίο σημείο με σχεδιασμό, έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση. Τα κύρια μας προϊόντα συμπεριλαμβάνουν ηλιακούς συνδέσμους PV, ηλιακό κουτί σύνδεσης, συσκευή προστασίας διάταξης, εξάρτημα εγκατάστασης συστήματος εγκεκριμένα από την TUV, CE ή άλλα συναφή πρότυπα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. TROODOS ELECTRIC CABLES LIMITED

  Κύπρος

 5. J.D. NEUHAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Στη μονάδα Witten, η J.D. Neuhaus GmbH & Co. KG που απασχολεί σε ολόκληρο τον όμιλο περισσότερους από 200 συνεργάτες, παράγει ανυψωτικούς μηχανισμούς και εγκαταστάσεις γερανών πεπιεσμένου αέρα και υδραυλικής λειτουργίας. Χάρη σε αυτήν την παγκοσμίως μοναδική εξειδίκευση, η J.D. Neuhaus δεν αποτελεί απλώς το μέτρο ποιότητας στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά είναι επίσης η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση με πελάτες σε περισσότερες από 90 χώρες. Τα προϊόντα διακρίνονται ιδίως για την αντιεκρηκτική προστασία ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες μεταφοράς φορτίων έως 115 t σε μόνιμη και αξιόπιστη βάση. Π.χ., στη μεταφορά πετρελαίου και αερίου υπό αρκτικές θερμοκρασίες έως -45 °C, σε υποβρύχιο περιβάλλον για επισκευές πλοίων, στον τομέα της εξόρυξης, στη χημική βιομηχανία, στον τομέα της κατασκευής βαρέων εγκαταστάσεων, καθώς και σε πολλούς τομείς της διοικητικής μέριμνας. Η παραγωγή διεξάγεται αποκλειστικά στη μονάδα Witten. Το ευρύ φάσμα προϊόντων συμπληρώνεται με υπηρεσίες, όπως συναρμολόγηση, επιθεώρηση, συντήρηση και γενική επισκευή των εγκαταστάσεων, καθώς και σεμινάρια κατάρτισης για τον πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. IGUS® GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. AXON CABLE SAS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

Βρείτε προσφορές για