• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην AGRI SECA Γεωργικά μηχανήματα, κορυφαίος κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων ανώτατης ποιότητας από το 1976, με έδρα στην Τουρκία. Η εκτενής μας γκάμα μηχανημάτων φύτευσης αιχμής, συμπ. φυτευτές κρεμμυδιών και σκόρδου, ικανοποιούν τις ποικιλόμορφες ανάγκες των αγροτών σε όλο τον κόσμο. Εξερευνήστε την γραμμή μας αιχμής: •Φυτευτής σπόρων φασολιών • Φυτευτής σκόρδου • Φυτευτής κρεμμυδιού •Οργωτικό μηχάνημα • Φυτευτής γενικής χρήσης • Φυτευτής λαχανικών. Στην AGRI SECA, δεσμευόμαστε στην αναζήτηση καινοτομίας για την γεωργία, μέσα από την ένταξη της τεχνολογίας και της παραδοσιακής τεχνογνωσίας.Κάθε μηχάνημα κατασκευάζεται προσεκτικά ώστε να εξασφαλίσει ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και βέλτιστη απόδοση στο χωράφι. Η αποστολή μας είναι να δώσουμε στους αγρότες τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να πετύχουν στο σημερινό μεταβλητό γεωργικό τοπίο. Είτε είστε γεωργός μικρής εμβέλειας είτε καλλιεργείτε μεγάλες εκτάσεις, η AGRI SECA Agriculture Machinery είναι ο έμπιστος σας εταίρος για βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία. Με σταθερή δέσμευση για αριστεία και ικανοποίηση του πελάτη, φέρνουμε τα πάνω κάτω στις γεωργικές πρακτικές με κάθε νέο μας μηχάνημα, βήμα βήμα. Συνεργαστείτε με την AGRI SECA Agriculture Machinery και απολαύστε την διαφορά όσον αφορά την ποιότητα, την απόδοση και την αξιοπιστία. Ενωθείτε με εμάς για την καλλιέργεια της επιτυχίας και για να διαμορφώσουμε το μέλλον της γεωργίας.

 2. KUHN

  Γαλλία

  Ο όμιλος KUHN προτείνει μια μεγάλη ποικιλία στον τομέα του αγροτικού εξοπλισμού για να ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες των επαγγελματιών στο χώρο της γεωργίας. Είτε είστε γεωργός ή επιχειρηματίας, θα βρείτε τον εξοπλισμό που προσαρμόζεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας : άροτρα 2 ως 12 τεμάχια, μηχανές για την καλλιέργεια του εδάφους καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον διασκορπισμό. Οι σπαρτικές μας μηχανές, ίσιες ή με μονό σπόρο, μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε σπορά. Επίσης, οι συνδυασμοί σπόρων εμπλουτίζουν την γκάμα των προϊόντων. Για το λίπασμα, τα μηχανήματα διανομής λιπασμάτων εξασφαλίζουν ακρίβεια και ευκολία ρύθμισης και οι διασκορπιστές κοπριάς συμβάλλουν στην βέλτιστη διαχείριση της οργανικής ύλης. Το εμπορικό μας σήμα φημίζεται για τον εξοπλισμό χορτοκοπτικής, με περισσότερα από 33 σχέδια σε θεριστικές μηχανές, καλύπτοντας όλα τα πεδία συλλογής χορτονομής. Όσον αφορά τον εξοπλισμό κτηνοτροφίας και συντήρησης του περιβάλλοντος, τα προϊόντα της σειράς μας θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες.

 3. PRAPOPOULOS

  Ελλάδα

  Συστήματα Γεωργίας Ακριβείας (τηλεπισκόπιση και ψεκασμός), πολυσένσορες θερμοκηπίων, ρομποτικές εφαρμογές στη γεωργία. Αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα τον Ισπανικό οίκο Sanz Hermanoz που κατασκευάζει μεταξύ άλλων ψεκαστήρες για γεωργική & κηπουρική χρήση. Διαθέτουμε ανοξείδωτα δοχεία (ΙΝΟΧ 18/10) ελαιολάδου, κρασιού & μελιού, ψύκτες κρασιού για ελεγχόμενη ζύμωση και συστήματα συντήρησης αζώτου.

 4. COMET S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία COMET S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, εμβολοφοροι αντλιες, πλυντικα μηχανηματα νερου, αντλιες υψηλης και πολυ υψηλης πιεσης, και Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Reggio Emilia, Ιταλία.

 5. MANTIS ULV SPRÜHGERÄTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MANTIS ULV SPRÜHGERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοσομετρητες, καταιωνιστες για γεωργικα μηχανηματα, ψεκαστηρες, και Βιομηχανικοί ψεκαστήρες - συστήματα. Έχει έδρα σε Geesthacht, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AGROMEHANIKA D.D.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία AGROMEHANIKA D.D., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρακτέρ αμπελουργίας, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Τρακτέρ αμπελουργίας, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Kranj, Σλοβενία.

 2. AXEB

  Ισπανία

  Η εταιρεία AXEB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά και λιπάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, βιοδιεγερτες, αμινοξεα, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει έδρα σε Lleida, Ισπανία.

