• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψεκαστήρες για τον κήπο

Αποτελέσματα για

Ψεκαστήρες για τον κήπο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WYTWÓRNIA ARTYKUŁÓW Z TWORZYW SZTUCZNYCH LUSTBERG S.J.

  Πολωνία

  Ο Zbigniew Zawadzki, ένας οραματιστής στον τομέα του αυτοματισμού και της κατασκευής μηχανημάτων, ίδρυσε την οικογενειακή μας επιχείρηση το 1986. Σήμερα, καθώς παραδίδουμε τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά, η δέσμευσή μας για τη συνεχή βελτίωση και την επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας εξακολουθεί να είναι ακλόνητη. Με εμπειρία άνω των 36 ετών στη βιομηχανία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που παρέχουμε άριστη ποιότητα στους πελάτες μας. Η σημαντική εμπειρία μας μάς έχει επιτρέψει να διεισδύσουμε στις διεθνείς αγορές και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη εργολάβων εκτός των συνόρων της Πολωνίας. Συνεργαζόμαστε με πεπειραμένους προμηθευτές που παρέχουν ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις προσαρμοσμένες στον κλάδο μας. Ως κατασκευαστής πλαστικών φιαλών και βάσεων ειδικευόμαστε στην παραγωγή πλαστικών στοιχείων υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή προϊόντων νεκροταφείων και συσκευασιών. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μικρά πλαστικά στοιχεία, όπως βάσεις κεριών, ένθετα εξαρτήματα, χιτώνια και καλύμματα. Επίσης διαθέτουμε πλαστικές φιάλες, ποτιστήρια και κάνιστρα κατάλληλα για διάφορους σκοπούς. Επιπλέον, οι σφαίρες κήπου της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικές λύσεις φωτισμού για κήπους. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και συνεργάτες εκπαιδευμένους σε προηγμένες τεχνολογικές λύσεις δεσμευόμαστε για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Από την επιλογή του μοτίβου και την προετοιμασία του έργου έως τη μεταφορά των έτοιμων προϊόντων διασφαλίζουμε ότι τα δικά μας πλαστικά κάνιστρα και οι διακοσμητικές ηλιακές σφαίρες είναι ελαφρά, πρακτικά προϊόντα άριστης ποιότητας και μέγιστης ακρίβειας. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. XEREX INTERNATIONAL TRADING

  Γερμανία

  Η εταιρεία XEREX INTERNATIONAL TRADING, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 3. BERGMANN MASCHINENBAU GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BERGMANN MASCHINENBAU GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Meppen, Γερμανία.

 4. FRITZE B&B GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRITZE B&B GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Chemnitz, Γερμανία.

 5. ZEOLITH-SERVICE INH. W. FORSCH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZEOLITH-SERVICE INH. W. FORSCH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Kalkar, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GRASSCALM GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GRASSCALM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Egenhofen, Γερμανία.

 2. VARI, A.S.

  Τσεχία

  VARI, Inc. εξοπλισμός κήπου και μικρά γεωργικά μηχανήματα - παραγωγή, εμπορία, πώληση και σέρβις. Εξοπλισμός κήπου VARI, Inc. και μικρά γεωργικά μηχανήματα - μικρά τρακτέρ και περιστροφικά άροτρα VARI, TERRA, χλοοκοπτικές μηχανές με τύμπανο - σβάρνες - δομοστοιχειωτά συστήματα κήπου - φυσητήρες χιονιού - σάρωθρα - σχίστες κορμών - πριόνια και άλλα. Παραγωγή, εμπορία, πώληση και σέρβις μηχανημάτων κήπου.

 3. CRAFTEGO GMBH

  Γερμανία

 4. HORNBACH BAUMARKT AG

  Γερμανία

 5. REVELLO GIOVANNI SNC

  Ιταλία

 1. TIMSPRAYER

  Τουρκία

 2. HARDI-EVRARD

  Γαλλία

 1. ALBINO VIEIRA FILHOS LDA.

  Πορτογαλία

 2. WERCO, SPOL. S R.O.

  Τσεχία

 3. AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS

  Τουρκία

 4. KAYZER ILAÇLAMA MAKINALARI ITHALAT IHRACAT LIMITED ŞIRKETI

  Τουρκία

 5. MARTIGNANI ING. C. S.R.L.

  Ιταλία

 6. VALMON, SPOL. S R.O.

  Τσεχία

 7. MARTINOLI GIACOMO S.R.L.

  Ιταλία

 8. HANGZHOU WEIRRAN MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

 1. ER-HAS YAGMURLAMA VE SULAMA SIST.

  Τουρκία

 2. PAPILLON 2000 DISZMUARU ES GYARTO KFT.

  Ουγγαρία

 3. SO.RI. SOLUTIONS S.R.L.

  Ιταλία

 4. SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD

  Πολωνία

 5. PULVERIZADORES MAURICIO, S.A.

  Ισπανία

 6. ZHEJIANG SHIXIA SPRAYER CO., LTD.

  Κίνα

 7. SOCIETE DES PULVERISATEURS ANDRE CORNU

  Γαλλία

 8. SOLO PRAHA S.R.O.

  Τσεχία

 9. IDRO SYSTEM DI ZANON BARBARA

  Ιταλία

 10. WAIBL DIETHART ATOMIZZATORI

  Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψεκαστήρες για τον κήπο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

49 Επιχειρήσεις