Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

 2. ROKVELAS, UAB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η Rokvelas UAB είναι μια Λιθουανική εταιρεία που προσφέρει εργασίες κατεργασίας μετάλλου για μικρή σειριακή και σειριακή παραγωγή. Διαθέτουμε πείρα 11 ετών στην εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή χαλύβδινων δομών, στην κατεργασία ψηφιακού ελέγχου (CNC). Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. παραγωγή, γενική ρύθμιση, συμπλήρωση, διάφορες καλύψεις, διαχείριση διακίνησης και άλλα. Υπηρεσίες: διάτρηση ψηφιακού ελέγχου, κύρτωση με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Φρεζάρισμα ψηφ. ελέγχου, πριονοκορδέλες, συγκόλληση, επίπεδη λείανση, δίπλωμα φύλλων. Κατασκευές: με θερμό γαλβανισμό μεγάλου βάθους, βαμμένες με σκόνη, αμμοβολημένες και βαμμένες με υγρή μέθοδο, Διάφοροι τρόποι ηλεκτροσυγκόλλησης. 'Όλες οι χαλύβδινες μας υποδομές ικανοποιούν τα πρότυπα κατά EN 1090-1, 2. Σύστημα διαχείρισης με πιστοποίηση κατά ISO 9001. Επισκεφθείτε την διαδικτυακή μας τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

 3. MECANIC SYSTEMS SA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Mecanic Systems δημιουργήθηκε το 1978 και προσφέρει την πείρα της στην κοπή και την κατεργασία της λαμαρίνας στη διάθεση των πελατών της, με μοναδικό στόχο να τους προσφέρει άριστη Ποιότητα εξυπηρέτησης και προϊόντων, που ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις τους. Η Mecanic Systems οφείλει αυτή τη μακρά επιτυχία σε: Αυστηρότητα ανά πάσα στιγμή, σε κάθε μία από τις φάσεις που συνθέτουν την ανάπτυξη ενός προϊόντος. Ένας σταθμός μηχανημάτων που συγκαταλέγεται μεταξύ στους πιο σημαντικούς στο Βέλγιο. Περιλαμβάνει πάντοτε τα πιο αποδοτικά εργαλεία που επιτρέπουν την επίπεδη κοπή υλικών κάθε είδους, σε μικρές ή μεγάλες σειρές. Ένα μόνιμο απόθεμα του υλικού (από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, πλεξιγκλάς, PVC, κλπ). Αυτό μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τους πελάτες μας στην Ευρώπη, να παράγουμε πολλούς τύπους διαφορετικών τεμαχίων το μήνα! Εάν δεν διαθέτετε τα πιο σύγχρονα εργαλεία παραγωγής ή εάν ο εξοπλισμός σας είναι διαβρωμένος, χρησιμοποιείστε το δικό μας.

 4. ITALSTAMPI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Italstampi δραστηριοποιείται από το 1981 στον σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών, στη χύτευση πλαστικών υλών και στη σφυρηλασία μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας καταλαμβάνουν έκταση 9.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 5.000 τ.μ. αφορούν κλειστούς χώρους. Η βαθιά γνώση, ο επαγγελματισμός, η αυτοματοποίηση της παραγωγής και η ταχύτητα απόκρισης στις απαιτήσεις των πελατών είναι τα συστατικά της επιτυχίας που επέτρεψαν στην επιχείρηση να επιτύχει, με την πάροδο του χρόνου, σταθερή ανάπτυξη.

 5. HAASTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAASTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kappelrodeck, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZENTNER ELEKTRIK-MECHANIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZENTNER ELEKTRIK-MECHANIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

 2. WITTENBECHER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WITTENBECHER MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

 3. CB-ELMEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CB-ELMEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Radeberg, Γερμανία.

 4. ZONELIGHT GMBH METALLBAU-DIENSTLEISTER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZONELIGHT GMBH METALLBAU-DIENSTLEISTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Halle, Γερμανία.

 5. 14.05.2018 BAUM ZERSPANUNGSTECHNIK E.KFR.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία 14.05.2018 BAUM ZERSPANUNGSTECHNIK E.KFR., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Marl, Γερμανία.

 1. ALFRED BUNTENBACH FACON- UND CNC-DREHEREI INHABER MUHTAT YAGIR E. K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALFRED BUNTENBACH FACON- UND CNC-DREHEREI INHABER MUHTAT YAGIR E. K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 2. ATECO TOBLER AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATECO TOBLER AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Unterentfelden, Ελβετία.

 1. INDO AUTOTECH LIMITED

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDO AUTOTECH LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Renchen, Γερμανία.

 2. MSW FERTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MSW FERTIGUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Weißenthurm, Γερμανία.

 3. MASCHINENBAU KÖTZ & KÖTZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MASCHINENBAU KÖTZ & KÖTZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Mockrehna, Γερμανία.

 4. ALFRED HERMANN GMBH & CO. KG BLECHTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALFRED HERMANN GMBH & CO. KG BLECHTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

 5. FREYLER INDUSTRIEBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FREYLER INDUSTRIEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kenzingen, Γερμανία.

 6. SMIT-SYSTEMHALLEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SMIT-SYSTEMHALLEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Vreden, Γερμανία.

 7. C&M STAHL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία C&M STAHL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hamm, Γερμανία.

 8. WARNING METALLTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WARNING METALLTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Versmold, Γερμανία.

 1. SCHULZ & GÖRTZ GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHULZ & GÖRTZ GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Salzwedel, Γερμανία.

 2. BRÄNDLE WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRÄNDLE WERKZEUGMASCHINEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schwarzenbach, Ελβετία.

 3. GUSTAV GEHNER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GUSTAV GEHNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

 4. EMMEGI DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EMMEGI DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

 5. GIDEMA SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GIDEMA SOLUTIONS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bad Dürkheim, Γερμανία.

 6. CNC ZERSPANUNGSTECHNIK KAMATEK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CNC ZERSPANUNGSTECHNIK KAMATEK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 7. OEHLER LADENSYSTEM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OEHLER LADENSYSTEM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

 8. MON LOG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MON LOG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Vilshofen, Γερμανία.

 9. SURFACED GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SURFACED GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Oranienburg, Γερμανία.

 10. MBS METALLBEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MBS METALLBEARBEITUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ahlen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31.395 Επιχειρήσεις