 3. LECHLER AGRICULTURE

  Γαλλία

  Η εταιρεία LECHLER AGRICULTURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Montreuil, Γαλλία.

 4. TIMSPRAYER

  Τουρκία

  Η εταιρεία TIMSPRAYER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και προστασία φυτωρίων, Ψεκαστήρες για τον κήπο, καταιωνιστες για γεωργικα μηχανηματα, ποτιστικα, Φυτώρια και προστασία φυτωρίων, και Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. ATOMIZADORES SCHWARZ DRAGON

  Ισπανία

  Η εταιρεία ATOMIZADORES SCHWARZ DRAGON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοϋγειονομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Terrassa, Ισπανία.

 1. MERTSAN PUMPS

  Τουρκία

  Η εταιρεία MERTSAN PUMPS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες για ψεκαστηρες. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. HARDI-EVRARD

  Γαλλία

  Η εταιρεία HARDI-EVRARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Ψεκαστήρες για τον κήπο, ψεκαστικη συσκευη, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Beaurainville, Γαλλία.

 1. POLIDAS POLYETHYLENE PRODUCTS OF CHEMICAL INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Τουρκία

  Η εταιρεία POLIDAS POLYETHYLENE PRODUCTS OF CHEMICAL INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 2. SPRAYING SYSTEMS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SPRAYING SYSTEMS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί ψεκαστήρες επεξεργασίας μεταλλικών επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, ακροφύσιο για σπρέι βαφής, Βιομηχανικοί ψεκαστήρες - συστήματα, και μεταλλικα ακροφυσια. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 3. HERPA , MAQUINARIA FITOSANITARIA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία HERPA , MAQUINARIA FITOSANITARIA SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Κατασκευαστής αγροτικών μηχανημάτων, φυτοφαρμακα, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και ψεκαστηρες για γεωργικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Las Torres De Cotillas, Ισπανία.

 4. MGF SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία MGF SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπείρωμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, υδραυλικά εργαλεία, συστημα μικροαρδευσης, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και νεφελοψεκαστηρες. Έχει έδρα σε Mezzani, Ιταλία.

 5. BADILLI FOR AGRICULTURAL SPRAYERS

  Τουρκία

  Η εταιρεία BADILLI FOR AGRICULTURAL SPRAYERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, ψεκαστηρες για γεωργικα μηχανηματα, Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, διανεμητης λιπασματος, και ψεκαστηρες. Έχει έδρα σε Sanliurfa, Τουρκία.

 6. FADEUR

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FADEUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, αγροτικός εξοπλισμός, θεριζοαλωνιστικες μηχανες, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και γεωργικα τρακτερ. Έχει έδρα σε Thorembais-Saint-Trond, Βέλγιο.

 7. BRAGLIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία BRAGLIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιστολια ψεκασμου, και ακροφύσια. Έχει έδρα σε Reggio Emilia, Ιταλία.

 8. MISTEC INC. GERMANY

  Γερμανία

  Η εταιρεία MISTEC INC. GERMANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Arnstadt, Γερμανία.

 1. GENIN AGRICOLE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GENIN AGRICOLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, θεριστικες μηχανες, αροτρα, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και χορτοκοπτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Fosses-La-Ville, Βέλγιο.

 2. AGRALTEC TECNOLOGÍA S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία AGRALTEC TECNOLOGÍA S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Chiva, Ισπανία.

 3. SPRAY TRAC SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SPRAY TRAC SYSTEMS LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, βιομηχανικοι ψεκαστηρες, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και Ψεκαστήρες. Έχει έδρα σε York, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. PULVECENTER

  Γαλλία

  Η εταιρεία PULVECENTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες για τον κήπο, και Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Cognac, Γαλλία.

 5. MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL

  Αυστρία

  Η εταιρεία MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, και Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Liezen, Αυστρία.

 6. AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS

  Τουρκία

  Η εταιρεία AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες για τον κήπο, διανεμητης λιπασματος, και Ψεκαστήρες για τον κήπο. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 7. NEDIMLER ZIRAAT

  Τουρκία

  Η εταιρεία NEDIMLER ZIRAAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πριονισμα και ξυρανση ξυλειας, εργαλεια γεωργικης χρησης, και ψεκαστηρες για γεωργικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

 8. FAUNAMASTER APS

  Δανία

  Η εταιρεία FAUNAMASTER APS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, σποροι, Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, Σπαρτικές μηχανές, και σπαρτικη μηχανη για δημητριακα. Έχει έδρα σε Grindsted, Δανία.

 9. ÜNSALTARIM

  Τουρκία

  Η εταιρεία ÜNSALTARIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα καθαρισμου, σιδερωματος, και ψεκασμου για επιχειρησεις υποδηματοποιιας και επιδιορθωσης υποδηματων, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Konya / Selçuklu, Τουρκία.

 10. BROVIG MASKINER APS

  Δανία

  Η εταιρεία BROVIG MASKINER APS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά σιλό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρακτέρ με ερπύστριες, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Τρακτέρ με ερπύστριες, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης, και Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Tinglev, Δανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψεκαστήρες γεωργικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

120 Επιχειρήσεις